Preo Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları ve Modelleri

9 Sonuç
Sıralama
Marka
  • Preo Ms52 Impact Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah
    Kredi Fırsatı

    Preo Ms52 Impact Kablosuz Kulak Üstü Kulaklık Siyah

    529,99 TL
  • Preo Ms3600bt Kablosuz Kulak Üstü Mavi Kulaklık
    Kredi Fırsatı

    Preo Ms3600bt Kablosuz Kulak Üstü Mavi Kulaklık

    599,99 TL
  • Preo Ms46 Soul Kablosuz Kulak Üstü Siyah Kulaklık
    Kredi Fırsatı

    Preo Ms46 Soul Kablosuz Kulak Üstü Siyah Kulaklık

    699,99 TL
    599,99 TL
    teknoclub
    Üyelere
    Özel
  • Preo Ms3600bt Kablosuz Kulak Üstü Siyah Kulaklık
    Kredi Fırsatı

    Preo Ms3600bt Kablosuz Kulak Üstü Siyah Kulaklık

    599,99 TL
  • Preo MS34S X-Bass Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Beyaz

    Preo MS34S X-Bass Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Beyaz

    199,99 TL
  • Preo Ms3600 Kablolu Kulak Üstü Siyah Kulaklık

    Preo Ms3600 Kablolu Kulak Üstü Siyah Kulaklık

    399,99 TL
  • Preo Ms3600bt Kablosuz Kulak Üstü Gri Kulaklık
    Kredi Fırsatı

    Preo Ms3600bt Kablosuz Kulak Üstü Gri Kulaklık

    599,99 TL
  • Preo Ms54 Tense Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah

    Preo Ms54 Tense Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Siyah

    329,99 TL
  • Preo MS3700BT ANC Kafa Bantlı Kablosuz Kulaklık
    Kredi Fırsatı

    Preo MS3700BT ANC Kafa Bantlı Kablosuz Kulaklık

    1.099 TL
    999 TL
    teknoclub
    Üyelere
    Özel

Yüksek ses kalitesi ve şık tasarım avantajını bir arada sunan Preo kulak üstü kulaklık modellerine Teknosa'dan ulaşabilirsiniz. Şarkıları ve videoları konforlu bir şekilde kulaklarınıza taşıyan Preo ürün modelleriyle kaliteli bir deneyim elde edebilirsiniz. Yüksek ses kalitesine zemin hazırlayan malzeme seçenekleri sayesinde gürültülü ve sakin alanlarda en iyi deneyime ulaşmanıza yardımcı olur.

Preo Kulak Üstü Kulaklık Modelleri Teknosa'da!

Preo, sürekli olarak ürünlerini geliştiren ve piyasaya yeni ürünler sunan teknoloji markalarından biridir. Markanın kulak üstü kulaklık seçenekleri farklı renk, bluetooth ve USB özelliği ile her zevke hitap etmeyi başarır. Dayanıklı ve kaliteli malzemelerden üretilen kulaklıklar, hafif düşmelere karşı ekstra koruma sağlayarak uzun soluklu bir deneyim elde etmenize yardımcı olur. Preo kulak üstü kulaklık modelleri yumuşak yapısıyla kulakları kapatır ve hassas kulaklara sahip olanlara ekstra konfor sunar. Dışarıdaki sesin duyulmasını engellediği için yüksek sesli ortamlarda bile kolaylıkla kullanabilirsiniz. Farklı renk ve model seçeneği sayesinde şıklığınıza da katkıda bulunur. Bu sayede kombinlerinize göre Preo ürünleri arasından seçim yapabilirsiniz. Preo kulak üstü kulaklık modelleri ile yüksek sesle müzik dinleyebilir, oyun oynayabilir ve arama yapabilirsiniz.

Preo Kulak Üstü Kulaklık

Teknosa'ya ait bir marka olan Preo, kullanışlı ve kaliteli kulaklıklar piyasaya sürer. Yumuşak kumaştan yapılan kulak üstü kulaklık seçenekleri sayesinde uzun süreli kullanımda dahi kulaklarda rahatsızlık hissi oluşturmaz. Preo kulak üstü kulaklık modelleri çeşitli alanlarda kullanım imkânına sahiptir. Kulak üstü kulaklıklar günlük hayatta ve spor aktivitelerinde özgürce kullanılabilir. Markanın kulaklıklarında yer alan bluetooth özelliği sayesinde telefon, tablet ya da bilgisayarınıza kolaylıkla bağlayabilirsiniz. Kulaklığınız bluetooth ile cihazınıza bağlıyken spor yapabilir, gezebilir ya da istediğiniz gibi hareket ederek müzik dinlemenin keyfini çıkarabilirsiniz. Preo kulak üstü kulaklıklar minimal boyutuyla daha az yer kapladığı için bir yerden başka bir yere kolaylıkla taşınabilir. Böylece günlük yaşantınızda veya seyahate çıktığınızda her an müzik dinlemenin keyfini yaşayabilirsiniz. Açıp kapanabilir özelliğiyle öne çıkan kulaklık modelleri, farklı tasarımlara ve renklere sahiptir. Preo kulak üstü kulaklık önerisi için Teknosa'nın destek ekibinden yardım alabilirsiniz.

