Hamak Modelleri ve Fiyatları

26 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • King Camp Phillip Siyah Hamak

    King Camp Phillip Siyah Hamak

    1.708,20 TL
  • JR Gear Çift Kişilik Mavi Hamak

    JR Gear Çift Kişilik Mavi Hamak

    1.834,80 TL
  • High Peak Lightweight Mavi Hamak

    High Peak Lightweight Mavi Hamak

    1.047 TL
  • Çok Satanlar
    AndOutdoor Daisy Mavi Hamak

    AndOutdoor Daisy Mavi Hamak

    449 TL
  • Çok Satanlar
    JR Gear Çift Kişilik Turuncu Hamak

    JR Gear Çift Kişilik Turuncu Hamak

    1.834,80 TL
  • Çok Satanlar
    Coghlans Çift Kişilik Mavi Paraşüt Hamak

    Coghlans Çift Kişilik Mavi Paraşüt Hamak

    2.281,74 TL
  • JR Gear Çift Kişilik Yeşil Hamak

    JR Gear Çift Kişilik Yeşil Hamak

    1.834,80 TL
  • Coghlans Yeşil Paraşüt Hamak

    Coghlans Yeşil Paraşüt Hamak

    1.813,53 TL
  • Çok Satanlar
    AndOutdoor Daisy Mavi Hamak

    AndOutdoor Daisy Mavi Hamak

    585 TL
  • JR Gear Tek Kişilik Mavi Hamak

    JR Gear Tek Kişilik Mavi Hamak

    1.468,42 TL
  • Coghlans Büyük Kamp Cibinliği

    Coghlans Büyük Kamp Cibinliği

    1.776,13 TL
  • JR Gear Çift Kişilik Kırmızı Hamak

    JR Gear Çift Kişilik Kırmızı Hamak

    1.834,80 TL
  • Coghlans 1759 Çift Kişilik Turuncu Paraşüt Hamak

    Coghlans 1759 Çift Kişilik Turuncu Paraşüt Hamak

    2.281,74 TL
  • Naturehike Ultralight Swing 340T Pongee Çift Kişilik Gri Hamak

    Naturehike Ultralight Swing 340T Pongee Çift Kişilik Gri Hamak

    1.295 TL
  • Coghlans Mavi Paraşüt Hamak

    Coghlans Mavi Paraşüt Hamak

    1.813,53 TL
  • JR Gear Tek Kişilik Turuncu Hamak

    JR Gear Tek Kişilik Turuncu Hamak

    1.468,42 TL
  • Coghlans Çift Sineklik

    Coghlans Çift Sineklik

    883,99 TL
  • Çok Satanlar
    Naturehike Ultralight Swing 340T Pongee Çift Kişilik Mavi Hamak

    Naturehike Ultralight Swing 340T Pongee Çift Kişilik Mavi Hamak

    1.295 TL
  • Naturehike Ultralight Swing 340T Pongee Çift Kişilik Turuncu Hamak

    Naturehike Ultralight Swing 340T Pongee Çift Kişilik Turuncu Hamak

    1.295 TL
  • Naturehike DC03 Evrensel Hamak File Örtüsü

    Naturehike DC03 Evrensel Hamak File Örtüsü

    850 TL
26 üründen  ürün görüntülediniz

Hamak tarihi kökleri Güney Amerika'ya dayanan, dinlenme ve rahatlama amacıyla kullanılan bir yatma aracıdır. Günümüzde tüm dünyada ve çeşitli kültürlerde kullanılan pratik ve hafif bir ürün olarak öne çıkar. İki sabit nokta arasına gerilen ve kumaş ya da ağ malzemeden yapılan bir yatak şeklindedir. Oldukça geniş kullanım alanına sahip olan hamakları, evlerin terasında, bahçesinde, açık hava etkinliklerinde, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca açık havada konforlu bir dinlenme ve uyku sunan hamaklar kamp ekipmanları arasında önemli yere sahiptir. Siz de hem dinlenmek hem de keyifli saatler geçirmek için ürünün sunacağı deneyimden faydalanabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken Teknosa'nın zengin hamak modellerini inceleyerek satın almaktır.

