Mil Su Arıtma Cihazı ve Yedek Parça Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
  • Mil Su DNP5-M-S 5 Aşamalı Standart Membranlı Çelik Tanklı Su Arıtma Cihazı

    Mil Su DNP5-M-S 5 Aşamalı Standart Membranlı Çelik Tanklı Su Arıtma Cihazı

    1.789 TL
  • Mil 5 Aşamalı Standart Membranlı Pompalı Çelik Tanklı Su Arıtma Cihazı

    Mil 5 Aşamalı Standart Membranlı Pompalı Çelik Tanklı Su Arıtma Cihazı

    2.589 TL

Özel tasarımıyla dikkat çeken Mil su arıtma cihazları, musluk suyunu zararlı maddelerden temizleyerek içilebilir hale getirir. Bu kapsamda suda bulunan toz, kum, klor ve kireç gibi zararlı maddeleri temizlemek için işlev görür. Eğer sizde musluk suyundan içme suyu elde etmek isterseniz, Mil su arıtma cihazı edinmeniz yeterli olur. Böylelikle çeşmeden akan su ilk olarak arıtma cihazından geçer ve size daha temiz bir şekilde ulaşır. Asıl arıtma işlemini gerçekleştiren ise cihazın içinde bulunan filtrelerdir. Mil tarafından tasarlanan su arıtma cihazlarının içinde bunun için birkaç tane filtre bulunur. Musluk suyu bu filtrelerden tek tek geçerek zararlı maddelerinden arınır. Direkt musluğa monte edilerek kullanılan bu modeller, böylelikle popülaritesini de her geçen gün artırır. Bunun bir diğer nedeni ise arıtma cihazları sayesinde temiz suya erişimin kolaylaşmasıdır. Hatta bu sebeple kahve ve çay gibi içecekleri hazırlarken ya da yemek yaparken arıtma su kullanımı daha çok tercih edilir. Bunun yanı sıra dış tasarımından dolayı mutfak dekorasyonuna uyum sağlayarak daha estetik bir görünüm kazandırır.

Mil Su Arıtma Cihazı Modelleri

Çeşitli özellikleri ile öne çıkan Mil su arıtma cihazı modelleri, alternatifleriyle sizi doğru ürüne ulaştırır. Modeller arasında birbirine benzer özellikler olduğu gibi farklılıklar da söz konusudur. Bu farklılıklardan biri de modelin pompalı ve pompasız olmasıdır. Pompalı olan modeller, suyum filtrelerden geçmesi ve arındırılması için basınç uygulayarak avantaj sağlar. Pompasız olan modellerde ise arıtma işlemi basınçsız gerçekleşir. Fakat buna rağmen suyun kalitesi ve içilebilirlik oranları aynıdır.

Örneğin 5 aşamalı su arıtma cihazları, pompasız olan ve en çok satan modeller arasında yer alır. 5 adet filtre aşama sayısıyla dikkat çeken modeller, yaklaşık 8 litrelik antibakteriyel çelik tanka sahiptir. Ayrıca filtre miktarı da ortalama 5 litre olduğu için arıtılmış su ihtiyacınızı rahatlıkla karşılar. Bunun yanı sıra 5 aşamalı standart membranlı pompalı su arıtma cihazı modelleri de yoğun ilgi görür. Pompasıyla birlikte yaklaşık 300 cc'lik atık kısıcısına da sahip olan ürünler ekstra fayda sağlar. Bu kapsamda atık oranını azaltabilirler.

Mil Su Arıtma Cihazı Özellikleri

Arıtma teknolojisi baz alınarak tasarlanan Mil su arıtma cihazları, sağlıklı ve temiz suya erişimi kolaylaştıran ürünlerdir. Hem tezgah altına hem de ana tesisata monte edilerek kullanılırlar. Böylelikle su musluktan çıkmadan önce elek deliklerinden geçerek katı parçalarını süzer. Ayrıca zararlı maddelerin süzülmesi için birkaç aşamalı olan filtreler kullanılır. Bu yüzden sadece 5 değil Mil Su 12 aşamalı su arıtma cihazı modelleri de tasarlanır. Bu modeller özellikle de ebeveynlerim ilgisini çeker. Çünkü filtre aşama sayısı fazla olan modeller suyun temizliği konusunda güvence verir.

