Uyku Tulumu Fiyatları ve Modelleri

308 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Çok Satanlar
    Husky Monti -11 Derece Yeşil Uyku Tulumu
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Husky Monti -11 Derece Yeşil Uyku Tulumu

    %29
    2.672,60 TL
    1.893,09 TL
  • Pinguin Spirit -31 Bhp 195 Sağ Haki Uyku Tulumu

    Pinguin Spirit -31 Bhp 195 Sağ Haki Uyku Tulumu

    7.679,65 TL
  • Evolite Thor Pro Ultralight -27 Derece Uyku Tulumu

    Evolite Thor Pro Ultralight -27 Derece Uyku Tulumu

    %10
    2.950 TL
    2.655 TL
  • Çok Satanlar
    Evolite Hunter -32 Derece  Uyku Tulumu

    Evolite Hunter -32 Derece Uyku Tulumu

    4.283,98 TL
  • Husky Ruby -14 Derece Kırmızı Uyku Tulumu

    Husky Ruby -14 Derece Kırmızı Uyku Tulumu

    3.003 TL
  • Evolite Alaska Kaz Tüyü -32 Derece Uyku Tulumu

    Evolite Alaska Kaz Tüyü -32 Derece Uyku Tulumu

    15.044,97 TL
  • Ferrino Nightec 800 Uyku Tulumu

    Ferrino Nightec 800 Uyku Tulumu

    9.918,57 TL
  • Çok Satanlar
    Madfox Cavery Stone -20 Derece Antrasit Uyku Tulumu

    Madfox Cavery Stone -20 Derece Antrasit Uyku Tulumu

    1.149 TL
  • Evolite Alaska Pro -15 Derece Uyku Tulumu

    Evolite Alaska Pro -15 Derece Uyku Tulumu

    2.244 TL
  • Freecamp Sleepwell 300 Bej Uyku Tulumu

    Freecamp Sleepwell 300 Bej Uyku Tulumu

    %29
    2.180,84 TL
    1.544,76 TL
  • Husky Anapurna -28 Derece Uyku Tulumu

    Husky Anapurna -28 Derece Uyku Tulumu

    5.660,05 TL
  • Freecamp Ashford Jnr Yeşil Uyku Tulumu

    Freecamp Ashford Jnr Yeşil Uyku Tulumu

    %29
    1.029,95 TL
    729,55 TL
  • Husky Guty -10 Derece Uyku Tulumu

    Husky Guty -10 Derece Uyku Tulumu

    3.522,75 TL
  • Husky Monti New -11 Derece Uyku Tulumu

    Husky Monti New -11 Derece Uyku Tulumu

    2.887,50 TL
  • AndOutdoor NewCebu Lacivert Uyku Tulumu

    AndOutdoor NewCebu Lacivert Uyku Tulumu

    %29
    1.232,82 TL
    873,25 TL
  • Husky Enjoy Long -25 Derece Siyah/Turuncu Uyku Tulumu

    Husky Enjoy Long -25 Derece Siyah/Turuncu Uyku Tulumu

    5.602,30 TL
  • Evolite Camper Pro SQ 0 Derece Sağ Kırmızı Uyku Tulumu

    Evolite Camper Pro SQ 0 Derece Sağ Kırmızı Uyku Tulumu

    852 TL
  • Freecamp Fundy Mavi̇ Uyku Tulumu 205443

    Freecamp Fundy Mavi̇ Uyku Tulumu 205443

    %29
    1.314,75 TL
    931,28 TL
  • High Peak Tembo Vario Çocuk Uyku Tulumu

    High Peak Tembo Vario Çocuk Uyku Tulumu

    1.129 TL
  • Naturehike M180 Pongee Pamuklu -8 Derece Sağ Gri Uyku Tulumu

    Naturehike M180 Pongee Pamuklu -8 Derece Sağ Gri Uyku Tulumu

    2.195 TL
308 üründen  ürün görüntülediniz

Yoğun ve tempolu hayatlarımızda bazen bir mola vermek, bazen de doğayla bütünleşmek ve huzur bulmak için kamp yapmak eşsiz bir aktivitedir. Yaz veya kış farketmeksizin doğa tutkunları için en büyük hobilerden olan kamp yapmak için gerekli kamp ekipmanlarına ihtiyaç vardır. Kamp çadırı, kamp sandalyeleri, kamp yatağı ve uyku tulumu bir kampçının olmazsa olmazlarındandır.

Uyku tulumu kamp, doğa yürüyüşü yada trekking gibi durumlarda uyuyabilmek için yalıtımlı ve fermuarlı bir yorgan türüdür. Hafif yapıda olmasıyla kolay taşınabilir ve minimum yük oluşturur. Her mevsim kullanılabilen uyku tulumları ekstra bir örtüye ihtiyaç duymadan konforlu ve sıcak bir uyku için vazgeçilmezdir.

Yazlık - Kışlık Uyku Tulumu Modelleri

Mevsimlerin sıcaklık koşullarına uygun olarak üretilen uyku tulumları, içeriye soğuk havanın girmesine engel olarak vücut ısısını korumada fayda sağlar. Yaz ve ilkbahar aylarında ihtiyaç duyulan uyku tulumları 5-15 dereceye kadar kullanım imkanı sağlarken, en soğuk kış günleri için ideal olan ve -20 derecelere kadar uyumlu olan modelleriyle sıcacık bir uyku konforu sunuyor. Bazı markaların ürün portföylerinde bulunan ve daha da soğuk geceler için vazgeçilmez olan uyku tulumu -30 -40 derecelere kadar dayanan sıcak bir uyku vadeder.

