Preo Oyuncu Faresi Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
Preo MG16 Rgb Led 7 Makro Atama 6400 DPI Kablolu Gaming Mouse
5.0 (5 Değerlendirme)

Preo MG16 Rgb Led 7 Makro Atama 6400 DPI Kablolu Gaming Mouse

439,99 TL
Preo MG17 Rgb Led 8 Makro Atama 6400 DPI Kablolu Gaming Mouse

Preo MG17 Rgb Led 8 Makro Atama 6400 DPI Kablolu Gaming Mouse

449,99 TL
Preo MMX08 Yeşil Gaming Mouse Ve Mouse Pad

Preo MMX08 Yeşil Gaming Mouse Ve Mouse Pad

349,99 TL
Preo MMX08 Turuncu Gaming Mouse Ve Mouse Pad

Preo MMX08 Turuncu Gaming Mouse Ve Mouse Pad

349,99 TL
Preo MG15 Rgb Led 7 Makro Atama 6400 DPI Kablolu Gaming Mouse
5.0 (2 Değerlendirme)

Preo MG15 Rgb Led 7 Makro Atama 6400 DPI Kablolu Gaming Mouse

429,99 TL
Preo MG19 GB 7D Makro Tuş Profesyonel Gaming Mouse

Preo MG19 GB 7D Makro Tuş Profesyonel Gaming Mouse

499,99 TL
Preo MG18 Rgb Led 6 Makro Atama 6400 DPI First Person Shooter Kablolu Gaming Mouse

Preo MG18 Rgb Led 6 Makro Atama 6400 DPI First Person Shooter Kablolu Gaming Mouse

479,99 TL
Preo Mp04 18,5x22 Cm Bilek Destekli Siyah Mouse Pad

Preo Mp04 18,5x22 Cm Bilek Destekli Siyah Mouse Pad

149,99 TL
Preo MMX08 Mavi Gaming Mouse Ve Mouse Pad

Preo MMX08 Mavi Gaming Mouse Ve Mouse Pad

349,99 TL
Preo Gmp03s 25x21 Cm Gaming Siyah Mouse Pad

Preo Gmp03s 25x21 Cm Gaming Siyah Mouse Pad

119,99 TL
Preo Gmp03m 32x27 Cm Gaming Siyah Mouse Pad

Preo Gmp03m 32x27 Cm Gaming Siyah Mouse Pad

129,99 TL

En popüler gaming ürünleri arasında yer alan oyuncu fareleri, oyun performansını yükseltecek donanım ve özellikler ile sunulur. FPS kaybı yaşamadan başarılı ve hızlı konumlandırma sağlayan yeni nesil oyuncu fareleri oyundan alınan keyfi en üst noktaya taşır. Teknosa'da bulunan Preo oyuncu faresi modellerini detaylı bir şekilde inceleyebilir, bütçenize ve ihtiyacınıza en uygun ürüne kolayca ulaşabilirsiniz.

Gaming Mouse Nedir?

Oyun tutkunları için özel olarak geliştirilen gaming mouse, oyun konforunu, verimliliğini ve performansını yükselten uzun ömürlü ürünlerdir. Yüksek performanslı sensörler, mikro anahtarlar ve mekanik butonlar sayesinde mouse oldukça dayanıklı bir yapıya kavuşur. Alüminyum, çelik, kauçuk gibi güçlü materyallerle desteklenen gövde yapısı parmak ve avuç içi anatomisine uygun olarak şekillendirilir. Ergonomik tasarıma sahip fare altlıkları ile beraber kullanılan oyuncu fareleri kullanıcılara rahat ve performanslı bir oyun deneyimi vadeder.

Normal Mouse ile Gaming Mouse Arasındaki Fark Nedir?

Günlük kullanım için tasarlanan normal mouse modelleri genellikle sol, sağ ve scroll tuşu olmak üzere üç temel butonla gelir. İnternette gezinmek, ofis uygulamalarını çalıştırmak veya medya araçlarını yönetmek gibi işler ofis mouse çeşitleri ile kolayca gerçekleştirilebilir. Normal fareler çoğunlukla 400, 500 veya 600 gibi bir DPI değerine sahiptir. Günümüzdeki birçok oyuncu mouse ise 2000, 4000, 8000, 16.000 gibi yüksek DPI algılama hızlarına kolayca çıkabilir. Oyuncu ürünlerinin yüksek algılama ve tepki sürüleri, oyundan alınan heyecanı ve performansı da arttırır. Özellikle rekabetçi oyunlarda anlık aksiyonlara çok hızlı karşılık verebilmek oyun performansını yükseltmek açısından önemlidir. Gaming mouse modellerinin dikkat çeken diğer farkları şu şekilde sıralanabilir:

  • Yeni nesil oyuncu fareleri iki farklı aksiyonu tek bir tıkla gerçekleştirebilir.
  • Makro ataması yapılan tuşa basarak hem bomba hem de ateş etme gibi birbirinden bağımsız iki eylem hızlıca uygulanabilir.
  • Fonksiyonel butonlar sayesinde mouse üzerindeki harici düğmelere ekstra görevler de atanabilir.
  • Normal farelerin DPI değerleri genellikle sabitken oyuncu mouse ile DPI ayarlaması isteğe uygun olarak değiştirilebilir.
  • Oyun ambiyansı için tasarlanan RGB aydınlatmalar kullanıcı oyun stiline uygun olarak yapılandırılabilir.
  • Gaming kablosuz mouse çeşitleri ile uyumlu mouse padlerin desteğiyle konforlu ve akıcı bir oyun deneyimi elde edilir.
  • Gaming mouse çeşitleri genellikle kalın gövdeli ve ağır yapıda tasarlanır. Bu sayede milimetrik hareketleri daha zahmetsiz bir şekilde gerçekleştirebilmek mümkün olur.

Gaming Mouse Özellikleri Nelerdir?

Gaming mouse kablosuz ve kablolu olmak üzere iki temel modele sahiptir. Kablosuz oyun mouse modelleri genellikle hızlı Bluetooth bağlantı özellikleri ile gelir. Kablolu oyuncu fareleri ise kumaş örgü ya da kauçuk gibi esnek ve dayanıklı kablo bağlantısıyla sunulur. Gamer klavye mouse setleri ergonomik yastıklama alanları ve çıkıntıları ile bilekleri ve parmakları destekler. Bu sayede uzun saatler boyunca oyun oynayabilmek mümkün olur.

Işıklı Gaming Mouse Modelleri

Kablolu ve kablosuz gaming ürünleri arasında öne çıkan RGB aydınlatmalar oyun deneyimine ve masaüstü düzenine fütüristik bir dokunuş kazandırır. Beyaz gaming mouse modelleri masanıza sıra dışı bir dokunuş katarken siyah oyuncu fareleri de RGB aydınlatmalar ile göz alıcı bir görüntü sunar. RGB renk geçişleri ve ışık gücü harici uygulamalar üzerinden pratik bir şekilde ayarlanabilir. Dalga, reaktif geçiş, gökkuşağı, nefes ve tek renk benzeri aydınlatma modları sayesinde oyuncu faresinin RGB aydınlatma sistemi kullanıcı isteklerine uygun olarak değiştirilebilir.

Preo Gaming Mouse ile Yüksek Oyun Hazzı

Çok yönlü özellikleri, yeni nesil donanımları ve bütçe dostu seçenekleri ile öne çıkan Preo gaming mouse modelleri oyuncu laptop ve masaüstü bilgisayar donanımlarını ideal bir şekilde tamamlar. Yeni nesil Preo profesyonel gaming mouse modelleri 6400 gibi yüksek DPI değerlerine kolayca ulaşabilir. Preo oyuncu farelerin marka logosunda ve yanlarında bulunan şerit tipi RGB aydınlatmalar hem karanlık kullanımlarda görünürlüğü arttırır hem de farenin gamer yapısını tamamlar. Tak kullan olarak tasarlanan Preo gaming fareler gelişmiş oyun seviyesi çipi ile mekanik parametreleri kontrol ederek kullanımı en optimum seviyeye getirir. Ergonomik makro atama butonları desteğiyle istenilen tuş kombinasyonları da zahmetsizce ayarlanabilir.

Preo Gaming Mouse Modelleri Teknosa'da

MG, MP, MMX serisi gibi yeni nesil Preo gaming mouse modelleri ve aksesuarları modern oyuncu ekipmanlarında olması gereken temel özellikleri üzerinde taşır. Kararlı ve pratik yönlendirme için tasarlanan Preo oyuncu fareleri ideal ağırlık dengesiyle fareyi daha hızlı hareket ettirebilmenizi sağlar. Fare altına eklenen dayanıklı plaka ve teflon parçalar, oyuncu faresinin mouse pad üzerinde kolayca yön değiştirmesine yardımcı olur. Avuç içine tam oturan geniş gövde yapısı ve yumuşak doku sağlayan parçalar kullanım konforunu daha iyi hale getirir.

USB girişi üzerinden bağlanan kablolu Preo gaming mouse çeşitleri ultra yumuşak 3D tekerlek sistemine sahiptir. Bu sayede scroll hareketini efor harcamadan gerçekleştirmek, oyun içindeki silah, ekipman ve nesneleri hızlıca kontrol etmek sıradan bir iş haline gelir. Ayrıca güncel özelliklerle dolu Preo oyuncu mouse modellerine oldukça rekabetçi fiyatlarla ulaşabilmek de mümkündür. Özellikle giriş seviyesi Preo oyuncu fareleri ucuz gaming mouse için iyi bir alternatiftir. Genel anlamda Preo gaming mouse fiyatları ise ürünün modeline, serisine, tasarımına ve üretim yılına bağlı olarak farklılık gösterebilir. En iyi gaming mouse modelleri için Teknosa'nın uzman ekibinden destek alabilir, hayalinizdeki oyun sistemini oluşturmaya hemen başlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.