Kıyma Makinesi Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Bosch MFW67440 2000W Kıyma Makinesi

Bosch MFW67440 2000W Kıyma Makinesi

7.599 TL
Çok Satanlar
Tefal 2200 W Çelik Kıyma Makinesi

Tefal 2200 W Çelik Kıyma Makinesi

8.249 TL
Arçelik KM 6024 M Resital 2400 W Kıyma Makinesi

Arçelik KM 6024 M Resital 2400 W Kıyma Makinesi

7.999 TL
Çok Satanlar
Vestel 2200 W Kıyma Makinesi

Vestel 2200 W Kıyma Makinesi

6.799 TL
Arnica Meat Chef GH21220 Et Kıyma Makinesi
1.0 (1 Değerlendirme)

Arnica Meat Chef GH21220 Et Kıyma Makinesi

3.999 TL
Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi

Arçelik K 1768 Kıyma Makinesi

13.999 TL
Çok Satanlar
Awox VITE PE320 Et Kıyma Makinesi

Awox VITE PE320 Et Kıyma Makinesi

%10
1.999 TL
1.799 TL
Beko KM 5024 M Floral 2200 W Kıyma Makinesi

Beko KM 5024 M Floral 2200 W Kıyma Makinesi

7.599 TL
Kumtel HMG-01 Siyah Et Kıyma Makinesi

Kumtel HMG-01 Siyah Et Kıyma Makinesi

3.599 TL
Tefal Kıyma Makinesi 2000 W Siyah

Tefal Kıyma Makinesi 2000 W Siyah

4.049 TL
Tefal HV8 PRO 5'i 1 Arada 2200 Watt Metal - Gri Kıyma Makinesi

Tefal HV8 PRO 5'i 1 Arada 2200 Watt Metal - Gri Kıyma Makinesi

8.999 TL

Kıyma Makinesi

Kıyma makinesi modelleri arasından bir tercihte bulunarak siz de büyük miktarlardaki etleri kolayca öğütebilirsiniz! Çok yönlü ve fonksiyonlu modeller kıymanın yanı sıra farklı gıdaları öğütmenize ve şahane tarifler hazırlamanıza da yardımcı oluyor. Siz de vakit kaybetmeden Teknosa'daki kıyma makinesi modellerini inceleyebilir ve beklentileriniz ile örtüşen bir tasarıma hemen sahip olabilirsiniz.

Öne Çıkan Kıyma Makinesi Özellikleri

Kıyma makinesi özellikleri içerisinde öne çıkan farklı pek çok nokta var. Bunlardan biri ve belki de en önemlisi kıyma makinelerinin kaç adet fonksiyona sahip olduğu. Temel olarak büyük miktarlardaki etleri öğütmeye yaran kıyma makineleri, bununla beraber farklı fonksiyonlar ile de donatılıyor. Bu sayede sucuk, salça ve sos gibi yoğun öğütme gerektiren gıda ve tariflerde de kıyma makineleri kullanılabiliyor. Örneğin, et ve balık kıyma, sebze veya peynir rendeleme, doğrama gibi birçok fonksiyona sahip kıyma makineleri avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra kıyma makinesi ev tipi ya da sanayi tipi olsun fark etmeksizin; önceliğiniz ürünlerin güç kaynağı da olabilir. Kıyma makinelerinde güç kaynağı, performans ve fiyat dâhil olmak üzere birçok faktörü etkiliyor. Bu noktada kıyma makinesi 2000 Watt motor bloku gücüne sahip olanlar çokça inceleniyor. Siz de yüksek Watt değerlerine sahip modellerden birini tercih ederek öğütme, rendeleme, doğrama işlemlerinizde üstün performansa ulaşabilirsiniz. Manuel ve elektrikli kıyma makinesi olarak ikiye ayrılan ev tipi modeller arasından da bir tercihte bulunmanız mümkün. Tahmin edilebileceği üzere elektrikli kıyma makinesi çeşitlerinde tek bir düğmeye basmanız ve eti hazneye doğru itmeniz yeterli oluyor. Daha zahmetsiz bir işlemde bulunmak için elektrikli olanları tercih edebilirsiniz. Arnica, Fakir, Kiwi, Vestel, Tefal, Awox, Bosch kıyma makinesi gibi modelleri inceleyerek tüm bu faktörlere göre nokta atışı bir tercihte bulunabilirsiniz.

