Grundig Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Modelleri

7 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
  • Grundig GPDF 6732 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı

    Grundig GPDF 6732 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi

    12.999 TL
  • Grundig GPDF 5711 5 Prg E Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Grundig GPDF 5711 5 Prg E Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi

    12.499 TL
  • Grundig GPDF 6732 MG 6 PRG Door Matic D Enerji 14 Kişilik Gri Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Grundig GPDF 6732 MG 6 PRG Door Matic D Enerji 14 Kişilik Gri Bulaşık Makinesi

    13.999 TL
  • Grundig GPDF 6742 I 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Grundig GPDF 6742 I 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi

    14.999 TL
  • Grundig GPDF 11853 I 11 PRG Door Matic C Enerji 15 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı

    Grundig GPDF 11853 I 11 PRG Door Matic C Enerji 15 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi

    18.499 TL
  •   Grundig GPDF 6842 I 6 Prg Door Matic C Enerji Inox Bulaşık Makinesi
    Kredi Fırsatı

    Grundig GPDF 6842 I 6 Prg Door Matic C Enerji Inox Bulaşık Makinesi

    15.999 TL
  • Çok Satanlar
    Grundig GDF 6504 6 Programlı Bulaşık Makinesi 

    Grundig GDF 6504 6 Programlı Bulaşık Makinesi 

    15.899 TL

Grundig markası tarafından üretilen bulaşık makineleri hem kaliteli hem de kullanışlı özellikleri ile tüm müşterilerin tercihleri arasında yer almayı başarır. Üretimini yaptığı modellerde kaliteden ödün vermeyen marka, farklı istek ve ihtiyaçlara cevap verir. Siz de Teknosa sayesinde beğendiğiniz tüm modelleri inceleyerek ihtiyaçlarınıza uygun olanı kolayca satın alabilirsiniz.

Zengin Programlarıyla Grundig Bulaşık Makinesi Modelleri Teknosa'da!

Grundig bulaşık makinesi çeşitleri genellikle 6 ana programdan oluşur. Normal, hızlı, hassas, eko, yoğun ve ön yıkama olarak adlandırılan bu programlar kullanıcıların hijyen standartlarına uygun olarak geliştirilir. Normal programı günlük bulaşıklarınızın temizliği için kullanabilir, orta derecede kirlenmiş olan tabak, çatal ve bıçak gibi malzemelerinizin hijyenik bir şekilde temizlenmesine olanak tanır. Hassas program ise genellikle daha kırılgan ve çizilmeye müsait olan malzemelerin yıkanması için kullanılır. Kristal, porselen gibi ürünleri düşük ısı ile bu programda yıkayabilirsiniz. Yoğun program ise ise çok kirli bulaşıklarınız için uzun süre ve yüksek ısıda çalışır. Bu sayede yanmış, yapışmış ya da daha hijyenik olmasını istediğiniz malzemelerinizi yıkamanıza olanak tanır.

Grundig Bulaşık Makinesi Modelleri

Grundig bulaşık makinesi modelleri farklı özellikler ve avantajlar ile üretilir. Bazı modellerinde enerji tasarrufu ön planda olurken bazı modellerinde sessiz çalışma özelliği öne çıkar. Bu sayede tüm müşterilerin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda üretilen birçok farklı model bulunur. Piyasada bulunan tüm Grundig marka bulaşık makinelerinin öne çıkan özellikleri farklıdır. Birbirinden kullanışlı özellikleri ve programları sayesinde hem kaliteden hem de kullanışlı niteliklerden ödün vermeyen Grundig sayesinde siz de evinizin ihtiyacına uygun olan modeli Teknosa'dan kolayca bularak satın alabilirsiniz. Bu sayede bütçenize ve isteklerinize uygun olan tüm tasarımları sıralayabilir, aralarından istediğinizi tercih edebilirsiniz.

Grundig Bulaşık Makinesi Fiyatları

Grundig bulaşık makinesi fiyatları tüm müşterilerin bütçesine uyum sağlamak için özel olarak belirlenir. Bu sayede satın almak isteyen kullanıcıların öncelikli olarak yapması gerekenler arasında kullanım amaçları ve ihtiyaçlarını belirlemek gelir. Siz de satın almak istediğiniz modeller arasından kullanım amacınıza ve öne çıkan özelliklerine göre beğendiğiniz tüm beyaz eşya çeşitlerini inceleyebilirsiniz. Sahip olduğu nitelikler ve modeller ile farklı fiyat aralıklarına sahip olan bulaşık makinesi çeşitlerini Teknosa sayesinde satın alabilirsiniz. Hem bütçenize hitap eden hem de evinizin ihtiyaçlarını karşılayan bir bulaşık makinesine siz de sahip olabilirsiniz.

