Grundig Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Modelleri

6 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Grundig GPDF 5711 5 Prg E Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi
Kredi Fırsatı

Grundig GPDF 5711 5 Prg E Enerji 14 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi

11.999 TL
Grundig GPDF 6732 MG 6 PRG Door Matic D Enerji 14 Kişilik Gri Bulaşık Makinesi
5.0 (1 Değerlendirme)

Grundig GPDF 6732 MG 6 PRG Door Matic D Enerji 14 Kişilik Gri Bulaşık Makinesi

%8
20.000 TL
18.498 TL
Grundig GPDF 11853 I 11 PRG Door Matic C Enerji 15 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi
Kredi Fırsatı

Grundig GPDF 11853 I 11 PRG Door Matic C Enerji 15 Kişilik Beyaz Bulaşık Makinesi

21.749 TL
  Grundig GPDF 6842 I 6 Prg Door Matic C Enerji Inox Bulaşık Makinesi
Kredi Fırsatı

Grundig GPDF 6842 I 6 Prg Door Matic C Enerji Inox Bulaşık Makinesi

19.899 TL
Grundig GPDF 6742 I 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi
Kredi Fırsatı
5.0 (1 Değerlendirme)

Grundig GPDF 6742 I 6 Prg Door Matic D Enerji 14 Kişilik Inox Bulaşık Makinesi

15.999 TL
Çok Satanlar
Grundig GDF 6504 6 Programlı Bulaşık Makinesi 

Grundig GDF 6504 6 Programlı Bulaşık Makinesi 

15.899 TL

Grundig Bulaşık Makinesi

Koç Holding'e bağlı beyaz eşya üreticisi Arçelik'in bünyesinde faaliyet gösteren Grundig bulaşık makinesi modelleri ile beyaz eşya alanında öne çıkıyor. Grundig bulaşık makinesi modelleri farklı program sayıları, renk ve kapasitesi ile de geniş bir seçenek ağı sunuyor. Siz de Teknosa'nın zengin filtre seçeneklerini kullanabilir, kişiselleştirilmiş bir alışveriş ile sepetinizi hemen doldurabilirsiniz.

Grundig Bulaşık Makinelerinde Zengin Program Seçeneği

Grundig bulaşık makinesi 5 programlı, 6 programlı, 8 ve 9 programlı gibi seçenekler sunuyor. Bunlardan 5 programlı olanlara bakıldığı zaman; ekonomi 50 °C, yoğun 70 °C, optimum 65 °C, hızlı 58 °C ve mini 30 °C seçeneklerini bulabilirsiniz. Bunlar arasından bulaşık temizliği ihtiyacınıza uygun programı kolayca devreye sokabilirsiniz. Bu seçeneklerin haricinde Grundig bulaşık makinesi 6 programlı modeller ise ekonomi 50 °C ve yoğun 70 °C gibi benzer programlar sunduğu gibi ön yıkama ve otomatik gibi fonksiyonlar ile de donatılıyor. Fonksiyonları genel olarak isimleri ile özetlenen bu programlar sayesinde örneğin, daha tasarruflu bir yıkama yapmak için ekonomi 50 °C programını seçebilir, hızlı ve kısa süreli bir yıkama için hızlı 58 °C seçeneğini aktif hâle getirebilir, inatçı kir ve lekelerin üstesinden gelmek içinse yoğun 70 °C programını seçebilirsiniz. Seviyeyi biraz daha artırmak isterseniz Grundig 8 programlı bulaşık makinesi modelleri ile de beğeninize sunuluyor. Bunlarda da yine ekonomi 50 °C, yoğun 70 °C, hızlı 58 °C gibi seçenekler bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra 8 programlı modellerde karma, hassas 40 °C gibi yıkama seçenekleri sunuluyor. Bu 8 seçenekli modeller program sıcaklıkları ise 35 - 40 - 45 - 50 - 65 - 70 °C şeklinde sıralanabilir. Program sayısı arttıkça yıkanacak bulaşığa göre özelleştirme yapabilirsiniz. Daha stabil ve sınırlı bir yıkama yeterliyse daha az program sayısına sahip olanları da tercih edebilirsiniz.

