Preo Bluetooth Hoparlör Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Preo MM27 Ses Bombası Gri Bluetooth Hoparlör
Kredi Fırsatı

Preo MM27 Ses Bombası Gri Bluetooth Hoparlör

649,99 TL
599,99 TL
teknoclub
Üyelere
Özel
Preo MM27 Ses Bombası Siyah Bluetooth Hoparlör
Kredi Fırsatı

Preo MM27 Ses Bombası Siyah Bluetooth Hoparlör

649,99 TL
599,99 TL
teknoclub
Üyelere
Özel
Preo MM02S Bluetooth Speaker Mavi
4.5 (2 Değerlendirme)

Preo MM02S Bluetooth Speaker Mavi

349,99 TL
Preo MM02S Bluetooth Speaker Gri

Preo MM02S Bluetooth Speaker Gri

349,99 TL
Preo MM02S Bluetooth Speaker Kırmızı

Preo MM02S Bluetooth Speaker Kırmızı

349,99 TL
Preo Ms68  Kablosuz Taşınır Bluetooth Speaker Pembe

Preo Ms68 Kablosuz Taşınır Bluetooth Speaker Pembe

319,99 TL

Bilgisayar, akıllı telefon, tablet ve televizyon gibi elektronik cihazlarla kablosuz şekilde bağlantı kuran bluetooth hoparlör, Preo kalitesiyle birlikte kullanıcılara sunulur. Preo bluetooth hoparlörler, dijital teknolojinin en büyük kazanımlarından biri olan bluetooth ağı sayesinde herhangi bir kablolu bağlantıya ihtiyaç duymaz. Bu sayede müzik dinleme deneyimini üst seviyeye çıkaran Preo bluetooth hoparlör modelleri, çeşitli özellikleri kapsamında daima ilgi çeken bir niteliğe sahiptir. Hatta elektronik cihazların en önemli donanımları arasında yer alır. Performansı ve kalitesi ile farkını da ortaya koyan modeller, bağlantı kurulan cihazdaki sesi net bir biçimde kullanıcıya ulaştırır. Bu sebeple hem iç hem de dış mekan kullanımı için tercih edilebilir. Fakat doğru ürüne ulaşmak için tüm modelleri incelemekle birlikte birkaç önemli detaya dikkat etmekte fayda vardır. Çünkü kullanım amacınıza uygun olarak seçeceğiniz bluetooth kulaklık, size uzun yıllar eşlik etmenin yanı sıra istediğiniz ses seviyesini ve kalitesini sunar. Ayrıca geleneksel kablolu hoparlörlerin sunduğu kalabalık görüntüden kurtulmanıza da yardımcı olur. Kablolu hoparlörlerin aksine daha düzenli ve estetik bir görünüm sunar.

Preo Bluetooth Hoparlör Modelleri ve Özellikleri

Preo hoparlör modelleri, gerek özellikleri gerekse tasarımı açısından geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Bluetooth versiyonu, pil türü ve performansı, rms dereceli gücü, rengi, bağlantı teknolojisi, hoparlör sayısı gibi özellikler modellerde ayırıcı olur. Bunun beraberinde AUX girişi, dahili mikrofon ve Wi-Fi desteğinin olup olmaması da modeller arasında önem taşır. Örneğin Preo mm20 Soundbox Karaoke Kule Bluetooth Hoparlör gibi modeller AUX girişinin bulunmasıyla kullanıcıya avantaj sağlar. AUX girişi, hoparlör üzerinde ekstra olarak bulunan bir çeşit ses girişidir. Bu ses girişi sayesinde tüm cihazlara kablo yardımı ile bağlanarak müzik dinlenebilir. Hatta kullanıcılara daha kaliteli bir hoparlör desteği sunulur. Ayrıca taşınabilir özelliği ile öne çıkan ürünler, amfili hoparlör modelleri ile benzer özellikler taşır. Ürünü amfili hoparlörlerden ayıran özelliği ise hem bluetooth bağlantısı sağlanması hem de daha minimal boyutlarda tasarlanmasıdır. Bunun yanı sıra renk çeşitliliğiyle de kullanıcıların dikkatini çeken Preo hoparlörler siyah, gri, mavi, kırmızı ve pembe gibi alternatiflere sahiptir. Bu çeşitlilik sayesinde zevk ve kullanım alanına göre daha rahat seçim yapılabilir.

