Kablosuz Ses & Görüntü Aktarıcı Fiyatları ve Modelleri

13 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Yeni
    Bix USB4 Thunderbolt 3/4 Uyumlu USB-C IF Sertifikalı 240W 40Gbps 8K 60Hz UHD Hızlı Şarj 1 M Data ve Görüntü Aktarım Kablosu

    Bix USB4 Thunderbolt 3/4 Uyumlu USB-C IF Sertifikalı 240W 40Gbps 8K 60Hz UHD Hızlı Şarj 1 M Data ve Görüntü Aktarım Kablosu

    742 TL
  • Çok Satanlar
    Ugreen 8K 60 Hz DisplayPort to DisplayPort 1.4 Örgülü 1 M Kablo

    Ugreen 8K 60 Hz DisplayPort to DisplayPort 1.4 Örgülü 1 M Kablo

    485 TL
  • Çok Satanlar
    Ugreen 4K 60Hz 3 M Displayport Kablo

    Ugreen 4K 60Hz 3 M Displayport Kablo

    524 TL
  • Çok Satanlar
    Ugreen 30445 HiFi Bluetooth 5.0 RCA 3.5mm Aux Ses Adaptörü

    Ugreen 30445 HiFi Bluetooth 5.0 RCA 3.5mm Aux Ses Adaptörü

    985 TL
  • Powermaster E8 Pro Android IOS Uyumlu Kablosuz Görüntü Ses Aktarıcı

    Powermaster E8 Pro Android IOS Uyumlu Kablosuz Görüntü Ses Aktarıcı

    629,80 TL
  • Çok Satanlar
    Ugreen 4K 60 Hz Siyah 1 M DisplayPort Kablo

    Ugreen 4K 60 Hz Siyah 1 M DisplayPort Kablo

    439 TL
  • Philips SWV9009 Örgülü 15 Pinli 1080p 1 M VGA Kablo

    Philips SWV9009 Örgülü 15 Pinli 1080p 1 M VGA Kablo

    313 TL
  • Ugreen Nintendo Switch Uyumlu Bluetooth 5.0 Siyah Verici Ses Adaptörü

    Ugreen Nintendo Switch Uyumlu Bluetooth 5.0 Siyah Verici Ses Adaptörü

    472 TL
  • Ugreen 15 Pin VGA to VGA 8 M Görüntü Aktarma Kablosu

    Ugreen 15 Pin VGA to VGA 8 M Görüntü Aktarma Kablosu

    669 TL
  • Ugreen DisplayPort Erkek to DVI 24+5 Dişi 15 CM Çevirici ve Dönüştürücü Kablo

    Ugreen DisplayPort Erkek to DVI 24+5 Dişi 15 CM Çevirici ve Dönüştürücü Kablo

    505 TL
  • Ugreen Fiber Optik 3 M Siyah Ses Kablosu

    Ugreen Fiber Optik 3 M Siyah Ses Kablosu

    374 TL
  • Ugreen 15 Pin VGA to VGA 1 M Görüntü Aktarma Kablosu

    Ugreen 15 Pin VGA to VGA 1 M Görüntü Aktarma Kablosu

    320 TL
  • Ugreen 24+1 DVI to DVI 2 M Görüntü Aktarma Kablosu

    Ugreen 24+1 DVI to DVI 2 M Görüntü Aktarma Kablosu

    460 TL

Kablosuz ses aktarıcı ve görüntü aktarıcı kablolu bir bağlantıya ihtiyaç duymadan ses ve görüntü sinyallerini bir cihazdan diğerine iletir. Kablolu bağlantıların getirmiş olduğu kısıtlamaları ortadan kaldırarak kullanıcıların çeşitli cihazları daha esnek ve rahat bir şekilde kullanmalarını sağlarlar. Bu teknoloji sayesinde bilgisayar, televizyon, akıllı telefon, projektör, hoparlör, oyun konsolu, DVD oynatıcı gibi cihazlar arasında kolayca ses ve görüntü aktarımı yapılabilir. Dolayısıyla kablosuz görüntü ve ses aktarıcı ile karmaşık kablo bağlantılarından kurtulmak mümkündür. Ses ve görüntülerin kablosuz şekilde aktarılmasını sağlayan bu teknolojiyle daha özgür ve esnek bir kullanıcı deneyimi için Teknosa'da bulunan kablosuz ses aktarıcı ve görüntü aktarım cihazı modellerini inceleyebilirsiniz.

Kablosuz Ses & Görüntü Aktarıcı Cihazlar Ne İşe Yarar?

Kablosuz görüntü ve ses aktarıcı, farklı cihazlar arasındaki ses ve görüntü sinyallerinin iletilmesini sağlayan yeni nesil teknolojik aygıtlardır. Genellikle HDMI ve RCA girişleri bulunan bu cihazlar, kablosuz olarak yazılı ve ve görsel verilerin iletilmesine izin verirler. Birçok farklı kullanım alanında büyük kolaylık sağlarlar. Örneğin, ev eğlence sistemlerinde televizyon, projektör, DVD oynatıcı, oyun konsolu gibi cihazların birbirine kablosuz olarak bağlanmalarını imkân vererek yüksek kaliteli ses ve görüntü deneyimi sunarlar. Bir kablosuz görüntü aktarıcı ile televizyonunuzu veya projektörünüzü evinizin istediğiniz köşesinden izleyebilir, filmleri veya TV programlarını kablolara takılmadan kulaklıkla dinleyebilirsiniz.

