Masaj Şiltesi Çeşitleri & Fiyatları

4 Sonuç
Sıralama
Filtreler
Çok Satanlar
Beurer MG 320 Hava Kompresyonlu Shiatsu Masaj Minderi

Beurer MG 320 Hava Kompresyonlu Shiatsu Masaj Minderi

%13
16.999 TL
14.799 TL
Beurer MG 205 Shiatsu Masaj Şiltesi

Beurer MG 205 Shiatsu Masaj Şiltesi

5.230 TL
Beurer MG 330 Mavi Shiatsu Masaj Koltuğu

Beurer MG 330 Mavi Shiatsu Masaj Koltuğu

%7
14.990 TL
13.899 TL
Yeni
Yasomi Relaxon X10 Katlanabilir Elektrikli Tam Vücut Isıtmalı Masaj Yatağı

Yasomi Relaxon X10 Katlanabilir Elektrikli Tam Vücut Isıtmalı Masaj Yatağı

%18
5.499 TL
4.499 TL

Masaj koltuğu, günlük hayatın yoğun stresini azaltmak için kullanılan bir üründür. Yalnızca fiziksel olarak değil psikolojik olarak da rahatlama sağlar. Vücudun belirli bölgelerine basınç uygulayarak kasları gevşetir, kan dolaşımını artırır. Masaj salonuna gitmeye vakti olmayan ve ekonomik bir alternatif arayan kişiler için masaj koltuğu uygun bir seçenektir. Oturarak çalışan veya uzun süreler boyunca ayakta kalmak zorunda olan kişiler zamanla egzersiz yapmamanın da etkisiyle bel, boyun, sırt ve bacak ağrısı çekerler. Bu tür durumlarda rahatlamak ve dinlenmek için kaliteli bir masaj koltuğu edinmek iyi bir seçim olabilir. Farklı seçenekler arasından uygun bir seçim yapmak için Teknosa web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Masaj Koltuğu Özellikleri

Masaj koltuğu evde veya ofiste vücudun çeşitli uzuvlarında oluşan ağrı ve stresi azaltmak için kullanılır. Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik olarak çeşitli fonksiyon ve özelliklere sahiptirler. Bu özellikler sayesinde masaj deneyimi daha keyifli ve verimli bir şekilde gerçekleşir. Dış görünüşleri normal bir koltuğa benzese de içlerinde birtakım özel silindirler, hava yastıkları ve elektronik devreler bulunur. Genellikle harici bir kumanda ile kontrol edilirler. İstenirse tüm vücuda ya da belirli bir bölgeye masaj yapabilirler. Masaj yapan koltuk, masaj esnasında kasları gevşettiği için kan dolaşımını artırarak ağrıları azaltır. Farklı masaj tekniklerini kullanarak rahatlama ve dinlenmeye yardımcı olur. Bazı modelleri yalnızca sırt bölgesine masaj yaparken bazılarında bel, boyun ve bacak bölgelerine masaj yapan hareketli başlıklar bulunur. Bazı gelişmiş modellerinde ise içi hava ile dolu yastıklar gibi ekstra özellikler yer alır. Masajın şiddetini, hızını ve yoğunluğunu ayarlayabilen modelleri de mevcuttur. Birçok masaj koltuğu ısıtma özelliğine sahiptir. Bu özellik kasların daha iyi gevşetilmesini sağlar. Isıtma özelliği genellikle bel ve sırt bölgesinde bulunur. Bazı koltuklar titreşim özelliği de sunarlar. Titreşim özelliği kullanıcının daha fazla rahatlamasına dolayısıyla da masajın daha keyifli hale gelmesine imkân verir.

Masaj şiltesi ise masaj özelliği bulunan koltuklara alternatif olarak kullanılabilen bir üründür. Masaj koltuklarından daha küçük boyutlarda olup taşınabilir bir seçenek olarak tasarlanmışlardır. Herhangi bir koltuk veya sandalye üzerine yerleştirilebilir, yatak üzerine serilebilirler. Bu nedenle, evde, ofiste veya seyahat esnasında kullanıcıların masaj keyfi yaşamalarına olanak tanırlar. Masaj şiltesi de vücudun farklı bölgelerine masaj yapabilir. Masaj şiltesi ile ilgili olarak da birçok özellik sıralanabilir. Öncelikle sandalye, koltuk, yatak gibi farklı zeminlerin üzerinde kullanılabildiğinden ev veya ofisler için pratik çözümler oldukları söylenebilir. Ayarlanabilir ışık ve ısıtma işlevi, vücudun farklı bölgeleri için masaj alanlarının seçilebilmesi, otomatik kapanma fonksiyonu gibi çok sayıda özelliği bulunur. Siz de fonksiyonel bir ürün almak için Teknosa'da bulunan Beurer markasının masaj şiltesi modellerini inceleyebilirsiniz.

