LG Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Modelleri

4 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
LG DFC512FP 8 Programlı Bulaşık Makinesi Metalik Gri 
Kredi Fırsatı
5.0 (10 Değerlendirme)

LG DFC512FP 8 Programlı Bulaşık Makinesi Metalik Gri 

22.999 TL
Çok Satanlar
LG DFC325HD 8 Programlı Metalik Siyah Buharlı Bulaşık Makinesi 
Kredi Fırsatı
5.0 (12 Değerlendirme)

LG DFC325HD 8 Programlı Metalik Siyah Buharlı Bulaşık Makinesi 

29.249 TL
LG DFC425FP 14 Kişilik 8 Programlı Buharlı Metalik Gri Bulaşık Makinesi
Kredi Fırsatı
4.8 (11 Değerlendirme)

LG DFC425FP 14 Kişilik 8 Programlı Buharlı Metalik Gri Bulaşık Makinesi

26.999 TL
LG DFC512fW 8 Programlı Bulaşık Makinesi
Kredi Fırsatı
5.0 (11 Değerlendirme)

LG DFC512fW 8 Programlı Bulaşık Makinesi

20.499 TL

Teknolojik özellikleri ürün yelpazesinde yer alan tüm cihazlara profesyonel bir şekilde entegre eden LG, farklı tasarımlara imza atar. Televizyondan telefona kadar uzanan geniş ürün gamı içinde en çok öne çıkan cihazlar arasında ise bulaşık makineleri yer alır. LG bulaşık makinesi modelleri teknolojik yeniliklerin yanı sıra teknik özellikleri ve farklı tasarımlarıyla kullanıcılardan tam not almayı başarır. Yaşam alanları ile birlikte ofis ve yazlık gibi yerlerde de kullanıma uygun olan tasarımlar; klasik, ankastre ve yarım ankastre opsiyonları ile seçim kolaylığı sunar. Siz de en yeni teknolojilerle birlikte kullanım alanınızın dekorunu tamamlayacak bir bulaşık makinesi arıyorsanız LG kalitesi ile sunulan birbirinden farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz.

LG Bulaşık Makinelerinde Kullanılan Teknolojiler

Ürettiği teknolojik ürünlerle dünya genelinde üne sahip olan marka, bulaşık makinesi modellerinde Iot teknolojisini kullanır. Akıllı telefonlara indirilebilen ThinQ™ uygulaması üzerinden birçok ayarı pratik bir şekilde yapabilme avantajı sunarak makinenin kullanım konforunu artırır. Kişiselleştirme dünyasının kapılarını kullanıcılara açan LG, uygulama sayesinde tüm programların ayarlanmasını kolaylaştırır. Ayrıca gece modu gibi farklı programların uygulama aracılığı ile indirilmesi de mümkün olur. Uygulamanın sunduğu avantajlardan bir diğeri Smart Diagnosis™ teknolojisidir. Bu teknoloji sayesinde makine çalışırken bir sorun yaşanması halinde kendi kendine teşhis fonksiyonu seçerek en kolay çözüme ve muhtemel prosedürlere pratik bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Bulaşık makinelerinde kullanılan Inverter Direct Drive motor teknolojisi Multi Motion yıkama kolları ile kombine edilerek kapsamlı bir temizlik elde edilmesini mümkün kılar. Optimize edilen yoğunluk kademelerine güçlü ve çok yönlü su akışı sağlanarak kusursuz temizlik hedeflenir. Siz de en yeni teknolojilerle donatılan bulaşık makineleri ile bulaşık yıkama sürecini kolaylaştırmak için LG modellerine göz atabilirsiniz.

LG Bulaşık Makinesi Modelleri

LG bulaşık makinesi modelleri klasik çizgilerin modern dokunuşlarla yeniden yorumlanması sayesinde farklı mutfak dekorlarına uyum sağlayabilir. Geleneksel makine kullanımından vazgeçemeyenler için üretilen modellerin yanı sıra çağdaş tasarımlar da bulunur. Parlak beyaz ve krem renk tonlarında sunulan makineler genellikle klasik bir tasarıma sahiptir ve her mutfak dekoruna uyum sağlayabilmeleri ile avantaj sunarlar.

Ankastre mutfaklar için özel olarak tasarlanan tam ankastre bulaşık makineleri mutfakları daha göz alıcı bir görünüme kavuşturur. Genellikle ön panelinde herhangi bir tuş bulunmaması ile standart modellerden ayrılan tam ankastre tasarımlar mutfaklarda bütünsel bir görünüm elde edilmesini sağlar. Ön panel bölümün boş olması mutfak dolaplarına uygun ankastre kapağın kullanılmasını mümkün kılar. Ayrıca LG tam ankastre bulaşık makineleri dayanıklı yapıları sayesinde kapakların takılıp çıkarılması sürecinde yapısını koruyabilir. Kontrol panelinin üst kısma yerleştirildiği modeller kullanıcının kullanım konforunu artırır.

