Rowenta Saç Düzleştirici Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Rowenta CF5820F0 CF5820 Power Straight Elektrikli Saç Fırçası ve Düzleştirici Tarak Siyah Yeşil
Kredi Fırsatı
4.8 (6 Değerlendirme)

Rowenta CF5820F0 CF5820 Power Straight Elektrikli Saç Fırçası ve Düzleştirici Tarak Siyah Yeşil

1.999 TL
Rowenta SF1312F0 Elite Kablosuz  Isı Ayarlı Seramik Siyah Saç Düzleştirici
4.5 (4 Değerlendirme)

Rowenta SF1312F0 Elite Kablosuz Isı Ayarlı Seramik Siyah Saç Düzleştirici

999 TL

Yüksek kalite sunan ürünleriyle en çok tercih edilen markalar arasında yer alan Rowenta, saç düzleştirici ürünleriyle kullanıcılardan tam not alıyor. Kuaföre gitmeden kısa bir zamanda saçlarını şekillendirmek isteyenler tarafından rağbet gören Rowenta düzleştirici modelleri, farklı özellikleri ve kolay kullanım avantajıyla dikkat çekiyor. Aşırı ısı uygulanmasına rağmen saçları koruyan tabakalarıyla tasarımından söz ettiren saç düzleştiriciler, farklı kullanım şekilleriyle saçınızı kısa sürede şekillendirmenize ve profesyonel görünüm kazandırmanıza yardımcı oluyor. Rowenta saç düzleştirici seçenekleri söz konusu olduğunda birçok farklı özellik dikkat çekerken gündelik hayatı kolaylaştıran ürünler işlevsel tasarımlarıyla uzun ömürlü kullanım avantajı sunuyor.

Rowenta Saç Düzleştirici Modelleri

Rowenta saç düzleştirici modelleri farklı özellikleriyle çeşitlilik sunarken şık tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. İyon koruması, hızlı ısınma, tek elle kullanabilme, sıcaklık ayarı, 360 derece dönen kablo, sıcaklık ayarı, ısıtma göstergesi ve kilit sistemi gibi birçok özelliği bünyesinde barındıran saç düzleştiriciler, kalite ve yüksek performansı bir araya getirerek vazgeçilmez bir güzellik ürünü olduğunu gösteriyor. Klasik saç düzleştirici tasarımlarıyla kullanıcıları memnun eden Rowenta, saç fırçası şeklindeki yeni tasarımıyla da öne çıkıyor. Rowenta saç düzleştirici tarak CF6220, hem kullanım kolaylığı hem de saçı tararken düzleştirme avantajıyla bir numaralı tercih olduğunu belli ediyor. Her ihtiyacı karşılamaya yönelik saç düzleştirici ürünleriyle herkese hitap eden marka, ince ya da kalın tabakalı tasarımlarıyla kalın telli saçlara sahip olan kullanıcılara da kendi saçlarını şekillendirme imkanı sunuyor.

Kablosuz kullanıma sahip olan Rowenta saç düzleştirici, ihtiyaç duyduğunuz her an imdadınıza yetişiyor. Gün içinde aşırı yoğun olan kişiler tarafından tercih edilen bu tip saç düzleştiricileri, gün boyu yanınızda taşıyabilir ve istediğiniz zaman saçlarınızı kısa sürede şekillendirebilirsiniz. Diğer yandan saçı şekillendirirken iyon ya da keratin bakımı yapan Rowenta saç düzleştirici modelleri, saçlarınızın zarar görmesini engelleyerek ısının etkilerinden korunmanıza yardımcı oluyor. Böylelikle hem saçlarınızı düzleştirebilir hem de bakım yaparak parlak görünmelerini sağlayabilirsiniz.

Rowenta Saç Düzleştirici Tarak ile Kolaylığın Tadını Çıkarın

Rowenta saç düzleştirici tarak, hızlı ve kolay bir şekilde her tipten saçın rahatlıkla şekillendirilmesine yardımcı olurken kullanıcılar tarafından da öneriliyor. Özel tasarımı sayesinde saçları dibinden yakalayan düzleştirici, fırça ucu sayesinde kıvırcık saçlarda da mükemmel sonuç alınmasına yardımcı oluyor. Rowenta saç düzleştirici tarak yorumları, ürünün ne kadar işlevsel bir yapıya sahip olduğunu gösteriyor. Bir saç fırçası gibi tek elle kontrole izin veren saç düzleştiricisi, farklı sıcaklık ayarlarına sahip olması nedeniyle kişiselleştirilebilir bir ürün olduğunu belli ediyor. Evden hemen çıkmanız gerektiğinde Rowenta saç düzleştirici fırça sayesinde çok fazla zaman harcamadan saçlarınızı düzleştirerek güzelliğinizi herkese gösterebilirsiniz. Her saç tipine uygun olması nedeniyle de tercih edilen saç düzleştirici tarak, özel koruma özelliği sayesinde ısının saçlarınıza zarar vermesini engelliyor.

Rowenta Saç Düzleştirici Fiyatları

Rowenta saç düzleştiriciler, farklı özellikleriyle dikkat çekerken saçlarınız için gerekli tüm ihtiyaçları da anında karşılıyor. Diğer yandan her bütçeye uygun olan modelleri sayesinde doğru seçim olduğunu göstererek kaliteli malzeme seçimi ile uzun ömürlü kullanıma izin veriyor. Rowenta saç düzleştirici fiyatları farklı faktörlere bağlı olarak değişmekle beraber her bütçeye uygun olduğundan, öncelikle nasıl bir saç düzleştiricisi istediğinize karar vermeniz önem arz ediyor. Tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan doğru ürünü bulmak için kullanıcı yorumlarına dikkat edebilirsiniz. Sonrasında ise seçenekler arasından bütçenize en uygun olan Rowenta saç düzleştiricisini Teknosa aracılığıyla hemen satın alabilirsiniz.




Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.