Masaj Koltuğu ve Masaj Şiltesi Nasıl Seçilmeli?

Masaj için kullanılan koltuk ve şilteler kullanıcılara konfor, fonksiyonellik ve pratik çözümler sunan ürünlerdir. Ancak bu ürünleri satın alırken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Örneğin masaj koltuğu ve masaj şiltesi marka ve modeline göre kullanıcılara farklı masaj teknikleri sunabilir. Bazıları shiatsu masaj tekniğine göre uygulamalar yaparken bazıları titreşim, hava basıncı veya ısıtma gibi farklı teknikleri uygulayabilir. Tüm bu tekniklerin vücudun hangi bölgelerine uygulanması gerektiği ve hangi faydaları sağladığı hakkında bilgi sahibi olmanız ürününüzden daha iyi verim almanızı sağlar. Bunun yanında seçeceğiniz modelin vücut yapınıza uygun olması da önemlidir. Bazı modellerde vücudun anatomik yapısını tanıyan sistemler bulunur. Böylelikle daha etkili bir masaj deneyimi yaşayabilirsiniz. Malzeme kalitesi de masaj yapan koltuk veya şilte seçiminde dikkat edilmesi gereken bir unsurdur. Satın alırken döşeme, dolgu, çerçeve, motor, silindir ve kumanda gibi parçaların sağlam ve dayanıklı olmasına dikkat edilmelidir. Ayrıca kolaylıkla temizlenebilen modelleri tercih etmek işleri kolaylaştırır.

Masaj şiltesi ve koltuğu aynı zamanda enerji tasarrufu sağlayan modeller arasından seçilmelidir. Hem bütçenize hem de çevreye zarar vermemek için fazla elektrik tüketen modellerden kaçınmalıdır. Örneğin, otomatik kapanma özelliği olan ev tipi masaj koltuğu ve şilte modelleri enerji tasarrufu açısından ideal ürünlerdir. Masaj yapma özelliğine sahip koltuk ve şilte satın almadan önce uzman bir doktorun görüşlerini almak da önemli bir konudur. Çünkü bu tür ürünler medikal ürünler olarak da kabul edildiğinden bazı sağlık sorunlarının tedavisine yardımcı olabilecek kapasitede olabilirler. Dolayısıyla seçimlerinizi yapmadan önce doktor tavsiyesi ile hareket etmeniz önemlidir. Böylelikle ihtiyaçlarınıza çok daha uygun bir model satın alabilirsiniz.

Masaj Koltuğu ve Masaj Şiltesi Fiyatları

Masaj koltuğu fiyatları birçok faktörden etkilenir. Koltuğun özellikleri, kalitesi, markası, garanti şartları, tasarım ve boyutları fiyatları etkileyen unsurlar arasındadır. Masaj koltuğu fiyatı ile ilgili en önemli faktör koltuğun fonksiyonlarıdır. Sırt, bel, boyun, bacak ve ayak gibi vücudun farklı bölgelerine masaj yapabilmesi ayrıca ısıtma, titreşim, shiatsu gibi özel masaj teknikleri ve hava yastığı gibi özelliklere sahip olması koltuk fiyatları arasındaki farklılıkları belirler.

Masaj şiltesi fiyatları da yine marka, model ve özelliklerine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Daha basit olanlar ile gelişmiş olanları arasında fiyat farklılıkları vardır. Örneğin şiltenin sunmuş olduğu masaj özellikleri ve fonksiyonlarının çeşitliliği fiyatlar üzerinde belirleyici bir etkiye sahiptir. Malzeme kalitesi de fiyatları büyük oranda etkiler. Yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak yapılan, dayanıklı ve uzun ömürlü ürünler diğerlerine nazaran daha farklı fiyatlarla satışa sunulurlar. Uygun fiyatları kaçırmamak için Teknosa'ya göz atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.