Pratik ve Kullanıcı Dostu Tasarım

Et kıyma makinesi modelleri arasında en çok ilgiyi görenler genellikle birden fazla fonksiyona sahip olanlar. Örneğin, ev ortamında hazırlayacağınız tariflerde elinizle şekilde vermekte zorlanacağınız içli köfteleri oldukça pratik şekilde hazırlamanız mümkün. Domates ezme özelliğine sahip modellere de göz gezdirebilirsiniz. Bunlar, kışlık domates konservelerinizi kolayca yapabilmenize, ev yapımı salçalarınızı zahmetsizce hazırlayabilmenize yardımcı oluyor. Bu noktada kıyma makinelerinin kaç adet aparata sahip olduğunu ve bunların fonksiyonlarını öğrenmenizde yarar var. İçli köfte aparatı, sosis aparatı, geleneksel tariflere uygun köfte aparatı bu açıdan öne çıkıyor. Geri alma ve turbo fonksiyonuna sahip modeller de büyük kolaylık sağlıyor. Bu sayede işlemlerinizi geri alabilir ya da kısıtlı sürelerde turbodan yararlanarak hızlı sonuç elde edebilirsiniz. İnce, orta, kalın ve satır kıyması diski gibi farklı kalınlıklara sahip modeller de yine bir adım öne çıkabiliyor. Tüm bunlar, elde edeceğiniz sonuçları çok daha kaliteli hâle getirebiliyor. Uzun ömürlü ve dayanıklı bir kıyma makinesine sahip olmak için gövde malzemesi de önem teşkil ediyor. Örneğin, gövdesi paslanmaz çelikten imal edilen modeller böylece çok daha uzun ömürlü olabiliyor. Son olarak tüm işlemlerinizi bitirdikten sonraki temizlik aşamasında da sizi düşünen modellere yönelebilirsiniz. Ayrılabilir aksesuarlara sahip olanlar sayesinde hazırlıklarınız bittiğinde makineyi parçalarına ayırıp rahatça temizleyebilirsiniz. Başka harika tariflere imza atmak için Mutfak Robotu sayfamızdaki ürünleri de keşfedebilirsiniz.

Kıyma Makinesi Fiyatları

Kıyma makinesi fiyatları farklı pek çok faktöre göre değişiyor ve geniş bir skalayı da beraberinde getiriyor. Örneğin, kıyma makinelerinde en önemli kriterlerden biri Watt değerinden gücü oluyor. Bu güç de fiyatları önemli ölçüde etkiliyor. 1500 W, 2000 W ya da 2200 W kıyma makineleri bu açıdan farklı derece fiyatlandırılabiliyor. Ürünlerin manuel ya da elektrikli oluşu, farklı fonksiyonlara sahip olup olmadığı da yine fiyatlarda belirleyici olan unsurlar arasında. Son olarak tasarım da fiyat aralığını etkileyebiliyor. Beyaz, gri ya da siyah renkteki modeller, aksesuarların ayrılabilip ayrılamadığı bu noktada öne çıkabiliyor. Dilerseniz, kategorimizdeki fiyat filtreleme seçeneğini kullanarak kişiselleştirilmiş bir alışverişe başlayabilirsiniz. Ayrıca ürünleri karşılaştırma opsiyonunu aktif hâle getirerek de verimli bir incelemede bulunabilirsiniz. Daha çok ürün keşfetmek için arzu ederseniz, Elektrikli Mutfak Aleti sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.