Kamp Çadırı Fiyatları ve Modelleri

224 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Çok Satanlar
Madfox Burton Glamping Cotton Inflatable Şişme Kamp Çadırı

Madfox Burton Glamping Cotton Inflatable Şişme Kamp Çadırı

37.500 TL
Freelife Valley 6 Kişilik Mavi̇ Kamp Çadırı

Freelife Valley 6 Kişilik Mavi̇ Kamp Çadırı

%29
3.632,14 TL
2.572,76 TL
Freecamp Quest Tuvalet Çadırı

Freecamp Quest Tuvalet Çadırı

%29
2.368,45 TL
1.677,65 TL
Ferrino Fenix 5 Kişilik Aile Çadırı

Ferrino Fenix 5 Kişilik Aile Çadırı

%5
29.499,77 TL
28.024,79 TL
Husky Blum 4 Kişilik Mavi Kamp Çadırı

Husky Blum 4 Kişilik Mavi Kamp Çadırı

3.003 TL
Çok Satanlar
Freecamp Zenica 6 Kişilik Otomatik Kurulum Beyaz Kamp Çadırı

Freecamp Zenica 6 Kişilik Otomatik Kurulum Beyaz Kamp Çadırı

%29
6.520,02 TL
4.618,35 TL
Where Tomorrow Fenstern Yeşil Otomatik Çadır

Where Tomorrow Fenstern Yeşil Otomatik Çadır

%13
5.946,96 TL
5.165,57 TL
Çok Satanlar
Freecamp Crew 12 Kişilik Mavi Kamp Çadırı

