Hijyen ve Temizlik Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Yeni
Neutron DC12 Ağız Duşu Yedek Başlık 2'li

Neutron DC12 Ağız Duşu Yedek Başlık 2'li

249 TL
Polosmart PS02 Ti̇treşimli Yüz Temizleme Cihazı

Polosmart PS02 Ti̇treşimli Yüz Temizleme Cihazı

179 TL
Vakumlu  Siyah Nokta Ve Akne Yüz Ve Cilt Temizleme Cihazı Sivilce Temizleme

Vakumlu Siyah Nokta Ve Akne Yüz Ve Cilt Temizleme Cihazı Sivilce Temizleme

449,90 TL
Preo SN15 Siyah Nokta Temizleme Cihazı

Preo SN15 Siyah Nokta Temizleme Cihazı

379,99 TL
Preo YT01 Pembe Yüz Temizleme Cihazı

Preo YT01 Pembe Yüz Temizleme Cihazı

199,99 TL
Çok Satanlar
Goodcare 3 Katlı Burun Telli %99 Koruma Latex Free 10'lu Paket 175X95MM Cerrahi Koruyucu Maske
4.7 (3 Değerlendirme)

Goodcare 3 Katlı Burun Telli %99 Koruma Latex Free 10'lu Paket 175X95MM Cerrahi Koruyucu Maske

10 TL
Neutron Taşınabilir Şarjlı Nazal Burun Temizleme Cihazı

Neutron Taşınabilir Şarjlı Nazal Burun Temizleme Cihazı

1.099 TL
Beurer FC 45 Yüz Temizleme Fırçası

Beurer FC 45 Yüz Temizleme Fırçası

1.645 TL
Lydsto D1 Akıllı Klozet Sterilizasyon Ve Koku Giderici

Lydsto D1 Akıllı Klozet Sterilizasyon Ve Koku Giderici

399 TL
inFace Gümüş Kirpik Kıvırıcı Şekillendirici Maşa

inFace Gümüş Kirpik Kıvırıcı Şekillendirici Maşa

851 TL

Hijyen ve Temizlik Malzemeleri

Temizlik ve hijyen ürünleri farklı kullanım alanları ve çeşitliliği ile şimdi Teknosa'da! Cerrahi maske, kolonya, dezenfektan ya da yüz temizleme cihazı gibi ürünler arasında incelemelerde bulunarak hijyen malzemelerinizi tamamlayabilirsiniz. Kendinize, sevdiklerinize daha sağlıklı ortam şartları sunmak için hemen hijyen ve temizlik ürünlerini incelemeye başlayabilirsiniz!

Bakteri Filtreli Özel Maskeler

Hijyen ve temizlik malzemeleri arasında cerrahi maskeler, bakteri filtreli maske çeşitleri öne çıkıyor. TSE belgesine sahip, yıkanabilen ve bakteri filtresine sahip, katmanlı maskeler tercihiniz olabilir. Bakterilere karşı büyük oranda koruma sağlayan bu maskeler, kalabalık ortamlardan yayılacak çeşitli virüslere karşı da önlem almanızı sağlıyor. Böylece çeşitli solunum yolu problemlerine karşı, enfeksiyon ya da bulaşıcı hastalıklara karşı çok daha fazla önlem alabilirsiniz. Yüze uyum sağlayan 3D tasarıma sahip bu maske çeşitleri, ayarlanabilen kulak aparatı sayesinde de gün boyu kolay kullanıma imkân tanıyor. Bu açıdan kullanıcı deneyimini yukarı taşıdığı gibi yaklaşık 30 yıkamaya kadar dayanıklı oluşu ile de uzun ömürlülük sunuyor. Bunların yanı sıra cerrahi maske çeşitleri de yer alıyor. 3 katmanlı olarak sık karşınıza çıkabilecek cerrahi maskeler, %100'e yakın bakteri koruması ile de yaz - kış salgınlara karşı yüksek önlem almanızı sağlayabilir. Ayrıca uzun kullanım sürelerinde de elastik kulak bandı tasarımı konfor elemanı açısından öne çıkıyor. Bunlar içerisinde özellikle alerji yapmayan, cilt dostu tasarımları tercih ederek de avantaj kazanabilirsiniz. Üstelik lateks içermeyen koruyucu maske seçenekleri sayesinde de daha güvenli bir kullanımı deneyimlemek mümkün. Dilerseniz, Medikal Ürünler sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

El Hijyeni İçin Öne Çıkan Temizlik Malzemeleri

Kolonya ve dezenfektan ürünleri de el hijyeni standartlarından taviz vermek istemeyenler için ideal seçeneklere sahi. 100 ml, 150 ml gibi farklı boyutlarda bulabileceğiniz kolonya çeşitleri yaydığı koku itibarıyla da çeşitlilik gösteriyor. Okyanus kolonyası, limon kolonyası, mandalina kokulu çeşitler ya da ananas kolonyası gibi ürünleri inceleyebilirsiniz. Son derece hoş kokulara, üst - orta - alt notalara sahip olan kolonyalar sayesinde hem el hijyeninizi sürdürebilir hem de eşsiz bir ferahlık hissi yaşayabilirsiniz. Kolonya çeşitleri, ihtiva ettiği farklı alkol dereceleri ile de birbirinden ayrışıyor. Genellikle 60, 70 ve 80 derecelik kolonyalar sık tercih edilenler arasında. Dezenfektan çeşitleri de kolonyalar karşısında önemli bir alternatif olarak öne çıkıyor. El dezenfektanları alkollü ve alkolsüz olmak üzere ikiye ayrılıyor. Bununla beraber genellikle içeriğinde %60 ila %95 oranında alkol bulunan alkol bazlı el antiseptiği almak daha yaygın. Kullanım kolaylığı açısından dezenfektan spreyler de çokça tercih ediliyor. Özellikle fısfıs sprey yapısı sayesinde her şartta rahatça ele sürülebilen bu ürünleri ise el temizleme jeli takip ediyor. Susuz temizleme yapabilmesi açısından da el temizleme jelleri ev ortamlarının yanı sıra hastane, fabrika gibi profesyonel alanlarda da bulundurulabiliyor.

Yüz ve Gözenek Temizleyiciler

Virüs ve bakterilere karşı alınan önlemlerin yanı sıra hijyen malzemeleri içerisinde kişisel bakım ürünleri de yer alıyor. Bu noktada gözenek temizleyiciler büyük ilgi görüyor. Yüksek pil ömrüne sahip, yüzün farklı bölgelerinde kullanılabilen gözenek temizleyicileri avantaj sağlıyor. Üstüne üstlük vakum teknolojisine sahip gözenek temizleyiciler de etkili bir yüz bakımında öne çıkıyor. Benzer şekilde yüz temizleme cihazları da kişisel bakım rutininiz içerisinde yer alabilir. Kan dolaşımı, hücre yenilenmesi, fazla cilt parçacıklarının giderilmesi gibi roller üstlenen bu ürünler de sıkı bir cilt görünümünü destekliyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.