Elektrikli Tencere ve Tava Fiyatları ve Modelleri

10 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Philips HD9951/00 Izgara Kiti XXL Izgara Tavası ve Şişler

    Philips HD9951/00 Izgara Kiti XXL Izgara Tavası ve Şişler

    %20
    699 TL
    558,95 TL
  • Arzum AR2015 Griletto Elektrikli Izgara
    Kredi Fırsatı

    Arzum AR2015 Griletto Elektrikli Izgara

    1.699 TL
  • Çok Satanlar
    Philips HD9952/00 Pişirme Kalıbı ve Muffin Kalıbı Aksesuarı
    Kredi Fırsatı

    Philips HD9952/00 Pişirme Kalıbı ve Muffin Kalıbı Aksesuarı

    899 TL
  • Inova IB-310021 Chef Barbeküs 1100 W Elektrikli Izgara

    Inova IB-310021 Chef Barbeküs 1100 W Elektrikli Izgara

    %15
    950 TL
    808 TL
  • CVS DN 3959 Braten Elektrikli Kavurma Sacı

    CVS DN 3959 Braten Elektrikli Kavurma Sacı

    859 TL
  • CVS DN3956 Katmerim Beyaz Elektrikli Katmer Sacı

    CVS DN3956 Katmerim Beyaz Elektrikli Katmer Sacı

    1.449 TL
  • Tefal Clipso + Precision 6 Lt V2 Düdüklü Tencere

    Tefal Clipso + Precision 6 Lt V2 Düdüklü Tencere

    8.999 TL
  • Arzum AR1073 Foodie Beyaz Modern Sefer Tası

    Arzum AR1073 Foodie Beyaz Modern Sefer Tası

    2.299 TL
  • Sinbo SBG-7102 Elektrikli Izgara

    Sinbo SBG-7102 Elektrikli Izgara

    1.299 TL
  • Zwilling Flatw. / Soho 68 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti
    4.8 (13 Değerlendirme)

    Zwilling Flatw. / Soho 68 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

    %17
    11.999 TL
    9.999 TL

Elektrikli Tencere ve Tava Çeşitleri

Mutfakta işinizi kolaylaştırmak ve hız kazanmak için, fırın ve ocağın yanı sıra farklı elektrikli pişiricilerden faydalanabilirsiniz. Elektrikli tencere ve elektrikli tava çeşitleri, onlarca farklı yemeği kısa sürede ve tam kıvamında kolaylıkla pişirme imkânı sunar. Mutfakta, en uygun sürede ve tam kıvamında pişmiş yemekler için elektrikli pişiricilerden faydalanabilirsiniz. Farklı yemekleri istenilen sıcaklık ve sürede pişirme özelliği bulunan elektrikli tencere tava çeşitlerini ile dilediğiniz yemeği hazırlayabilirsiniz.

Elektrikli Tencere Özellikleri

Elektrikli tencereler sahip olduğu özellikler ile yemek ocak ya da fırında yemek pişirirken karşılaşılan bazı problemleri ortadan kaldırır. Ocak üzerinde yemek pişirirken yemeğin dibinin tutması, yanması, bir bölümünün daha fazla pişerken bir bölümünün daha çiğ kalması gibi problemler yaşanır. Elektrikli tencereler, ısıyı eşit dağıtma özelliğine sahip olduğundan bu tip tencerelerde yemekler en ideal kıvamda pişer. Elektrikli tencereler, fırın gibi programlanabilir. Isıyı, süreyi, basıncı pişireceğiniz gıdaya göre ayarlayabilirsiniz. Tencerenin cam kapağından pişkinlik durumunu rahatlıkla gözlemleyebilir gerektiği zaman pişirme işlemini sonlandırabilirsiniz. Pek çok yemeği pişirme fırsatı veren elektrikli tencereler, çok yer kaplamaz. Gömülü ya da gizli rezistans özelliği ile normal bir tencere görünümüne sahip olan elektrikli tencereler 1 lt, 5 lt gibi farklı iç hacimlere sahip olduğu için evdeki kişi sayısına göre ürün seçimi yapabilirsiniz. Elektrikli tencerelerin bir diğer avantajı ise enerji tasarruflu olmalarıdır. Kısa sürede ve düşük enerji ile yemek pişirme olanağı sunar. Pek çok elektrikli tencerede ısıyı istenilen noktada sabit tutmayı sağlayan termostat özelliği bulunduğu için yemekleri uzun süre aynı sıcaklıkta sabitleyebilirsiniz.

Elektrikli Tencerelerde Uygun Fiyatlar Teknosa'da

Elektrikli tencere fiyatları; tencerenin pişirme kapasitesine, pişirme fonksiyonlarına ve sahip olduğu diğer teknik özelliklere göre değişkenlik gösterir. Hem enerjiden hem pişirme süresinden tasarruf eden elektrikli tencerelerin kullanımı ve performansı düşünüldüğünde oldukça ekonomiktir. Termostat özelliği, fazla enerji tüketiminin önüne geçer ve enerji tasarrufu sağlar. Otomatik kapanma özelliği bulunan ürünler hem olası yanma gibi durumların önüne geçer hem gereksiz enerji harcanmamasını sağlar. Bazı elektrikli tencereler, sahip oldukları katlı pişirme özelliği ile tek seferde farklı yemekleri pişirme olanağı sunar. Cam kapaklı elektrikli tencerelerde yemeğinizin pişme seviyesini görebilir ve pilav gibi demlenerek pişen gıdaları pişirebilirsiniz. Ailenizde bulunan kişi sayısına en uygun iç hacme sahip elektrikli tencereleri tercih ederek tüm aile üyeleri için tek bir tencerede birbirinden lezzetli yemekleri hızla pişirebilirsiniz.

