High Peak Kamp Çadırı Fiyatları ve Modelleri

47 Sonuç
Sıralama
Filtreler
  • Çok Satanlar
    High Peak Multitent Çok Amaçlı Çadır

    High Peak Multitent Çok Amaçlı Çadır

    11.029 TL
  • Çok Satanlar
    High Peak Tour Karavan İç Tentesi

    High Peak Tour Karavan İç Tentesi

    2.339 TL
  • High Peak Santiago 5 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Santiago 5 Kişilik Kamp Çadırı

    14.689 TL
  • High Peak Riva 2 Kişilik Karavan İç Tentesi

    High Peak Riva 2 Kişilik Karavan İç Tentesi

    3.039 TL
  • High Peak Tessin 5 Kişilik Mavi Kamp Çadırı

    High Peak Tessin 5 Kişilik Mavi Kamp Çadırı

    8.159 TL
  • Çok Satanlar
    High Peak Como 6 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Como 6 Kişilik Kamp Çadırı

    9.489 TL
  • High Peak Tessin 4 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Tessin 4 Kişilik Kamp Çadırı

    7.099 TL
  • High Peak Trentino 2 Kişilik Karavan İç Tentesi

    High Peak Trentino 2 Kişilik Karavan İç Tentesi

    2.359 TL
  • High Peak Tessin 5 Kişilik Kamp Çadırı
    5.0 (1 Değerlendirme)

    High Peak Tessin 5 Kişilik Kamp Çadırı

    8.159 TL
  • High Peak Amora 5 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Amora 5 Kişilik Kamp Çadırı

    15.569 TL
  • High Peak Alghero 4 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Alghero 4 Kişilik Kamp Çadırı

    14.829 TL
  • High Peak Nevada 3 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Nevada 3 Kişilik Kamp Çadırı

    3.869 TL
  • High Peak Goose 4 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Goose 4 Kişilik Kamp Çadırı

    15.999 TL
  • High Peak Tarp 2 Güneş Ve Rüzgar Koruma Brandası

    High Peak Tarp 2 Güneş Ve Rüzgar Koruma Brandası

    2.889 TL
  • High Peak Kiruna 2 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Kiruna 2 Kişilik Kamp Çadırı

    2.669 TL
  • High Peak Alfena 3 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Alfena 3 Kişilik Kamp Çadırı

    10.279 TL
  • High Peak Ancona 4 Kişilik Füme Kamp Çadırı

    High Peak Ancona 4 Kişilik Füme Kamp Çadırı

    10.639 TL
  • High Peak Sparrow 2 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Sparrow 2 Kişilik Kamp Çadırı

    4.849 TL
  • High Peak Nevada 5 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Nevada 5 Kişilik Kamp Çadırı

    7.369 TL
  • High Peak Talos 3 Kişilik Kamp Çadırı

    High Peak Talos 3 Kişilik Kamp Çadırı

    6.279 TL
47 üründen  ürün görüntülediniz

Dayanıklı malzemelerle tasarlanan ve uzun ömürlü kullanım imkanı sağlayan High Peak kamp çadırı çeşitleri doğa severler tarafından sıklıkla tercih edilir. Açık havada güvenli şekilde kamp yapmanıza imkan tanır. Yenilikçi tasarımları sayesinde konforlu ve işlevsel kamp tecrübesini size yaşatır. Doğayla iç içe tatil yapmak istiyorsanız, siz de High Peak kamp çadırı modellerine Teknosa'yla göz atabilirsiniz.

High Peak Kamp Çadırı Modelleri

High Peak farklı segmentlerde birçok çadır modeli üretir. Bu sayede ihtiyacınıza uygun kamp çadırı modelini bulmanızı kolaylaştırır. Modellerde kişi sayısı kapasitesi, bölüm sayısı, kumaş tipi gibi farklı parametreler değişiklik gösterir. High Peak Kiruna serisi kamp çadırları 4 kişilik iç hacimleri ile dikkat çeker. Kalıcı havalandırma özelliği sayesinde tüm hava şartlarında çadırı iyi şekilde havalandırır. Çadır içindeki korumalı penceresi havalandırma desteği sağlar. Tüm bunların yanı sıra antre girişi sayesinde daha rahat kamp tatili imkanını size sunar. Nefes alabilir polyester kullanılarak üretilen High Peak kamp çadırı modelleri suya karşı dayanıklı yapıları ile dikkat çeker. Kubbesinde 1 adet lamba tutucu bulunan High Peak 3 kişilik kamp çadırı geceleri içeride rahatça vakit geçirmenize imkan tanır. Portatif özellikleri ile dikkat çeken High Peak 2 kişilik kamp çadırı özellikle dağcılık, trekking gibi sporlar için oldukça uygundur. 1 kg ağırlığa sahip olan kamp çadırı rahatlıkla taşınabilir bir yapıya sahiptir. High Peak 3 kişilik kamp çadırları turuncu ve mavi renkleriyle de dikkat çeker. Dış kısımda antre kısmı bulunan çadır fazladan eşya depolama alanı fırsatını kullanıcılarına sunar. Bunun yanı sıra antre, yağmurlu hava şartlarında fazladan bir katman oluşturması nedeniyle ekstra koruma sağlar.

