Dikiş Makinesi Fiyatları ve Modelleri

25 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Singer EM9305 Nakış Makinesi

Singer EM9305 Nakış Makinesi

45.989 TL
Singer 3323 Talent Dikiş Makinesi

Singer 3323 Talent Dikiş Makinesi

%9
8.040 TL
7.295 TL
Janome 311 Joy Of Sewing Dikiş Makinesi

Janome 311 Joy Of Sewing Dikiş Makinesi

5.999 TL
5.809 TL
Singer S0105 Overlok Makinesi

Singer S0105 Overlok Makinesi

11.899 TL
Çok Satanlar
Singer El Dikiş Makinesi

Singer El Dikiş Makinesi

899 TL
Janome 8002D Taşınabilir Overlok Makinesi

Janome 8002D Taşınabilir Overlok Makinesi

11.499 TL
11.399 TL
Singer Heavy Duty 5511 Ev Tipi Dikiş Makinesi

Singer Heavy Duty 5511 Ev Tipi Dikiş Makinesi

%26
10.999 TL
8.085 TL
Janome TR3000 Overlok Makinesi

Janome TR3000 Overlok Makinesi

%20
15.999 TL
12.799 TL
Singer M2605 Ev Tipi Dikiş Makinesi

Singer M2605 Ev Tipi Dikiş Makinesi

%14
6.999 TL
5.999 TL
Singer M1605 Beyaz Dikiş Makinesi

Singer M1605 Beyaz Dikiş Makinesi

4.899 TL
Janome 1522GN Dikiş Makinesi

Janome 1522GN Dikiş Makinesi

%23
12.999 TL
9.999 TL
Singer C7205 Dikiş Makinesi

Singer C7205 Dikiş Makinesi

15.627,05 TL
Janome 313 Flower Dikiş Makinesi

Janome 313 Flower Dikiş Makinesi

%14
5.764 TL
4.949 TL
Janome TR1018 Dikiş Makinesi

Janome TR1018 Dikiş Makinesi

%13
7.999 TL
6.999 TL
Janome Mc9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Makinesi

Janome Mc9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Makinesi

%31
96.528,42 TL
66.899 TL
Janome 1522BL Mavi Dikiş Makinesi

Janome 1522BL Mavi Dikiş Makinesi

%23
12.999 TL
9.999 TL
Janome 1522RD Dikiş Makinesi

Janome 1522RD Dikiş Makinesi

%25
12.999 TL
9.799 TL
Janome 1522PG Taşınabilir Dikiş Makinesi

Janome 1522PG Taşınabilir Dikiş Makinesi

%23
12.999 TL
9.999 TL
Singer Legacy SE 300 Elektronik Dikiş ve Nakış Makinesi

Singer Legacy SE 300 Elektronik Dikiş ve Nakış Makinesi

51.154 TL
50.999 TL
Singer 4411 Heavy Duty Gri Dikiş Makinesi

Singer 4411 Heavy Duty Gri Dikiş Makinesi

9.499 TL
25 üründen  ürün görüntülediniz

Hobi olarak ya da meslek gereği dikişle uğraşanlar için farklı özelliklerde dikiş makinesi üretilmiştir. “Evde imalat makineleri” sınıfına giren dikiş makineleri, boyutlarına ve özelliklerine göre çeşitlenir. Manuel dikiş makinelerinin yerini elektrikli dikiş makinesi alması ve insanların makine tercihini de bu yönde kullanması, dikiş aktivitelerine ve dikiş makinelerine ilgiyi daha da artırmıştır.

En İyi Dikiş Makinesi Modelleri Teknosa'da!

Kaliteli teknolojik ürünleri bir arada bulabileceğiniz Teknosa, dikiş severlerin ilgisini çekebilecek kaliteli dikiş makinelerini barındırır. Günümüz teknolojisiyle desteklenen dikiş makineleri kullanım amaçlarına göre tasarlanır. Dikiş makineleri işlevsel olarak farklı modellere sahip olsa da görünüş olarak birbirine benzer olabilir. Siz de hem birbirinden kullanışlı dikiş makinelerine hem diğer ihtiyaçlarınıza uygun elektronik ürünlere elektrikli ev aletleri kategorisini inceleyerek değerlendirebilirsiniz.

Kullanışlı Dikiş Makinesi Modelleri ile Dikiş Çok Keyifli!

Dikiş makineleri, temel olarak dikiş dikmeye odaklı tasarlanmış olsalar da farklı özelliklerle desteklenebilir. Günümüz teknolojisi sayesinde farklı dikiş ve nakış tiplerini aynı makinede uygulayabilmek mümkün. Basit düz dikiş, çıma dikişi, gaze dikişi, Fransız dikişi ve teyel çeşitleri gibi farklı özellikler sunabilirler.

Eski tip ayaklı dikiş makinelerinin yerini portatif dikiş makinelerinin alması nedeniyle hemen hemen her evde bir dikiş makinesi bulunur. Ev tipi dikiş makinesi elde taşıma ve yer tasarrufu bakımından oldukça kullanışlıdır. Yeni nesil dikiş makineleri 8 - 37 arası farklı dikiş atabilme özelliğine sahiptir. Böylece ev veya atölye kullanımlarında istenilen tasarımlar elde edilebilir. Dikiş makinesi fiyatları makinelerin özelliklerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.