Kablosuz görüntü ve ses aktarıcı yalnızca evde değil ofis ortamında da kullanıcılara birçok fayda sağlar. Örneğin, bilgisayarınız veya cep telefonunuzda bulunan ses ve görüntüleri büyük bir ekrana veya projeksiyon cihazına kablosuz olarak yansıtabilirsiniz. Böylelikle sunum esnasında hem hareket özgürlüğünüzü artırır hem de katılımcılarla çok daha aktif biçimde etkileşim içinde olabilirsiniz.

Kablosuz ses ve görüntü aktarıcı Bluetooth ve Wi-Fi teknolojilerini kullanır. Bluetooth, yakın mesafelerde düşük güç tüketimiyle ses ve görüntülerin aktarılmasını sağlar. Wi-Fi ise uzak mesafeler arasında ses ve görüntülerin yüksek hızda aktarılmasına olanak tanır. Dolayısıyla evde, araçta veya dışarıda kullanıcılara çok yönlü kullanım imkânı sağlayan pratik cihazlardır.

Kablosuz görüntü ve ses aktarıcı aynı zamanda oyun tutkunları için de ideal çözümler sunar. Kablosuz aktarıma fırsat veren bu cihazlar sayesinde oyun konsollarında veya bilgisayarınızda oynadığınız oyunları çok daha büyük bir ekranda ve kablo bağlantısına gerek olmadan oynayabilirsiniz. Bu da daha geniş bir görüntü alanı ve daha etkileyici ve yoğun bir oyun deneyimi demektir.

Kablosuz Ses & Görüntü Aktarıcı Cihaz Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Kablosuz ses aktarıcı ve görüntü aktarım cihazı alırken dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunur. Örneğin cihazınızı müzik dinlemek için kullanmayı düşünüyorsanız, elinizdeki hoparlör ile uyumlu bir aktarıcı seçmek önemlidir. Satın almayı düşündüğünüz aktarıcı hoparlörlerinizin ses ve bağlantı özelliklerini desteklemelidir. Bir başka dikkat edilmesi gereken husus ise ses ve görüntü kalitesidir. Ses ve görüntü kalitesi aktarıcının performansını etkileyen önemli bir faktördür. Cihazınızdan maksimum performans almak istiyorsanız yüksek çözünürlük ve minimum gecikme ile ses ve görüntüleri aktaran bir aktarıcı tercih etmelisiniz. Kablosuz bir aktarıcının kullanım amacına uygun bağlantı noktalarına da sahip olması önemlidir. Örneğin, HDMI, RCA veya optik gibi farklı bağlantı seçenekleri ile donatılan bir aktarıcı farklı özelliklere sahip ses ve görüntü kaynakları ile uyum içerisinde çalışır.

Gelişmiş Kablosuz görüntü aktarıcı ve ses aktarıcıların diğer elektronik cihazlar ve kablosuz ağlarla interferans sorunları yaşamaması da önemlidir. İnterferans kullanmış olduğunuz aygıtın başka bir sinyal veya dış etkenler tarafından bozulması anlamına gelir. Bu durum sinyal kalitesini olumsuz yönde etkileyerek istenmeyen gürültü ile beraber ses ve görüntülerin birbirine karışması ile sonuçlanabilir. Aktarıcının çift bant desteği veya otomatik kanal seçimi gibi özelliklerinin olması sinyal karışıklıklarını azaltır ve daha istikrarlı bir bağlantı sağlar. Öte yandan kablosuz görüntü ve ses aktarıcı cihazların kolay kurulum ve kullanım özelliklerine sahip olması kullanıcı deneyimlerini olumlu yönde etkiler. Kurulumu kolay olan bir aktarıcının kendi başınıza kurulumunu yaparak hızlı ve sorunsuz şekilde ayarlamalarını yapabilirsiniz.

Kablosuz aktarıcı cihazlarında güvenilirlik ve marka tercihi de satın almadan önce dikkat edilmesi gereken hususlar arasındadır. Güvenilir bir markayı tercih ederseniz kalite ve müşteri desteği konusunda sıkıntı yaşamazsınız. İyi bir markanın aktarıcısını satın alarak cihazınızı uzun ömürlü ve sorunsuz şekilde kullanabilirsiniz. Kablosuz aktarıcı cihazlarında güvenilirliği ve kaliteyi ön planda tutan bir marka arıyorsanız, Teknosa'nın geniş ürün yelpazesine göz atabilirsiniz.

Kablosuz Ses & Görüntü Aktarıcı Fiyatları Nelerdir?

Kablosuz görüntü ve ses aktarıcı marka, model ve özelliklerine göre farklı fiyatlarla satışa sunulur. Diğer cihazlara kablosuz bir şekilde bağlanmanızı sağlayarak görüntüleri yansıtmanızı ve sesleri aktarmanızı sağlayan bu cihazların düşük bütçeli ürünlerden çok özellikli üst düzey ürünlere kadar farklı fiyat aralıkları bulunur. Teknosa, farklı markaların farklı özelliklere sahip modellerini değişen fiyat aralıkları ile kullanıcılara sunar. Daha kısa menzili olan ve temel özelliklere sahip bir ses ve görüntü aktarıcı, uzun menzilli ve yüksek çözünürlük desteğine sahip olan modellere göre daha uygun fiyatlı olabilir. Fiyatlar konusunda araştırma yaparken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli faktör kendi ihtiyaçlarınız ve bütçenizdir. Cihazda istediğiniz özellikleri belirledikten sonra bütçeniz doğrultusunda güvenilir bir markanın kablosuz görüntü ve ses aktarıcı modelini seçmek en doğru seçenektir.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.