Kışlık Uyku Tulumu Markaları Teknosa'da!

Kampta veya outdoor sporlarında, sıcak ve konforlu bir uyku çekip ertesi güne enerji dolu başlamak için uyku tulumu veya diğer adıyla kamp tulumu en gerekli malzemelerdendir. Bulunduğunuz alanın sıcaklık derecesine göre en uygun uyku tulumunu seçerek, kış gecelerinin soğuk ayazından etkilenmeden yeni güne başlayabilirsiniz. Kış aylarında en büyük ihtiyaçlardan olan, çocuklar ve büyükler için uyku tulumu modellerini yüksek kalite ve ürün garantisiyle Teknosa'da bulabilirsiniz.

Uyku Tulumu Modelleri Nelerdir?

Uyku tulumu yetişkin ve çocuklar için farklı boyutlarda ve modellerde üretilir. Çocuklar için 150 cm ve altı kullanıma uygun olan uyku tulumları daha kullanışlıdır. Aynı zamanda eşinizle ve çocuğunuzla bir arada uyumak isteyenler için çift kişilik uyku tulumu seçenekleri de mevcuttur. Aileler, çocuklar ve büyükler için uyku tulumu farklı ölçülerde üretildiği gibi farklı malzemelerle de üretilerek kullanıcıların ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap verir.

Uyku tulumu yapımında ihtiyaca ve tasarıma yönelik farklı malzemeler kullanılır. Kaz tüyü malzemeden üretilen uyku tulumları, kapladığı küçük alan ve ısıtma kabiliyeti ile ön plana çıkıyor. Diğerlerine göre daha maliyetli olsa da en çok tercih edilenler arasında başı çekiyor.

Kuş tüyü ile üretilen uyku tulumları da kaz tüyü ile benzer özellikler taşıyor. Ekstra olarak neme ve suya karşı dayanıklı yapısı daha uzun kullanım ömrü ile dikkat çekiyor.

Polyester ile üretilen uyku tulumları, hem daha az maliyetiyle bütçe dostu, hem de neme karşı dayanıklılığı ile daha uzun kullanım ömrü sunuyor. Alerjik bünyeli insanlar için de en ideal modeller arasında yer alıyor. Ağırlığı ve kapladığı alan konusunda dezavantajlı olsa da, bunları dert etmeyenler için fiyatı ve hipoalerjenik yapısı avantaj sağlıyor.

Uyku tulumlarını yalnızca dışarıda değil, sıcak tutma özellikli kumaşlardan üretilen modelleriyle, yatağınızda yorgan örtmeye gerek kalmadan sıcacık bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Daha çok çocuklar için tercih edilen ve vücuda giyilen polar uyku tulumu yetişkin bireyler için olan modelleriyle de müşterilerin beğenisine sunuluyor. Çocuklar ve genç kızların renkli karakterlerine eşlik eden peluş uyku tulumu yetişkin kadın ve erkekler için de uygun olan renk ve modeller ile fazlasıyla tercih ediliyor. Giysilerde kullandığınız beden ölçüsüne göre tercih edebileceğiniz bu tulumları, ev ortamında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Erkek Uyku Tulumları

Erkekler için üretilen yetişkin uyku tulumu üç farklı boyutta üretilir. 168 cm civarı erkekler için kısa beden, 170 - 183 cm erkekler için üretilen uyku tulumları standart beden olarak adlandırılır. 185 - 198 cm aralığında erkekler için ise uzun beden en iyi seçim olacaktır.

Kadın Uyku Tulumları

Kadın uyku tulumu iki farklı beden olarak çalışılır. 168 cm civarı bayanlar için standart beden olan yetişkin uyku tulumu, 170 - 183 cm boy uzunluğuna sahip bayanlar için uzun beden olarak yer alıyor.

Uyku Tulumu Nasıl Kullanılır?

Uyku tulumu kullanırken, vücudunuzun sıcaklığını ideal ısıda tutabilmek için çok kalın giysiler tercih etmemelisiniz. Bulunduğunuz ortama uygun olarak tercih ettiğiniz uyku tulumu, kazak ve hırka gibi ekstra kıyafetlere ihtiyaç duymadan sizi soğuktan korumak için yeterli olacaktır. Giysilerinizle, uyku tulumunun içine girip fermuari kapatarak konforlu bir uyku geçirebilirsiniz. Daha sıcak havalarda tulumunuzun fermuarını kapatmadan üzerinize örtü olarakta kullanabilirsiniz. Kullanım sonrasında uyku tulumunu sıkı bir şekilde katlayıp çantasına yerleştirerek minimal bir hale getirebilir, yük ve alan kaygısı yaşamadan güne devam edebilirsiniz.

Uyku Tulumu Nasıl Temizlenir?

Tek gecelik bir doğa yürüyüşü veya kısa bir kamp uyku tulumu üzerinde büyük etki bırakmayacaktır. Böyle durumlarda tulumunuzu bir bez ve sabunlu su yardımıyla kolayca temizleyip kaldırabilirsiniz. Daha uzun kullanım sonrası kirlenen tulumunuzu yıkama talimatlarına uygun olarak makinede veya elde kolayca temizleyebilirsiniz. Uyku tulumu temizliği için özel olarak üretilen deterjanlar, ürününüzün uzun ömürlü olması için fayda sağlayacaktır. Soğuk veya ılık suyla yıkadığınız tulumunuzu çok fazla sıkmadan kurutmak için kaldırabilirsiniz.

Siz de Teknosa'daki uyku tulumu modellerinden ihtiyacınız için en uygun olanı tercih edebilir, hızlı ve güvenli alışverişin keyfine varabilirsiniz!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.