Gigaset Telsiz Telefon Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Gigaset DA210 Siyah Kablolu Telefon

Gigaset DA210 Siyah Kablolu Telefon

419 TL
Çok Satanlar
Gigaset A690 Siyah Dect Telefon
Kredi Fırsatı
5.0 (3 Değerlendirme)

Gigaset A690 Siyah Dect Telefon

1.539 TL
Çok Satanlar
Gigaset A270 Dect Telefon
Kredi Fırsatı
4.0 (1 Değerlendirme)

Gigaset A270 Dect Telefon

1.279 TL
Çok Satanlar
Gigaset A170 Siyah Dect Telefon
Kredi Fırsatı
4.0 (1 Değerlendirme)

Gigaset A170 Siyah Dect Telefon

1.229 TL
Çok Satanlar
Gigaset A690A Dect Telefon
Kredi Fırsatı

Gigaset A690A Dect Telefon

1.749 TL
Çok Satanlar
Gigaset A170 Beyaz Dect Telefon
Kredi Fırsatı
4.5 (2 Değerlendirme)

Gigaset A170 Beyaz Dect Telefon

1.229 TL
Gigaset A690 Beyaz Dect Telefon
Kredi Fırsatı

Gigaset A690 Beyaz Dect Telefon

1.539 TL
 Gigaset A690 Duo Dect
Kredi Fırsatı
3.0 (2 Değerlendirme)

Gigaset A690 Duo Dect

2.559 TL

Gigaset Masaüstü / Telsiz Telefon

Gigaset telsiz telefon ve kablolu telefon modelleri içerisinden siz de ofisiniz için ideal masaüstü iletişim cihazınızı bulabilirsiniz. Gelişmiş teknolojiler ile donatılan Gigaset masaüstü telefon modelleri arasından kapasitesi beklentilerinizi karşılayan bir modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. İster kablosuz / telsiz ister kablolu masaüstü telefonlar arasından bir tercihte bulunabilir, Teknosa'nın zengin filtreleme seçenekleri ile incelemelerinizi özelleştirebilirsiniz.

Gigaset Telsiz Telefonları

Gigaset kablosuz telefon modelleri, ofisinizde kablo karmaşasını tümüyle ortadan kaldırmak isterseniz nokta atışı bir seçim olabilir. Bunlar Gigaset DECT telefon modelleri de olarak da geçiyor. DECT sistemi sayesinde kablosuz haberleşme sisteminizi bu cihazlar aracılığıyla kolayca oluşturabilirsiniz. Bu tip modeller, ofis ve iş yerleri gibi yaşam alanlarındaki günlük iletişim için oldukça ideal. Işıklandırılmış, yüksek kontrasta sahip siyah - beyaz grafik ekranı sayesinde de gelen aramaları kolayca tespit edebilirsiniz. Ayarlanabilir ses profilleri sunan modeller de üst düzey ses kalitesi için elini taşın altına koyuyor. Böylece iletişiminizde yüksek ses kalitesi standardınız hâline geliyor. Ayrıca, Handsfree teknolojisine sahip modeller sayesinde de eller serbest konforunu deneyimleyebilir ve konuşmanızı sürdürebilirsiniz. Çoklu iletişim için konferans özelliği de sunan modeller sayesinde başkalarının da konuşmanıza dâhil olmasını sağlayabilirsiniz. Son derece ergonomik klavyenin rahatlığını da her kullanımda fark edeceksiniz. Sezgisel kullanım da sunan bu modeller, telefonda konuşmayı mümkün mertebe basitleştiriyor. 1.8 inç, 2.0 inç gibi büyüklüklere sahip ekranlar ile donatılan Gigaset telsiz telefonları, 14 saat, 18 saat gibi de maksimum konuşma süreleri sunuyor. Ayrıca DECT aracılığıyla dahili olarak telefon / adres defteri aktarma özelliği sunan modeller de profesyonel bir iletişime çok yakışıyor.

