Halı Yıkama Makinesi Fiyatları ve Modelleri

27 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Yeni
    Bissell Revolution HydroSteam Buharlı Halı - Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    Bissell Revolution HydroSteam Buharlı Halı - Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    28.999 TL
  • Yeni
    Bissell SpotClean AutoPro Select Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    Bissell SpotClean AutoPro Select Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    12.999 TL
  • Yeni
    Bissell SpotClean HydroSteam Pro Buharlı Farklı Yüzeylerde Kullanıma Uygun Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    Bissell SpotClean HydroSteam Pro Buharlı Farklı Yüzeylerde Kullanıma Uygun Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    17.999 TL
  • Yeni
    Bissell SpotClean HydroSteam Select Buharlı Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    Bissell SpotClean HydroSteam Select Buharlı Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    17.199 TL
  • Yeni
    Bissell SpotClean Plus Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    Bissell SpotClean Plus Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    9.699 TL
  • Yeni
    Bissell SpotClean Pet Pro Plus Evcil Hayvanlı Evlere Özel Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    Bissell SpotClean Pet Pro Plus Evcil Hayvanlı Evlere Özel Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    12.999 TL
  • Yeni
    Bissell SpotClean Pet Select Evcil Hayvanlı Evlere Özel Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    Bissell SpotClean Pet Select Evcil Hayvanlı Evlere Özel Halı – Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    10.099 TL
  • Çok Satanlar
    Kiwi KCC-4320 Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi

    Kiwi KCC-4320 Koltuk Ve Halı Yıkama Makinesi

    5.399 TL
  • Karcher Puzzi 8/1 Gri Halı Koltuk Döşeme Yıkama Makinesi

    Karcher Puzzi 8/1 Gri Halı Koltuk Döşeme Yıkama Makinesi

    %9
    29.000 TL
    26.350 TL
  • Çok Satanlar
    Fakir Deluxe S9800 Inox Halı Yıkama Makinesi

    Fakir Deluxe S9800 Inox Halı Yıkama Makinesi

    25.999 TL
  • Bissell Multiclean Spot And Stain Halı Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    Bissell Multiclean Spot And Stain Halı Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    13.899 TL
  • Bissell 2982N Pet Stain Eraser Gri Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    Bissell 2982N Pet Stain Eraser Gri Koltuk Yıkama ve Leke Çıkarma Makinesi

    7.099 TL
  • Kiwi KCC-4322 Siyah Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi

    Kiwi KCC-4322 Siyah Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi

    4.299 TL
  • Fantom Robotix CC-9500 2400 W Siyah Halı Yıkama Makinesi

    Fantom Robotix CC-9500 2400 W Siyah Halı Yıkama Makinesi

    5.999 TL
  • Kiwi KCC-4322 Beyaz Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi

    Kiwi KCC-4322 Beyaz Koltuk ve Halı Yıkama Makinesi

    4.699 TL
  • Bissell 37241 Spotclean Pet Plus Yıkama Makinesi

    Bissell 37241 Spotclean Pet Plus Yıkama Makinesi

    10.299 TL
  • Karcher SE4001 Plus Limited Edition Halı ve Koltuk Yıkama Makinesi - Şampuan Hediyeli

    Karcher SE4001 Plus Limited Edition Halı ve Koltuk Yıkama Makinesi - Şampuan Hediyeli

    29.999 TL
    28.999 TL
  • Karcher SE 4.001 Halı Yıkama Makinesi

    Karcher SE 4.001 Halı Yıkama Makinesi

    15.674,43 TL
  • Çok Satanlar
    Arnica Hydra Rain Plus ET12110 2400 W Su Filtreli Kırmızı Halı Yıkama Makinesi

    Arnica Hydra Rain Plus ET12110 2400 W Su Filtreli Kırmızı Halı Yıkama Makinesi

    9.999 TL
  • Fakir Home ML-Robotter Eco Clean Su Filtreli 1200 W Halı Yıkama Makinesi

    Fakir Home ML-Robotter Eco Clean Su Filtreli 1200 W Halı Yıkama Makinesi

    8.749 TL
27 üründen  ürün görüntülediniz

Türkiye'nin en başarılı halı yıkama makinesi markalarını bir arada sunan Teknosa, üstün teknolojilerle donatılmış ürün seçeneklerini kullanıcılarla buluşturur. Evde, ofiste ya da gerekli gördüğünüz her alanda halı yıkama yapabilmenizi sağlayan ürünler; zahmetsiz bir şekilde leke, toz ve kirlerin arınmasına yardımcı olur. Uygun deterjan kullanımıyla birlikte profesyonel bir temizlik yapma olanağı tanıyan halı yıkama makinelerine Teknosa üzerinden ulaşabilirsiniz.

