Xiaomi Akıllı Bileklik Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Çok Satanlar
Xiaomi Mi Band 7 Akıllı Bileklik
Kredi Fırsatı
4.5 (2 Değerlendirme)

Xiaomi Mi Band 7 Akıllı Bileklik

789 TL
749 TL
teknoclub
Üyelere
Özel
Çok Satanlar
Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik
Kredi Fırsatı
4.9 (16 Değerlendirme)

Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

639 TL
599 TL
teknoclub
Üyelere
Özel
Xiaomi Mi Band 8 Siyah Akıllı Bileklik
5.0 (1 Değerlendirme)

Xiaomi Mi Band 8 Siyah Akıllı Bileklik

%17
1.499 TL
1.249 TL
Çok Satanlar
Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik Siyah
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

Xiaomi Mi Band 6 Akıllı Bileklik Siyah

759 TL
699 TL
teknoclub
Üyelere
Özel
Xiaomi Mi Band 8 Champagne Gold Akıllı Bileklik

Xiaomi Mi Band 8 Champagne Gold Akıllı Bileklik

1.349 TL
Xiaomi Redmi Band 2 Beyaz Akıllı Bileklik
Kredi Fırsatı
4.0 (1 Değerlendirme)

Xiaomi Redmi Band 2 Beyaz Akıllı Bileklik

699 TL
Xiaomi Redmi Band 2 Siyah Akıllı Bileklik
Kredi Fırsatı

Xiaomi Redmi Band 2 Siyah Akıllı Bileklik

699 TL
Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Ivory Beyaz

Xiaomi Mi Smart Band 7 Pro Ivory Beyaz

1.889 TL
Yeni
Xiaomi Smart Band 8 Pro Açık Gri Akıllı Bileklik

Xiaomi Smart Band 8 Pro Açık Gri Akıllı Bileklik

2.599 TL
Xiaomi Smart Band 8 Pro Siyah Akıllı Bileklik

Xiaomi Smart Band 8 Pro Siyah Akıllı Bileklik

2.599 TL

Xiaomi akıllı bileklik çeşitleriyle teknolojinin getirdiği kolaylıklı elinizde. Markanın fonksiyonel ve donanımlı akıllı bileklik çeşitleriyle birçok işinizi halledebilirsiniz. Teknolojik ürünleriyle kullanıcılardan tam not alan Xiaomi markası bileklik çeşitleriyle de öne çıkıyor. Teknik özellikleriyle birçok uygulama kullanma olanağı sunan ürünler tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Mesajlaşma, zaman ve sağlık takibi gibi amaçlarla kullanılan ürünleri aksesuar olarak da tercih edebilirsiniz. Giyilebilir teknoloji ürünleri arasında öne çıkan markanın akıllı saatleri Teknosa’da sizi bekliyor. İhtiyacınız olan diğer teknolojik ürünler için de kategorilerimizi inceleyebilirsiniz.

Xiaomi Akıllı Bileklik Çeşitleri

Giyilebilir teknolojik ürünler günlük hayatı kolaylaştıran cihazlar olarak biliniyor. Bu ürünlerle artık gün boyunca birçok işlem yapılabiliyor. Siz de diğer teknolojik cihazlarla bağlanabilen ürünleri pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Xiaomi markası telefon, süpürge, kulaklık ve giyilebilir teknoloji ürünleriyle biliniyor. Son teknolojiyle geliştirilmiş ürün yelpazesine sahip olan marka bileklik çeşitleriyle de dikkat çekiyor. Markanın şık tasarıma sahip donanımlı ürünlerini ihtiyaçlarınıza göre değerlendirebilirsiniz. Xiaomi bileklik çeşitleri birçok unsura göre farklılık gösteriyor. Bu unsurlar arasında tasarım, teknik özellikler ve uyumlu olduğu cihazlar gibi etmenler mevcut. Ürünleri birlikte kullanacağınız telefona ve ihtiyaçlarınıza göre değerlendirebilirsiniz. Tasarımıyla farklılaşan ürünlerde ayrıca kordon değiştirme imkanı da mevcut. Bu imkan sayesinde Xiaomi bilekliklerinizi istediğiniz renk ve desenli kordonlarla birlikte kullanabilirsiniz. Xiaomi bileklik çeşitlerinde iki ürün seçeneği mevcut. Xiaomi Mi Band 5 markanın orta segment ürünü olarak biliniyor. Xiaomi Mi Band 6 ise üst segment özellikleriyle öne çıkıyor. Bir bileklikte aradığınız özellikleri belirleyerek ürünleri değerlendirebilirsiniz.

