Evolite Kamp Çadırı Fiyatları ve Modelleri

11 Sonuç
Sıralama
  • Evolite Excamp 3 Pro 4 Mevsim Gri Çadır

    Evolite Excamp 3 Pro 4 Mevsim Gri Çadır

    %5
    4.955,49 TL
    4.707,71 TL
  • Evolite Excamp 2 Pro 4 Mevsim Kırmızı Çadır

    Evolite Excamp 2 Pro 4 Mevsim Kırmızı Çadır

    %5
    4.552,59 TL
    4.324,96 TL
  • Evolite Excamp 4 Pro 4 Mevsim Gri Çadır

    Evolite Excamp 4 Pro 4 Mevsim Gri Çadır

    %5
    5.446,80 TL
    5.174,46 TL
  • Evolite Trip Mono Dome 2 Kişilik Yeşil Çadır

    Evolite Trip Mono Dome 2 Kişilik Yeşil Çadır

    1.265 TL
  • Evolite Turtle Pro 2 Kişilik Çift Tenteli Yeşil Kamp Çadırı

    Evolite Turtle Pro 2 Kişilik Çift Tenteli Yeşil Kamp Çadırı

    3.499,74 TL
  • Evolite Dakota 4 Mevsim 2 Kişilik Kamp Çadırı

    Evolite Dakota 4 Mevsim 2 Kişilik Kamp Çadırı

    %5
    5.759,57 TL
    5.471,59 TL
  • Evolite Trip XL Monodome 4+1 Kişilik Yeşil Kamp Çadırı

    Evolite Trip XL Monodome 4+1 Kişilik Yeşil Kamp Çadırı

    1.729 TL
  • Evolite Troll-A Dağcı Çadırı

    Evolite Troll-A Dağcı Çadırı

    %5
    10.455 TL
    9.932,25 TL
  • Evolite Çelik 20 CM 6 Adet Çadır Kazığı

    Evolite Çelik 20 CM 6 Adet Çadır Kazığı

    190 TL
  • Evolite Falcon 6 Kişilik Odalı Aile Çadırı

    Evolite Falcon 6 Kişilik Odalı Aile Çadırı

    %5
    7.989,99 TL
    7.590,49 TL
  • Evolite Troll-B Yeşil Dağcı Çadırı

    Evolite Troll-B Yeşil Dağcı Çadırı

    %5
    12.036 TL
    11.434,20 TL

Sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için doğa sporları yapıyor ve keyifli bir kamp tatili planlıyorsanız, ihtiyaç listenizde bir çadır mutlaka yer alır. Konaklama ihtiyacınızı ekonomik bir seçenek olan Evolite kamp çadırları ile sağlayabilirsiniz. Katlanılarak küçük bir forma dönüşen ihtiyaç halinde kolay kurulum sağlayan Evolite kamp çadır modellerinden birini seçerek uyku ve barınma ihtiyacınızı konforlu ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Evolite Kamp Çadırı Modelleri

Doğadaki yaşamı konforlu hale getiren Evolite kamp çadırları, birçok farklı model ve tasarımla karşınıza çıkar. Yeşil, kırmızı, sarı gibi birçok farklı renk seçeneğine sahip çadır modellerinden tarzınıza ve zevkinize hitap eden ürünü seçerek konaklama ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Evolite çadır, farklı mevsim şartlarına uygun olarak tasarlanarak 3 mevsim, 4 mevsim ve 5 mevsim seçeneklerine sahiptir. Kamp alanında karşılaşabileceğiniz doğa koşulları dikkate alınarak tasarlanan modeller, konforlu bir kamp deneyimi yaşamanızı sağlar. 3 mevsim modellerin kumaşı ılık mevsimlerde kullanılmak üzere tasarlanırken 4 ve 5 mevsim çadırların kumaşı daha kalındır. Zorlu iklim koşullarına dayanıklı olarak üretilen çadırlar, soğuk kış aylarında sizi dış etkenlerden koruyarak güvenli şekilde konaklamanızı sağlar.

Sağlam ve fonksiyonel özelliklere sahip kamp çadırlarının iki kişilik kapasiteye sahip modelleri olduğu gibi altı kişilik geniş hacimli modelleri de mevcuttur. Kamp tatilinizi gerçekleştireceğiniz birey sayısını göz önünde bulundurarak bir seçim yapabilirsiniz. Evolite çadır tasarımları, kolay kurulum ve portatif taşıma özelliği ile de pratik kullanım avantajı sağlar. Hızlı ve kolay kurulum zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Böylece doğaya ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz.

