Video Kamera Fiyatları ve Modelleri

42 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Sony FX30 Cinema Line Kamera Gövde ve XLR Taşıma Sapı

    Sony FX30 Cinema Line Kamera Gövde ve XLR Taşıma Sapı

    94.299 TL
  • Ordro EP7 4K Taşınabilir Vlog FPV Video Kamera

    Ordro EP7 4K Taşınabilir Vlog FPV Video Kamera

    22.842,11 TL
  • Çok Satanlar
    DJI Pocket 2 Creator Combo 4K Ultra HD Video Kamera (DJI Türkiye Garantili)

    DJI Pocket 2 Creator Combo 4K Ultra HD Video Kamera (DJI Türkiye Garantili)

    17.949 TL
  • Blackmagic Ursa Broadcast G2 Video Kamera

    Blackmagic Ursa Broadcast G2 Video Kamera

    208.079 TL
  • Çok Satanlar
    Sony FX30 Sinema Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    Sony FX30 Sinema Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    79.499 TL
  • Çok Satanlar
    Sony FDR-AX53 4K Video Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    Sony FDR-AX53 4K Video Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    32.999 TL
    32.899 TL
  • Sony FX3 Full-Frame Sinema Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    Sony FX3 Full-Frame Sinema Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    156.899 TL
  • Çok Satanlar
    Razer Kiyo X Aydınlatmalı Kamera
    Kredi Fırsatı

    Razer Kiyo X Aydınlatmalı Kamera

    2.219 TL
  • Sony FDR-AX700 4K Video Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    Sony FDR-AX700 4K Video Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    %14
    68.999 TL
    59.599 TL
  • Panasonic HC-VXF990EG-K 4K Ultra HD Video Kamera

    Panasonic HC-VXF990EG-K 4K Ultra HD Video Kamera

    34.149 TL
  • Çok Satanlar
    Sony HDR-CX405 Video Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    Sony HDR-CX405 Video Kamera (Sony Eurasia Garantili)

    12.030 TL
  • Canon XA60B 4K Profesyonel Kamera (Canon Eurasia Garantili)

    Canon XA60B 4K Profesyonel Kamera (Canon Eurasia Garantili)

    50.499 TL
    48.895 TL
  • Panasonic HC-VX980 4K Video Kamera

    Panasonic HC-VX980 4K Video Kamera

    24.530 TL
  • Panasonic HC-VXF1 4K Video Kamera

    Panasonic HC-VXF1 4K Video Kamera

    %20
    35.999 TL
    28.649 TL
  • Panasonic HC-VX1 4K Video Kamera

    Panasonic HC-VX1 4K Video Kamera

    24.199 TL
  • Panasonic HC-V380 Video Kamera (Panasonic Türkiye Garantili)

    Panasonic HC-V380 Video Kamera (Panasonic Türkiye Garantili)

    11.899 TL
    11.699 TL
  • Panasonic HC-V180 Video Kamera

    Panasonic HC-V180 Video Kamera

    %8
    12.999 TL
    11.999 TL
  • Blackmagic Pocket 6K G2 Cinema Camera

    Blackmagic Pocket 6K G2 Cinema Camera

    78.999 TL
    76.495 TL
  • Blackmagic Pocket 4K Cinema Camera

    Blackmagic Pocket 4K Cinema Camera

    54.999 TL
  • Torima AC-04 4K Ultra HD WiFi Su Geçirmez Siyah Aksiyon Kamerası

    Torima AC-04 4K Ultra HD WiFi Su Geçirmez Siyah Aksiyon Kamerası

    %27
    2.475 TL
    1.815 TL
42 üründen  ürün görüntülediniz

Teknosa, kamera modellerini içeren geniş ürün yelpazesi ile fotoğraf ve video çekimleriyle ilgilenenlerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılar. Teknosa'da bulunan video kamera modelleri içerisinde ihtiyaçlarınıza ve cüzdanınıza uygun seçeneklere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Örneğin Sony video kamera ve Canon video kameralar, yüksek görüntü kalitesini garanti ederek siz profesyonel kullanıcıların da tercihi olur.

Video Kamera Nedir?

Video kameralar, görüntü ve ses kaydetme ve depolama işlevi olan elektronik cihazlardır. Birçok farklı marka ve modelde mevcut olan video kameraları, en güzel anılarınızı saklamaktan çeşitli sanat faaliyetlerine, doğal hayat gözlemciliğinden ticari yapımlara kadar çeşitli amaçlar için kullanılabilirsiniz. Canon video kamera ve Sony video kameralar, kaliteli görüntü ve ses kayıt özellikleriyle tanınan profesyonel ürünlerdir. Profesyonel video kameralar genellikle televizyon programları, film prodüksiyonları ve diğer ticari amaçlar için kullanılır. Bu kameralar yüksek çözünürlüklü görüntüler sağlayabilen, geniş lens seçenekleri ve manuel kontrol özelliklerine sahip cihazlardır. Dijital video kameralar, görüntüleri sabit disklere veya hafıza kartlarına kaydedebilen modellerdir. Bazı dijital video kameralar fotoğraf çekme özelliği de sunar. Hızla gelişmekte olan video kamera teknolojileri, her geçen gün yeni özelliklere sahip kameraların piyasaya sürülmesine olanak tanır. Bu sayede kullanıcılar daha yüksek kalitede ve daha profesyonel görüntüler çekebilir.

Video Kamera Özellikleri Nelerdir?

