Elektrikli Tencere ve Tava Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Philips HD9952/00 Pişirme Kalıbı ve Muffin Kalıbı Aksesuarı
Kredi Fırsatı

Philips HD9952/00 Pişirme Kalıbı ve Muffin Kalıbı Aksesuarı

899 TL
Philips HD9951/00 Izgara Kiti XXL Izgara Tavası ve Şişler

Philips HD9951/00 Izgara Kiti XXL Izgara Tavası ve Şişler

%20
699 TL
558,95 TL
Arzum AR2015 Griletto Elektrikli Izgara

Arzum AR2015 Griletto Elektrikli Izgara

2.699 TL
Yeni
CVS DN3956 Katmerim Beyaz Elektrikli Katmer Sacı

CVS DN3956 Katmerim Beyaz Elektrikli Katmer Sacı

1.449 TL
Tefal Clipso + Precision 6 Lt V2 Düdüklü Tencere

Tefal Clipso + Precision 6 Lt V2 Düdüklü Tencere

%10
9.999 TL
8.999 TL
Arzum AR1073 Foodie Beyaz Modern Sefer Tası

Arzum AR1073 Foodie Beyaz Modern Sefer Tası

2.799 TL
Sinbo SBG-7102 Elektrikli Izgara

Sinbo SBG-7102 Elektrikli Izgara

999 TL
Sinbo SBG-7102A Elektrikli Ayaklı Izgara

Sinbo SBG-7102A Elektrikli Ayaklı Izgara

769 TL
Zwilling Flatw. / Soho 68 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti
4.8 (13 Değerlendirme)

Zwilling Flatw. / Soho 68 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

12.999,99 TL
12.949 TL

Teknolojinin gelişmesiyle beraber yemek yapma ihtiyaçlarını karşılamak için elektrikli tencere ve tava gibi pratik ürünler tasarlanır. Bunlar, mutfakta geçirdiğiniz zamanı minimumu indirerek zahmetsizce lezzetli tarifler hazırlamanıza yardımcı olur. Elektrikli tava ve tencere çeşitleri ebat, teknik özellik ve marka açısından değişiklik gösterir. Bu ürünlerin içinde ekmekten, ev yemeklerine, tatlılardan ızgara çeşitlerine kadar pek çok yemeği pişirmeniz mümkündür. Gelişmiş pişirme tekniği sayesinde nemi içerde hapsederek yiyeceklerin kurumasını önler. Bu sayede yumuşak ve lezzetli yemekler pişirmek kolaylaşır. Ayrıca yiyeceklerin besleyici değerleri kaybolmayacağı için sağlıklı bir pişirme tekniği sunar. Özellikle et pişiriminde yumuşak ve çiğnenebilir bir kıvam tutturmak çok önemlidir. Elektrikli tencere ve tava çeşitleri nemli, sulu ve yumuşak etler için ideal pişiricilerdir. Ayrıca elektrikli tencerelerin pişirme tekniği görsel açıdan da kusursuz bir öğün hazırlamanıza yardımcı olur. Mükemmel sofralar için kullanabileceğiniz elektrikli tencere ve tava çeşitleri Teknosa ayrıcalığıyla sizlerle!

Elektrikli Tencere Özellikleri

Elektrikli tencereler mutfakta ihtiyaç duyacağınız şekilde tasarlandıkları için farklı model ve özelliklere sahiptir. Bu özellikler şu şekilde sıralanabilir:

  • Elektrikli tencerelerin zamanlayıcı özelliği vardır. Bu sayede pişme dereceleri ve pişirme süreleri ayarlanabilir. Zamanlayıcı özelliği kendi damak zevkinize en uygun tadı yakalamanızı sağlar.
  • Zamanlayıcı programlar otomatikman kapanır. Bu sayede yemeğin pişmesini beklemeden zamanınızı kendinize ayırabilirsiniz.
  • Elektrikli tencere üzerinde baklagil, et, sebze, tencere yemeği gibi farklı yiyecekler için geliştirilmiş ayarlar bulunur. Bu kademeler sayesinde yemeğin cinsine göre ihtiyaç duyduğu ısıyı ayarlayarak kusursuz bir pişirme sağlayabilirsiniz.
  • Bazı elektrikli tencere modellerinin basınçlı pişirme modu bulunur. Basınçlı pişirme düdüklü tencere özelliğine sahiptir. Klasik düdüklüye göre daha güvenli pişirme imkânı sunar.
  • Elektrikli tencere özellikleri arasında yoğurt yapma programının olması birçok kullanıcı için pratik bir seçenektir. Yoğurt mayalamak elektrikli tencere sayesinde başaralı ve hızlı bir şekilde gerçekleşir.

