Profilo Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Modelleri

7 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
  • Profilo BM4321EG 4 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Profilo BM4321EG 4 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi

    13.969 TL
  • Profilo BM4381EG 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Profilo BM4381EG 4 Programlı Inox Bulaşık Makinesi

    14.799 TL
  • Profilo BMS481E3 5 Programlı Bulaşık Makinesi

    Profilo BMS481E3 5 Programlı Bulaşık Makinesi

    14.749 TL
  • Profilo BMS662V5 6 Programlı Siyah Bulaşık Makinesi

    Profilo BMS662V5 6 Programlı Siyah Bulaşık Makinesi

    28.799 TL
  • Profilo BM4261EG 4 Programlı Bulaşık Makinesi

    Profilo BM4261EG 4 Programlı Bulaşık Makinesi

    19.999 TL
  • Profilo BMS621V1 Wi-Fi 6 Programlı Bulaşık Makinesi

    Profilo BMS621V1 Wi-Fi 6 Programlı Bulaşık Makinesi

    24.999 TL
  • Profilo BMS622V5 6 Programlı Beyazyah Bulaşık Makinesi

    Profilo BMS622V5 6 Programlı Beyazyah Bulaşık Makinesi

    26.999 TL

Ev aletlerindeki uzmanlığı ile tanınan Profilo, beyaz eşya ürünlerinden biri olan bulaşık makinelerindeki üstün performans ile kullanım kolaylığı sağlar. Profilo bulaşık makineleri, modern yaşamın vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olan bulaşık yıkamayı hem hijyenik hem de güvenilir kılar. Estetik görünümü ile mutfak dizaynlarını da tamamlayan Profilo bulaşık makineleri, farklı program ve kapasiteleri ile her talebe cevap verir.

Profilo Bulaşık Makinesi Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Profilo bulaşık makineleri sahip olduğu en son teknoloji ile çeşitli akıllı özelliklerle kullanıcı deneyimini zenginleştirir. Farklı yıkama programları ile bulaşıklar tür ve kir ayarına göre yıkanırken yoğun yıkama, hızlı yıkama ve ekonomik yıkama gibi farklı seçeneklerle enerji ve su tasarrufu sağlanır.

Solo bulaşık makinesi modelleri, bulaşıkların kirlilik derecesine göre deterjan ve su ayarını belirler. Örneğin tabak gibi bulaşıklar 50 derece, tencere ve fırın tepsisi gibi daha yağlı, kirli bulaşıklar 70 derecede yıkanır. Böylelikle bulaşıklarda istenen hijyen sağlanmış olur. Bunun yanı sıra bulaşıkların durumuna ve istenilen hijyene göre Hijyen Ekstra programı ile de bulaşıkların yıkanmasını sağlamak mümkündür. Ekstra programlardan biri olan Durulama fonksiyonu da bulaşıkların temizliğinde sıklıkla kullanılan ayarlardan biridir. Bu fonksiyon ile bulaşıklar daha fazla su ile durulanır. Durulama programı sadece kirlerin değil deterjanın da arınmasını sağlar.

Günlük olarak çıkan bulaşıklar her evde farklıdır. Bunu bilerek kullanıcılara çözüm sağlayan Profilo, bulaşık makinelerine esneklik özelliği getirir. Az bulaşık varsa ve makinenin dolmasını beklenemeyecekse Yarım Yük Opsiyonu seçilerek bulaşıklar yıkanabilir. Esneklik sadece program değil makinenin iç özelliklerinde de mevcuttur. Özel sepet, içerisine konulan bulaşıkların boyutuna göre ayarlanabilir. Büyük tencere gibi bulaşıklar alt sepete yerleştirilirken üst sepet yukarıya kaldırılabilir. Uzun bardaklar için ise üst sepet aşağıya indirilebilir. 3 kademeli bu fonksiyonun avantajlarından biri de makine içinde bulaşık varken bile yapılabiliyor olmasıdır.

Profilo ankastre bulaşık makinesi modelleri ayrıca şık ve çağdaş tasarımlarıyla dikkat çeker. Mutfak dekorasyonuna uyum sağlamak için estetik seçenekler sunulur. Ergonomik yapısı ve siyah, beyaz, inox, gümüş renkleri ile mutfaklara modern bir dokunuş katmanın yanı sıra kullanımı da kolaylaştırır. Mutfaklarınızdaki bir diğer beyaz eşya olan fırın ile de uyumlu bulaşık makinesi seçerek dizaynınıza estetik dokunuşlar yapabilirsiniz.