Mini Dikiş Makinesi ve El Dikiş Makinesi Modelleri

Mini dikiş makineleri, el dikiş makineleri olarak da adlandırılır. Singer El Dikiş Makinesi söz konusu pratik el aletlerine örnek olabilir. Kullanımı oldukça pratik olan mini dikiş makineleri basit yapıdaki dikişler için kullanılır. Ufak tefek tadilatlarda kullanılan mini dikiş makineleri tek dikiş tipi özelliğine sahiptir. Her an her yerde kullanılabilir, taşıması kolay ve yer kaplamayan mini dikiş makinelerinden dikişle arası iyi olmayan yani fazla dikiş bilgisi bulunmayan kişiler de kolaylıkla faydalanabilmektedir. Kıyafetlerdeki ulaşılması zor veya detaylı dikiş isteyen tadilat işlerinde kolayca kullanılabilir.

Dikiş Makinesi Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dikiş makinenizi yeni nesil makineler ile değiştirmek ya da ilk kez dikiş makinesi almak isterseniz bazı noktalara dikkat etmelisiniz. Aksi halde seçeceğiniz ve size uygun olmayan dikiş makinesi ne kadar kaliteli olursa olsun işinize yaramayabilir. Bu bakımdan aşağıdaki yönergelere uyarak dikiş makinesi modelinde karar vermelisiniz.

Dikiş bilgisi seviyenizi göz önünde bulundurmalısınız

Dikişe yeni başlamışsanız ve sadece temel dikiş bilgilerine sahipseniz profesyonel dikiş makineleri size karmaşık gelebilir. Bu nedenle önceliğiniz basit yapılı, pratik kullanımlı dikiş makineleri olmalıdır.

Dikiş makinesi hangi amaçla ve ne sıklıkta kullanılır?

Dikiş makinesini hangi amaçla alacağınız ve ne sıklıkta kullanacağınız önemli bir kriterdir. Evde temel dikiş ihtiyaçlarınızı gidermek için mini dikiş makinelerini tercih edebilirsiniz. Hobi olarak ya da mesleki olarak dikişle uğraşıyorsanız orta ya da profesyonel seviye dikiş makinelerini tercih edebilirsiniz. Mini dikiş makineleri ile hem küçük dikiş tadilatlarını yapabilir hem makineyi istediğiniz gibi muhafaza ederek yer tasarrufunda bulunabilirsiniz.

Dikiş makinesinden ekstra özellikler bekliyor musunuz?

Mesleği dikiş dikmek olan kişiler ya da hobi olarak farklı tasarımlar elde etmeyi seven kişiler farklı ürünler ortaya çıkarmak için dikiş makinesinin düz dikiş özelliği hariç diğer dikiş tiplerini de sıklıkla kullanırlar. Bu sebeple seçilecek dikiş makinesinin özellikleri göz önünde bulundurulmalıdır.

Dikiş makinesinden beklenen kapasite ve performans

Her dikiş makinesinin kendine göre bir kapasitesi bir çalışma performansı vardır. Örneğin basit yapılı dikiş makinelerinde ağır ve oldukça dikkat gerektiren kumaşları kullanamazsınız. Makinenin kapasitesini zorlamak olası arızalara veya iğne kırılmalarına sebep olabilir.

Dikiş makinesinin motorunun performansı ne kadar yüksek olursa dikiş hızı da o derece artar. Eğer üretimlerinizi hızlı bir şekilde elde etmek isterseniz makine performansına göre seçim yapmalısınız.

Dikiş makinesinde ek ekipmanlar kullanacak mısınız?

Bazı dikiş makineleri beraberinde ek ekipmanları sunsa da kimi modellerde ayrı olarak satın almanız gerekebilir. Örneğin fermuar ayağı, ilik ayağı veya gizli kenar ayağı gibi yardımcı ekipmanlara ihtiyaç duyabilirsiniz. Özellikle evde kıyafet dikimi için bu aksesuarlar önemli bir ayrıntıdır. Bu sebeple alacağınız dikiş makinesinin hangi ekipmanlar barındırdığını önceden öğrenmeli seçiminizi ona göre yapmalısınız.

Dikiş Makinesi Parçaları

Seçeceğiniz dikiş makinesi modelinin arızalanması halinde parçaların kolay bir şekilde bulunabilir olması önemli bir unsurdur. Örneğin motor pedalı, iplik tansiyonu ve çeşitli dikiş ayakları bozulabilen dikiş makinesi parçalarından bazılarıdır. Satıcınızdan seçmek istediğiniz dikiş makinesi modelinin yedek parça hizmeti olup olmadığını öğrenmelisiniz.

Dikiş Makinesi Bakımı

Dikiş makineleri elektronik aletler oldukları için bazı metal aksamları kullanım sıklığına bağlı olarak yağlanmalıdır. Örneğin haftada bir iki kez kullanılıyorsa ayda bir iki kez yağlanmalı, ayda bir kaç kez kullanılıyorsa üç ayda bir bakım yağı kullanılmalıdır. Diğer yandan dikiş makineleri toz toplamaya elverişli aletlerdir. Toz birikiminin olduğu alanlar da sıklıkla tozdan arındırılmalıdır. Söz konusu bu bakımlar dikiş makinesinin ömrünü uzatır ve kullanım performansını yüksek tutar. Dikiş makinesine gereken bakım şekilleri makinenin kullanım kılavuzundaki yönergelere göre uygulamalısınız.

Her Bütçeye Uygun Dikiş Makinesi Teknosa'da!

Dikiş makinesi fiyatları makinenin işlevine ve materyal kalitesine göre değişkenlik gösterebilir. Geniş fiyat yelpazesinden yararlanarak kendinizi çin en uygun dikiş makinesini seçebilirsiniz. Siz de kaliteli ve bütçenize uygun dikiş makinelerine Teknosa'dan ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.