Samsung Bulaşık Makinesi Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
Marka
Filtreler
TL
TL
Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Bulaşık Makinesi
5.0 (1 Değerlendirme)

Samsung DW60M5052FS/TR 5 Programlı Bulaşık Makinesi

15.299 TL
Samsung Dw60m5044fs/Tr Ankastre Bulaşık Makinesi

Samsung Dw60m5044fs/Tr Ankastre Bulaşık Makinesi

13.999 TL
Çok Satanlar
Samsung DW60M5052FW/TR 5 Programlı Bulaşık Makinesi 
5.0 (2 Değerlendirme)

Samsung DW60M5052FW/TR 5 Programlı Bulaşık Makinesi 

15.099 TL
Samsung Dw60m5044fw/Tr Ankastre Bulaşık Makinesi

Samsung Dw60m5044fw/Tr Ankastre Bulaşık Makinesi

13.989 TL
Çok Satanlar
Samsung DW60M5042FS/TR 4 4 Programlı Bulaşık Makinesi 
Tükenmek Üzere
4.8 (9 Değerlendirme)

Samsung DW60M5042FS/TR 4 4 Programlı Bulaşık Makinesi 

16.999 TL
Samsung DW60M6072FW/TR 7 Programlı Bulaşık Makinesi 
4.8 (10 Değerlendirme)

Samsung DW60M6072FW/TR 7 Programlı Bulaşık Makinesi 

19.849 TL
Samsung DW60M6072FS/TR 7 Programlı Bulaşık Makinesi
5.0 (7 Değerlendirme)

Samsung DW60M6072FS/TR 7 Programlı Bulaşık Makinesi

19.926,94 TL
Samsung DW60M5062FS/TR A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi
1.0 (1 Değerlendirme)

Samsung DW60M5062FS/TR A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi

16.599 TL
Samsung DW60M5050BB/TR 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi

Samsung DW60M5050BB/TR 5 Programlı Ankastre Bulaşık Makinesi

15.694,91 TL
Samsung DW60M5062FW/TR A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi

Samsung DW60M5062FW/TR A+ 6 Programlı Bulaşık Makinesi

18.559 TL
Samsung Dw60m5042fw/Tr 4 4 Programlı Bulaşık Makinesi
4.6 (8 Değerlendirme)

Samsung Dw60m5042fw/Tr 4 4 Programlı Bulaşık Makinesi

15.499 TL

Samsung bulaşık makinesi çeşitlerinden birini seçerek evde kendinize daha fazla zaman ayırmaya başlayabilirsiniz. Birbirinden kullanışlı özellikler sunan bu bulaşık makinesi çeşitleri farklı yıkama programlarına ve bulaşık kapasitesine sahip. Yalnız yaşayanlar, çekirdek aileler ve kalabalık evler için son derece şık Samsung bulaşık makinesi çeşitlerini sayfamızda bulabilirsiniz. Ayrıca seçeceğiniz ürünün mutfağınızdaki diğer beyaz eşyalara uyum sağlayabilmesi için renk seçenekleri de mevcut. Siz de Samsung'un televizyon ve mobil cihazlardaki kalitesini mutfağınıza yansıtmak için etkileyici ürün çeşitleriyle vakit kaybetmeden tanışın!

Mutfağınıza Yakışacak Samsung Bulaşık Makineleri

Samsung bulaşık makinesi modellerinde hoşunuza gidebilecek pek çok farklı özellik bulunuyor. Bu çeşitler ilk olarak tasarım anlamında farklılaşıyor. Samsung bulaşık makineleri, direkt olarak bulaşık makinesi için ayrılmış olan boşluklara yerleştirebileceğiniz solo modeller ve dolabınızın içerisine gömerek kullanabileceğiniz ankastre çeşitleri olarak ikiye ayrılıyor. Bu ürünlerin bazılarında kontrol paneli, kapağın ön yüzünde bulunurken bazılarında da iç kısımda yer alıyor. Siz de kullanım alışkanlıklarınız ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda bu iki çeşit arasından seçim yapabilirsiniz. Küçük çocukların bulunduğu evlerde, bu tür kontrol panellerinin iç tarafta yer alması avantaj sağlayabiliyor. Bulaşık makinesi çocukların rahatlıkla uzanabileceği bir seviyede olduğu için düğmeleri kurcalayabilir ve oynarken kolayca makineyi çalıştırabilirler. Bu sebeple bulaşık makinesi Samsung modellerinde gizli kontrol panelleri de yer alıyor. Teknolojinin tüm imkanlarından yararlanan Samsung, kullanıcı odaklı geliştirmeler de yapıyor. Bazı modeller, makinenin yıkama ve kurutma işlemi tamamlandığında otomatik açılabilen kapak sistemine sahip. Bu sayede, program sonlandıktan sonra bulaşık makinesinin kapağı 10 cm açılıyor ve siz bulaşıkları yerleştirmeden önce sıcak havanın tahliyesi gerçekleştirilmiş oluyor. Bulaşık makinesinde zaman zaman sorun yaratabilen konulardan biri de büyük tencerelerin ve servis tabaklarının yerleştirilmesi oluyor. Samsung bu sorunu da hareketli raf özelliği ile çözüyor. Siz de tek bir dokunuşla bulaşık makinenizin rafını 5 cm daha yükselterek büyük tencerelere ve kaplara yer açabilirsiniz. Çatal bıçaklarınızın iyi bir şekilde temizlendiğinden emin olmak istiyorsanız 3. raf özelliğine sahip Samsung bulaşık makinelerini de tercih edebilirsiniz. Bu ekstra raf sayesinde tüm çatal bıçak takımınızı rahatlıkla dizerek tertemiz yıkandığından emin olabilirsiniz. Hoşunuza gidebilecek daha pek çok özelliği incelemek için siz de kategorimizdeki ürünlere göz atabilirsiniz.

