Temizleme Ürünleri Fiyatları ve Modelleri

8 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Preo MCLN01 250 ML Ekran Temizleme Seti
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Preo MCLN01 250 ML Ekran Temizleme Seti

    129,99 TL
  • Zolx 250 ML Ekran Temizleme Solüsyonu ve Mikrofiber Bez

    Zolx 250 ML Ekran Temizleme Solüsyonu ve Mikrofiber Bez

    199 TL
  • Zolx 250 ML 2 Adet Ekran Temizleme Solüsyonu -  Mikrofiber Bez

    Zolx 250 ML 2 Adet Ekran Temizleme Solüsyonu - Mikrofiber Bez

    429 TL
  • Pusat Ekran Temizleme Seti

    Pusat Ekran Temizleme Seti

    199 TL
  • Zolx 250 ML 10 Adet Ekran Temizleme Solüsyonu - Mikrofiber Bez

    Zolx 250 ML 10 Adet Ekran Temizleme Solüsyonu - Mikrofiber Bez

    1.499 TL
  • Zolx 250 ML Solüsyon ve 4 Adet Mikrofiber Bez Ekran Temizleme Seti

    Zolx 250 ML Solüsyon ve 4 Adet Mikrofiber Bez Ekran Temizleme Seti

    799 TL
  • Glorious GLO-ACC-CK PC Gaming Temizleme Kiti

    Glorious GLO-ACC-CK PC Gaming Temizleme Kiti

    199 TL
  • Philips SVC1111P/97 Ekran Temizleme 30 Ml + Mikrofiber Bez
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Philips SVC1111P/97 Ekran Temizleme 30 Ml + Mikrofiber Bez

    219 TL

Günlük hayatta hem iş yerlerinde hem ev ortamında çeşitli elektronik aletlerin kullanımı oldukça fazladır. Bu elektronik aletlerin hassas ekranları özel olarak tasarlanan solüsyon ve araçlar yardımı ile temizlenir. Yoğun kullanıma bağlı olarak gün içerisinde ekranların üzerinde kir, toz, leke ve parmak izleri oluşabilir. Bu durum ekran kalitesini düşürerek cihaz performansını olumsuz etkileyebilir. Özellikle televizyon, bilgisayar, laptop ya da telefon gibi elektronik cihazların düzenli aralıklarla temizlenmesi oldukça önemlidir. Temizlik için kullanılan ürünlerin, ekran temizliği için özel olarak üretilmiş malzemeleri sahip olması gerekir. Bu ürünlerin arasında en çok kullanılan ekran temizleme spreyi çeşitleri, solüsyon şeklinde kullanıma sunulur. Elektronik cihazları etkin bir şekilde temizleyen ve koruyan ekran temizleme seti çeşitlerini Teknosa'da bulabilirsiniz.

Ekran Temizleme Ürünleri Nelerdir?

Ekran temizleme ürün seçenekleri sprey, köpük ve ekran temizleme mendili olarak kullanımına sunulur. Ürünler hem sprey hem köpük formunda üretildiği için kullanım tercihinize göre ekran temizleme ürünü seçebilirsiniz. Kullanılacak temizlik ürünleri çoğunlukla mikrofiber özellikte ekran temizleme bezi ile satışa sunulur. Ekran temizleme ürünlerinin bir diğer çeşidi ise temizleme mendilleridir. Telefon ekranı temizleme gibi daha küçük ekranlı ürünlerde temizleme mendillerinden faydalanabilirsiniz. Özel solüsyonla nemlendirilen ıslak mendili, paketinden çıkararak direk telefon ya da akıllı saat ekranı gibi cihazlarınızın ekranını temizleyebilirsiniz. Küçük ve pratik oluşuyla öne çıkan bu ürünler sayesinde laptop ekran temizleme işlemini etkili bir şekilde yapabilirsiniz.

Ekran Temizleme Spreyi Nasıl Kullanılır?

Ekran temizleme spreyleri, özellikle bilgisayar ekranı temizleme işlemi gibi hassas yüzeye sahip cihazların silinmesi amacıyla tercih edilir. Ekran temizleme spreyi kullanırken öncelikle temizliğini yapacağınız cihazın, elektrik ile olan bağlantısı kesmeli ve fişten çekmelisiniz. Temizliğe başlamak için yapmanız gereken bir sonraki işlem kullanacağınız mikrofiber bezi ekran temizleme solüsyonu ya da spreyi ile nemlendirmek olmalıdır. Ekranı nemlendireceğiniz mikrofiber bezi nazik hareketlerle yüzeyde gezdirebilir, sert hareketler yapmaktan kaçınarak işlemi tamamlayabilirsiniz. Bu işlemi uygularken ekranınızda çizilme gibi istenmeyen bir durum olmaması için silme işlemini tek yönde yapabilir, dairesel hareketlerden kaçınabilirsiniz. Uyguladığınız işlemler sonrasında istediğiniz temiz görünüme ulaşamıyorsanız ekran temizleme köpüğü ya da diğer ekran temizleyicileri tekrar kullanabilirsiniz. Macbook ekran temizleme işlemi yapıyorsanız diğer hassas cihazlarda olduğu gibi cihazınızı, tekrar açmadan önce ekranın kurumuş olduğundan emin olmanız gerekir. Bu şekilde cihazınızı istenmeyen durumlardan koruyarak ekran temizliği yapabilirsiniz.

