Akıllı Kumanda Fiyatları ve Modelleri

22 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Aqara M1s HM1S-G02 Gen2 Akıllı Kontrol Hub

    Aqara M1s HM1S-G02 Gen2 Akıllı Kontrol Hub

    2.590 TL
  • Çok Satanlar
    S-warm Akıllı Termostatik Radyatör Vanası

    S-warm Akıllı Termostatik Radyatör Vanası

    %25
    1.399 TL
    1.049 TL
  • Çok Satanlar
    Lecoo SPT9614 2.4 GHz Dual Mod Uzaktan Mouse Kontrollü Kablosuz Sunum Kumandası

    Lecoo SPT9614 2.4 GHz Dual Mod Uzaktan Mouse Kontrollü Kablosuz Sunum Kumandası

    1.024 TL
  • Bilicra S-Tap Akıllı Su Vanası

    Bilicra S-Tap Akıllı Su Vanası

    %25
    2.499 TL
    1.874 TL
  • Çok Satanlar
    WiZ Wizmote Pil Dahil Uzaktan Kumanda

    WiZ Wizmote Pil Dahil Uzaktan Kumanda

    699 TL
  • Google Nest Hub 2nd Gen Siyah Akıllı Asistan Hoparlör

    Google Nest Hub 2nd Gen Siyah Akıllı Asistan Hoparlör

    4.799 TL
  • Çok Satanlar
    Powermaster OF04 Kodlanabilir ve Kopyalanabilir Garaj Kumandası

    Powermaster OF04 Kodlanabilir ve Kopyalanabilir Garaj Kumandası

    280,06 TL
  • Aqara E1 Track Akıllı Perde Motoru

    Aqara E1 Track Akıllı Perde Motoru

    4.790 TL
  • Şımart Akıllı Evrensel Wi-Fi IR Kumanda

    Şımart Akıllı Evrensel Wi-Fi IR Kumanda

    1.199 TL
  • Aqara E1 Rod Akıllı Perde Motoru

    Aqara E1 Rod Akıllı Perde Motoru

    5.490 TL
  • Google Nest Hub 2ND Beyaz Hoparlör

    Google Nest Hub 2ND Beyaz Hoparlör

    5.399 TL
  • Bilicra Link Zigbee Ağ Geçidi

    Bilicra Link Zigbee Ağ Geçidi

    %25
    1.100 TL
    825 TL
  • Çok Satanlar
    Bilicra Akıllı Isıtma Seti - 3 x S-Warm Akıllı Termostatik Radyatör Vanası ve 1 x Link Zigbee Gateway

    Bilicra Akıllı Isıtma Seti - 3 x S-Warm Akıllı Termostatik Radyatör Vanası ve 1 x Link Zigbee Gateway

    %28
    5.297 TL
    3.813 TL
  • Aqara Cube Pro T1 Akıllı Kablosuz Kumanda

    Aqara Cube Pro T1 Akıllı Kablosuz Kumanda

    1.190 TL
  • Şımart Bluetooth Ağ Geçidi

    Şımart Bluetooth Ağ Geçidi

    749 TL
  • Netatmo Akıllı Radyatör Vanası

    Netatmo Akıllı Radyatör Vanası

    6.030 TL
  • ZHL Tools Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda

    ZHL Tools Kablosuz Klavyeli Akıllı Air Kumanda

    %19
    615,60 TL
    500,12 TL
  • Şımart Akıllı Parmak ve Aksesuar Seti - Bluetooth Ağ Geçidi