High Peak Kamp Çadırı Özellikleri

High Peak işlevsel özelliklere sahip çadır modelleri üretir. Ürettiği çadırlar zorlu doğa şartlarına karşı dayanıklı yapıya sahiptir. Hava geçirgenliği yüksek polyester kumaş kullanmaları nedeniyle kamp çadırının içi oldukça ferah yapıya sahiptir. High Peak kamp çadırlarında kullanılan hava geçirgenliği yüksek polyester kumaş su geçirmez yapıya sahiptir. Bu sayede beklenmeyen yağmurlu hava şartlarında sizi sudan korur. Bunun yanı sıra üretiminde kullanılan yalıtım malzemeleri sayesinde toza ve suya karşı oldukça dirençlidir. Çadırlarda kullanılan böcek pencereleri konforlu bir uyku deneyimi yaşamanıza yardımcıdır. Bunun yanı sıra çadırın daha fazla havalandırılmasını sağlarken böcekler ile haşerelerin çadırınıza girmesini engeller.

Çadır kubbelerinde yer alan lamba tutucular aydınlatma ihtiyacınızı kolayca işlevsel şekilde karşılamanızı yardımcı olur. Taban kısmında kalın çadır kumaşı kullanılır. Bu sayede zeminden kaynaklı konfor azaltıcı faktörlerin yüksek düzeyde önüne geçer. Kalıcı havalandırmaları sayesinde çadır sürekli olarak ferah durumda kalır. Çadır içinde biriken nem, koku ve karbondioksit en aza iner. Bazı High Peak çadırlarda yer alan antre bölümü fazladan depolama alanı imkanı sunar. Bunun yanı sıra yağmurlu hava şartlarında fazladan koruma sağlar. Fermuarlı taşıma çantaları sayesinde High Peak kamp çadırları rahatlıkla taşınabilir. Çadır iskeleti parçaları karbon fiber materyallerden üretilir. Bu sayede oldukça dayanıklı olmasına karşın hafif bir ürün olma özelliğini taşır.

Hangi High Peak Kamp Çadırını Seçmelisiniz?

High Peak kamp çadırları farklı kapasiteleri ve özellikleriyle dikkat çeker. High Peak kamp çadırlarındaki çeşitlilik nedeniyle kullanıcılar kendileri için uygun ürünü seçmekte sıklıkla zorlanır. High Peak kamp çadırı almadan önce aynı anda kaç kişinin kalacağını tespit etmek önemlidir. High Peak kamp çadırlarında kaç kişinin kalabileceği genellikle belirtilir. Kalacak kişi sayısına göre genişleyen iç hacim ferahlığında korunmasına olanak tanır. Çadırın antre bölümünün bulunup bulunmadığına da dikkat etmek gerekir. Antre bölümü sizlere fazladan eşya depolama alanı sağlar. Özellikle 3 veya daha fazla kişi ile yapılacak kamplarda antre bölümü olan çadırlar tercih etmek tatil konforunuzu yükseltir. Çadır iskeletinde kullanılan materyallere dikkat etmek size avantaj sağlar.

Karbon fiber materyaller kullanılarak üretilen çadır iskeletleri hafif ve dayanıklı yapıya sahiptir. Bu materyaller sayesinde çadır ağırlığı haffiflerken taşıma konforunuz artar. Özellikle High Peak 2 kişilik çadır çeşitleri karbon fiber materyaller kullanılması ve boyutları nedeniyle oldukça hafiftir. Ulaşım aracının olmadığı ve kısa süreli kamplarda rahatlıkla kullanılabilir. Çadırda yer alan havalandırma özelliklerine de tercih etmeden önce dikkat etmek gerekir. Havalandırma bölmesi sayısı arttıkça çadır içlerindeki hava tazeliğini korur. Bu sayede daha konforlu ve sağlıklı kamp yapma olanağınız artar. Sayılan tüm bu özelliklere dikkat ettikten sonra sizin için uygun High Peak kamp çadırı modelini tercih edebilirsiniz.

High Peak Kamp Çadırı Fiyatları

Sıklıkla tercih edilen kamp malzemeleri arasında yer alan High Peak kamp çadırı modelleri farklı özellikleri ile kullanıcıların dikkatlerini üzerine toplar. High Peak çadır fiyatları özelliklerine göre değişiklik gösterir. Özellikle çadır iç hacmi fiyat ile doğrudan ilişkilidir. 2 kişilik olanlar 4 kişilik çadır modellerine göre daha uygun bir fiyat seyri izleyebilir. Bunun yanı sıra malzeme kalitesi fiyata doğrudan etki eden faktörler arasındadır. Dayanıklı ve kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen kamp çadırı fiyatları alt segmentlerdekilere göre farklılaşır. High Peak kamp çadırı modelleri fiyat performans ürünler arasında yer alır.

Uygun fiyat yüksek performans sunan High Peak kamp çadırları kullanıcılar için oldukça avantajlıdır. Su ve toz geçirmeyen kaliteli kumaştan ve dayanıklı materyallerden üretilen iskeletten oluşan High Peak kamp çadırları kolayca kurulabilir niteliktedir. Sizde sizin için uygun High Peak kamp çadır çeşitlerini Teknosa'da bulabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.