Ankastre Fırın Fiyatları ve Modelleri

167 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Bosch HBF514BH1T Antrasit Ankastre Fırın

Bosch HBF514BH1T Antrasit Ankastre Fırın

11.599 TL
Bosch HBF514BW1T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HBF514BW1T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

11.599 TL
Bosch HBJ559EB6T 66 L Siyah Ankastre Fırın

Bosch HBJ559EB6T 66 L Siyah Ankastre Fırın

18.999 TL
Bosch HIF534EW3T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HIF534EW3T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

14.690 TL
Bosch HBF534EH3T Antrasit Ankastre Fırın

Bosch HBF534EH3T Antrasit Ankastre Fırın

13.599 TL
Bosch HBF534EW3T Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HBF534EW3T Beyaz Ankastre Fırın

12.899 TL
Bosch HBF514BS1T Inox Ankastre Fırın

Bosch HBF514BS1T Inox Ankastre Fırın

10.899 TL
Bosch HBJ558YH5T 66 L Antrasit Gri Ankastre Fırın

Bosch HBJ558YH5T 66 L Antrasit Gri Ankastre Fırın

16.999 TL
Bosch HBJ558YW5T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HBJ558YW5T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

16.999 TL
Bosch HBJ559EH6T 66 L Gri Ankastre Fırın

Bosch HBJ559EH6T 66 L Gri Ankastre Fırın

18.999 TL
Bosch HBJ559EW6T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HBJ559EW6T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

19.999 TL
Bosch HIF534EB3T 66 L Siyah Ankastre Fırın

Bosch HIF534EB3T 66 L Siyah Ankastre Fırın

14.999 TL
Ferre XE63MI Fryart Panel 0+9 Konum 78 L Inox Ankastre Fırın

Ferre XE63MI Fryart Panel 0+9 Konum 78 L Inox Ankastre Fırın

9.699 TL
Bosch HBF514BB1T Siyah Ankastre Fırın

Bosch HBF514BB1T Siyah Ankastre Fırın

10.899 TL
Bosch HBF534EB3T Siyah Ankastre Fırın

Bosch HBF534EB3T Siyah Ankastre Fırın

12.999 TL
Teka HAK 627 R AT Country 65 L Ankastre Fırın

Teka HAK 627 R AT Country 65 L Ankastre Fırın

%20
21.399 TL
17.119 TL
Bosch HBF534ES3T 66 L Inox Ankastre Fırın

Bosch HBF534ES3T 66 L Inox Ankastre Fırın

13.599 TL
Bosch HBG7563B1 Serie 8 71 L Siyah Ankastre Fırın

Bosch HBG7563B1 Serie 8 71 L Siyah Ankastre Fırın

41.899 TL
Bosch HBJ558YB5T 66 L Siyah Ankastre Fırın

Bosch HBJ558YB5T 66 L Siyah Ankastre Fırın

16.999 TL
Bosch HBF537EG5T 66 L Black Inox Ankastre Fırın

Bosch HBF537EG5T 66 L Black Inox Ankastre Fırın

15.499 TL
167 üründen  ürün görüntülediniz

Mutfağın temel eşyaları arasında yer alan ankastre fırınlar yemek yapmayı daha keyifli bir hale getiriyor. Son yıllarda kullanımı yaygınlaşan ankastre fırınlar mutfakta daha az yer kaplaması açısından da tercih ediliyor. Mutfak içerisinde kendi bölmeleri olan ankastre fırınlar sofraları çeşitlendirmede bir numaralı mutfak eşyaları arasında yer alıyor. Birden çok marka tarafından üretilen ankastre fırınlar geniş bir skalaya sahip. Özellikleri bakımından da markaya göre değişiklikler gösterse de temelinde leziz fırın yemeklerini en kolay ve en lezzetli halde sofralara ulaştırabilmek yatıyor. Siz de ankastre fırın modellerini incelemeye başlayabilir, uygun olanı sepetinize atabilirsiniz.

