Ses Kayıt Cihazı Fiyatları ve Modelleri

5 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Zoom H6 Ses Kayıt Cihazı (Siyah)

Zoom H6 Ses Kayıt Cihazı (Siyah)

11.995 TL
Zoom F2 Yaka Mikrofonu Ve Ses Kayıt Cihazı (Siyah)

Zoom F2 Yaka Mikrofonu Ve Ses Kayıt Cihazı (Siyah)

9.398,01 TL
Çok Satanlar
Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı (Siyah)

Zoom H8 Ses Kayıt Cihazı (Siyah)

20.849,93 TL
Zoom H4N Pro Ses Kayıt Cihazı (Siyah)

Zoom H4N Pro Ses Kayıt Cihazı (Siyah)

10.513,87 TL
Olympus WS853 8GB Ses Kayıt Cihazı

Olympus WS853 8GB Ses Kayıt Cihazı

2.999 TL

Ortamdaki sesleri algılayarak kaydedebilen ses kayıt cihazı, farklı modelleriyle kişilerin beğenisini kazanır. El tipi tasarımlar, böcek kayıt cihazları, yaka mikrofonlu olanlar, dijital ses kaydediciler arasından ihtiyaca göre seçim yapılabilir. Hafif yapıya sahip cihazlar her yere rahatlıkla taşınabilir. Ürünler açık veya kapalı alanlarda ses kaydı almanızı sağlar. Aygıtlarda ekran, mikrofon çubuğu gibi özellikler yer alabilir. Aletlerin bellek kapasitesi farklılık gösterebilir. Ses kayıt cihazı hem kişisel hem de profesyonel kullanım için uygundur. Aygıtlar ofislerde, evlerde, konferanslarda, röportajlarda kullanmak için tercih edilebilir. Elektronik eşyalar arasında yer alan ses kaydedici, dikkatli kullanım gerektirir. Aletlerin kolay şarj edilebilir olması, geniş çevredeki seslerin net kaydedilebilmesi kullanıcılar için önemlidir. El tipi, dijital, toplu iğne, kalem modeller arasından en iyi ses kaydedici ürününü Teknosa aracılığı ile keşfedebilirsiniz.

Kaliteli Ses Kayıt Cihazları Teknosa'da!

Kaliteli materyaller kullanılarak elde edilen ses kaydedici değişik model seçeneklerine sahiptir. Ses kayıt cihazı böcek tasarımlar sayesinde ortamdaki sesler rahatlıkla dinlenebilir. Küçük yapıda tasarlanan böcek modellerin üzerinde mikrofon yer alır. Aksesuarların üzerine yerleştirilen aygıt, ortamdaki sesin dinleme istasyonuna gönderilmesini sağlar. Böcek, kalem, toplu iğne, bileklik gibi tasarımlar küçük ses kayıt cihazı modellerindendir. El tipi kaydedici not almak ya da toplantıları kayıt altına almak amacıyla tercih edilir. Telefon kayıt cihazları çağrı merkezlerinde, iş görüşmelerinde kullanılan aletlerdir. Müzik, röportaj alanlarında kullanım için dijital ses kayıt cihazı ideal bir seçenek olabilir. Kalem, toplu iğne, bileklik, böcek, yaka mikrofonlu seçenekler arasından ihtiyacınıza uygun olan en iyi ses kayıt cihazı modelini tercih edebilirsiniz.

Ses Kayıt Cihazı Özellikleri Nedir?

Ses kayıt cihazı farklı bellek kapasitelerine sahip olabilir. Geniş belleğe sahip olanlar, daha fazla süre kayıt alabilir. Cihaz içerisindeki dosyalar telefon gibi çeşitli elektronik aygıtlara aktarılabilir. Kaliteli düzeyde ses kaydetme özelliğine sahip olanlar, verimli çalışma performansı ortaya koyar. Aygıtlar sayesinde berrak ve net sesler elde edilir. Küçük boyutlarda ses kaydedici arayanlar için böcek ses kayıt cihazı iyi bir seçenek olabilir. Aletlerin kayıt yaparken sesi kesintiye uğratmaması gerekir. USB ya da bluetooth bağlantı seçenekleri olan ses cihazı kaydedilen seslerin pratik bir şekilde bilgisayara aktarılmasını sağlar. Ses kaydedici aletlerin çalışma mantığı; analog ses dalgalarının yakalandıktan sonra dijital ses sinyaline dönüştürülerek depolanmasıdır. Dijital çeşitlerde cihazın şarj edilmesi veya pil kullanılması gerekir. Analog çeşitlerde ise kaset ya da manyetik bant takılır. USB ses kayıt cihazları bilgisayarın USB portundan şarj edilebilir. Bazı ürünlerde ses dengeleme özelliği yer alabilir.