Hamak Özellikleri ve Modelleri

Rahatlatıcı ve keyifli bir dinlenme aracı olarak kullanılan hamak modelleri, farklı özellikleri bünyesinde barındırır. Hafif ve taşınabilir olması en önemli özelliklerinden biridir. Bu sayede istenilen her yerde rahatlıkla konumlandırılabilir. Kolay monte edilme özelliği sayesinde kullanıcılara pratiklik sağlar. Hamak ve outdoor çanta, doğa yürüyüşleri ve kamp gezileri için temel ekipmanlar arasındadır. Hamaklarda kullanılan kumaş malzemenin nefes alabilir nitelikte olması da önemli özellikleri arasında bulunur. Genellikle pamuk, naylon, polyester ya da ipek gibi malzemeler kullanılarak üretilir. Bu malzemeler sayesinde hamaklar rahat bir yüzeye sahip olurken, su geçirmezlik gibi artı özellikleri de kullanıcılara sunar.

Hamak modelleri, kullanıcıya destek ve konfor sağlamak için çeşitli boyutlarda ve şekillerde üretilir. Tek kişilik ya da 2 kişilik hamak olarak farklı boyutlara sahip olan modelleri vardır. Hamakların tasarımlarında ve renklerinde de zengin seçenekler mevcuttur. Tek renkli sade modellerden, desenli ya da çok renkli modellere kadar çok fazla alternatif vardır. Ayrıca cibinlik hamak tarzı özel ağlarla donatılmış ürünlerde bulunur. Bu özel ağ sayesinde kullanıcılar istenmeyen haşerelerden korunmuş olur. Hamaklar tasarım ve malzeme bakımından farklılıklar göstermekle beraber, pratiklik, dayanıklılık ve taşınabilirlik gibi özellikleri ile ön plana çıkar. Kullanım amaçlarına bağlı olarak, seyahat hamakları kolay taşınabilirlik özelliği sağlaması açısından hafif ve kompakt ürünler olurken, ev ya da bahçe için kullanılacak hamaklar ise daha büyük ve daha konforlu yapıda olabilir.

Yukarıda özelliklerinden bahsedilen hamaklar, model çeşitliliği ile de kullanıcılara farklı alternatifler sunar. En sık kullanılan model olan klasik hamaklar, iki sabit nokta arasına gerilerek kurulan, genellikle kumaş ya da ağ malzemeden yapılan ürünlerdir. Bir başka model olan askılı hamaklar, bir çerçeve ya da ağaç dalları arasına asılmak suretiyle kurulan, özellikle yatmak için tasarlanan hamak türüdür. Seyahat hamakları ise oldukça popüler modellerdir. Taşınabilirlik özellikleri ve hafiflikleri nedeniyle kamp ve seyahatlerde kullanılmak üzere tasarlanır. Büyük hamak ya da çift kişilik hamak modeli ise, daha geniş yatma alanı sunan ve iki kişinin rahatlıkla sığabileceği ürünlerdir. Son olarak da oturmak için tasarlanmış, genellikle veranda ve teras gibi alanlarda kullanılan askılı sandalye hamak modelleri bulunur. Tüm bu opsiyonel ve keyifli kullanım sunan hamak modellerini Teknosa aracılığı ile inceleyebilirsiniz.

Hamak Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hamak satın alırken dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır, bunların başında ise malzeme kalitesi gelir. Kaliteli ve dayanıklı malzemeye sahip bir hamak, size uzun ömürlü bir kullanım sunar. Bir başka dikkat etmeniz gereken nokta ise, alacağınız ürünün boyutu ve taşıma kapasitesi olmalıdır. Kullanım amacınıza ve kişi sayısına göre boyutunu belirlemeli, tek kişilik ya da çift kişilik seçeneklerden size uygun olanını seçmelisiniz. Ürünü satın almadan önce taşıma kapasitesini mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Hamak, kullanacak kişi ya da kişilerin ağırlığına uygun olmalıdır. Güvenli ve kolay montaj için uygun askı sistemlerine sahip olması da dikkat etmeniz gereken bir başka detaydır. Seyahat ederken ya da kamp yaparken kullanmak için bir hamak almayı düşünüyorsanız, hafif ve kompakt ürünleri tercih edebilirsiniz. Böylece taşınabilir model bir hamak sizin için pratik kullanım sağlar. Son olarak da ihtiyaçlarınıza göre aksesuar seçeneklerini de dikkate alabilirsiniz. Bazı modellerde, yağmurluk, sivri uç koruyucu ve taşıma çantaları bulunur. Bu noktaları göz önünde bulundurarak, sizin için en uygun hamak modelini seçebilir, keyifli bir dinlenme deneyimi yaşayabilirsiniz.