Ankastre Fırın Özellikleri

Ankastre setler içerisinde en önemli parçalardan biri olan ankastre fırın bir mutfağın olmazsa olmaz eşyaları arasında yer alıyor. Diğer fırınların aksine fazla yer kaplamayan ankastre fırın genellikle dolap içerisine gömülü olarak bulunuyor. 41 L ile 80 L arasında değişen fırın kapasitesi, mutfağınızın genişliği, kullanım sıklığınız ya da kaç kişilik yemek yaptığınıza bağlı olarak bir boyut tercih edebilirsiniz. Ankastre fırın içinde ankastre fırın tepsisi ve ızgarası ile birlikte bulunuyor. Yüksek motor gücü ile gün içinde hızlı ve pratik bir şekilde yemek hazırlamanıza yardımcı olan ankastre fırın çeşitleri enerji sınıfına bağlı olarak farklı düzeylerde tasarruf yapıyor. F sınıfı, E sınıfı, D sınıfı, A sınıfı ve A++ gibi pek çok enerji sınıfına mensup ürünler geniş bir çeşitliliğe sahip. Paslanmaz çelikten üretilen ve inox ankastre fırın olarak bilinen bu seriler, kolay bir şekilde temizlenebiliyor. Hiç korkmadan nemli bez ile fırın üzerindeki lekeleri çıkarabilir, su damlası ya da parmak izlerini kolay bir şekilde giderebilirsiniz. Inox özelliğe sahip ankastre fırınlar pürüzsüz yüzeyleri sayesinde mikrop ve bakterilerin yüzeye yerleşmesini önlüyor. Ankastre fırın özellikleri arasında yer alan yağsız pişirme yöntemi de öne çıkıyor. Yağdan uzak daha sağlıklı bir yaşam için fırın yemekleri tüketmek daha sağlıklı olabiliyor. Özel yağsız pişirme yöntemi ile sağlığa faydalı lezzetli yemekler yiyebilirsiniz. Farklı program ve ısı ayarlarına sahip olan ankastre fırınlar, markaya ve fırının genel özelliklerine bağlı olarak geniş bir çeşitliliğe sahip. Program sayısı olarak en fazla 12, en az 1 programa sahip olan fırınlar kullanım tercihine ve fırın ebadına bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. Yemek yapmanın dışında farklı sıcaklık ayarlarına sahip olması ile de hamur ya da yoğurt mayalandırmak için de kullanabilirsiniz. Ankastre fırın çeşitleri arasında yer alan dijital ekranlı fırınlar, mutfakta daha dinamik bir hava yaratıyor. Ekran üzerinde kolay bir şekilde derece ve ısıyı ayarlayabileceğiniz gibi tarif bölümünden yapacağınız tercih ile pişirme düzeyini otomatik olarak da ayarlayabilirsiniz. Akıllı ankastre fırınlar ile hayatınızı kolaylaştırabilir yemeklerinizi daha rahat ve doğru pişirme ayarları ile yapabilirsiniz. Tüm bunların yanında yemekleriniz piştikten sonra sıcak tutma alanında misafirleriniz gelene kadar yemekleriniz sıcak tutabilirsiniz. Çocuk emniyet kilidi ile olası kazaların önüne geçebilir, önlem alabilirsiniz. Siz de çeşitli özelliklere sahip ankastre fırınlardan birine sahip olmak istiyorsanız model ve markalar arasında inceleme yapabilir ve size uygun olanı sepete ekleyebilirsiniz.

Ankastre Fırın Modelleri

Ankastre fırın seti mutfak için önemli parçalar arasında yer alıyor. Fazla yer kaplamaması ve fonksiyonel özellikleri ile tercih edilen ankastre fırınlar birden fazla modele sahip. Hacim, program ayarı, boyutu, enerji sınıfı ya da farklı tasarımları ile pek çok farklı modelleri bulunuyor. Her tarza uygun bir seçeneği olan ankastre fırınları ihtiyaçlarınıza uygun olarak birçok markada bulabilmeniz mümkün. En iyi ankastre fırın markaları arasında yer alan Bosch, Simfer, Samsung, Electrolux, Altus, Luxell gibi markalar ve daha fazlası birden fazla model seçeneği sunuyor. İster siyah, ister beyaz isterseniz de renkli ankastre fırın modelleri ile mutfağınıza hareket katabilirsiniz. Modern teknoloji kullanılarak tasarlanmış olan ankastre fırın çeşitleri paslanmaz dayanıklı materyaller kullanılarak tasarlanıyor. Pek çok yenilikçi özelliğe sahip ankastre fırınlar yemeğin pişme süresine uygun zaman ayarı ile yemeği pişirirken size de başka işlerinizi halletmeniz için ortam hazırlıyor. Mutfağınızda size yardımcı olurken fazla yer kaplamayacak bir fırın arıyorsanız ankastre fırın modellerine bir göz atabilirsiniz.

