0.0 (0 Değerlendirme)

Arzum  Arzum AR1023O Mixxi Mikser Okyanus

Ürün Kodu: 120172012
  • En geç 27 Nisan Cumartesi günü kargoda
Satıcı: ARYA DTM
1.459 TL
1.459 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
1.699 TL

Ürün Açıklaması

Arzum AR1023O Mixxi Mikser Okyanus; beş kademeli hız ayarı, turbo işlevi, aparat çıkartma düğmesi, yoğurucu ve çırpıcı fonksiyonlarıyla tam aradığınız türden bir mikser. Siz de mükemmel hamurlar ve tam kıvamında karışımlar hazırlamak isterseniz bu ürünü sayfamız üzerinden detaylı biçimde inceleyerek zahmetsizce satın alabilirsiniz.

Neden Arzum AR1023O Mixxi Mikser Almalıyım?

Arzum AR1023O Mixxi mikseri satın almak için birden çok sebebiniz var. Bunlardan ilki ürünün çoklu fonksiyonları. Bu mikseri kullanarak ister enfes poğaça ya da ekmek hamurları hazırlayın isterseniz kekini için harç yapın. Her biri, sizi yormadan dakikalar içinde hazır hale geliyor. Un, süt, yumurta, yoğurt, nişasta, üzüm, ceviz... Tüm malzemeleri ekleyin işleme başlayın. İşte, bu kadar basit! Üründeki iki adet yoğurucu ve iki adet de çırpıcı aparatı sayesinde tüm bu işlemler oldukça kolay. Bunun yanı sıra cihazla işiniz bittiğinde aparatları temizlemek için tek bir hamlede yerinden çıkarmanız mümkün. Zira Arzum AR1023O Mixxi'de aparat çıkarma düğmesi mevcut. Düğmeye basın, yoğurma veya çırpma aparatları yerinden kolayca çıksın. Size de onları ister elde ister makinede temizlemek kalsın. Son derece pratik olan bu ürün, her mutfağa lazım. Ayrıca Arzum AR1023O Mixxi mikserde beş farklı hız ayarı bulunmakta. Yaptığınız işleme göre bir hız seçip ilerleyebilirsiniz. Üstelik turbo fonksiyonu sayesinde hızla hazırlanması gereken karışımlar da saniyeler içinde hazır. Son olarak ürünün kompakt ve zarif tasarımı, kullanıcıların en çok beğendiği özellikler arasında. Ergonomik tutma sapı, hız ayar düğmesi ve aparat çıkartma butonunun ideal yerleşimi sayesinde cihazı size en uygun haliyle rahatça kullanabilirsiniz.

