Casio Hesap Makinesi Fiyatları ve Modelleri

2 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Casio JS-20B Profesyonel 12 Hane Masaüstü Hesap Makinesi

    Casio JS-20B Profesyonel 12 Hane Masaüstü Hesap Makinesi

    899 TL
  • Casio DC-12M-W-DP 12 Haneli Masaüstü Hesap Makinesi

    Casio DC-12M-W-DP 12 Haneli Masaüstü Hesap Makinesi

    949 TL

Casio, uzun yıllardır güvenilir ve yenilikçi ürünler sunan öncü bir markadır. Hesap makineler ile öne çıkan Casio, öğrencilerden profesyonellere kadar geniş kullanıcı kitlesine hitap eden çeşitlilikte ürün yelpazesine sahiptir. Farklı tasarımları ve kullanışlı özellikleri sayesinde öğrencilerin ve çalışanların vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Casio hesap makineleri farklı model ve avantajlarla kullanıma sunulur. Teknosa bünyesinde bulunan Casio hesap makinelerini inceleyebilir, kullanım amacınıza uygun modeli satın alabilirsiniz.

Casio Hesap Makinesi Modelleri ve Özellikleri

Casio hesap makinesi modelleri basit işlemlerden karmaşık bilimsel hesaplamalara kadar her türlü ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlanır. Markanın bilimsel hesap makinesi modelleri trigonometri, istatistik ve mühendislik gibi çeşitli bilimsel fonksiyonları destekler. Bilimsel hesap makinesi modelleri kullanıcı dostu arayüzleri ve dayanıklı yapıları ile dikkat çeker. Markanın üretimini yaptığı 240 fonksiyonlu hesap makinesi modeli; bilim, mühendislik ve matematik alanlarında gerekli tüm hesaplamaları destekleme kapasitesine sahiptir. Casio bilimsel hesap makinesi modelleri kompleks sayılar, matris hesapları ve hatta bazı modellerde grafik çizme gibi ileri düzey özellikleri kullanmak isteyenler için ideal özellikler sunar. Kullanıcı dostu arayüzleri sayesinde Casio hesap makineleri, tüm bu karmaşık fonksiyonları erişilebilir hâle getirir. Büyük ekran modeller, net ve anlaşılır menüsü ile kullanıcıların hesaplamaları hızlı ve hatasız bir şekilde yapmalarını sağlar. Ayrıca markanın hesap makineleri renk seçenekleriyle her zevke hitap eder. Casio bilimsel hesap makinesi pembe renk seçeneği ile canlılık arayanların beklentisine hitap etmeyi başarır. Bu sayede satın almak istediğiniz hesap makinesi ile çalışma odanızda renk uyumu yakalayabilirsiniz. Beğendiğiniz hesap makinesinin rengine uygun bir çalışma sandalyesi satın alarak dekorasyonu tamamlayabilirsiniz.

Casio Hesap Makinesi Alırken Neye Dikkat Edilir?

