Xbox Oyun Konsolu Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)
3.5 (2 Değerlendirme)

Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)

14.349 TL
Çok Satanlar
Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu (Microsoft Türkiye Garantili)
4.7 (6 Değerlendirme)

Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu (Microsoft Türkiye Garantili)

15.299 TL
Microsoft Xbox Series S With Gamepass-3m
Kredi Fırsatı

Microsoft Xbox Series S With Gamepass-3m

16.499 TL
Microsoft Xbox Series X 1 TB Siyah Oyun Konsolu  (İthalatçı Garantili)

Microsoft Xbox Series X 1 TB Siyah Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)

22.989 TL
Microsoft Xbox Series X Oyun Konsolu (Microsoft Türkiye Garantili)
4.2 (4 Değerlendirme)

Microsoft Xbox Series X Oyun Konsolu (Microsoft Türkiye Garantili)

%9
32.999 TL
29.989 TL
Microsoft Xbox Series S 1 TB Siyah Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)

Microsoft Xbox Series S 1 TB Siyah Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili)

23.999 TL
Xbox Series X 1tb Prem Diablo Iv

Xbox Series X 1tb Prem Diablo Iv

29.499 TL
Nİntendo Switch Kırmızı-Mavi Konsol
Kredi Fırsatı

Nİntendo Switch Kırmızı-Mavi Konsol

16.999 TL
Microsoft Xbox Seri S Fortnite + Rocket League + Fall Guys Bundle Oyun Konsolu

Microsoft Xbox Seri S Fortnite + Rocket League + Fall Guys Bundle Oyun Konsolu

14.999 TL
Microsoft Xbox Series X Gen9 Black+Forza Horizon 5 Xbox
5.0 (1 Değerlendirme)

Microsoft Xbox Series X Gen9 Black+Forza Horizon 5 Xbox

27.899 TL

Video oyunlarını yakından takip ediyor, ilginizi çeken yapımları, oturma odası konforunda keyifle deneyimlemek istiyorsanız, oyun konsolu modelleri sizlere hitap ediyor. Konsol dünyasında rekabetin kızışmaya başladığı dönemde “oyuna” giren Microsoft'un en önemli hamlesi olarak kabul edilen Xbox oyun konsolu ailesindeki modeller, tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer almaktadır. Eğer siz de oyun dünyasından ayrı kalmamak adına bütçenize ve gereksinimlerinize uygun bir oyun konsolu almayı düşünüyorsanız, Xbox çatısı altında toplanan güncel çözümleri, Teknosa'dan satın alabilirsiniz. Dilerseniz, bu oyun konsollarına ait Xbox kolu başta olmak üzere pek çok aksesuarı da Teknosa'da bulabilirsiniz.

Xbox Oyun Konsolu Nedir?

Xbox, Microsoft tarafından geliştirilen ve kendine has özellikleri olan bir oyun konsolu serisinin çatı adıdır. 2000'lerin başlarında oyun konsolu cephesinde yaşanan rekabette yer almak adına, kendi geliştirdiği konsoluyla oyun tutkunlarının karşısına çıkan Microsoft, 2001 yılında ilk nesil Xbox ile oyun dünyasına büyük ses getirmiştir. Özellikle, adı konsolla birlikte anılan Halo, Forza Horizon, Gears of War gibi oyun serileri, Xbox oyun konsolunun bugünlere kadar ulaşmasını sağlayan oyun serileri arasında bulunur.

2001'i takip eden yıllarda Xbox oyun konsolunu hem donanımsal hem de fiziksel açıdan farklılaştırarak sonraki nesillere ulaştıran Microsoft; Xbox 360, Xbox One ve Xbox Series X/S ürünleriyle ürün gamını genişletirken yeni nesil oyunculuk adına da alternatif sunuyor. Markanın, bir dönem oyun konsollarıyla birlikte değerlendirilebilen Kinect adlı aksesuarı, bugün bile oyuncular arasında övgüyle anılıyor.

Xbox oyun konsolunu diğer oyun konsollardan ayıran özelliği yalnızca yapısı ve platforma özgü oyunları değil aynı zamanda Xbox controller olarak da isimlendirilen gamepad'idir. Son derece ergonomik şekilde dizayn edilen ve tuş şeması, kontrolcü boyutu gibi yönleriyle yalnızca Xbox sahiplerinin değil PC oyuncularının da favorisi hâline gelen Xbox kolu, bazı oyuncular için konsolu tercih etme nedeni dahi olabiliyor. Genel hatlarıyla erişilebilir aralıklarda bulunan Xbox kol fiyatları, dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye'deki oyuncular tarafından da sıklıkla kullanılıyor.