Öne Çıkan Özellikler

Önemli özellikler arasında bulaşık makinelerinin kapasitesi de adından söz ettiriyor. Grundig bulaşık makinesi 14 kişilik, 13 kişilik, 15 kişilik seçenekleri ile bulaşık miktarınıza en uygun modeli seçmenize şans tanıyor. Bir yıkama kaç kişilik bulaşık yıkanabildiğini gösteren kapasite sayesinde, mutfağınızdaki kirlilere göre nokta atışı bir tercihte bulunabilirsiniz. Bir diğer özellik ise otomatik kapı açma fonksiyonu. Bu, kullanıcı dostu bir tasarımda artı sağlıyor. Bu özelliğe sahip Grundig bulaşık makinelerinde, programın bitiminde makinenin kapısı otomatik olarak açılıyor ve ortamdaki havadan yararlanılarak maksimum kurutma performansı amaçlanıyor. Bu sayede daha az enerji ile daha çabuk kurutma performansı da standardınız hâline gelebilir. Markanın birden fazla bulaşık makinesinde görebileceğiniz bir diğer önemli özellik ise glass care, yani bardak koruma. Bu fonksiyon, özel sensörler sayesinde suyun sertlik derecesine algılayabilir ve otomatik olarak optimum seviyeye getirmek için çalışıyor. Bu sayede bardaklarınızın ömrünün uzatılması sağlanırken parlaklıklar da belli ölçüde yukarı taşınabiliyor. Bir diğer önemli özellik olarak 3 kademeli üst sepetten bahsetmek mümkün. Böylelikle bulaşıklarınızın boyutlarına göre üst sepeti 3 farklı kademede kullanabilir, makineyi bulaşıkların büyüklüğüne göre özelleştirebilirsiniz. Grundig bulaşık makinesi yorumları ve geri bildirimlerini inceleyerek de markanın ürünlerinin sunduğu özellikler hakkında kapsamlı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Grundig Bulaşık Makinesi Fiyatları

Grundig bulaşık makinesi fiyatları kategorimizde görebileceğiniz üzere geniş bir skalada yer alıyor. Fiyatlandırmaya etki eden önemli öge ise tabii ki çeşitlilik. Markanın sunduğu modeller program sayısından fonksiyonelliğe kadar farklı özelliklere sahip. Bu sayede aradığınız ve beklentileriniz ile örtüşen modeli kolaylıkla bulabilirsiniz. Dilerseniz, fiyat aralığı filtremizi kullanarak da özelleştirilmiş bir alışverişi deneyimleyebilirsiniz. Belirleyeceğiniz minimum ve maksimum tutarlar sayesinde bir fiyat skalası çıkarabilir, bütçenize uygun modelleri anında listeleyebilirsiniz. Vakitten kazanmak için akıllı sıralamayı da devreye sokabilirsiniz. Artan fiyat, azalan fiyat gibi seçeneklerin sunulduğu akıllı sıralama sayesinde de fiyatlar özelinde bir sıralama yapmanız mümkün. Siz de vakit kaybetmeden kategorimizdeki Grundig bulaşık makinesi modellerini inceleyebilir, ürünleri birbiri ile karşılaştırabilir ve hemen sonuç alabilirsiniz. Dilerseniz, bir üst kategoriye ulaşmak için Beyaz Eşya ve Ankastre sayfamızı ziyaret edebilir, Ankastre Setler sayfamızdan da mutfağınızın diğer temel ihtiyaçlarını edinebilirsiniz.

Grundig bulaşık makinelerinde kaç program var?

5, 6, 8 veya 9 programlı Grundig bulaşık makineleri bulabilirsiniz.

Grundig bulaşık makinelerinin kapasitesi ne kadar?

Modelden modele değişmekle beraber 13 kişilik, 14 kişilik, 15 kişilik gibi seçenekler bulabilirsiniz.

Glass Care nedir?

Glass Care (Bardak Koruma), özel sensörleri sayesinde suyun sertlik derecesini algılıyor ve otomatik en ideal seviyeye getirmek için çalışıyor. Bu sayede bardakların ömrünün ve parlaklıklarının artırılması amaçlanıyor.

Grundig kimin?

Grundig, Koç Holding'e bağlı beyaz eşya üreticisi Arçelik'in bünyesinde faaliyet gösteriyor.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.