Ürünü Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Arzum AR1023O Mixxi mikseri kullanırken ürünün bazı temel özelliklerine dikkat etmenizde yarar var. Bunlardan ilki ürünün çocukların erişiminden uzak tutulması gerektiği. Arzum Mixxi mikseri, bir yetişkin gözetimi olmaksızın çocukların ulaşım alanından uzak tutmak gerekiyor. Bunun yanı sıra cihazın; fiziksel, duyusal veya zihinsel yetenek eksikliği bulunan veya tecrübe ve bilgi yoksunluğu olan kişiler tarafından kullanılması da sakıncalı olabilir. Kısacası ürünün temizliği, bakımı ve kullanımı, bu konuyla ilgili kişiler tarafından gerçekleştirilmelidir. Bunun yanı sıra Arzum AR1023O Mixxi mikseri yetersiz akım sağlayan uzatma kabloları ile kullanmamaya özen gösterin. Böylece ürünün güvenliğini kolayca sağlayabilirsiniz. Ayrıca mikserin gövdesini su ya da başka bir sıvıya hiçbir suretle daldırmayın. Bu işlem, ürünün elektrik aksamına kalıcı hasar verebileceği için önerilmez. Ürünle işiniz bittiğinde fişi prizden çekin ve temizliğe bu adımdan sonra başlayın. Başka ürünlerin aparatlarını bu cihaza takmayın. Mikserinizin kablosu ya da fişi arızalıysa, düşürülme ya da başka bir nedenden dolayı zarar gördüyse kullanmadan önce yetkili servisi çağırın. Tüm bunlara ek olarak mikserin çırpma ve yoğurma uçları ile boş kapta veya dışarıda çalıştırmayın. Bu hareket Arzum AR1023O Mixxi miksere zarar verebilir. Ürünün aşırı ısınmaması da son derece önemli. Bunun için hamur yoğurma uçlarını düşük hızda ya da ikinci konumunda çalıştırarak kullanmaya özen gösterin. Mikseri gıda harici ürünleri karıştırmak için kesinlikle kullanmayın. Ek olarak, ürünün bakım ve temizliğiyle ilgili bazı temel konular da dikkat etmeniz gerekenler arasında yer almakta. Arzum Mixxi mikserle işiniz bittiğinde, açma / kapama düğmesini “0” kapalı konumuna getirin ve fişi prizden çekin. Kullandığınız aparatları yıkamadan önce aparat çıkarma düğmesine basarak yerlerinden çıkarın. Mikserinizin aparatlarını sıcak suyla, elde ya da bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, aparatların tekrar kullanılmadan önce tamamen kuru olması. Aksi halde ürün kullanımında güvenlik açığı oluşabilir. Tüm bu konuları göz önünde bulundurarak Arzum AR1023O Mixxi mikseri uzun yıllar zevkle ve güvenle kullanabilirsiniz.

Arzum AR1023O Mixxi Mikser Okyanus Kimler için Uygun?

AR1023O Mixxi Arzum mikser, mutfaktaki işlerini hızlıca bitirmek isteyen herkes için uygun bir ürün. Özellikle kek ve hamur işi hazırlıklarını sıklıkla yapanlar için ideal olan bu cihaz hem yoğurma hem çırpma işlemlerinizi hızla yaparken size ve sevdiklerinize zaman ayırıyor. Beş kademeli hız ayarı, turbo işlevi, aparat çıkartma düğmesi, yoğurma ve çırpma işlevleriyle bu ürün, mutfaktaki işleriniz için gereken zamanı azaltmaya geliyor.

Mikserin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Arzum AR1023 Mixxi mikserin öne çıkan pek çok özelliği bulunmakta. Bunlardan ilki ürünün turbo işlevinin bulunması. Turbo işlevi, hız ayar kademesine bakılmaksızın istendiği zaman kullanılabilir. Bu konumda iken mikseriniz en yüksek devirde çalışacaktır. Burada dikkat etmeniz gereken tek konu, turbo işlevini birkaç saniyeden fazla kullanmanız gerektiği. Zira turbo işlevinin uzun süre kullanılması, cihazın motorunun ısınmasına ve zarar görmesine neden olabilir. Motorun ısındığı durumlarda mikseri durdurup soğumasını bekleyin. Bu cihazda beş adet hız kademesi bulunuyor. 0, kapalı konumu gösterirken 1, sıvıları ve kuru malzemeleri karıştırmak için kullanılıyor. 2. kademe sos, puding ve krep hamurunu en uygun kıvamda hazırlamak için ideal. Kurabiye ve kek hamuru hazırlamak için 3. ayar en iyisiyken 4. ve 5. kademeleri köpüklü karışımlar elde etmek için tercih edebilirsiniz. Kısacası Arzum AR1023O Mixxi mikserin turbo işlevi, farklı hız ayarları, yoğurucu ve çırpıcı aparatları ve apart çıkarma düğmesi ile siz de mutfakta geçireceğiniz zamanı düşürebilir, kendinize ve sevdiklerinize zaman yaratabilirsiniz.


700 W, Hız Ayarı 5


Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu [email protected] adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
 Arzum AR1023O Mixxi Mikser Okyanus
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.