Ekran Temizleme Kiti Ne İşe Yarar?

Elektronik aletlerinizi daha verimli ve daha uzun süre kullanabilmeniz için uygun bir şekilde temizlemeniz önemli bir noktadır. Düzenli olarak temizlenmeyen ekran yüzeyleri göz yorgunluğuna neden olabilir ve meydana gelen kirli görüntü nedeni ile estetik olmayan bir görüntü oluşur. Bu olumsuz durumlara sebebiyet vermemek için özel olarak üretilen temizleme kitleri, cihazlarınızın temizliğinin yapılmasına yardımcı olur. Ekran temizleme kiti ile telefon, tablet, akıllı saat, notebook, gözlük camı gibi hassas yüzeyleri ratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Temizleme kitinin içerisinde yer alan temizleme solüsyonu ve mikrofiber bez ile mini bir temizleme fırçası bulunur. Temizleme kiti içerisinde bulunan mini fırça sayesinde ekran kartı temizleme işlemlerini nazik bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Laptop ve bilgisayar aksesuarları arasında yer alan klavye, mouse gibi yardımcı ürünlerinizi bu fırça yardımı ile temizleyebilirsiniz. Elektronik aletlerinizin ekran temizliğini, gerekli tüm ürünleri içinde bulabileceğiniz tek bir set ile yapabilirsiniz. Bu ürüne Teknosa ayrıcalıkları ile kolaylıkla ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.

Bilgisayar Ekranı Nasıl Temizlenir?

Günlük hayatta sıklıkla kullanılan bilgisayardan en iyi verimi alabilmek için ekran temizliğine dikkat etmek gerekir. Bilgisayarınızı ekran temizleme ürünleri ile temizlemeden önce güç kaynağından ayırmanızda fayda var. Bilgisayar ekranını, ekran temizleme spreyi püskürttüğünüz mikrofiber bez yardımı ile nazikçe silmeniz yeterli olur. Cihazın ekranı çok hassas bir yüzeye sahip olduğu için ekran temizleyici ürünleri direk ekrana uygulamaktan kaçınmanız gerekir. Ayrıca peçete, kağıt havlu gibi sert yapıya sahip materyaller ile silmemeye dikkat etmenizde fayda var. Bu tür malzemeler ekran yüzeyinin çizilmesine ve zarar görmesine neden olabilir.

Laptop Temizleme Nasıl Yapılır?

Laptop ekranının yüzeyinde oluşan toz, leke, parmak izi ve diğer istenmeyen partikülleri temizlemek için ekran temizleme ürünlerinden yardım alabilirsiniz. Bu cihazları temizlerken mikrofiber bezi çok ıslatmamanız gerekir. Bezin ekran temizleme spreyi ile buluşması silmek için yeterli olacaktır. Kolay kullanımı ve rahat ulaşılabilir olması ile öne çıkan mendil formundaki ürünleri tercih ederek laptop ekran temizliğini daha pratik hâle getirebilirsiniz. Siz de laptop, bilgisayar, telefon ve televizyon gibi teknolojik cihazlarınızın temizliği için aradığınız temizleme ürünlerini Teknosa'da bulabilir, kolayca satın alabilirsiniz.

Ekran Temizleme Ürünleri Uygun Fiyatlarla Teknosa'da!

Ekran temizliğinde kullanacağınız ürünler, temizlenecek alanlara göre farklılık gösterir. Temizlenecek alanların farklı olması çeşitli ürünlere olan ihtiyacı beraberinde getirir. Bu ürünler sahip oldukları özelliklere göre farklı fiyat seçenekleri ile karşınıza çıkabilir. Ekran temizliğinde en çok kullanılan ürünler olan ekran temizleme spreyi, ekran temizleme köpüğü ve mikrofiber bezler farklı kategoride yer aldığı için fiyat farkı olabilir. Ekran temizleme ürününün fiyatı içeriğe ve türüne bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ürünleri tek tek almak yerine set olarak alabilir, ekran temizliğini ekonomik şekilde tamamlayabilirsiniz. Farklı temizleme ürünlerine Teknosa aracılığı ile kolayca ulaşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.