En İyi Halı Yıkama Makinesi Çeşitleri

Halı yıkama makineleri; güçlü vakumlama, yıkama ve çekme gibi özellikleriyle yaşam kolaylığı sağlayan ürünler arasında yer alır. Çok sayıda ünlü marka tarafından çeşitli özelliklerle tasarlanan ürünler, ıslak ve kuru çekim yapan cihazlar olmak üzere ikiye ayrılır. Bazı cihazlar ise her iki özelliğe de sahiptir. Toz torbalı ya da toz torbasız olarak satışa sunulan cihazlar; Fakir, Karcher, Kiwi, Fantom, Bissell gibi elektrikli süpürge üreten küçük ev aletleri üreticileri tarafından tasarlanır. Su hazneleri geniş olan ve halı yıkama alanında kolaylık sağlayan halı yıkama makineleri, en küçük ve zorlu lekelerde etkin bir şekilde temizlik yapmanıza imkân tanır.

Halı Yıkama Makinesi Nasıl Kullanılır?

Su ve deterjan hazneleri bulunan halı yıkama makinelerini çalıştırmadan önce bu alanların doldurulması gerekir. Hazneler uygun deterjan türüyle doldurulduktan sonra cihazın kullanım kılavuzuna göre temizlik aşamasına geçilebilir. Evde halı yıkama işlemi, halı yıkama makineleri ile birlikte oldukça kolay şekilde yapılabilir. Halı yıkama makinenizin haznelerini açarak su ve deterjanla doldurduktan sonra kapatabilir, gerekli bölüme yerleştirebilirsiniz. Ardından makinenizin fişini prize takarak çalıştırma düğmesine basmanız gerekir. Bu işlemden sonra halı yıkama makineniz çalışmaya hazır hâle gelir. Makinenizle kirli olduğunu düşündüğünüz halı bölgelerini ya da halınızın tamamını önce yıkama işleminden geçirebilir, ardından vakumlama yaparak tüm kiri ve kirli suyu çekebilirsiniz. Islak ve kuru olarak çalışmaya hazır olan evde halı yıkama makinesi çeşitleri, çekim gücüne göre çalışır. Bazı halı yıkama makineleri özel deterjanlarla çalıştırıldığı için makineye özel halı yıkama şampuanı kullanmanız gerekebilir. Makinenizin deterjanını değiştirmeniz cihaza zarar verebileceğinden makinenizi önerilen deterjanla birlikte kullanmanız gerekir. Her yıkama işleminden sonra ise halı yıkama makinenizi temizleyerek cihazın uzun ömürlü bir kullanım süreci sunmasını sağlayabilirsiniz.

Evde Halı Yıkama Nasıl Yapılır?

Halı yıkama makineleri, evinizde profesyonel olarak halı yıkamanıza yardımcı olan ürünlerdir. Halı yıkama makinesi kullanımıyla evinizde halı yıkama işlemini tamamlayabilir, halılarınızı yıkama işlemi için firmalarla çalışmaya son verebilirsiniz. Halılarınızı yıkama işleminden geçirirken, öncelikle makinenizi kullanım biçimine göre çalışmaya hazırlayabilir, ardından halı yıkama işlemine başlayabilirsiniz. Halı yıkama makineleriyle hem küçük ölçülü hem büyük ölçülü halılarınızı temizleyebilir, kilim temizliği dahi yapabilirsiniz. Temizlik sonrasında halınızın ilk günkü kadar temiz ve bakımlı olduğunu görebilir, evinizin daha temiz ve hijyenik olmasını sağlayabilirsiniz.

Evde Profesyonel Halı Yıkama Nasıl Yapılır?

Halı yıkama işlemini makineniz yardımıyla halı süpürme işlemi gibi yapabilirsiniz. Yukarıdan aşağıya doğru çekim işlemi yaparak halınızın tertemiz olmasını sağlayabilirsiniz. Derinlemesine temizlik yapan halı yıkama makineleri halılarınızın tüm toz, kir ve lekelerden arınmasını sağlar. Halı yıkama işlemini profesyonel bir şekilde tamamladıktan sonra halılarınızın açık havada kurumasını sağlayabilirsiniz. Bu işlemi yaptıktan sonra halınızın ferah, güzel kokular yayan, lekelerden arınmış bir şekilde olduğunu gözlemleyebilirsiniz.