Evolite Kamp Çadırı Özellikleri

Doğada gerçekleştireceğiniz keyifli anlar için kullanabileceğiniz Evolite kamp çadırları sahip olduğu özellikleriyle dikkatleri üzerine çeker. Evolite çadırları; kaliteli zemin malzemeye eşlik eden yırtılmalara karşı üstün koruma sağlayan, su geçirmez ve nefes alabilir kumaştan üretilir. Sahip olduğu yüksek kaliteli kumaş yağmur, kar vb. dış etkenlere karşı üstün koruma sağlar. Dayanıklı fermuarlara sahip olan çadır yaz ve kış kamplarınızı keyifli bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

Çadırın havalandırma ve kapı bölümlerinde sinek ve böcekleri uzak tutmak için tasarlanan cibinlik sistemi yer alır. Fileli koruması sayesinde haşerelere karşı kendinizi ve sevdiklerinizi koruyarak konforlu bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz. Tavan kısmında aydınlatma ihtiyacınızı karşılamak için fener asabileceğiniz askısı mevcuttur. Çadırın iç kısmında kaybolmasını istemediğiniz küçük eşyalarınızı koymanız için küçük cepler bulunur.

Evolite kamp çadır modellerinde yer alan çift kürsör, çadır içerisinde hava sirkülasyonunu sağlayarak ferah bir ortam sunarken aynı zamanda gereksinim duyduğunuz eşyalara kolaylıkla erişim imkanı sağlar. Çadır giriş kısımlarında yer alan bagaj kapasitesi geniş bir alana sahiptir, çadır içine koymak istemediğiniz kamp malzemelerinizi depolamanız için idealdir. Bu alanı dilerseniz yemek pişirme alanı olarak da kullanabilirsiniz.

Hangi Evolite Kamp Çadırını Seçmelisiniz?

Açık havada yapmayı planladığınız etkinliklerdeki kamp deneyiminizin keyifli bir hale dönüşmesi için çadır seçiminizi bazı detaylara dikkat ederek yapabilirsiniz. Kamp çadırı seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken ilk detay, tatilinizi gerçekleştireceğiniz mevsimdir. Bahar ve yaz aylarında bir kamp yapmayı planladıysanız 3 mevsim çadırları tercih edebilir, kış aylarında ise 4 ya da 5 mevsim çadırları seçebilirsiniz.

Seçim yaparken dikkat etmeniz gereken bir başka detay ise tatilinizi gerçekleştirirken birlikte kalmak istediğiniz kişi sayısını belirlemektir. Kişi kapasitesini göz önünde bulundurarak yapmış olduğunuz seçim, hareket özgürlüğünüzü kısıtlamadan ideal bir kullanım imkanı sunar. Eğer bir arkadaşınızla kalmayı planlıyorsanız 2 kişilik çadır modellerini, çekirdek ailenizle kalmayı düşünüyorsanız geniş ve ferah bir seçenek olan 4 kişilik çadır modellerini değerlendirebilirsiniz. Böylelikle herkesin konforunu garanti ederek keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Çadırınızın ağırlığı ve hacmi de önem arz eder. Kamp alanına aracınızla mı yoksa yürüyerek mi gideceğinizi dikkate alarak bir seçim yapabilirsiniz. Aracınızın bagajında yer kaplamaması ya da yürürken ağırlık oluşturmaması için hafif ve küçük hacimli seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Çadır tabanının genişliği ve yüksekliği gibi özellikleri de ihtiyacınız doğrultusunda seçim yaparken değerlendirebilirsiniz.

Evolite Kamp Çadırı Fiyatları

Doğa ile vakit geçirmekten keyif alıyor ve sık sık outdoor aktiviteleri gerçekleştiriyorsanız konaklama ihtiyacınızı gidereceğiniz bir çadıra gereksinim duyabilirsiniz. Çadır fiyatları; ürünün tasarımı, rengi, farklı kişi kapasitesi ve özelliklerine göre farklılık gösterir. Kaliteli ve dayanıklı materyal kullanılarak üretilen Evolite kamp çadırları, bütçe dostu ürünleriyle tatilinizi gerçekleştirirken size eşlik eder ve ideal kamp deneyimini yaşamanızı sağlar.

Kamp yaparken uyku ve barınma ihtiyacınızı karşılamak için size en uygun olan Evolite kamp çadırları arasından seçim yapabilir, bu alışverişinize gereksinim duyduğunuz farklı kamp malzemeleri de ekleyebilirsiniz.

Evolite Hangi Ülkenin Markası?

Evolite, yüksek performanslı kaliteli ürünler sunan dünyaca ünlü bir outdoor markasıdır. Evolite hangi ülkenin markası sorusu ise 1993 yılında kurulan Bahriyeli Doğa Sporları San. Tic. Ltd. Şti. bünyesinde doğa spor malzemeleri alanında kendini geliştiren bir Türk firması şeklinde yanıtlanabilir. Dünyaca ünlü firma kamp yaparken ihtiyacınız olan çadır, uyku tulumu, sırt çantası, ayakkabı, mat gibi çeşitli kamp malzemeleri üretimini gerçekleştirir. Kullanıcıların outdoor etkinliklerini gerçekleştirirken yüksek performans sergilemeleri için destek olmayı hedefler.

Siz de şehir hayatından uzaklaşmak isteyen bir doğa tutkunuysanız Evolite kamp çadırı modellerinden ihtiyacınıza uygun ürünü seçebilir, keyifli bir kamp tatili gerçekleştirebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.