En Dayanıklı Hamaklar

Tüketiciler için, kullanacakları hamak modelinin dayanıklı bir ürün olması oldukça önemlidir. En dayanıklı hamaklar yüksek kaliteli ve dayanıklı malzemeden üretilmiş olanlardır. Özellikle naylon, ripstop naylon ve polyester gibi malzemeler kullanılarak üretilen hamaklar daha dayanıklı ve uzun ömürlü ürünlerdir. Kumaş kalitesinin yanında, dikiş detayı da dayanıklılık için önemli bir özelliktir. Çift dikişli ve güçlendirilmiş köşelere sahip modeller, ekstra dayanıklılık sağlar. Bunun yanı sıra yoğun kullanıma ve aşınmaya karşı özel olarak tasarlanmış, dayanıklı hamak modelleri de mevcuttur. Genellikle iç mekanlarda kullanılan bez hamak modelleri ise, kaliteli pamuklu kumaş yapıları ile hem dayanıklı hem de konforlu bir kullanım sunar.

En Çok Satan Hamak Modelleri

En çok satan hamak modelleri, dayanıklılığı, taşınabilirliği, konforu ve estetiği bir arada sunan tasarımlardır. Hafif ve taşınabilir modeller, seyahat edenler, kamp hayatını sevenler tarafından sıklıkla tercih edilir. Hatta özel olarak hamak kampçılığı yapanlar için tasarlanmış modeller, bu tüketiciler tarafından satın alınır. Kamp için tercih edilen hamak modellerinin yanında tüketiciler buzluk gibi yardımcı ürünleri de sıklıkla satın alır. En çok satan hamak modellerinden biri de askılı sandalye hamaklardır. Estetik ve şık görünümleri, rahat oturma deneyimi sağlamaları ile oldukça popüler ürünlerden biridir.

Hamak Fiyatları

Hamak fiyatları için en önemli kriter malzeme kalitesidir. Yüksek kaliteli malzeme kullanılarak üretilen hamak modelleri daha dayanıklıdır ve daha uzun ömürlü kullanım sağlar, bu durumda fiyatların artmasına etki eder. Bazı marka ve özel tasarım hamaklar daha yüksek fiyat aralıklarında tüketicilere sunulurken, bez hamak fiyatları görece daha uygun fiyatlı olabilir. Hamakların tasarımı ve sahip olduğu özelliklerde fiyatlar üzerinde etkilidir. Hamak fiyatlarını direk etkileyen en önemli faktörlerden biri de boyut ve kapasite özelliğidir. Tek kişilik hamaklar, daha küçük boyutlu çocuk hamak modelleri daha uygun fiyatlara sahipken, geniş ve çift kişilik hamaklar daha yüksek fiyatlarla tüketici ile buluşur. Bunun en önemli nedeni ise daha fazla kumaş malzeme kullanılmasıdır. Son olarak da ekstra aksesuar özelliği bulunması da fiyatları arttıran sebeplerdendir. Bazı marka ve model hamaklar, uyku tulumu, sivri uç koruması ve taşıma çantası gibi malzemelere sahip olabilir, bu da fiyatları doğrudan etkiler. Siz de kaliteli ve uygun fiyat aralıklarında bir hamak modeli satın almak istiyorsanız, geniş ürün yelpazesi ile Teknosa'nın sunduğu modelleri inceleyebilir ve satın alarak hamak keyfini deneyimleyebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
12'ye Varan
12'ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.