Halı Yıkama Makinesi Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

En iyi halı yıkama makinesine sahip olmak için öncelikle su kapasitesi yüksek olan makinelere yönelerek işe başlayabilirsiniz. Sıvı kapasitesi yüksek ve emiş gücü üst düzeyde olan makinelerle aradığınız performansa ulaşabilirsiniz. Döşeme ve halı temizliği yaparken farklı başlıklara ihtiyaç duyuyorsanız, fırça ve başlık seçenekleri fazla olan modellere yönelebilirsiniz. Bu başlıklar yardımıyla döşeme ve halılarınızın güçlü bir temizlik işleminden geçmesini sağlayabilirsiniz. Halı yıkama makinelerinin kablo uzunluğu da oldukça önemlidir. Yıkama işlemi yaparken istediğiniz bölgeye kolaylıkla ulaşmanızı sağlayan kablo uzunluğunu sağlayan modelleri seçerek işinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Halı Yıkama Makinelerinin Özellikleri

Halı yıkama makinelerinin özellikleri, markaların üretim planlamaları ve proje detaylarına göre değişiklik gösterebilir. Her markanın halı yıkama makinesi modeline göre farklı özelliklere sahip olabilir. Bu nedenle satın alma öncesinde cihaz hakkında araştırma yapabilir, cihazın tüm teknik detaylarını gözden geçirdikten sonra satın alma yapabilirsiniz. Halı yıkama makinelerinin özellikleri modellerine göre değiştiği için vakumlama gücü, watt gücü, hazne kapasitesi farklı olabilir. Makinelerin emiş gücü modellerine göre değişse de hem ıslak hem kuru olarak çalışan farklı halı yıkama makinelerini kolayca bulabilirsiniz. Motor gücü çeşitlerini incelemeye başlayarak watt oranı daha yüksek aralıklara ulaşan halı yıkama makinelerini seçebilirsiniz. Halı yıkama makineleri tasarım bakımından oldukça kullanışlıdır. Elde tutularak kolaylıkla kullanılabilen halı yıkama makinesi tasarımları bulunur. Makinenin tutuş bölümü temizlik bölümünün hemen üst kısmında yer alır ve özellikle döşeme temizliği yaparken büyük kolaylık sağlar. Şarjlı süpürge mantığıyla üretilen bu cihazlar, hem küçük hem de büyük lekeleri kolaylıkla temizleyebilir. Makineye yerleştirilen temiz su ve kirli su haznesi farklı olan modeller, işlem sırasında kusursuz bir şekilde çalışır ve temizlik işlemini zahmetsizce yapmanıza olanak tanır.

Halı Yıkama Makinesi Kaç Watt Olmalıdır?

Halı yıkama makinesinin watt değeri yükseldikçe emiş gücü de bir o kadar yüksek olacaktır. Bu nedenle emiş gücü yüksek ve watt oranı güçlü olan cihazlardan faydalanabilirsiniz. Her ürünün açıklamasını inceleyerek ürünün watt kapasitesini öğrenebilirsiniz. Kolay bir şekilde farklı halı seçeneklerini yıkamak için 1200W ile 2200W aralığındaki halı yıkama ürünlerine göz atabilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Halı Yıkama Makineleri

Elektrikli süpürge ve halı yıkama makinesi çeşitlerinin fiyat aralıkları cihazların özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Hem elektrikli süpürge hem halı yıkama makinesi olarak çalışan cihazların fiyatı diğerleriyle aynı olmayabilir. Ürünler arasında karşılaştırma yaparak sizin için ekonomik ve etkili ürüne hemen sahip olabilirsiniz. Halı yıkama makinesi fiyatları tercih ettiğiniz ürün markasına ve özelliklerine göre değişebilir. Fiyat perfomans uyumu sunan bir ürün tercih etmek için halı yıkama makinesi tavsiye ve yorumlarını inceleyebilirsiniz. Uygun fiyatlı halı yıkama makinesi seçeneklerini Teknosa üzerinden bulabilir, aradığınız halı yıkama makinesini uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.