Bilgisayar Oyunu Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Tiglon Brave Pc Oyun
5.0 (1 Değerlendirme)

Tiglon Brave Pc Oyun

67 TL

En eğlenceli bilgisayar oyunları Teknosa'da sizlerle! Günümüz teknolojisi sayesinde bilgisayarlar, her geçen gün insan hayatında biraz daha fazla yer alır. Bilgisayarlar sadece iş yapılması açısından değil, eğlenceli vakit geçirmek için de kullanılan cihazlardır. Bu cihazlara oyun konsolu ve bunun gibi aygıtlar eklenerek oyun oynanabildiği gibi, hiçbir ekipman eklemeden de bilgisayar oyunları oynamak mümkün olur. Teknolojisinin etkisini en fazla hissettiren PC oyunları sektörü, her türlü işlemde kullanılan klavye ve mouse gibi donanımlar ile kullanıcılar tarafından oyunların rahatlıkla oynanmasını sağlar.

Oyunların kolay biçimde oynanması, eğlenceli ve keyifli zaman geçirmeyi sağlaması gibi sebepler ile bu alan her geçen gün daha fazla gelişir. Bilgisayar oyunlarının ilk yaygınlaşmaya başladığı yıllarda metin tabanlı oyunlar bulunurken şimdilerde oyun çeşitliliği oldukça geniş şekilde ilerlemeye devam eder. Bu geçen zaman içerisinde bilgisayarın donanımsal ve yazılımsal özelliklerinde ciddi gelişmeler olduğu görülür. Bilgisayarların işletim sistemleri, grafik özellikleri gibi nitelikler eskiye oranla çok farklı bir hal almış durumdadır. Bilgisayar oyunları ilk ortaya çıktığı yıllarda disket adı verilen ara birimler ile transfer yapılabilirken şimdilerde CD'ler aracılığı ile yapılan işlemlerin dışında dijital ortamda aktarım yapmak da mümkün olur.

Bilgisayar Oyun Çeşitleri

Bilgisayarda oynanan PC oyun çeşitleri arasına her geçen gün yeni ve daha gelişmiş oyunlar katılır. Oyunların sürekli olarak kendini yenilemesinin en önemli nedeni, oyun kategorilerindeki ayrım sayesinde her oyunseverin kendine göre bir oyun bulabilmesidir. Bilgisayar oyunu çeşitlerine bakıldığında; savaş oyunları, strateji oyunları, aksiyon oyunları adı altında bir ayrım olduğu görülür. Savaş oyunları, hem bilgisayar hem de konsol oyunlarında çok sayıda kişi tarafından tercih edilen oyunlardır. Aksiyon seven kişiler arasında en sık oynanan savaş oyunları, tek oyunculu ya da çok oyunculu versiyonları ile bulunur. Savaş oyunlarının hemen hepsinin bir hikayesi olması oyunların sürükleyiciliğine katkı sağlar. Ayrıca oyunların amatörden profesyonele doğru farklı çeşitlerini bulmak da mümkündür.

En düşük seviyeden başlayarak profesyonelleşmek, oyunseverlerin daha eğlenceli zaman geçirmesini sağlar. Basit adımlarla ilerleyerek daha zor oyun ve etaplara geçmek heyecan verici bir aktivitedir. Savaş oyunlarının yaş grubu olarak daha büyük yaşlar görünse de çocuklar için de basit seviyede savaş oyunları bulunur. Strateji oyunları eğlenceli zaman geçirmenin dışında aynı zamanda oyunculara beyin jimnastiği de yaptırır. Soyut ya da somut değerleri kurmak, yönetmek, yıkmak ya da birleştirmek gibi farklı senaryolar üzerinde kurulu olan strateji oyunları, 7'den 70'e her yaştan oyuncu için uygun oyun çeşitlerine sahiptir. Strateji oyunlarında da oynanma biçimi, tüm PC oyun çeşitlerinde olduğu gibi, mevcut seviyeyi geçerek üst seviyeye ilerlemek üzerine kuruludur. Her ilerleyen seviyede oyunu devam ettirmek bir adım daha zorlaşır. Bu şekilde küçük yaştaki oyuncuların zihinsel gelişimine katkı sağlanırken yetişkinler için çok iyi bir beyin jimnastiği yapılmış olur. Bilgisayar oyunları arasından oldukça fazla oynanan aksiyon oyunları ise macera, heyecan ve gerilim sevenlerin tercih ettiği türlerdir. Savaş, yarış ya da dövüş gibi konular üzerine kurulan oyunlarda hız, dikkat oldukça önemlidir.

Ünlü PC Oyunları Teknosa'da!

Bilgisayar oyunları, teknoloji ile uzaktan ya da yakından alakalı olan her şeyde olduğu gibi düzenli bir gelişim halindedir. Bu durum oyunların yeni versiyonları ile sunulmasını veya yeni oyunların ortaya çıkmasını sağlar. Her dönem farklı oyunlar popüler olsa da bazı oyunlar her zaman en çok oynanan oyun ünvanını elinde tutmayı başarır. Bu oyunlar arasında Call of Duty, oyuncu sayısı oldukça fazla olan oyunların başında gelir. PC oyunlarını oynayan ve takip eden kişiler bu oyunu mutlaka bilir. Diğer bir oyun ise Football Manager olur. Futbolun dünya genelinde sevilen bir spor olması dolayısıyla bu oyun popülerliğini hiçbir zaman yitirmez. The Sims oyunu farklı versiyonları ile kullanıcıların beğenisi kazanan diğer bir oyundur. Seri halinde olması oyunun sürekliliği açısından oldukça önemlidir. Starcraft oyunları da, serileri bulunan ve sıklıkla tercih edilen oyunlardan biridir. Oyun dünyası içerisinde popüler olan bu oyunlar ve bu kategoriye yeni katılan birbirinden eğlenceli oyunların hepsi Teknosa ayrıcalığı ile sizlerle!

Bilgisayar Oyun Fiyatları

Bilgisayar oyunları, oyuncu profili, oyunun içeriği, sahip olduğu teknoloji gibi değişimler ile farklı çeşitlere ayrılır. Bilgisayar oyunu fiyatları da bu çeşitlilik nedeniyle farklı aralıklarda yer alır. Oyuncu profili olarak her yaştan ve her meslekten kullanıcı bulmak mümkündür. Bunun ana sebebi de oyunların çeşitlerinin fazla olmasıdır. Çeşitlilik sayesinde her oyunsevere yönelik bir oyun bulmak mümkün olur. Yaş grubu ayrımına göre meydana gelen oyunların fiyatları da farklılık gösterir.

Oyunun içeriği de fiyatlar konusunda değişkenliğe sebep olan başka bir noktadır. Oyunlar savaş, aksiyon ya da strateji oyunu olarak birbirinden ayrılır. Bu da oyunlarda kullanılan grafik özelliklerin ve renklerin farklılığı anlamına gelir. Yapılan bu değişiklikler de fiyatlarda etkili olur. Her yeni oyun daha gelişmiş bir teknoloji kullanılarak ortaya konur. Bu da fiyatları etkileyen noktalardan biri olur. Bunun dışında marka, ürünün eski ya da yeni olması da bu noktada etkisi olan ayrıntılardır. Fiyat değişkenliği, kullanıcılar açısından olumlu bir durumdur. Farklı bütçelere sahip oyunseverler, bu kategoriden istedikleri bir ürüne kolaylıkla ulaşabilir. Bilgisayar oyunları tüm çeşitleri ve fiyat avantajları ile Teknosa'da!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.