Ses Kayıt Cihazı Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ses kaydedici cihaz satın almadan önce, ürünü kullanacağınız alanı göz önünde bulundurmanız gerekir. Ses kayıt cihazı televizyon, ses ve görüntü sistemleri gibi pek çok farklı model seçeneğine sahiptir. El tipi, telefon, dijital ses kaydedici ürünler arasından ihtiyacınıza uygun olanı seçmenizde fayda vardır. Kayıt türüne ve yerine göre modeller tercih edilebilir. Ses kayıt cihazı satın alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar şunlardır:

  • Kıyafet üzerinde kullanım için toplu iğne dinleme cihazı ideal bir seçenek olabilir.
  • Profesyonel stüdyolarda analog ses kaydediciler tercih edilebilir.
  • Ürünlerin ağırlığının göz önünde bulundurulması gerekir. Hafif olan ses kaydediciler kolay taşınır.
  • Dahili bellek kullanarak ses kaydı yapmak isteyenler dijital kaydedicileri tercih eder.
  • Aygıtın ortamda fazla yer kaplamasını istemiyorsanız, mini ses kayıt cihazı sizin için uygun bir seçenektir.
  • Ürünlerin ses kayıt süresine bakılması gerekir. İhtiyaca göre kayıt süresi kısa veya uzun olanlar tercih edilir.
  • Mesafe sınırını dikkate almanızda fayda vardır. Her mesafeden kayıt almak istiyorsanız, mesafe sınır olmayanları seçmeniz gerekir.

Kullanım Alanlarına Göre Ses Kayıt Cihazı Modelleri

Ses kayıt yapan aletler toplantılarda, röportajlarda, konferanslarda, eğitim, müzik kaydı gibi alanlarda kullanılabilir. Ses kayıt cihazı müzik ve ses sistemleri gibi farklı özelliklere sahip olabilir. Enstrüman veya vokal kaydı almak için ses kayıt cihazlarına ihtiyaç duyulur. Aletler, iş toplantılarında söylenenleri kayıt altına almanızı sağlar. Ses kaydedicisi elbiseye, ayakkabıya, şapkaya, gömleğe, monta takılarak kullanılabilir. GSM teknolojisi kullanılarak üretilen cihazlar mini sim kart ile çalışabilir. GSM tabanlı üretilenler, cep telefonu kullanarak kayıt dinlemenize olanak sağlar. Ses kaydetme cihazı ortamdaki konuşmaları net bir şekilde algılar. Aletin üzerinde hassas bir mikrofon yer alır. GSM tabanlı olanlarda mesafe sınırı bulunmaz. Net sesler kaydetmek isteyenler için profesyonel kullanıma uygun olan tasarımlar ideal bir seçenektir. Profesyonel ses kayıt cihazı stüdyo gibi ortamlarda kullanılabilir.

Her Bütçeye Uygun Ses Kayıt Cihazı Fiyatları

Ses kayıt cihazı fiyatları her bütçeye hitap edebilir. Ürünlerin boyutu, özellikleri, ses kaydetme süresi, ses algılama hassasiyeti fiyatların belirlenmesinde önemli düzeyde etkilidir. Küçük boyutlu tasarımlar ve büyük boyutlu olanlar arasında fiyat olarak farklılık görülür. Cihazların fiyatları ürünler arasında değişiklik gösterir. Toplu iğne dinleme cihazı fiyatları diğer modellere göre farklı seçeneklere sahiptir. Kaliteli malzemelerden elde edilen aygıtlar, dış etkenlere karşı dayanıklı olur. İleri seviyede performans sergileyenler ile kaliteli kayıtlar elde edilebilir. Ses kayıt süresinin uzun ya da kısa olması da fiyatları etkiler. Özel mikrofonlu, uzun süre kayıt alabilen aygıtlar, röportaj için uygun bir seçenek olabilir. Değişik özelliklere sahip olan pek çok ses kayıt cihazı Teknosa aracılığı ile detaylı bir şekilde incelenebilir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.