    Şımart Akıllı Parmak ve Aksesuar Seti - Bluetooth Ağ Geçidi

    1.699 TL
  • Bilicra Boss BSBX2 Akıllı Evrensel IR Kumanda

    Bilicra Boss BSBX2 Akıllı Evrensel IR Kumanda

    %25
    999 TL
    749 TL
  • Netatmo NAV-EN Akıllı Ek Radyatör Vanası

    Netatmo NAV-EN Akıllı Ek Radyatör Vanası

    2.610 TL
22 üründen  ürün görüntülediniz

Teknolojinin gelişmesiyle beraber hayatı kolaylaştıran yeniliklerden bir tanesi de akıllı kumandalardır. Eskiden sadece televizyon ve radyoyu açma-kapama, kanal değiştirme, ses açma-kapama için kullanılan kumandalar dijital dünyanın yenilikleriyle büyük bir değişim ve dönüşüm geçirmiştir. Günümüzün kumandaları, daha az tuşla daha çok işlevi yerine getirebilir ve bir kumanda ile birden birden çok cihazın kontrolünü sağlayabilir hale gelmiştir. Akıllı kumanda olarak adlandırılan dijitalleşen kumandalar; kullanım öncesi özel bir programlama gerektiren akıllı kumandalar, akıllı ev sistemleri ile uyumlu olarak çalışabilir. Garaj, radyatör, stor perde, su vanası gibi alanlarda da kullanılabilen akıllı kumanda çeşitleri ile kolayca gündelik hayatınızı pratikleştirecek açma, kapama gibi kontrol işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Geleneksel uzaktan kumandalardan farklı olarak tek bir kumanda ile aydınlatmadan televizyona, ses sisteminden akıllı ev cihazlarına kadar farklı cihazların kontrolünü sağlayan akıllı kumandalar, evde kumanda karmaşasının önüne geçer ve size hız kazandırır.

Akıllı Kumanda Nedir?

Akıllı kumanda; bulunduğu yerin internet ağını algılayabilen, programlanarak farklı cihazları ya da seçilen bir özel cihazı farklı uzaklıklardan kontrol etmeyi sağlayan tuşlu, tuşsuz, dokunmatik gibi farklı modellerde üretilen kumandalara verilen addır. Bazı akıllı kumanda çeşitleri, televizyon, ses sistemi ve uydu alıcısı kontrolünü sağlarken bazı akıllı kumandalar, evdeki pek çok elektronik eşyanın uzaktan kontrolünü sağlar.

Sunum kumandası olarak da bilinen akıllı kumanda çeşitleri mouse kontrollü modelleri ile sunum yaparken büyük rahatlık sunar. Bazı modellerde özel bir yazılım yüklemek gerekir, bazı modellerin kullanımı için ise bir USB bağlantı noktasına ihtiyaç duyulur. Bu tip akıllı kumandalar, sunum esnasında; bilgisayara hiç dokunmadan sayfa açma, sayfa değiştirme, ses açma-kapama, durdurma, yeniden oynatma gibi mouse ve klavye kullanarak yapılabilecek her türlü işlemi uzaktan ve son derece hızlı bir şekilde yapabilme imkanı sunar.

Kızılötesi teknolojisi bulunan elektronik cihazlarınızın kontrolünü gerçekleştirmek üzere özel olarak tasarlanmış akıllı kumandalar da mevcuttur. Bu kumandalar ile tek bir cihazla ile televizyonunuzu açabilir, klimanızın sıcaklığını ayarlayabilir ya da perdeleri kapatabilirsiniz. Kızılötesi özelliğe sahip olan akıllı kumanda modelleri arasında ses ile komut verilebilen modeller de yer alır. Sesli komut algılayabilen kumanda modelleri, kullanıcılarına birkaç kelime ile evdeki cihazların kumanda edebilme imkanı sunar.Bu ürünler, müşterilerin yalnızca birkaç kelime söyleyerek evlerinde yer alan sistemlerini ya da akıllı cihazlarını kontrol edebilmelerine imkan tanır. Ayrıca mesaj ile komut verme özelliği de bulunur.