Preo Kulak Üstü Kulaklık Özellikleri

Preo kulak üstü kulaklıkları geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Markanın kulak üstü kulaklık seçenekleri arasında farklı özellikleri ile öne çıkan modeller bulunur. Bazı modellerde mikrofon ve uzaktan kumanda özelliği ile ürüne daha fazla fonksiyonellik kazandırıldığı görülür. Uzaktan kumanda sayesinde kullanım kolaylığı sağlanabilir. Preo kulak üstü kulaklıklarının kablolu ve kablosuz olan çeşitleri vardır. Preo kulak üstü kablosuz kulaklık modelleri, kablolu kulaklıklara oranla daha fazla avantajı bir arada sunar. Bu modelleri tercih ederek kablo karışıklığı problemlerinin önüne geçebilir, kolayca kullanabilirsiniz. Bazı kablosuz modelleri kablolu olarak da kullanabilirsiniz. Uzun kablo boyuna sahip olması ile hareket yeteneğinizi kısıtlamadan özgürce hareket edebilmenize olanak sağlar. Ayrıca bluetooth kulak üstü kulaklık, bluetooth özelliği sayesinde bilgisayara ya da telefona bağlanabilir. Hızlı şarj özelliğine sahip olan bu kulaklık modelleri USB desteği ile şarj olur. Preo kablolu ve kablosuz kulak üstü kulaklıkları yüksek kalitede ses deneyimi sunar. Bu ürünlerin gelişmiş ses teknolojileri sayesinde dışarıdan gelen sesi yüksek düzeyde engelleme özelliği vardır. Preo kablolu kulaklık modellerine ek olarak kulaklık aksesuarları satın alarak üründe dilediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz. Kulaklık aksesuarları sayesinde kulaklıklar evde güvenli bir şekilde muhafaza edilebilir veya zarar görmeden istenilen her yere taşınabilir.

Preo Kulak Üstü Kulaklık Bilgisayara Nasıl Bağlanabilir?

Preo kulak üstü kulaklıkları sadece telefona değil, bilgisayara ve tablete kısa sürede bağlanabilir. Bağlantı şekilleri kulaklığın modeline, kablolu ya da kablosuz olmasına bağlı olarak değişebilir. Preo kulak üstü kulaklıkları bilgisayarınıza bağlarken ilk olarak bilgisayarın bluetooth ayarını aktif etmeniz gerekir. Daha sonra bilgisayarınızda görüntülenen panelden bağlanabileceğiniz cihazları tarayabilirsiniz. Karşınıza çıkan cihazlardan kulaklığı seçebilir ve kendi kulaklığınızın adını ekranda bularak eşleştir tuşuna basabilirsiniz. Böylece kulak üstü bluetooth kulaklık ve bilgisayar bağlantısı sağlanmış olur.

Preo Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları

Fiyat, Preo kulak üstü kulaklık seçiminde belirleyici unsurlar arasındadır. Preo kulak üstü kulaklık fiyatları çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ürünün sahip olduğu özellikler, modeli, piyasaya çıkış yılı veya tasarımı fiyatı etkileyen unsurlar arasındadır. Temel seviye özellikleri taşıyan Preo kulak üstü kulaklık fiyatları daha üstün özelliklere sahip olan modellere oranla uygun olabilir. Üstün özelliklere sahip olan kulaklıklarda kulaklık ve mikrofon hassasiyeti daha yüksektir. Gelişmiş mikrofon ve uzaktan kumanda gibi özelliklere sahip olması Preo kulak üstü kulaklık fiyatına da yansır. Kablolu olan modeller ile kablosuz Preo ürünleri arasında fiyat farkı görülebilir. Kablolu kulaklıklara oranla kablosuz kulaklıklar daha geniş fiyat aralığına sahiptir. Kablosuz Preo bluetooth kulaklık kulak üstü bluetooth özelliği ile bilgisayar, telefon ya da tablet gibi cihazlarla bağlantı kurabildiği için bu modellerin fiyatı farklı olabilir. Bluetooth kulaklıklar ile dolaşırken ya da spor yaparken rahatlıkla telefon görüşmeleri sağlanabilir. Kulaklık ile beraber alınacak olan kulaklık aksesuarı gibi malzemeler de fiyatı etkiler. Siz de uzun ömürlü, dayanıklı ve kullanışlı bir kulak üstü kulaklık satın almayı düşünüyorsanız Teknosa'da aradığınız ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Hangi ürünü alacağınıza karar veremiyorsanız Teknosa'nın destek ekibinden bluetooth kulaklık kulak üstü önerisi alabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.