Elektrikli Tencerelerde Uygun Fiyatlar Teknosa'da

Elektrikli tencere çok amaçlı bir kullanım sunar ve mutfaklarda geçen zamanı asgari seviyeye indirir. Ürünün farklı pişirme modları sayesinde yemeği beklemenize gerek kalmaz. Her ürün farklı özelliklerle donatıldığı için fiyatlarda da farklılık görmek mümkündür. Bunun yanında neredeyse her yemeği elektrikli tencere içinde pişirebilmek ürünün kullanıcıya sunduğu en büyük avantajıdır. Teknoloji ile donatılan yeni nesil tencereler elektrikli ev aletleri arasında yer alır. Pişirme programları, buhar desteği ve emniyet sistemi sayesinde hızlı ve güvenli bir şekilde yemek yapmanıza yardımcı olur. Birçok yönden kolaylık sağlayan bu ürün, farklı fiyat aralıklarına sahiptir. Elektrikli tencere fiyatları arasında incelemek yaparak en uygun olanı bulabilirsiniz. Birbirinden donanımlı elektrikli tencereler Teknosa'nın avantajlı fiyatlarıyla sizlere sunulur.

Elektrikli Tencerelerde Neler Pişer?

Elektrikli tencere neredeyse her yemeği pişirebilecek kapasitede tasarlanır. Marka ve model açısından özellikleri değişiklik gösterse de genellikle içinde pişirilen yemek türleri benzerdir. Elektrikli tencereler basınçlı pişirme yapabildikleri için düdüklü tencere görevi görür ve et yemekleri için idealdir. Buharda tavuk ve et haşlamak elektrikli tencerede yapılan yemeklerin başında gelir. Bunun yanında yahni tarzında sulu ev yemekleri pişirebilir. Nohut, fasulye, barbunya, mercimek gibi baklagiller elektrikli tencerelerin vazgeçilmez yemeklerini oluşturur. Hafif ateşte pişen hassas yiyecekler için de kısık ateş pişirme programları sunan ürünler sebzeler için idealdir. Buhar özelliği ile buğulama ve pilav yemekleri için ihtiyaç duyulan ayarı yapabilirsiniz. Lezzetli ve kıvamında pişen yiyecekler sayesinde sağlıklı öğünler hazırlayabilirsiniz. Birçok yemeğin vitamini, kararında pişmesine bağlı olarak yarar sağlar. Bunun için ayarlama yapılabilen elektrikli tencerelere mutfaklarda yer verebilirsiniz.

Elektrikli Tavaların Özellikleri

Elektrikli tavalar birçok yiyeceğin pratik bir şekilde hazırlanmasını sağlar. Yanmaz ve yapışmaz yüzeyleri sayesinde pişirdiğiniz yiyecekler tam kıvamında kızararak sunuma hazır olur. Elektrikli tava çeşitleri granit yüzeye sahiptir. Granit yüzeyler yiyeceklere eşit ısı vererek her açıdan kusursuz bir şekilde pişmelerine olanak tanır. Birçoğunda elektrikli ızgara özelliği bulunur. Bunlar et, balık ve tavuk gibi ızgaralık yiyeceklerin pişirilmesine imkân verir. Ayrıca hamur işlerini de elektrikli tava kullanarak hazırlayabilirsiniz. Kek, börek, krep, pankek gibi hem kahvaltı hem de çay saatlerinde tüketebileceğiniz birçok hamur işi tarifini elektrikli tava ile kolayca hazırlayabilirsiniz. Yağsız yiyeceklerde bile yapışma söz konusu olmadığı için lahmacun ve bazlama gibi geleneksel lezzetlere elektrikli tavada yer verebilirsiniz. Ayrıca cam kapağı sayesinde içinde bulunan yiyecekleri kontrol etmek oldukça kolaydır. Kısıtlı zaman diliminde farklı türde yemekler hazırlamak için elektrikli tavalardan birini seçebilirsiniz.

Elektrikli Tava Modellerinde Avantajlı Fiyatları Keşfedin

Elektrikli tava fiyatları, modellerin özellikleri ve markalara göre değişiklik gösterir. Birçok modeli bulunan elektrikli tavalar, farklı segmentlere sahiptir. Bu sayede her bütçeye uygun modeller bulunabilir. Ayrıca üreticilerin her ihtiyacı karşılayabilecek şekilde çok yönlü elektrikli tavalar üretmesi sayesinde çeşitlilik artar. Bu sayede kendi ihtiyacınıza yönelik bir ürünü kolayca bulmanız mümkündür. Mutfağınızda kullanmak istediğiniz ürüne karar verdikten sonra fiyatları inceleyebilir ve hemen satın alabilirsiniz. Sadece kişisel mutfağınızda değil, profesyonel kullanım için de elektrikli tava seçeneklerine şans verebilirsiniz. Restoran ve cafe işletmelerinde hız kazandıran elektrikli tavalar makul fiyat etiketleriyle sunulur. Birçok elektrikli tava ve elektrikli ızgara fiyatları Teknosa`da uygun fiyat avantajlarıyla ideal seviyelerde karşınıza çıkar. Dilediğiniz ürünü seçerek kolayca sipariş oluşturabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.