Öte yandan, su arıtma cihazları kullanımıyla fayda sağlayan çeşitli özelliklere sahip olduğu için ev ve iş yeri gibi farklı mekanlarda sıklıkla kullanılır. İdeal boyutlarda tasarlandıkları için fazladan yer kaplamaz ve bulunduğu ortamda kalabalık oluşturmazlar. Bununla birlikte paslanmaz çelik tanka sahip oldukları için uzun süreli kullanım imkanı sunarlar. Tankların antibakteriyel olması da ayrıca avantaj sağlar. Antibakteriyel tanklar sayesinde cihaz içinde biriken su hijyenik yapısını korur.

Hangi Su Arıtma Cihazını Seçmelisiniz?

Mil su cihazları arasında seçim yaparken pek çok detaya dikkat etmeniz gerekir. Fakat ilk olarak mutfağınızın ve sizin nasıl bir su arıtma cihazına ihtiyaç duyduğunu belirlemek gerekir. Bu doğrultuda önceliğiniz cihazın nereye monte edileceği olabilir. Eğer görünür bir yerde olmasını istemiyorsanız, kullanım şekli tezgah altı olan modelleri tercih edebilirsiniz. Tezgah altına monte edilen su arıtma cihazları sayesinde mutfağınızın düzenini koruyabilir ve alanınızın daralmasını önleyebilirsiniz. Özellikle de mutfakta zaman geçirmeyi seviyor ve geniş alanlara ihtiyaç duyuyorsanız, tezgah altı modeller iyi bir seçim olabilir.

Su tankı kapasitesinin ne kadar olduğu da dikkat edilmesi gerekilen detaylardan biridir. Ortalama 8 litrelik su tankı kapasitesine sahip olan modellerden gün boyu verim almak mümkündür. Bulaşık yıkamada veya buna benzer başka işlerinizde musluk suyu kullanacağınız için 8 litre size rahatlıkla yeter. Hatta arıtılmış olan suyu, kahve ve çay makinesi gibi diğer elektrikli ev aletleri için kullanılabilir. Böylelikle su ile sürekli temas halinde olan bu ev aletlerinde kireç oluşumu önlenir.

Mil Su Arıtma Filtre Fiyatları

Su arıtma cihazlarının en önemli parçalarından biri olan filtreler, değiştirilebilir özelliğe sahiptir. Bu yüzden su arıtma cihazı ile birlikte filtre de alınabilir. Mil su arıtma filtre fiyatları ise uyumlu olduğu cihazın modeline göre değişir. Modellerdeki filtre sayısı değiştiği gibi her biri farklı özellikte tasarlanır. Çünkü her filtre farklı bir işlev görür. Örneğin Gac İnline Filtre renk, tat ve koku dengesini düzenlerken; CTO İnline Filtre klor ve diğer organik kimyasalları azaltır.

Filtre her ne kadar önemli bir parça olsa dahi ilk olarak su arıtma cihazı edinmek gerekir. Mil su arıtma cihazı fiyatları da teknik ve tasarım özelliklerine göre farklılık gösterir. Bu doğrultuda ilk olarak modelleri incelemenizde fayda vardır. Modellere dair tüm detaylara, ürün özelliklerinde geniş kapsamlı olarak yer verilir. Ayrıca Teknosa'da su arıtma cihazı ile birlikte alabileceğiniz elektrikli mutfak aletleri de bulunur. Böylelikle mutfaktaki diğer ihtiyaçlarınızı da karşılayabilirsiniz. Fakat daha fazla bekletmeden Teknosa'daki Mil su arıtma cihazı modellerinden dilediğinizi uygun fiyat seçenekleriyle birlikte satın alabilir, daha temiz ve sağlıklı içme suyu elde edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.