Ankastre Fırın Kullanımı

Ankastre fırın kullanımı açısından model ve özelliklerine göre farklılık gösterebiliyor. Bir evin ihtiyacı olan beyaz eşyalar arasında yer alan ankastre fırınlar hemen hemen her mutfakta kullanılabiliyor. Pek çok açıdan rahat kullanılabilir özelliğe sahip olan bu fırınlar yenilikçi ve modern tasarımlara sahip. Dijital özellikleri olduğu kadar manuel ayarlara da sahip olan ankastre fırınlar geleneksellik ve yeniliğin bir arada sunulmuş hali olarak karşımıza çıkıyor. Mutfaklara özel olarak farklı boyutlara sahip olan fırınlar belirli ölçülere göre üretiliyor. Mutfak dolapları içine açılan ceplere yerleştirilen ankastre fırınlar genellikle gömme olarak yer alıyor. Böylece mutfak içinde daha rahat hareket ortamı sağlarken yemek pişirirken de daha rahat kontrol imkânı sağlıyor. Her türlü yiyeceği pişirebilen ankastre fırınlar, yemeğin pişmesine uygun olarak turbo fanlı ya da fansız olarak çalıştırılabiliyor. Isı ve rezidans ayarlama düğmeleri ile yemeğinize göre ayarlamalar yapabilirsiniz. Aynı zamanda bu ayarlama düğmeleri fırının tasarımına göre de farklılık gösterebiliyor. Kimi ankastre fırınlarda dokunmatik olarak yer alırken kimisinde manuel düğme şeklinde yer alıyor. Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan ankastre fırınlar lezzetli yemekler ortaya koymanızı da kolaylaştırıyor.

Ankastre fırın nasıl temizlenir?

Paslanmaz çelikten üretilen ankastre fırınlar temizlenirken de herhangi bir zorluk çıkarmıyor. Katalitik temizleme sistemine sahip fırınlar fırının temiz tutulmasını kolaylaştırıyor. Fırın arkasında yer alan katalitik panel pişirme sırasında sıçrayan yağları emerek içerisinin kirlenmesini engelliyor. Böylece mikro fiber nemli bir bezle ovalamaya gerek kalmadan kolay bir şekilde temizleyebilme imkanı sunuyor.

Ankastre fırın alırken nelere dikkat edilmelidir?

Ankastre fırın alırken dikkat edilmesi gerekenler arasında ile olarak fırının kriterlerinize uygun olup olmadığı yer alıyor. Üründen istenilen verimi almak ve ihtiyaçlarınızı karşılaması önemli unsurlar arasında bulunuyor. Doğru marka ve doğru ürün seçimi de bu noktada dikkat edilmesi gerekenler arasında yer alırken fiyat performansları da dikkat edilmesi gereken noktalardan biri. Son olarak A+ sınıfı bir ankastre fırın tercih etmeniz tasarruf etmeniz bakımından önemli olan faktörler arasında yer alıyor.

Ankastre fırın ölçüleri nedir?

Ankastre fırın ölçüleri, tercih edilen marka ve modele göre değişiklik gösterebiliyor. Genel olarak ölçüleri yaklaşık olarak; 60 cm genişliğinde olup 60 cm yüksekliğe sahip olup 58 cm derinliğe sahipken çevre ölçüsü de 318- 324 cm arasında ölçülüyor.

Ankastre fırın ne kadar elektrik harcar?

Ankastre fırın kullanımında harcanan elektrik kullanma süresine ve sıklığına göre ve fırının enerji sınıfına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Yaklaşık olarak 1 saatlik ankastre fırın kullanımı 700kWh ile 3 kWh arasında değişiyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.