Hesap Makinesi Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Casio DC-12M-W-DP 12 Haneli Masaüstü Hesap Makinesi

Casio DC-12M-W-DP 12 Haneli Masaüstü Hesap Makinesi

949 TL
Texas Instruments BA II Plus Finansal Hesap Makinesi - İthalatçı Garantili

Texas Instruments BA II Plus Finansal Hesap Makinesi - İthalatçı Garantili

3.292,69 TL
Texas Instruments TI-89 Titanyum Grafik Hesap Makinesi

Texas Instruments TI-89 Titanyum Grafik Hesap Makinesi

10.597,32 TL

Günlük hesaplama işlemlerini hızlı, kesin ve doğru bir şekilde gerçekleştiren hesap makineleri, ofislerin, işletmelerin, öğrencilerin ve diğer amaçlarla kullanan herkesin gözde ürünleri arasında yer alıyor. Casio, Canon gibi dünyaca ünlü teknoloji devlerinin ürettiği hesap makineleri, en kaliteli ve dayanıklı biçimleriyle Teknosa'da kullanıcılarıyla buluşuyor. Onlarca farklı hesaplama işlemini yapabilen makineler, çeşitli işlemleri de gerçekleştirebiliyor. Masa üstü için üretilen versiyonlar dışında fonksiyonlu bilimsel hesaplama yapabilen ürünlere de rastlanabiliyor. Aşağıdaki özellikleri değerlendirerek nasıl bir hesap makinesi almanız gerektiği konusunda bilgi edinebilirsiniz.

Hesap Makinesi Çeşitleri

Çok sayıda hesaplama işlemini saniyeler içerisinde yapabilmenizi sağlayan hesap makineleri, yapabildikleri işlem kapasitesi ve ölçüleri bakımından birbirinden ayrılıyor. Masa üstü hesap makineleri, bilimsel hesap makineleri, kredi kartı büyüklüğünde hesap makineleri, elektronik hesap makineleri ve standart hesap makineleri gibi çeşitleri bulunuyor. Ürünler arasında katlanabilen ve ekran bölümü oldukça geniş olan modeller de görülebiliyor. İhtiyaçlarınız doğrultusunda hesap makinesi alırken öncelikle hesap makinesinin hangi alanda kullanılacağını netleştirmeniz gerekiyor. Buna göre bilimsel ya da standart hesap makinelerinden birini tercih edebilirsiniz.

Bilimsel hesap makinesi ne demek? Hesap makinesi bilimsel model şeklinde belirtilmişse bu ürünler yardımıyla çok fonksiyonlu ve ileri seviyede onlarca işlem yapabilirsiniz.

Okul, laboratuvar, ofis, seyahat ve diğer kullanım alanlarının tamamında tercih edebileceğiniz bu ürünler, hem klasik hesaplama işlemlerini hem de yüksek seviyede bilgi ve formül gerektiren fonksiyonlu işlemleri yapabiliyor. Bu makinelerden bazıları, size bir algoritma bile sunabiliyor. Uzun zaman alan hesaplama işlemlerini saniyeler içerisinde yapan bu cihazlar, kullanıcısına hız kazandırırken yüksek verim almanıza yardımcı oluyor. Ayrıca zorlayıcı matematik işlemleriyle vakit kaybetmenizi önleyerek efor sarf etmenizi engelliyor. Bilimsel hesap makinesinin anlamı, 16 basamaklı işlemler yapabilmesi ve yaklaşık 250 ayrı fonksiyonda çözüm sunuyor olması... Bu makinelerin LCD ekranları da 2 satır yüksekliğinde tasarlanıyor. Profesyonel kullanıcılar için hazırlanan ürünler arasında, TAX (vergi hesaplama), 300 adım kontrolü, gibi özellikleri bulunan ürünlere de yer veriliyor. Bu ürünlerin tuş bölümleri yansımasız olarak hazırlanıyor ve pil ya da güneş enerjisi yardımıyla çalışabiliyor.

Yazıcılı ve Şeritli Hesap Makinelerinin Özellikleri

Hesap makinesi Casio modelleri ise yazıcılı, şeritli, pratik, geniş H serisi, fonksiyonel gibi çeşitlere ayrılıyor. Yazıcılı modeller saniyede 4.8 satır işlem yazabiliyor. 14 basamaklı ve 12 basamaklı hesaplamalar yapabilen versiyonları da bulunan ürünler, güçlü TYPE çalışma türü ve yansımasız tuş özelliğiyle işlem kolaylığı sunuyor. Bazı yazıcılı ürünlerin vergi hesaplama özelliği de bulunuyor. Ayrıca iki renkli yazdırma gibi farklı özelliklerini de kullanabilir, yeniden yazdırma işlemi yapabilirsiniz. Yeniden yazdırma işlemi sayesinde yaptığınız hesaplamaların birden fazla kopyasını alabilirsiniz. Makine üzerindeki verileri hızlı ve doğru bir şekilde okumanızı sağlayan ışıklı LCD ekranlar, dilediğiniz her alanda ışık seviyesinden etkilenmeden işlem yapabilmenize yardımcı oluyor. Maliyet, satış ve marj hesaplamaları, saat ve takvim işlevleri, ürün sayıcı ve ortalamalar, zam ve fiyat indirimleri, toplam ve genel toplam hesaplama, reprint özelliği, 150 adıma kadar geçmiş işlem görüntüleme, vergi hesaplaması, 4 tuşlu bağımsız bellek gibi profesyonel ve hayat kolaylaştıran özellikler de görülebiliyor. Teknosa hesap makinesi fiyatları Casio FX 991EX gibi modelleri ve diğer tüm modelleri ekonomik bir şekilde satın alma ayrıcalığı sunuyor.

Hesap Makinesi Fiyatları

Hesap makinesi fiyatları, ürünlerin çeşitlerine ve özelliklerine göre belirleniyor. Çok sayıda fonksiyonlu işlem yapabilen ürünler, daha yüksek, standart işlemler yapan hesap makineleri ise daha düşük fiyat aralıklarında seyredebiliyor. Hesap makinesi fiyatları Casio modelleri ve daha çok sayıda markanın ürünlerini ekonomik fiyatlarla satın alma ayrıcalığı sunuyor. Hesap makinesi fiyatları Teknosa farkıyla bütçenize en çok uyan ürünleri elde etme fırsatı getiriyor. Hesap makinesi fiyatları en ucuz seçenekleriyle Teknosa'da kullanıcılarını bekliyor. Hesap makinesi fiyatları küçük modellerle daha da ekonomik olabiliyor. Siz de kendiniz için en uygun olan hesap makinesini hemen satın alabilir, ayrıcalıklı fiyat avantajlarından yararlanabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.