Çok Programlı Samsung Bulaşık Makinesi Modelleri

Bulaşık makineleri, elde yıkama seçeneğine göre çok daha avantajlı olsa da bu ürün çeşitlerinin sağladığı kolaylıklar modelden modele değişiklik gösterebiliyor. Samsung bulaşık makinelerinin değişen program sayıları yıkama konusunda size esneklik sunarken ihtiyaçlarınıza da mümkün olan en iyi şekilde uyum sağlamayı başarıyor. Mutfağa az girenler veya yalnız yaşayanlar için 3 veya 4 programlı modeller yeterli olurken Samsung bulaşık makinesi 5 programlı çeşitleri de çekirdek bir ailenin ihtiyaçlarına rahatça karşılık verebiliyor. Bu programlar arasında en çok tercih edilen seçenek genellikle "yarım yük" oluyor. Zaman zaman alt rafın yarısı hala boş olsa da bardaklar sıkça kullanıldığı için üst raf daha kolay dolabiliyor. Bunun yanı sıra evde fazla vakit geçirmeyen kullanıcıların bulaşıkları da daha uzun aralıklarla birikebiliyor. İşte bu gibi durumlarda yarım yük programı son derece avantajlı oluyor. Kısa sürede tamamlanan bu program hem sizi bekleme zahmetinden kurtarıyor hem de enerji tasarrufu sağlıyor. Kalabalık aileler ve mutfakta vakit geçirmekten keyif alan kullanıcılar ise çoğunlukla Samsung bulaşık makinesi 6 programlı ve üzeri modelleri tercih ediyor. Siz de farklı tarifler denemekten hoşlanıyorsanız malzemelerin tencere ve tavalarınızın üzerinde bıraktığı lekeleri Samsung bulaşık makinesinin yoğun programına bırakabilirsiniz. Ayrıca Samsung 7 programlı bulaşık makinesi gibi çok fazla seçenek sunan çeşitlerde Eko yıkama ayarı da mevcut. Su ve enerjiden tasarruf etmek için siz de bu programları tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra hassas mutfak eşyalarınız için nazik bir yıkama işlemi sunan hassas program da mevcut. Bulaşık makinelerinde sıklıkla ihtiyaç duyulan çocuk kilidi, gecikmeli çalışma, yüksek sıcaklıkta yıkama, hızlı yıkama ayarı ve 60 dakikalık ekspres programlar da özellikler arasında yer alıyor. Siz mutfaktaki işlerinizi hallederken birbirinden kullanışlı Samsung bulaşık makineleri de işlerinize yardımcı oluyor.

Samsung Bulaşık Makinelerinin Enerji Verimliliği

Samsung bulaşık makinesi özellikleri arasında enerji tasarrufu da ön plana çıkıyor. Pek çok farklı enerji verimlilik sınıfında ürüne sahip olan Samsung, her ihtiyaca uygun bir çeşide sahip. Bu sınıflandırmalar arasında en yüksek dereceye sahip olan ürünler A sınıfında. Yeşil renk ile gösterilen A sınıfı ürünler yüksek enerji verimliliği sağlıyor. A'dan geriye doğru inerken B ve C sınıfı ürünler de yüksek kabul edilen enerji sınıfları arasında yer alıyor. D sınıfı bulaşık makineleri ise sarı renk ile gösteriliyor ve orta sınıf enerji tüketimi sağlıyor. Düşük enerji sınıfını temsil eden turuncu ve kırmızı renklerde F ve E harfleri kullanılıyor. Son basamakta ise en düşük sınıf olan G yer alıyor. Enerji sınıflandırmaları çamaşır makinesi ve buzdolabı gibi eşyalarda da aynı sıralama ile gösteriliyor. Görmeye alışık olduğunuz bu sınıflandırmaların yanı sıra standart yemek kapasitesi, Eko programında 1 kullanım döngüsündeki su tüketimi, Eko programında 100 kullanım döngüsündeki enerji tüketimi, Eko programının süresi, ses seviyesi sınıfı ve yıkama sırasındaki ses seviyesi gibi ölçümler de enerji sınıfı etiketinde yer verilen bilgiler arasında yer alıyor. Siz de bu gibi ayrıntılara dikkat ederek kendinize en uygun bulaşık makinesini tercih edebilirsiniz. Samsung bulaşık makinelerinin performans özellikleri arasında yıllık su tüketimi, devir başı su tüketimi ve yıllık enerji tüketim miktarını görebilirsiniz. Makineleri birbiriyle karşılaştırırken bu gibi ayrıntılara da dikkat ederek Samsung bulaşık makinesi fiyatlarını en doğru şekilde değerlendirebilirsiniz. Sessiz çalışan bir makine tercih ediyorsanız desibel ölçüsüne de göz atmayı unutmayın. Sayfamızdaki farklı kapasitelere sahip modeller bulunuyor. Siz de Samsung ürünlerinin keyfini çıkarmak için bu kullanışlı çeşitlerle vakit kaybetmeden tanışın!

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.