Samsung Akıllı Bileklik Fiyatları ve Modelleri

1 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Samsung Galaxy Fit E R375 Black Akıllı Bileklik
4.8 (18 Değerlendirme)

Samsung Galaxy Fit E R375 Black Akıllı Bileklik

2.590 TL

Yaptığınız spor aktivitelerini kayıt altına alan Samsung akıllı bileklikler, bunun sonucunda adım sayınızı, kat ettiğiniz mesafeyi, kan basıncınızı, harcadığınız enerjiyi ve daha pek çok veriyi hesaplayabiliyor. Siz de bu verileri takip ederek gün içerisindeki hareketliliğinizi kontrol edebilir veya sporda yaktığınız kalorileri hesaplayabilirsiniz. Yaşamınızı sağlıklı hale getirirken bir yandan da bunun takibini sağlayabilmenize yardımcı olan akıllı bileklikler sayesinde kontrolü ele alabilirsiniz. Birbirinden kullanışlı çeşitleri incelemek ve kendinize uygun olan modeli bulmak için siz de hemen sayfamızdaki Samsung akıllı bileklik modellerine göz atın.

Samsung Galaxy Fit Serisi Akıllı Bileklikler

Zarif tasarımıyla ön plana çıkan Galaxy Fit serisi, bir akıllı bileklikte ihtiyaç duyduğunuz pek çok özelliği size sunuyor. Tüm gün rahatlıkla bileğinizde taşıyabileceğiniz bu ürün konforu sebebiyle oldukça sevilen ürünlerden. Ayrıca hem iş yerinde hem de özel yaşamınızda tarzınıza uyum sağlamayı başarıyor. 3D özellikteki camı etkileyici özelliklerinin arasında yer alıyor. Diğer yandan AMOLED ekranı ise tek bakışta tüm bilgilere ulaşabilmenize imkan tanıyor. Kullanıcıların isteklerine ve ihtiyaçlarına göre tasarlanan bu serideki cihazlar günlük yaşamın temposuna ayak uydurabiliyor. Ayrıca hareket halindeyken terlemek de kaçınılmaz. Bu gibi durumlarda saatinizde ter birikmesini önlemek için oluklu kayış tasarımı kullanılıyor. Siz de egzersizleriniz esnasında rahatsız olmadan bu bileklikleri kullanabilir hatta hafif yapısı ve ince hatları sayesinde bileğinizde olduğunu bile unutabilirsiniz. Samsung Galaxy Fit akıllı bilekliklerin konforu yalnızca terlediğiniz zamanlar için de geçerli değil. İster havuzda yüzerken isterseniz de spor sonrası duşunuzu alırken akıllı bilekliğinizi takmaya devam edebilirsiniz. Bu seride yer alan ürünler her koşula dayanıklı olacak şekilde üretiliyor. Siz de su geçirmez özelliğe sahip modelleri tercih ederek Samsung Galaxy akıllı bileklik kullanmanın keyfine varabilirsiniz. Üstelik tek şarj ile haftalarca bilekliğinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Samsung Gear Fit Serisi Akıllı Bileklikler

Spor etkinliklerinizi Samsung Gear Fit ile bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz. Bu serideki bazı modeller tenis, basketbol ve dans gibi yaptığınız farklı aktivitelerdeki hareketleri otomatik olarak algılayabiliyor ve etkinliğini kaydediyor. Bunun yanı sıra kalp atış hızınızı da gün boyu takip ediyor. Sağlığınızı daha yakından takip edebilmeniz için Gear Fit serisinde yer alan modellerde aktivite, uyku ve egzersiz istatistiklerinizi bir tablo üzerinde görebilirsiniz. Böylece sağlık ve zindelik seviyeniz hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Samsung akıllı bileklikler ile kişisel antrenman hedeflerinizi de belirleyebilmeniz mümkün. Daha sonra bu hedeflere ulaşma yolunda kendi sınırlarınızı test edebilirsiniz. Özellikleri itibariyle son derece ilgi çekici olan Samsung Gear Fit akıllı bileklikler tarzıyla da ilgi çekmeyi başarıyor. Bileğinizi mükemmel bir şekilde saran bu ürünler hafif yapısıyla rahat bir kullanım sunuyor. Cihazların sağlık verilerinizi takip edebilmesi için üründe pek çok sensör de yer alıyor. İvmeölçer, barometre, cayrosensörü ve nabız sensörü bu çeşitlerin arasında yer alıyor. Siz de bileğinize yakışacak farklı renk seçeneklerine sahip Gear Fit modellerinden birini seçerek tarzınızı tamamlayacak bir akıllı bilekliğe sahip olabilirsiniz.

Samsung Akıllı Bilekliklerin Fiyatları

Akıllı bileklikleri satın alırken dikkat edebileceğiniz pek çok farklı unsur bulunuyor. Bunlar arasında en etkili olanlardan biri de ürün fiyatları. Samsung akıllı bileklik fiyatlarını incelerken farklı özelliklere dikkat ederek doğru ürün karşılaştırması yapabilir ve ihtiyaçlarınıza uygun olan bir ürünü satın alabilirsiniz. Suya dayanıklılık akıllı bilekliklerde yer alan önemli özelliklerin başında geliyor. Bu dayanıklılık seviyesi de fiyatlara yansıyor. Bilekliğin telefon ile eşleşebilmesi ve bildirim alması da önemli noktalardan biri. Siz de yüksek bir bluetooth sürümüne sahip Samsung akıllı bileklikle kesintisiz bağlantı sağlayabilir ve egzersizlerinizi sırasında veri kaybı yaşamadan en doğru sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ayrıca modeller arasında değişen ergonomik tasarımlar da oldukça önemli. Modellerin özellikleri artarken tasarımları ne kadar kompakt ve hafif kalırsa fiyatlara o oranda yansımaları oluyor. Akıllı bilekliklerde batarya konusunu da unutmamak gerek. Uzun pil ömrü Samsung akıllı bilekliklerin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. Fakat çeşitler arasında seçim yaparken ortaya çıkan ufak farklılıkları göz önünde bulundurabilirsiniz. Samsung akıllı bilekliklere göz atmak ve tarzınıza en uygun olan çeşidi bulmak için siz de hemen sayfamızı inceleyebilirsiniz. Ayrıca Samsung akıllı saat çeşitlerine de buradan göz atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.