Elektrikli Tencerelerde Neler Pişer ?

Elektrikli tencerelerde, ocak üzerinde kullandığınız tencerelerde pişirdiğiniz hemen hemen her yemeği pişirebilirsiniz. İç haznesi geniş ve derin elektrikli tencere çeşitleri; çorba, makarna, bakliyat ve sebze ile güveç gibi yemekleri pişirmek için son derece uygundur. Bazı elektrikli tencere modelleri, kızartma gibi yüksek sıcaklık gerektiren pişirme işlemlerinde fritöz gibi kullanılabilir. Elektrikli tencerelerde kek ve börek gibi hamur işlerini de yapabilirsiniz. LCD ekranı bulunan tencerelerde pişirme süresini istediğiniz gibi ayarlamanız mümkündür. Elektrikle tencere çeşitlerini ayrıca yoğurt ve lapa gibi farklı gıdaları hazırlarken kullanabilirsiniz. Her türlü haşlama işlemini hızlı bir şekilde yapabilmek için elektrikli tencereleri tercih edebilirsiniz. Yumurta ve patates haşlama işlemlerinde elektrikli tencerelerle pratik sonuçlar elde etmeniz mümkündür. En sağlıklı pişirme yöntemlerinden biri olan buharda pişirme için de elektrikli tencereleri değerlendirebilirsiniz.

Elektrikli Tavaların Özellikleri

Elektrikli tavalar, tıpkı elektrikli tencereler gibi ocak ateşi ya da fırın gibi pişirme seçeneklerini kullanmadan kısa sürede lezzetli yemekler pişirme olanağı tanır. Bu tavaların elektrikli tencereden farkı içerisinde pişirilen yemeklerdir. Elektrikli tencereler daha derin, tavalar ise daha sığdır. Bazı elektrikli tavaların yüzeyi dümdüz ve hafif bombelidir. Bu sayede elektrikli tava çeşitleri ile pizza, gözleme, kavurma, börek, lahmacun, bazlama, krep, omlet gibi gıdaları pişirebilirsiniz. Kapaklı elektrikli tavalar, pizza gibi üst malzemesinin de iyi bir şekilde pişmesi gereken ve çevrilerek pişirilmeyen yiyecekleri oldukça iyi bir şekilde pişirir. Yanmaz yapışmaz özellikteki tava yüzeyleri sayesinde pizza ve lahmacunu hiçbir yapışma olmadan tavadan kolayca alabilirsiniz. Yüzeyi bombeli ve kapaksız elektrikli tavalar; gözleme, katmer, bazlama gibi çevire çevire pişirilmesi gereken hamur işlerini yapmak için ideal yüzey sıcaklığını sunar. Yuvarlak şekilde tasarlanan elektrikli tavaların çapı farklı değerlerde karşınıza çıkabilir. Elektrikli tavaların dış yüzeylerinde bir açma kapama düğmesi bulunur. Isının ayarlanabilir olduğu modellerde ise ısı ayar düğmesi yer alır. Tavanın pişirme yüzeyinin kaplaması farklı modellere göre değişir. Emaye, teflon, granit kaplama tava yüzeyleri yapışma ya da yanma sorununun önüne geçer. Ev ortamında lezzetli pizzalar, lahmacunlar, gözlemeler yapmayı sağlayan elektrikli tava çeşitlerinin ayarlanabilir ısıları genellikle 0 ile 300 derece aralığındadır. Termostat özelliği ile belirli bir sıcaklığa gelince sıcaklığını koruyan elektrikli tava çeşitlerini farklı hamur işi ve yiyecekleri hazırlarken kullanabilirsiniz.

Elektrikli Tava Modellerinde Avantajlı Fiyatları Keşfedin

Elektrikli tava fiyatları, cihazın sahip olduğu teknik özelliklere göre değişkenlik gösterir. Elektrik tavaların çapı ve sahip olduğu watt ürün fiyatını etkileyen temel faktörlerdendir. Elektrikli tavalar kapaklı ya da kapaksız olabilir. Pizza, lahmacun gibi yiyecekleri pişirirken kullanılan ve elektrikli pizza tavası olarak da bilinen ürünlerin fiyatları kapaksız olanlara göre daha yüksektir. Elektrikli pişiriciler arasından en çok tercih edilen ürünlerden bir diğeri ise elektrikli ızgara çeşitleridir. Pratiklik sunan elektrikli ızgara fiyatları tercih edilen ürünün teknik özelliklerine göre değişebilir. Elektrikli ev aleti çeşitleri ile mutfağınızda hız kazanabilir ve evinizin konforunda dışarıda yapılan birbirinden lezzetli yiyecekleri pişirebilirsiniz. Teknosa bünyesinde elektrikli tencere ve tava çeşitleri ile diğer elektrikli pişiricileri kolayca bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.