Xbox Oyun Konsolu Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Önceki nesilde oyuncuların beğenisine sunduğu Xbox One X gibi konsolları emekli ayırmaya başlayan ve Teknosa üzerinden Series X veya Series S çözümlerinden birini alabileceğiniz Xbox oyun konsolu, donanım gücü ve tasarım bakımından farklılıklara sahiptir. Bu noktada Xbox oyun konsolu alırken şunlara dikkat etmeniz yerinde olabilir:

  • Performans ve İşlevsellik: Donanım gücü bakımından daha üstün olan Xbox Series X, 4K (2160p) odaklı oyunculuk için tasarlanmışken Xbox Series S ise 1080p ve 1440p çözünürlükte oyun oynamak için uygunluk gösteriyor. Bunun yanında Series X'in 4K Bluray sürücüsü ve 1 TB kapasiteli SSD'si vardır. Series S ise 512 GB SSD'ye sahiptir ve Bluray oynatıcısı bulunmamaktadır.
  • Televizyonunuzun Teknik Yeterliliği: Eğer evinizde Full HD (1080p) çözünürlüklü bir televizyon kullanıyorsanız ve televizyonunuzu, uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorsanız, daha uygun fiyatlı Series S modelini tercih edebilirsiniz. 4K çözünürlüklü televizyonlar için Series X daha uygundur ve ekrana ilettiği görüntünün kalitesi, donanım gücü sayesinde daha iyidir.
  • Depolama Alanı: Diskli oyunlardan ziyade indirilebilir oyunlara yatırım yapıyorsanız ve oyunlarınızın birçoğunu konsol diskinde saklamayı düşünüyorsanız, daha geniş kapasiteli disk sunan modele yönelebilirsiniz. Ancak bazı üreticilerin Xbox konsolları için hazırladığı depolama genişletme kartlarını da alışveriş listenize ekleyebilirsiniz.

Xbox Oyun Konsolu Modelleri ve Çeşitleri

Geçmişten bugüne dek Microsoft tarafından birçok Xbox oyun konsolu modeli üretildi ve oyuncuların beğenisine sunuldu ancak bugün, dokuzuncu nesil konsol kategorisine giren Xbox Series X ve Xbox S resmî şekilde alınabiliyor.

Daha çok bir küp bilgisayarı andıran tasarımıyla dikkat çeken Xbox Series X, Microsoft'un şimdiye dek ürettiği en güçlü oyun konsolu olma unvanını taşıyor. Daha kompakt bir forma sahip olan ve uygun fiyatı sayesinde kullanıcı kitlesi hayli yüksek olan Xbox Series S ise fiyat-performans konusunda öne çıkıyor. Teknosa aracılığıyla satın alabileceğiniz Xbox oyun konsolu modellerinden bazıları, beraberinde ekstra oyunlarla ya da ikinci oyun kontrolcüyle birlikte gelebilir. Xbox fiyat aralıkları değişiklik göstermekle birlikte Series X, Series S modeline kıyasla daha yüksek fiyatlardan alıcı buluyor. Her iki konsolun, Xbox Live ve Game Pass gibi hizmetleri sorunsuz şekilde desteklediğini belirtmek gerekiyor.

Xbox Oyun Konsolu Özellikleri

Oyuncular için görüntü akıcılığı sınırı olarak kabul edilen 60 fps değerinin tam iki katını destekleyecek şekilde dizayn edilen Xbox Series X, bu kare/saniye değerini 4K çözünürlükte verme yeteneklerine sahiptir. AMD tarafından özel olarak geliştirilen Zen 2 mimarili, 8 çekirdekli işlemciyle güçlendirilen, grafik hesaplamaları tarafında da yine AMD'nin imzasını taşıyan 12 teraflop gücünde RDNA 2 mimarili grafik işlemciyi bulunduran oyun konsolu, 16 GB GDDR6 bellekle geliyor. NVMe standartlarındaki 1 TB kapasiteli SSD'si ile performans konusunda kusursuzluğa ulaşan oyun konsolu, gerçek 4K oyun oynatabilmesinin yanında 8K (4320p) HDR videoları da oynatabilir. 1 adet HDMI, 3 adet USB 3,1 Gen 1, Wi-Fi 5, Gigabit Ethernet, DTS 5,1, Dolby Digital 5,1 gibi olanaklar da konsolun temel özellikleri arasında bulunuyor.

Büyük ağabeyi gibi Zen 2 mimarili, 8 çekirdekli işlemci ve ondan farklı olarak 4 teraflop gücünde RDNA 2 mimarili grafik işlemciyle gelen Xbox Series S, 10 GB GDDR6 belleğe ve 512 GB kapasiteli NVMe SSD'ye sahiptir. Konsol, fiziksel bağlantı noktaları ve ses işleme kapasitesi bakımından Series X ile aynı özellikleri taşıyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.