Casio hesap makinesi alırken ürünün fonksiyonlarını ve hesap makinesinin kullanılacağı alanı göz önünde bulundurmak oldukça önemlidir. Öğrenciler için genellikle bilimsel fonksiyonlu hesap makinesi tercih edilirken profesyonel kullanıcılar daha karmaşık hesaplamaları destekleyen modellere yönelebilir. İş ve eğitim hayatı için kullanılmak üzere farklı tasarım ve özelliklerde hesap makinesi çeşitleri de vardır. Ayrıca hesap makinesinin özellikleri kadar ekranın okunabilirliği ve tuş takımının ergonomisi de önemlidir. Casio hesap makinesi seçerken ürünün kullanım amacınıza ve ihtiyaçlarınıza cevap verecek şekilde olmasına dikkat etmenizde fayda var. Markanın ürünleri basit aritmetik işlemlerden ileri düzey bilimsel hesaplamalara kadar pek çok işlemi yapabilir. Öğrenciyseniz markanın ürünleri arasından seçim yaparken matematik, fizik veya kimya dersleri için gerekli olan bilimsel fonksiyonları içeren bir modeli tercih edebilirsiniz. İş hayatında hesap makinesi kullananlar finansal hesaplamaları kolaylaştıran özel fonksiyonlara sahip modellere yönelebilir. Ekranın okunabilirliği, kullanım kolaylığı açısından önemlidir. Büyük ve aydınlatmalı ekranlar karmaşık hesaplamalar sırasında verilerin kolayca okunabilmesini sağlar. Aynı zamanda tuş takımının ergonomisine de bakılmalıdır. Bunun için tuşların net bir şekilde etiketlenmiş olmasına dikkat edebilirsiniz. Ayrıca satın almak istediğiniz ürünlerin pil ömrü de oldukça önemli bir konudur. Özellikle seyahat eden kullanıcılar için dayanıklı bataryaya sahip ürünler gerekir. Bataryalı olan modellerin yanı sıra Casio'nun güneş enerjisiyle çalışabilen modelleri de uzun pil ömrüne sahip hesap makineleri arasında yer alır. Casio hesap makinesi alırken modelin gelecekteki ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek esnekliğe sahip olup olmadığını değerlendirmeniz faydalı olacaktır. Örneğin programlanabilir modeller veya genişletilebilir hafızaya sahip hesap makineleri, uzun vadede hayatınızı kolaylaştıracak özellikler sunar. Tüm bu bilgiler ışığında siz de ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize uygun olan hesap makinesi modellerini inceleyebilir, beğendiğiniz ürünleri kolayca satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz.

Casio Hesap Makinesi Fonksiyon Sayısı

Casio'nun bilimsel hesap makineleri, 240 fonksiyonlu hesap makinesi gibi kullanışlı modellere sahiptir. Çoklu fonksiyonları sayesinde matematik, fizik ve mühendislik alanlarında karmaşık hesaplamaların kolaylıkla yapılabilmesini imkân tanır. Makineler kullanıcıların karmaşık matematiksel problemleri çözmesini, bilimsel denklemleri analiz etmesini ve teknik hesaplamalar yapmasını kolaylaştırır. Bu sayede hem ilgili alanlarda eğitim gören öğrencilerin hem de bu alanlarda çalışanların ihtiyaçlarını karşılar. Casio'nun bilimsel hesap makineleri aynı zamanda kullanıcıların öğrenme ve çalışma süreçlerini daha verimli hâle getiren ek özelliklere sahiptir. Casio'nun gelişmiş özellikleri sayesinde sık kullanılan fonksiyonları hızlı erişim için programlayabilir, hesaplamaların sonuçlarını kaydedebilirsiniz. Bu özellik, uzun ve karmaşık hesaplama işlemleri gerektiren durumlarda büyük kolaylık sağlar. Böylece uzun vadede kaydetmeniz gereken tüm işlemleri hesap makinesinde kolayca depolayabilirsiniz. Casio, kullanıcıların her türlü hesaplama ihtiyacını karşılayacak şekilde tasarlanmış ürünleriyle ofis ve eğitim hayatının vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Hesap makinelerinin yanı sıra fotokopi kağıdı & dosya gibi malzemeler arasından seçim yaparak hayatınızı kolaylaştıran ürünlere sahip olabilirsiniz.

Casio Hesap Makinesi Fiyatları

Casio hesap makinesi fiyatları tercih edilen ürün modelinin özelliklerine, fonksiyon sayısına ve tasarımına göre değişiklik gösterir. Bilimsel hesap makinelerinin birçok farklı özelliği olduğu için hem gelişmiş seçenekleri hem de daha basit modelleri vardır. Bu ürünler arasında özellikle geniş fonksiyonlu olanlar diğer modellere göre biraz daha yüksek fiyatlı olabilir. Siz de ofisinizde ve evinizde ihtiyaç duyacağınız ofis sarf tüketim malzemeleri arasında yer alan hesap makinesi ihtiyaçlarınız için Casio marka ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu hesap makineleri ofis ihtiyaçları ile birlikte düşünüldüğünde çalışma alanlarınızın verimliliğini ve konforunu artıran temel araçlardandır. Birçok kullanıcının çalışma ortamında sürekli olarak ihtiyaç duyduğu Casio marka hesap makineleri arasından siz de isteklerinize ve ihtiyaçlarınıza uygun olan modeli Teknosa sayesinde kolayca bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.