Akıllı kumandalar, her şeyin hızlandığı bir dönemde elektronik cihazları kontrol etmeyi de hızlandırmıştır. Kablosuz ağa bağlanma özelliği, akıllı kumandaları, geleneksel uzaktan kumandalardan ayıran en önemli özelliklerden biridir. Wi-Fi ağına bağlanabilen pek çok akıllı kumanda, aynı ağa bağlı cihazları kontrol edebilme özelliğine sahiptir. Akıllı kumanda kullanabilmek için bazen bir cihaza da ihtiyaç duyulmaz. Bazı elektronik cihazlar telefona yüklenebilen akıllı kumanda yazılımıyla kontrol edilebilir. Akıllı ev sistemleriyle uyumlu bir şekilde çalışan kumandalarda Wi-Fi, kızılötesi gibi özellikler bulunur ve bu kumandaların pek çoğu akıllı telefon ile senkronize edilebilir. Bu özellik kumandanın yanınızda olmadığı durumlarda elektronik cihazlarınızı telefon ile kumanda edebilmeyi sağlar. Akıllı kumandalar arasında, farklı markalarla uyumlu modeller de bulunur. Örneğin; televizyon, robot süpürge, klima ve elektronik perde farklı marka olsa da hepsinde yer alan kızılötesi özelliği sayesinde kızılötesi cihazlarla eşleşebilen akıllı kumandalarla kontrol sağlanabilir.

Her Marka Televizyon için Akıllı Kumanda Modelleri

Günümüzde her marka akıllı televizyon için akıllı kumanda modelleri mevcuttur. Televizyonda yalnız televizyon izlenmediği için geleneksel kumandalar ile televizyon kontrolu neredeyse imkansız hale gelmiştir. Sadece televizyonu açıp kapamaya, kanal değiştirmeye ve ses ayarlamaya yarayan geleneksel kumandalar kablosuz internet ağına bağlanabilen ve bir telefon ya da tabletle yapılabilecek her şeyi yapabilmeyi sağlayan televizyonu kontrol etmek için yeterli değildir. Dijital film ve dizi platformlarına bağlanma, bu platformlarda film izlerken dil değiştirme, altyazı gibi özellikleri kullanabilme, filmi televizyona kaydetme, ileri alma ve geri sarma gibi özellikler smart tv kumanda modelleri ile son derece hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirilebilir. Smart tv akıllı kumanda çeşitleri ayrıca televizyonda arama motorlarını kullanabilme, uygulama yükleyebilme, uydu alıcısındaki bir kanalda belirli saatte başlayacak programın saatini hatırlatabilme gibi özellikleri kullanmanıza yardımcı olur. Bazı smart tv akıllı kumanda modelleri, tıpkı bir mouse gibi kullanılarak televizyonda yapmak istediklerini son derece rahat ve hızlı bir şekilde yapabilmenizi sağlar. Smart tv akıllı kumanda modelleri ile tek bir tuşla internete bağlanabilir, farklı dijital platformları açabilir, uydu alıcısındaki programın ne zaman başladığını, gelecek programın ne olduğunu ve program hakkındaki ayrıntılı bilgileri tek bir tuşu kullanarak öğrenebilirsiniz. Siz de ihtiyaçlarınız için uygun akıllı kumandaları Teknosa'da bulabilirsiniz.

Akıllı Kumanda Televizyonla Nasıl Eşleştirilir?

İlk kullanımda akıllı kumanda ayarlama için kumandayı televizyon ile eşleştirebilirsiniz. Akıllı kumanda eşleştirme, farklı markalara göre değişkenlik gösterse de smart tv'nin ayarlar menüsünü gidip “kumanda” bölümü seçilerek, kablosuz ağı algılayan kumandanın bulunması sağlanır. Kumandanızı bulduktan sonra eşleştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Akıllı kumanda ayarlama işlemi esnasında hem kumandanın hem de televizyonun kablosuz ağa bağlı olduğundan emin olunmalıdır.

Akıllı Kumanda Nasıl Resetlenir?

Akıllı kumanda resetleme işlemi farklı markalarda değişkenlik gösterir. Bazı modellerde, akıllı kumanda resetleme için KOD ya da CODE yazılı tuşa bir iki saniye boyunca parmağınızı hiç çekmeden basmanız gerekir. Bazı markalarda ise akıllı kumandalarda resetleme işlemi güç ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılmasıyla yapılır. Kumanda markanızın internet sitesinden kumandanızın nasıl resetleneceği hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.