Freecamp Crew 12 Kişilik Mavi Kamp Çadırı

%29
10.578,55 TL
7.493,14 TL
Regatta Malawi 2 Kişilik Pop-Up Kamuflaj Çadır

Regatta Malawi 2 Kişilik Pop-Up Kamuflaj Çadır

%29
4.675,81 TL
3.312,03 TL
Evolite Excamp 3 Pro 4 Mevsim Gri Çadır

Evolite Excamp 3 Pro 4 Mevsim Gri Çadır

%5
4.809,74 TL
4.569,25 TL
Where Tomorrow Doppel Gri Otomatik Çadır

Where Tomorrow Doppel Gri Otomatik Çadır

%10
4.431,96 TL
3.999 TL
Igloo 2 Kişilik Otomatik Yeşil Kamp Çadırı

Igloo 2 Kişilik Otomatik Yeşil Kamp Çadırı

1.495,62 TL
Pinguin Vega Extreme 2 Kişilik Yeşil Kamp Çadırı

Pinguin Vega Extreme 2 Kişilik Yeşil Kamp Çadırı

14.676,60 TL
Loap Ligga 3 Kişilik Kamp Çadırı

Loap Ligga 3 Kişilik Kamp Çadırı

5.129 TL
Pinguin Interval 6 Yeşil Kamp Çadırı

Pinguin Interval 6 Yeşil Kamp Çadırı

31.705,20 TL
Where Tomorrow Fenstern Mavi Otomatik Çadır

Where Tomorrow Fenstern Mavi Otomatik Çadır

%13
5.946,96 TL
5.165,57 TL
Husky Bret 2 Kişilik Yeşil Kamp Çadırı

Husky Bret 2 Kişilik Yeşil Kamp Çadırı

7.392 TL
Where Tomorrow Doppel Yeşil Otomatik Çadır

Where Tomorrow Doppel Yeşil Otomatik Çadır

%12
4.431,96 TL
3.899 TL
High Peak Sevilla Tek Kişilik Plaj Tentesi

High Peak Sevilla Tek Kişilik Plaj Tentesi

1.849 TL
Freecamp Likya 8 Kişilik Gri Kamp Çadırı

Freecamp Likya 8 Kişilik Gri Kamp Çadırı

6.304,80 TL
224 üründen  ürün görüntülediniz

Kamp çadırı, açık hava etkinlikleri ve doğa aktiviteleri için kullanılan taşınabilir bir barınma gerecidir. Kampçılık, dağcılık, bisiklet gezileri, balıkçılık gibi etkinliklerde rahatlıkla kullanılır. Kamp çadırları genellikle hafif ve taşınabilir malzemelerden üretilir. Çoğu kamp çadırı su geçirmez ve dayanıklı kumaşlardan üretilir, böylece hava koşullarına karşı koruma sağlarlar. İki veya daha fazla metal veya fiber cam direk, çadırın şeklini, yapısını destekler. Ayrıca, çoğu kamp çadırı zemin brandası veya zemin altı tente ile birlikte kullanılır. Kamp çadırları genellikle çeşitli boyutlarda ve tasarımlarda bulunabilir. Tek kişilik kamp çadırı seçenekleri, ayrıca aile veya kalabalık gruplar için kamp çadırı 6 kişilik seçenekleri ile bulunabilir. Kolay kuruluma sahip olan çeşitleri, hafif ve taşınabilirlik özellikleri ve pratik kullanımları nedeniyle sıklıkla tercih edilirler. Kamp çadırları, açık havada konaklamak isteyen kişilere rahat ve korunaklı bir barınma sağlar. Aynı zamanda doğayla daha yakın bir deneyim sunarak kampçıların güvenli ve sıcak bir ortamda kalmaları konusunda avantaj sunar. Spor outdoor ürün seçeneklerine Teknosa ile ulaşabilir, ihtiyacınıza uygun olan gereçleri kolayca satın alabilirsiniz.

Kamp Çadırı Modelleri

Kamp çadırı modelleri birçok farklı tasarıma sahip olabilir. Bu modelleri birkaç grupta inceleyebilirsiniz:

  • Kubbe çadırlar genellikle içeride bir kolon bulunmadığı için geniş bir iç alan sunarak rahat hareket etme fırsatı sağlama amacı ile tasarlanmıştır. Çoğu zaman kolay kurulum ve kolay taşıma avantajına sahiptir. Bu tip çadırlar genellikle kampçılar arasında popülerdir.
  • Uzun ve dikdörtgen bir yapıya sahip olan tünel çadırlar genellikle daha fazla iç hacme ve yüksek tavana sahiptir. Grup kampçılığı veya uzun süreli konaklamalar için uygundur.
  • Kupol çadırlar iki yarım küre şeklindeki kubbe çadırların birleşiminden oluşur. Genellikle hafif ve sağlamdırlar. Kamp çadırı 4 kişilik modellere ve tek kişilik modellere sahiptir.
  • Daha geniş iç mekanlara, odalara sahip olan aile çadırları, genellikle bir ailenin veya bir grup kampçının konaklaması için uygundur. Birden fazla girişe sahip olabilirler.
  • Hafif ve taşınabilir olan ultralight çadırlar, uzun mesafe yürüyüşleri veya taşıma sınırlamaları olan kampçılar için idealdir. Genellikle dayanıklı ancak hafif olan özel kumaşlardan yapılır.
  • 4 mevsim çadırlar zorlu hava koşullarına karşı dayanıklılık sağlar. Kar ve rüzgar gibi zorlu koşullarda kullanılmak üzere tasarlanmışlardır. Çelik direkleri ve dayanıklı kumaşları ile güvenli bir barınma imkanı sunarlar.
  • Şişme kamp çadırı modelleri de kısa bir kurulum gerektiren ve keyifli bir kullanıma sahip seçeneklerden biridir.

Kamp Çadırı Nasıl Kurulur?

Kamp çadırını kurmak genellikle çadırın modeline, tasarımına bağlı olarak değişiklik gösterir. Kamp çadırı nasıl kurulur temel adımlar ile sıralamak gerekirse, öncelikle kamp yapacağınız bölgede doğru yer seçimi yapmak önemlidir. Taşlı ve eğimli olmayan düz bir zemine kurulmak hem daha kolay hem de keyifli olur. Rüzgarın yönünü belirlemek de size yardımcı olacak unsurlardan biridir. Yer belirlendikten sonra çadır malzemelerini hazırlayıp çadırı yere sermek gerekir. Kurulumda herhangi bir problem ile karşılaşmamak için çadırınızın kullanma talimatlarını okumanız önemlidir. Daha sonra direkleri uygun bir şekilde birbirine bağlayıp çadırın içine doğru bir şekilde sabitlemek gerekir. Bazı çadırlarda renk kodu veya numaralar bulunur, bu şekilde doğru direği doğru yere sabitlemek de kolaylaşır. Çadırın etrafını sabitlemek için kenarları aşağı doğru çekilmelidir. Çadırın dışındaki kancalara ve sabitleme noktalarına direkler güvenli bir şekilde bağlanmalıdır. Daha sonra çadır kaldırılarak yavaşça genişletilir. Çadır tamamlandıktan sonra bulunacağı yere sabitlemek için çadır çivileri kullanılır. İpler yardımıyla da ekstra sabitleme yapılabilir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra havalandırma pencereleri de ayarlanarak içeriye rahatlıkla yerleşme yapılabilir. Mat ve uyku tulumu yerleştirildikten sonra geriye doğanın keyfini çıkarmak kalır. Farklı bir kuruluma sahip olan otomatik kamp çadırı seçeneklerini de Teknosa'da inceleyip isterseniz rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Kampa Giderken Hangi Kamp Malzemelerini Almalısınız?