Grundig Bulaşık Makinesiyle Kapasitenizi Artırın

Her evin ihtiyaç duyduğu elektrikli ev aleti çeşitleri arasında yer alan bulaşık makinesi, birçok farklı özelliğe sahiptir. Tasarımlarının değişiklik göstermesinin yanı sıra programlarının da değişmesi tüm kullanıcıların isteklerine uygun şekilde üretilmesine olanak tanır. Bu sayede her evin ihtiyacına uygun olan özelliklerde bir model bulmak oldukça kolaydır. Ayrıca farklı boyutlarda üretilen modelleri inceleyerek evinize uygun olan ebatta bir ürünü satın almanız da önemlidir. Bu sayede evinizde bulaşık makineniz için uygun olan alanda satın aldığınız modeli direkt olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca bulaşık makinesi birçok farklı kapasiteye sahiptir. Genellikle çekirdek ailelerin tercih ettiği 8 kişilik modellerin yanı sıra 10 kişilik ve 12 kişilik modeller de mevcuttur. Bu sayede siz de ihtiyacınız olan kapasiteye uygun modeli Teknosa sayesinde bulabilirsiniz.

Grundig Bulaşık Makinesi Özellikleri

Grundig bulaşık makinesi özellikleri arasında sessiz çalışma, çocuk kiliti, farklı programlar ve akıllı teknolojiler gelse de birçok farklı niteliğe daha sahiptir. Yüksek su sıcaklığı gibi ihtiyaç duyulan zamanlarda kullanılan programı sayesinde siz de yağlı bulaşıklarınız için bu programı tercih edebilirsiniz. Özel bölmeleri ve rafları sayesinde küçük mutfak aleti çeşitlerini kolayca yıkayabilirsiniz. Ayrıca birçok makinede bulunan eko programı sayesinde sudan ve enerjiden tasarruf ederek tüm bulaşıklarınızı kolayca yıkayabilirsiniz. Bu sayede doğa dostu bir makineye sahip olabilirsiniz. Teknosa sayesinde tüm bu özelliklere sahip olan modelleri sıralayabilir, evinizin ihtiyacına uygun olan bir bulaşık makinesini satın alabilirsiniz.

Grundig Bulaşık Makinesi Avantajları

Her evin ihtiyaçları arasında yer alan bulaşık makinesi modelleri farklı tasarımların yanı sıra farklı avantajlara da sahiptir. Bazı bulaşık makinesi modellerinin öne çıkan özellikleri arasında enerji tasarrufu bulurken bazı modellerde sessiz çalışma özelliğine dikkat çekilir. Bu sebeple evinizde kullanmak istediğiniz teknolojik özellikleri belirleyerek bir tercih yapabilirsiniz. Yüksek su sıcaklığına sahip programlara ihtiyaç duyan kullanıcıların satın aldığı modeller farklıyken tasarıma önem veren kullanıcıların satın aldığı modeller farklı olabilir. Bu sebeple siz de ihtiyaç duyduğunuz özellikleri belirleyerek tüm modelleri inceleyebilir, aralarından bütçenize uygun olanları tercih edebilirsiniz.

Grundig Bulaşık Makinesi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tüm beyaz eşyalarda olduğu gibi buzdolabı ve bulaşık makinesi satın alırken de dikkat edilmesi gereken özellikler vardır. Evinizin ihtiyacı olan özellikleri ve kapasiteyi belirleyerek bir tercihte bulunmanız en önemli noktalardan biridir. Enerji verimliliği ve sahip olduğu programları da yine dikkat edilmesi gereken özelliklerdendir. Sessiz çalışma özelliği özellikle Amerikan mutfaklı evler için oldukça önemlidir. Eğer siz de bu dizaynda bir eve sahipseniz ve bulaşık makinesi almak istiyorsanız göz önünde bulundurmanız gereken noktalar arasında sessiz çalışma ve çocuk kilidi özelliği gelmelidir. Tüm bu bilgiler ışığında Teknosa sayesinde hem bütçenize hem de ihtiyaçlarınıza hitap eden bir bulaşık makinesi satın almak için hemen incelemeye başlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.