Reklam
Gürültü Seviyesi 72 dB
0.0 (0 Değerlendirme)

Bosch Bosch BGS41X300 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Ürün Kodu: 115042400
  • En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
8.999 TL
8.999 TL

Ürün Açıklaması

Modern yaşamın yoğunluğuyla beraber kolay ve pratik bir şekilde temizlik yapabilmek oldukça büyük bir önem taşıyor. Önde gelen ve adı sıklıkla geçen markalardan biri olan Bosch son teknolojik özelliklere sahip bir elektrik süpürgesiyle karşınıza çıkıyor. Bosch BGS41X300 üstün kalitesi ve yüksek konforuyla birlikte temizlik yapmayı keyifli hale getiriyor. Geriye pratik bir şekilde detaylı temizlik yapabilmenin rahatlığı kalıyor.

Bosch BGS41X300 Elektrikli Süpürgeyi Neden Almalıyım?

Bosch BGS41X300 toz torbasız elektrikli süpürge birinci kalite malzemelerden meydana gelmesi ile üst kategoride yer alıyor. Yüksek ısıya dayanıklı, sağlam plastik gövdesi kolay deformasyona uğramayan yapısı sayesinde uzun ömürlü olmasına olanak veriyor. Darbelerden ve temizleyici malzemelerle temasından çabuk etkilenmiyor. Enerji verici gövdesi, 2 farklı süpürme aparatı, tutma kulbu, teleskopik sapı ve iletim borusu olmak üzere 6 parçadan oluşuyor. Enerji verici gövdesinin 3 tekerleği buluyor. Arka kısmında yer alan 2 büyük tekerleği halı, kapı arası gibi engelleri kolaylıkla aşmasına ön bölmesinde bulunan 360 derece dönebilen minik tekerleği ise hareket kısıtlaması olmadan süpürebilmenize ortam sunuyor. Teleskopik borusu paslanmaz çelik içeriğiyle korozyona uğramıyor, kir ve pas gibi problemler yaşamanıza fırsat vermiyor. Dayanıklılığı sayesinde süpürmek için uyguladığınız gücü yüksek oranda kaldırabiliyor ve kırılmıyor. Kullanım kolaylığı sağlamak amacıyla boyunuza ve alışkanlıklarınıza en uygun boyu tek bir düğme yardımıyla ayarlayabilmenizi mümkün hale getiriyor. Tutma kulbu üstün dayanıklılığı sayesinde küçük bir klips aracılığıyla kolaylıkla tutma kulbuna takabilmenize imkan tanıyor. Tam olarak kavrayabileceğiniz dizaynı ergonomik bir şekilde süpürebilmenize olanak sunuyor. Esnek iletim borusu kusursuz kıvrımları ve birinci kalite plastik yapısı ile istediğiniz yönde ve şekilde temizlik yapabilmenize ortam sağlıyor. Üstün koruması sayesinde yırtılma gibi sorunlarla karşılaşmanızın önüne geçiyor. Yüksek kalitesi ve ergonomik tasarımı keyifli ve pratik bir temizliği zor olmaktan çıkarıyor.

BGS41X300 Toz Torbasız Süpürgeyi Nasıl Kullanırım?

Bosch BGS41X300 S6 toz torbasız süpürge parke, fayans, beton gibi sert zeminleri süpürmesinin yanı sıra halı, koltuk, süpürgelik gibi alanlarda da değerlendirebilmenizi sağlıyor. Geniş ağızlı süpürge aparatı, hem parke hem de halı için kullanabileceğiniz fonksiyonel mekanizmasıyla çoklu işlev sunuyor. Üzerinde bulunan düğmesi bir dokunuşla halıyı süpüren düz kısmını ve zemin süpürebileceğiniz fırçalı tarafını açabilmenize imkan veriyor.Tabanında bulunan fırça kılları kir ve tozu hapsederek kusursuz bir temizlik olanağı tanıyor. Böylelikle tozun yayılmasını önleyerek kısa sürede tüm zemini temizliyor. İki küçük tekerleği sayesinde zeminde ve halıda kolay ilerliyor ve fazla güç uygulamanıza gerek duymadan rahat bir süpürme deneyimi yaşatıyor. Diğer ucu ise iki taraflı bir kullanım imkanı sunuyor. İnce silindirik ucunu teleskobik boruya rahatlıkla takarak ulaşılması zor detaylı yerleri kolaylıkla süpürebilmeniz mümkün hale geliyor. Kavisli genişleyen kısmı tutma kulbuna yerleştirmenize ve koltuklarınızı keyifle süpürmenize fırsat veriyor. Böylelikle kolay ve pratik kullanımlı mekanizması, 2 aparat ile 4 farklı işlevden yararlanmanızı sağlıyor.