Gigaset Kablolu Masaüstü Telefonlar

Gigaset kablolu telefon modelleri de sabit ve kablolu yapısının tüm avantajlarını ön plana çıkarmak için çalışıyor. Örneğin, 100 rehber girişi, arama görüntüleme, 2 katlı 8 direkt arama tuşu gibi özelliklere sahip modeller bulabilirsiniz. Dilediğiniz zaman eller serbest özelliğini kullanabileceğiniz böylesi modellerde, isterseniz RJ9 soket yuvası ile mikrofon - kulaklık bağlantısı da gerçekleştirebilirsiniz. 3 - 4 farklı ses düzeyi gibi seçeneklere sahip olan Gigaset kablolu telefonlarında 3'ten 16 melodiye kadar da farklı opsiyonlar bulunuyor. Bu tip modeller, masaüstünde çokça kullanılsa da isteğe göre duvara da monte edilebiliyor. Ayrıca sessiz tuş fonksiyonunu devreye sokarak da görüşme yaptığınız kişinin sizi duymasını engelleyebilirsiniz. Özellikle konuşma esnasında birkaç saniyelik farklı bir işiniz, görüşmeniz olduğunda bu özellik epey işinize yarayabilir. Önemli telefon numaraları varsa 4 programlanabilir doğrudan arama tuşuna sahip modeller de işinize oldukça yarayacaktır. Üstüne üstlük işitme cihazları ile uyumlu modelleri seçerek de artı sağlayabilirsiniz. Farklı ekran dilleri, çok dilli menü, saat ve tarih görüntüleme gibi bir iş yerine yaraşır ayrıntılar da markanın bu kablolu modellerinde görebilecekleriniz arasında.

Gigaset Telefon Fiyatları

Gigaset telsiz telefon fiyatları geniş bir skalada yer alıyor ve ayrıca fiyatları şekillendiren farklı pek çok kriter sayılabilir. Ürün çeşitliliği bunların başında geliyor. Bunun yanı sıra her ürün grubunun kendi içerisindeki model yelpazesi de belirleyici olabiliyor. Örnek vermek gerekise: Telsiz / kablosuz telefonlar da kablolu telefonlar da kendi içerisinde birçok seçeneğe sahip. Tüm bu çeşitlilik fiyat skalasında belirleyici olurken, aradığınız modeli de hemen bulabilmenize yardımcı oluyor. Dilerseniz, kategorimizdeki ürünleri incelerken fiyatları da öğrenebilir, fiyat filtreleme seçeneğimizden de yararlanabilirsiniz. Bu sayede aradığınız ürünlerin bütçenize uygun olanlarını da anında sıralayabilirsiniz. Dilerseniz, çok daha fazla marka ve model için Masaüstü ve Telsiz Telefon sayfamızı ziyaret edebilir, ofis hayatına özgü ürünler içinse Ofis Malzeme ve Mobilyaları kategorimizden yardım alabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Gigaset telsiz telefonlarında gelişmiş özellikler neler?

Sunulan saatlerce konuşma ve bekleme süresinin yanı sıra telsiz telefonlarda eller serbest özelliği de var. Ek olarak DECT aracılığıyla dahili olarak telefon / adres defteri aktarma gibi özellikler de öne çıkıyor.

Telsiz telefonlarda konferans özelliği var mı?

Evet, birçok modeldeki bu özellikten yararlanabilir, böylece konuşmanıza dâhil etmek istediğiniz kişileri de sohbete alabilirsiniz.

Gigaset kablolu telefonlarda öne çıkanlar neler?

Cihazı hoparlöre alıp eller serbest şekilde konuşma, RJ9 soket yuvası ile mikrofon - kulaklık bağlantısı kurma, 4 programlanabilir doğrudan arama tuşu oldukça işlevsel özellikler arasında.

Gigaset kablolu telefonlarında rehber girişi ne kadar?

Modeline göre 99, 100 rehber girişi gibi kapasiteleri kullanabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.