Dijital video kameralar 4K veya UHD çözünürlüğündedir ve net detay ve renkler ile ultra yüksek tanımlı videolar sunar. Diğer özellikler arasında yüksek hızlı çekim modu ve benzeri modlar bulunur. Kamera video modları sayesinde, kullanıcılar farklı film stilleri ve efektleri deneme fırsatı bulur. Bu modlar çekimi daha eğlenceli hale getirir ve insanlara daha fazla keyifli anlar sunar. Sony video kamera ve Canon video kameraların birçoğu video modlarına sahiptir ve kullanıcıları yaratıcı olmaya teşvik eder. Başka bir önemli faktör de düşük ışık performansıdır. Canon video kameralarının video modu, yüksek ışıklı koşullar dahil olmak üzere her tür ışıklı koşullarda çalışmak için yeterince yüksek ISO ayarlarına sahiptir.

4K Video Kamera Çeşitleri

4K video kamera modelleri, çekim sıklığı açısından özellikle malzeme kalitesi ve marka gibi pek çok unsur dâhilinde değişiklik gösterir. Bu unsurlara ek olarak, model seçiminde cihazların çok yönlülüğü de son derece etkili olur. Wi-Fi kameralar gibi evinizin güvenliğini sağlayabileceğiniz video kamera modelleri vardır. Bu modeller dışında binanızı ya da iş yerinizi izleyebileceğiniz dış mekan kameraları da 4K video kameralar dahilindedir. Aynı zamanda bu cihaz modelleriyle birlikte model çeşitliliğine katkı sunan webcam kameralar da bilgisayar kullanıcıları tarafından sıkça tercih edilenler arasındadır. Bilgisayardaki kamera ihtiyacınızı karşılayan bu model, 4K video kameraların bir başka modelidir. 4K video kamera çeşitleri, teknik ve kullanım detayları dışında nasıl tasarlandıklarıyla da birbirinden oldukça farklılık gösterir. Sony video kamera ve Canon video kameraların özgün ve yüksek teknolojiyle donatılmış tasarımları, yüksek çözünürlük deneyimini doyasıya yaşamanıza olanak tanır. Siz de Teknosa'dan kendiniz ve sevdikleriniz için birer 4K video kamera satın alarak tüm bu modellerin avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Aydınlatmalı Kameranın Avantajları

Günümüzde video çekimi yapan kişiler için aydınlatmalı kameraların birçok avantajı vardır. Özellikle, video kamerası kullanan kişiler ışıkla ilgili güçlüklerle sıkça karşılaşırlar. Ancak, teknolojinin hızla gelişmesi ile aydınlatmalı kamera modellerine erişim artık çok daha kolaydır. Aydınlatmalı kamera modelleri birçok avantaj sunar. İlk olarak, karanlık alanlarda bile kaliteli görüntü kayıt edebilme becerisi ile gün ışığına ihtiyacı ortadan kaldırır. Özellikle gece çekimleri ve iç mekan çekimleri çoğu kez karanlık çıkabilme riskini taşır çünkü ortam ışığının az olması durumunda kamera yeterli performansı gösteremez. Bu sorun aydınlatmalı bir kamera ile kolaylıkla çözülebilir çünkü bu kameralar karanlıkta bile net bir görüntü verir. Bu, özellikle belgesel ve film yapımcıları için yararlı bir özelliktir. İkinci bir avantaj taşınabilirlik ve kullanım kolaylığıdır. Aydınlatma sistemleriyle donatılmış video kameralar ekstra harici bir ışık kaynağı gerektirmez. Bu nedenle, ekipmanı taşıma ve kurma işlemleriyle harcanılan vakitten tasarruf ettirir. Dahili aydınlatma sistemi kamera içi ayarlarla değiştirilebilir ve istediğiniz parlaklığı elde edebilirsiniz. Ek olarak, Sony video kamera ve Canon video kameralar zaten aydınlatma özelliğine sahip birçok model ve kaliteli çekim imkanı sunar. 4K çekim yapabilen aydınlatmalı kameralar, çok yüksek bir netlik ve ayrıntı seviyesine sahiptir.

Video Kamera Hafızası

Hangi kayıt formatının sizin için uygun olduğuna karar vermek 4K veya Full HD video kameraları incelerken atmanız gereken adımlardan birisidir. Seçtiğiniz video kamera formatı, sadece ne kadar bellek harcayacağınızı belirlemez, aynı zamanda ne kadar kayıt süresine sahip olacağınızı belirler. Kaliteli formatlar genellikle daha yüksek çözünürlük ayarına sahipken daha kısa bir kayıt süresi sağlar.

Bir video kameraya en yüksek kalitede kaydedebileceğiniz video miktarı kartın kapasitesi genellikle 4 ila 128 GB arasında olsa da daha yüksek hafızaya sahip modelleri bulmak da mümkündür. Bazı video kameralarda dahili ve çıkarılamayan flash bellek yongaları vardır. Dahili flash depolama kapasitesi 8 GB ila 96 GB arasında değişmektedir. Kameralar bazen ihtiyaç duyulan video çekim modlarına göre hem bellek kartı hem de dahili flash bellek yongalarına sahiptir. Bir video kamera seçimi yapıldıktan sonra, video içeriği kaydettiğinizde videonuzu saklamak veya düzenlemek için bilgisayarınızın sabit sürücüsüne aktarmanız gerekir. Canon video kamera ve Sony video kamera gibi ürünlerle yaptığınız çekimleri kolaylıkla bilgisayar ortamına aktararak kullanıma başlayabilirsiniz. İhtiyaçlarınız için en iyi hafıza özelliklerine sahip kamera modelleri arasından seçim yapmak için Teknosa'ya göz atabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.