Kampa giderken yanınıza almanız gereken kamp malzemeleri kamp türüne, hava koşullarına, konaklama süresine ve kişisel tercihlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Temel olarak yanınızda bulunması gereken kamp malzemelerini aşağıda detaylı olarak görebilirsiniz.

  • Güvenilir bir kamp çadırı ve uygun ebatlarda bir zemin brandası ile kampın temel unsuru tamamlanır. Kalabalık bir grup olarak gidiyorsanız büyük kamp çadırı tercih etmek konforlu bir kamp deneyimi açısından önemlidir.
  • Hava koşullarına uygun bir uyku tulumu, konforlu bir mat ile daha rahat bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Doğa yürüyüşleri ve aktiviteleri için uygun olacak rahat bir kamp ayakkabısı tercih edebilirsiniz.
  • Kamp lambaları, el fenerleri veya kafa lambaları, kampların olmazsa olmaz gereçlerindendir. Bunlarla birlikte yedek pil ve ampullere de ihtiyaç duyulabilir.
  • Taşınabilir ocak veya kamp sobası, kamp tenceresi, tabakları ve çatal kaşık seti gibi gereçler de yemek yapmak için gereklidir. Dayanıklı ve taşınabilir gıda malzemeleri ile su şişeleri de olmazsa olmazlar arasındadır.
  • Hava koşullarına uygun giysiler, özellikle su geçirmez, nefes alabilen malzeme ile üretilmiş olanlar size konforlu bir kamp süreci sağlar. Bunların yanında güneş kremi ve böcek kovucular da gereklidir.
  • Diş fırçası, diş macunu, sabun, şampuan, havlu, ıslak mendil ve peçete de kişisel hijyen için gereklidir.
  • İlk yardım kiti ile gerekli ilaçlar da alınması gerekli malzemelerdir.
  • Harita ve pusula alarak da bulunduğunuz yeri ve dönüş yolunu daha rahat bulmak için önemlidir.

Bunlar bir kamp için gereken temel malzemelerden bazılarıdır. Kamp malzemeleri ile ilgili her şeyi Teknosa'da bulabilir, tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla temin edebilirsiniz.

Hangi Kamp Çadırını Seçmelisiniz?

Kamp çadırı seçiminde kişisel istek ve ihtiyaçlara göre değişkenlik gösterebilecek bazı faktörler vardır. Öncelikle kaç kişi gidecekseniz ona uygun boyutlar sunan çadırlara bakmalısınız. Kamp çadırı 4 kişilik seçenekleri ile daha geniş bir alanda uyuma konforu yakalayabilirsiniz. Boyuta ek olarak çadırın taşınabilir olması da önemlidir. Malzeme kalitesi ve dayanıklılığı da daha sağlıklı bir barınma sağlaması açısından dikkat edilmesi gerekenlerdir biridir. Kamp yapacağınız bölgenin hava koşullarına uyum sağlayabilecek bir kamp çadırı seçerek de korunmanız mümkün olur. Son olarak kurulum kolaylığı ve kamp çadırı fiyatları da seçim konusunda size yardımcı olacak konulardır. Bu faktörlere dikkat ederek sizin için en doğru kamp çadırını seçebilirsiniz.

Stanley Termos Fiyatları

Stanley kamp sürecinizde size keyifli bir içecek deneyimi yaşatacak şekilde tasarlanmış termoslar üretir. Hem sıcak hem de soğuk havalarda çay, kahve, su gibi içeceklerinizi istediğiniz sıcaklıkta uzun süre tutarak tüketebilmeniz için avantaj sağlar. Stanley termos fiyatları birçok model ve boyut seçenekleri ile geniş bir fiyat yelpazesine sahiptir. Oldukça kaliteli malzemeler ile üretilmiş olmasından dolayı diğer termos çeşitlerine göre biraz daha pahalı olabilir. Stanley termos fiyatları ve şişme kamp çadırı fiyatları seçeneklerine Teknosa ile ulaşıp ihtiyacınıza uygun modeli satın alabilirsiniz. Kamp deneyiminiz için gerekli olan diğer kamp ekipmanları da incelemeniz için Teknosa'da.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.