Xiaomi Bileklik Özellikleri

Xiaomi akıllı bileklik çeşitlerinde özellikler ürün modeline göre farklılık gösteriyor. Fakat ürünlerin temel olarak taşıdığı teknik özellikler de mevcut. Bu özellikler sayesinde gün boyunca birçok işleminizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu özellikler arasında temel olarak arama ve mesajlaşma takibi uygulamaları ön plana çıkıyor. Bu uygulamalar sayesinde telefonunuza ulaşamadığınız anlarda bilekliğinizde kontrol sağlayabilirsiniz. Telefonunuzu kontrol etme ihtiyacı duymadan anlık bildirimleri bilekliğinizden görüntüleyebilirsiniz. Bu uygulamaların yanında takvim ve etkinlik anımsatıcıları da oldukça kullanışlı. Ürünler takviminizde yer alan planı veya kaydettiğiniz bir etkinliği başlama öncesinde size hatırlatır. Bu özellikler sayesinde gün boyunca yapacağınız tüm aktiviteleri planlı bir şekilde ilerletebilirsiniz. Telefonu uzaktan yönlendirebilen ürünler telefonu bulma, sessize alma ve kilidi açma gibi komutları verebilir. Telefonunuzu kullanamayacak durumda olduğunuzda bu özellikleri kullanabilirsiniz. Tüm bunların yanında ürünler bulunan uzaktan fotoğraf çekme özelliği de dikkat çekiyor. Bu özellik sayesinde tüm aktivitelerinizi pratik bir şekilde fotoğraflayabilirsiniz.

Sağlıklı Bir Yaşam İçin Xiaomi Bileklik Çeşitleri Sizinle

Xiaomi bilekliklerinin özellikleri arasında sağlık uygulamaları da öne çıkıyor. Ürünlerde yer alan uygulamalar nabız ölçümü gibi temel bilgileri her an takip etme imkanı sunuyor. Bu bilgileri anlık olarak kaydetme özelliğiyle sağlık takibini kolaylıkla yapabilirsiniz. Sağlık takibi özelliği sadece nabız takibi uygulamasıyla sınırlı değil. Bunların yanı sıra ürünlerde stres izleme ve nefes egzersizi gibi uygulamalar da mevcut. Stres izleme özelliği gün boyunca stresli anlarınızda uyarı verir. Bununla birlikte stresi hafifletmek için çeşitli önerilerde bulunur. Nefes egzersizi uygulaması ise sağlığınıza iyi gelecek egzersizleri yapmanız için çeşitli uygulamalar sunar. Bu uygulamaları düzenli olarak gerçekleştirerek günün yorgunluğunu atabilir ve rahatlayabilirsiniz. Bu özelliklerinin yanı sıra ürünlerde uyku izleme ve sporlara özel uygulamalar da bulunuyor. Uyku analizi teknolojisinin bulunduğu ürünler uyku düzenizi profesyonel bir şekilde takip ediyor. REM uykusu ve kısa süreli dinlenmelerinizi not ederek düzeninizi ayarlamanıza imkan tanıyor. Bu uygulama sayesinde uyku düzeniniz daima kontrol altında. Spor uygulamalarında ise çeşitli dallara özel modlar yer alıyor. Spor aktiviteleriniz boyunca kontrol ve önerilerde bulunan bu uygulamalarla profesyonel olarak hareket edebilirsiniz. Ayrıca spor sonrasında yaktığınız kalori miktarını da ürünlerle takip edebilirsiniz.

Xiaomi Bileklik Fiyatları

Xiaomi bileklik fiyatları ürünlerin teknik özelliklerine göre farklılık gösteriyor. İhtiyaçlarınız ve bütçeniz doğrultusunda ürün seçimi yapabilirsiniz. Markanın bileklik modelleri arasında iki ürün öne çıkıyor. Bu ürünler arasında yer alan Xiaomi akıllı bileklik 5 uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Xiaomi akıllı bileklik 5 ürününün 1,1 inç geniş ekranı renkli ve dinamik bir görünüm sunuyor. Bununla birlikte ürün 14 gün dayanabilen pil ömrüyle kullanıcıların beğenisini topluyor. Suya dayanıklı renkli tasarımıyla öne çıkan bu modeli temel ihtiyaçlarınız için tercih edebilirsiniz. Xiaomi akıllı bileklik 6 ise markanın orta fiyat segmentli ürünü olarak yer alıyor. 1.54 inç büyüklüğe sahip olan bileklik amoled ekranıyla kullanıcılardan tam not alıyor. 326 ppi çözünürlüğe sahip olan ürünle tüm görselleri net bir şekilde görüntüleyebilirsiniz. Xiaomi bileklik çeşitleri manyetik şarj özellikleriyle hızlı dolum imkanı sunuyor. Bu ürünleri güç tasarrufu modunda 19 güne kadar şarj etmeden kullanabilirsiniz. Fonksiyonel özellikleriyle yaşamınızı kolaylaştıracak Xiaomi bileklik çeşitleri Teknosa’da sizi bekliyor. İhtiyacınız olabilecek diğer Kulaklık ve telefon aksesuarları için de kategorilerimize göz atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.