Klasik bulaşık makinesi çizgilerinin yanı sıra ankastre konforunu da deneyimlemek isteyenler için yarı ankastre olan bulaşık makinesi modelleri bulunur. Farklı tarzların bir arada sunulması ile kullanım alanlarına farklı bir hava katan bu tasarımlar aynı zamanda ön panele yerleştirilen tuş takımları ile pratik kullanımı destekler. Dokunmatik olan tuş takımları her kullanıcı tarafından kolaylıkla kullanılabilecek şekilde dizayn edilir.

LG Bulaşık Makinesi Özellikleri

Kullanıcı konforu göz önünde bulundurularak tasarlanan LG bulaşık makineleri kullanım verimini artıran özelliklerle donatılır. Bu özellikler arasında öne çıkan TrueSteam, güçlü ve nazik bir yıkama süreci gerçekleştirirken kaynayan suyun yüksek sıcaklıklı buharını kullanır. Böylece zorlu yiyecek kalıntıları çıkarken su lekesi oluşumu minimize edilir.

Konfor sunan özelliklerden bir diğeri bulaşıkların yerleştirilmesini kolaylaştıran raf sistemleridir. Cihaz çalışırken de pratik bir şekilde ayarlanabilen raflar maksimum esneklik sağlar. Üst rafın yüksekliğini uzun nesnelere yer açmak için tek bir tuşla üç kademede ayarlayabilirsiniz. Ayrıca katlanabilir dişler bulaşıkların tamamını istediğiniz gibi yerleştirmenizi destekler.

Zorlu lekelere sahip bulaşıklarda etkili sonuçlar elde edilmesini hedefleyen LG, bulaşık makinelerinde çift bölge yıkama özelliğini kullanarak fark yaratır. Kir yoğunluğu yüksek olan tencere ve tavaları güçlü bir şekilde yıkayan bu program eş zamanlı olarak hassas bulaşıkların nazikçe yıkanmasını sağlar. Bu seçenek sayesinde alt ve üst raflara uygulanan püskürtme yoğunluğunu seçme şansına sahip olabilirsiniz.

Birbirinden Şık LG Bulaşık Makinesi Tasarımları

LG, bulaşık makinesi fiyatları ve sunduğu teknolojik donanımların yanı sıra tasarım çizgisiyle de dikkat çeker. Marka bulaşık makinesi modellerine uyguladığı yenilikçi çizgilerle şık ve modern tasarımı mutfaklarınıza taşır. Sade ve zarif dış tasarımları ile her mutfağa uyum sağlayabilen modellerin iç tasarımları da fark yaratır. Dinamik bir tasarıma sahip olan iç dizaynlar aynı zamanda işlevsel kullanım avantajını da beraberinde getirir. Aynı zamanda mikro LED ekranlar makinelerin estetik görünümünü tamamlar.

Farklı renk seçenekleri ve kapasitelere sahip olan makineler oldukça sessiz çalışacak bir şekilde tasarlanır. Hem enerji tasarrufu sağlayan hem de sessiz çalışan motor sistemleri sayesinde günün herhangi bir saatinde makinenizi kullanmanın keyfini deneyimleyebilirsiniz.

LG bulaşık makinesi tasarımlarını farklılaştıran bir diğer özellik makine temizliği hatırlatıcısıdır. Hatırlatıcı aktifleştirildiğinde her 30 çalışmada bir kez gösterge ışıkları sayesinde makine temizleme zamanının geldiğinden haberdar olabilirsiniz.

LG Bulaşık Makinesi Programları

LG bulaşık makineleri farklı program seçenekleri ile kullanıma sunulur. 3,4,5, 6 ya da 8 programlı olan cihazların tümündeki ortak özellik ise etkili sonuçlar elde edilmesidir. Çok programlı olarak kullanıma sunulan modeller her ihtiyaca cevap verebilir. Standart yıkama işlemine ek olarak sunulan turbo seçeneği, hızlı yıkmaya ihtiyaç duyulan anlarda 59 dakikalık bir yıkama süreci sunar.

Kapsamlı temizlik modunda Turbo Motion ve Multi Motion yıkama kolları suyun makine içindeki her alan püskürtülmesini sağlar. Böylece yıkama alanı kapsamı genişletilerek en zorlu lekelerde bile verimli sonuçlar alınması sağlanır.

LG bulaşık makinesi fiyatları birden fazla programa sahip olan modellerde değişiklik gösterebilir. Siz de ihtiyacınız olan program sayısı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak Teknosa güvencesi ile sunulan LG bulaşık makinelerinden birine sahip olabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.