Preo Bluetooth Hoparlör Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Hem kablosuz hem de taşınabilir özellikleri ile öne çıkan Preo bluetooth hoparlör modellerinden herhangi birini satın almadan önce çeşitli detaylara dikkat etmekte fayda vardır. Böylelikle kullanım alanınıza ve amacına en uygun kulaklığa daha kolay ulaşırsınız. Beklentilerinize uygun olarak seçeceğiniz bluetooth hoparlör ile evde dizi izleyebilir ya da pikap ile müzik dinleyebilirsiniz. Bu yönde Preo bluetooth kulaklık alırken şu detaylara dikkat edebilirsiniz:

  • Seçeceğiniz Preo kablosuz hoparlör modelinin ses kalitesi beklentinizi karşılamalıdır. Bu yönde rms dereceli gücüne dikkat edilebilir.
  • Darbe ve çarpmalara karşı dayanıklı olmalıdır. Darbe gibi olası durumlarda ses kalitesini bozmamalı ve direncini korumalıdır. Bu kapsamda ürünün hangi malzemeden tasarlandığı önemlidir.
  • Hoparlörün müzik çalma süresine de dikkat etmekte fayda vardır. Bu detay şarj süresi ile bağlantılıdır. Bu sebeple pil gücünün ne kadar yüksek olduğuna dikkat edilebilir.
  • Ağırlığı ve boyutu ise kullanım alanına göre değerlendirilmelidir. Eğer seyahatlerde tercih edilecek bir hoparlör gerekiyorsa daha hafif ve minimalist modeller incelenebilir.

Preo Bluetooth Hoparlör Ses Kalitesi

Kalitesiyle müzikseverlerin beklentisine karşılık veren Preo bluetooth hoparlörler, üstün ses performansını her ortamda öne çıkarır. Özellikle de bas kalitesiyle müzik deneyimini daha keyif verici hale getirir. Modeller arasında dikkat çeken Preo mm20 hoparlör de ses performansı bakımından farkını ortaya koyar. Hatta Preo mm20 dahil tüm modeller yüksek sesle müzik dinlenilmesine rağmen pil performansını korumaya devam eder. Ses sürücüleri de oldukça güçlü olan modeller daha dolgun bas ve yüksek seslerin elde edilmesini sağlar. Ayrıca müzik çalarken hoparlöre bağlı olarak herhangi bir şekilde gecikme yaşanmaz.

Preo Bluetooth Hoparlör Fiyatları

Preo ses bombası fiyatları çeşitli etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Bu yönde, düşük bütçeli bluetooth hoparlörlerden yüksek performanslı modellere kadar birçok seçenek sunulur. Teknosa'da sunulan Preo ses bombası modelleri arasında her ihtiyaca yönelik ürün bulmak mümkündür. Preo'nun bluetooth hoparlör ürün yelpazesi geniş bir çeşitlilik sunar. Standart düzeyde özelliklere sahip olan modeller genellikle daha uygun fiyat aralıklarında sunulur. Pil performansı yüksek veya bluetooth versiyonu gelişmiş olan modellerde ise fiyatlar artabilir. Bunun yanı sıra soundbar ses sisteminde kullanılan modellerin fiyatları da daha yüksek aralıklarda sunulabilir. Preo bluetooth hoparlörlerin fiyat aralıklarını etkileyen bir diğer önemli faktör ise malzeme kalitesi ve tasarımıdır. Hem malzeme hem de tasarım kalitesi, ürünlerin ne kadar dayanıklı ve konforunu olduğunu gösterir. Bu sebeple şık ve ergonomik tasarımıyla öne çıkan modellerde fiyatlar diğerlerine göre yükselebilir. Ayrıca dayanıklılığı ile dikkat çeken tasarımlar da daha yüksek fiyatlarla satılır. Preo'nun yüksek kalite standartları baz alınarak üretilen hoparlörler metal, dayanıklı plastik veya karbon fiber gibi dirençli malzemelerden tasarlanır. Siz de göze alıcı tasarımıyla dikkat çeken ve kullanımı kolay olan hoparlör modelleri ile müzik dinleme keyfinizi katlayabilirsiniz. Preo kalitesinin yanı sıra Teknosa ayrıcalıklarıyla da sunulan modeller, yüksek kaliteli bir müzik deneyimi sunar.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.