Bosch BGS41X300 Süpürge Kimler İçin Uygun?

Bosch BGS41X300 550 W toz torbasız süpürge ergonomik tasarımı ve yüksek kalitesinin yanında akıllı enerji sınıfı ile de beğenileri topluyor. Yüksek performansı, çekiş gücünden maksimum verim alabilmenize yardımcı olurken fazla enerjiyi de israf etmiyor. Çevrilebilen düğmesi ile ayarlanabilen emiş gücü kullanım alanına ve modunuza göre temizlik yapmanızı hayal olmaktan çıkarıyor. Koltuk, halı, parke ve maksimum seçenekleriyle kullanım alanına uygun en ideal seviyeyi ayarlamak tek hareketle mümkün oluyor. Küçük bir düğme yardımıyla aktif hale gelen Bosch BGS41X300 toz torbasız zemin tipi elektrikli süpürge 10 m uzunluğundaki kablosu ile temizlikte sınır tanımıyor. Makara sistemine sahip kablo toplama sistemi, kendi kendini otomatik olarak iç haznesine çekerek dağınık bir görünüm oluşmasına izin vermiyor. Ön kısmında ve üst bölmesinde yer alan kulpları ise kolaylıkla taşıyabilmenizi sağlıyor. Yüksek kaliteli malzemesine ve fonksiyonel özelliklerine karşın 5,6 kg olan ağırlığı yorulmadan temizlik yapabilmenize imkan tanıyor. Fazla yer kaplamayan ölçüleri ve 2 farklı yerden park edilebilme işlevi, istediğiniz alanda saklayabilmenize yardımcı oluyor. Yalnızca 72 dB olan ses seviyesi rahatsız edici bir gürültüyle çalışmasının önüne geçiyor. Bu sayede temizlik esnasında sağladığı konfor en üst düzeye çıkıyor.

Ürünün En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Bosch marka güvencesi son trendleri ayaklarınıza taşıyor. BGS41X300 toz torbasız sistemiyle temizlik keyfinin yarıda kesilmesine izin vermiyor. Toz haznesi 2,4 litrelik kapasitesiyle kısa sürede dolmuyor ve belli periyotlarda kolaylıkla boşaltabilmenize yardımcı oluyor. H13 filtresi, bulunduğu ortama tozu yaymadan süpürmesini sağlıyor. Böylece evinizin havasını da ferah ve temiz bir hale getiriyor. Sünger biçimindeki özel filtresi ise makinenizin uzun ömürlü olmasına yardımcı oluyor. Bu filtreyi de belli aralıklarla yıkayıp kurulayarak daha temiz bir makine elde edebilmeniz ve uzun süren detaylı temizlik keyfini yaşamanız kolay hale geliyor. Tüm bunların yanı sıra şık tasarımıyla da profesyonelliğini gösteriyor. Mavi renk seçeneği ve modern çizgileri ile göz zevkinize de hitap ediyor. Bütçenize uygun fiyatlarıyla kaliteli ve konforlu süpürme deneyimine sahip olmanız kolaylaşıyor. Siz de birbirinden üstün avantajlara sahip bir elektrik süpürgesi satın almak isterseniz Bosch BGS41X300 yorumlar ve kullanım önerilerine kısa sürede ulaşabilir, tek tıkla alışveriş sepetinize tıklayarak hemen sipariş verebilirsiniz.


Güçlü toz torbasız elektrik süpürgesi, mükemmel temizlik ve ideal taşımaya uygun olarak tasarlandı. 10 yıl motor garantisi*: Almanya’da üretilen Bosch motor teknolojisi ile sürekli yüksek performans EasyClean Sistemi: Toz haznesi ve filtre temizliği oldukça kolay Yıkanabilir hijyenik HEPA filtre: A sınıfı toz emiş performansı ile alerjik bünyeler için uygun AirCycle Teknolojisi: Yüksek merkazkaç kuvveti sayesinde, güçlü temizlik performansı. QuattroPower Sistemi: Benzersiz temizleme performansını düşük enerji tüketimiyle sunan teknoloj


Ağırlık Derinlik Genişlik Yükseklik
8300 324 267 474
Gürültü Seviyesi
72 dB

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Bosch BGS41X300 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    1
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.