Bulaşık makinelerinin öne çıkan özelliklerinden bir diğeri de sessiz çalışmasıdır. Gelişmiş izolasyon teknolojisi ve optimize edilmiş motor sistemleri sayesinde makineler verimli şekilde çalışır. Bu sayede evinizdeki konforu ve sessizliği bozmadan bulaşıklarınızı temizleyebilirsiniz.

Profilo Bulaşık Makinesi Kullanışlı Mıdır?

Kullanışlı ve işlevsel beyaz eşyalardan biri olan Profilo bulaşık makinesi, kişisel tercihlere ve ihtiyaçlara yönelik birçok özellik sunar. Sahip olduğu farklı programlar ile de kullanımı kolay hale getirir. Profilo 3 programlı bulaşık makinesi ile bulaşıklarınızı Eko, Hızlı ve Yoğun programlarda yıkayabileceğiniz gibi 6 programlı makineleri de tercih edebilirsiniz. Hızlı Yıkama veya Hassas Yıkama programları arasından tercihinizi bulaşıklarınızın türüne ve kirine göre seçebilirsiniz. Bu anlamda program sayısı kullanıcıların beklentilerini karşılar.

Profilo çamaşır makinelerinin iç haznesinin özel işlenmiş çelikten üretilmiş olması kullanım deneyimindeki süreyi uzatır. 10 yıl antikorozyon garantisi bulunan bulaşık makinelerini, doğru kullanım ile uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Makinenin daha uzun süre kullanılması için de talimatlara uygun çalıştırılmasına dikkat edilmelidir. Profilo çamaşır makinelerinde bulunan bakım seçeneği ile verimliliğini artırırken ömrünü de uzatabilirsiniz. Özel deterjanlar ile sadece bu programı boş şekilde çalıştırmanız yeterlidir. Bu özellik, makineyi sıcak su ile temizler ve içerisindeki kireç lekelerini yok eder.

Profilo Bulaşık Makinesi Program Sayısı

Profilo bulaşık makineleri farklı program sayılarına sahiptir. Bu özellik her yıkama ihtiyacına uygun çözümler sunar. Profilo 4 programlı bulaşık makinesi sadece Eko, Hızlı ve Yoğun programları içerir. Bulaşıklarınızı ekonomik ayarda yıkayabileceğiniz gibi çok yağlı ve kirlileri yoğun programı seçerek temizleyebilirsiniz. Harici sunulan programlar arasında ise Ekstra Durulama, Hijyen Ekstra ve Yarım Yük alır. Yine bunlardan birini seçerek bulaşıklarınızı istediğiniz ayarda yıkayabilirsiniz.

Profilo 5 programlı bulaşık makinesi ise Custom Program, Eko, 45 Derecede Hızlı Yıkama, Quick L ve Yoğun programlarını barındırır. Ekstra Durulama, Hijyen Ekstra, Home Connect ve Machine Care programları ayrıca sunulur. Daha fazla su ile durulama yapabileceğiniz gibi yüksek ısıda hijyen sağlayabilirsiniz. Home Connect uygulaması makinenize nerede olursanız olun bağlanma avantajı sağlar. Bu sayede istediğiniz yerde ve zamanda bulaşık makinenizi çalıştırabilirsiniz. Machine Care da makinenin ömrünüzü uzatacak ve belirli aralıklarla çalıştırılıp cihazın temizlenmesini sağlayan özelliktir.

Profilo Bulaşık Makinesi Fiyatları

Profilo bulaşık makinesi fiyatları; model, özellikler, program sayısı, teknolojik yenilikler ve tasarıma bağlı olarak değişir. Daha yüksek kapasiteye ve programa, akıllı teknolojilere ve ek özelliklere sahip modeller, yüksek fiyat aralığında yer alabilir. Enerji tüketimi de fiyatları etkileyen bir diğer etmendir. Daha az enerji harcayan makinelerin fiyatları da diğer modellere kıyasla yüksek olabilir. 10 bin TL'den başlayan Profilo bulaşık makinesi fiyatları, 18 bin TL bandına kadar sıralanır. Bazı modeller Home Connect gibi Wi-Fi bağlantısı ile diğer modellerden öne çıkar. Fiyat farklılığı faktörlerindeki özelliklerden bir diğeri de renktir. Beyazlar siyah veya gümüş modellere göre daha uygun fiyatlıdır. Profilo çamaşır makinesi alternatifleri arasından beyaz eşya ihtiyacınızı karşılamak için incelemelerde bulunurken evinizin diğer gereksinimlerinizi karşılayabilirsiniz. TV alışverişiniz için araştırma yaparken duvar askısı veya ekran koruyucu gibi ekstra TV aksesuarı eksiklerinizi de tamamlayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.