Fırın Fiyatları ve Modelleri

307 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Bosch HBF514BH1T Antrasit Ankastre Fırın

Bosch HBF514BH1T Antrasit Ankastre Fırın

11.599 TL
Bosch HBF514BW1T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HBF514BW1T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

11.599 TL
Bosch HXR390H29T Ocaklı 66 L Beyaz  Solo Fırın

Bosch HXR390H29T Ocaklı 66 L Beyaz Solo Fırın

23.389 TL
Çetintaş SMXF5 45 L Beyaz Maxi Fırın

Çetintaş SMXF5 45 L Beyaz Maxi Fırın

3.899 TL
Bosch BEL524MS0 20 L Siyah Ankastre Mikrodalga Fırın

Bosch BEL524MS0 20 L Siyah Ankastre Mikrodalga Fırın

12.899 TL
Bosch HBJ559EB6T 66 L Siyah Ankastre Fırın

Bosch HBJ559EB6T 66 L Siyah Ankastre Fırın

18.999 TL
Bosch HIF534EW3T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HIF534EW3T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

14.690 TL
Bosch HBF534EH3T Antrasit Ankastre Fırın

Bosch HBF534EH3T Antrasit Ankastre Fırın

13.599 TL
Bosch HBF534EW3T Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HBF534EW3T Beyaz Ankastre Fırın

12.899 TL
Bosch HBF514BS1T Inox Ankastre Fırın

Bosch HBF514BS1T Inox Ankastre Fırın

10.899 TL
Bosch HBJ558YH5T 66 L Antrasit Gri Ankastre Fırın

Bosch HBJ558YH5T 66 L Antrasit Gri Ankastre Fırın

16.999 TL
Bosch HBJ558YW5T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HBJ558YW5T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

16.999 TL
Bosch HBJ559EH6T 66 L Gri Ankastre Fırın

Bosch HBJ559EH6T 66 L Gri Ankastre Fırın

18.999 TL
Yeni
Luxell LX-9320 2500 W 70 L XXL Börekçi Fırın

Luxell LX-9320 2500 W 70 L XXL Börekçi Fırın

3.999 TL
Bosch HBJ559EW6T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

Bosch HBJ559EW6T 66 L Beyaz Ankastre Fırın

19.999 TL
Bosch HIF534EB3T 66 L Siyah Ankastre Fırın

Bosch HIF534EB3T 66 L Siyah Ankastre Fırın

14.999 TL
Ferre XE63MI Fryart Panel 0+9 Konum 78 L Inox Ankastre Fırın

Ferre XE63MI Fryart Panel 0+9 Konum 78 L Inox Ankastre Fırın

9.699 TL
Bosch HBF514BB1T Siyah Ankastre Fırın

Bosch HBF514BB1T Siyah Ankastre Fırın

10.899 TL
Bosch HBF534EB3T Siyah Ankastre Fırın

Bosch HBF534EB3T Siyah Ankastre Fırın

12.999 TL
Teka HAK 627 R AT Country 65 L Ankastre Fırın

Teka HAK 627 R AT Country 65 L Ankastre Fırın

%20
21.399 TL
17.119 TL
307 üründen  ürün görüntülediniz

Fırın, mutfak faaliyetlerinizde her türlü pişirme ve ısıtma süreçleri için etkili performans sunar. Kendine has pişirme yöntemleriyle elde edilen çeşitli lezzetleri sunuma hazır hale getirmek istediğinizde fırın modelleri karşınıza çıkar. Pişirme sürecinin zahmetsizce gerçekleşmesine yardımcı olan fırın çeşitleri, Teknosa'nın geniş çaplı ürün gamında yer alır. Modeller, görünümleri, kullanım alanları ve fonksiyonları açısından beklentilerinizi tam anlamıyla karşılayabilecek nitelikleri ile donatılır, böylece sizlere geniş bir seçenek imkanı sunar.

Fırın Modelleri Teknosa'da!

Beyaz eşya ve ankastre grubunun temel ürünleri arasında çeşitli fırın modelleri mevcuttur. Yaşam alanınızı ve tarzınızı düşünen birçok ünlü markanın fırın modelleri, farklı ebatları, çalışma prensipleri ile kullanışlı deneyimler yaşamanızı hedefler. Mini ve midi fırın, taş fırın ve solo fırınlar, mutfağınızda birçok alanda tezgahtan bağımsız olarak istediğiniz şekilde konumlandırmaya uygun çeşitli alternatiflerden oluşur. Bunun yanı sıra ankastre fırın modelleri, mutfak dolaplarına gömülü olarak yerleştirilebilir, estetik avantajları ile öne çıkan ürünlerdir. Ankastre fırınlar da boyut, renk ve özellik açısından farklılıklar sunabilir.

Birçok ünlü markanın ürettiği fırınlar arasından ihtiyacınız olan ürünü seçebilirsiniz. Bosch, Beko, Samsung, Franke gibi dünyaca ünlü markaların mini, solo ve ankastre ürünlerinin yanı sıra; Arçelik, Arzum, Profilo, Simfer, Kumtel gibi yerli ve popüler markaların fırın modelleri koleksiyonda bir araya gelir. Fırınların her biri lezzeti arttırmaya yarayan farklı sayıda pişirme fonksiyonlarına, fırın içi gereçlere ve aksesuarlara sahiptir. Solo ocaklı fırın ve ankastre fırın modellerinin birçoğu, AB enerji verimlilik etiketleri ile sınıflandırılır. Marka ve modele göre bu özellikler değişkendir ve beklentinize uygun olması için geniş seçeneklidir.

Mini Fırın Modelleri

Mini fırın, küçük boyutları ve işlevselliği açısından hem pratik hem de şık bir seçimdir. Ebat açısından mini ve midi olarak sınıflandırılan mini fırınlar, özellikle konumlandırma özgürlüğü sayesinde ankastreye uygun olmayan tüm mutfak dekorasyonları için kullanışlıdır. Ürünleri yazlık, iş yerleri, ofis, ev, karavan gibi birçok kullanım alanında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Temizleme avantajı sayesinde günlük yaşamlarda pratiktir. Modellerin iç hacimleri standart fırınlara göre küçük olabilir, ancak 20-70 litre arasında değişebilen seçenekleri mevcuttur. Arzum, Arçelik, Simfer, İtimat gibi birçok markanın ürünleri seçeneklerde yer alır.

Koleksiyondaki seçenekler arasında Arzum AR2002 Cookart Maxi fırın modeli örnek verilebilir. Ürün, 50 lt iç hacmi ile öne çıkar. Elektrikli mini fırın ısı yalıtımı sağlaması için çift camla üretilir. Böylece et, balık, tavuk, patates gibi gıdaların daha hızlı ve iyi pişmesine olanak tanır. Yuvarlak çelik tepsisi, ızgara ve emaye tepsisi ile günlük ihtiyacınızı karşılamak için yeterlidir. Bununla birlikte Arçelik SUF 5000 MEB fırın modeli, turbo fanlı pişirme özelliği ile kullanışlıdır. Turbo özelliği, fan desteği ile ısı dağılımını eşit şekilde gerçekleştirmeye ve yemeklerin eşit olarak pişmesine yarar. 50 lt iç hacme sahip beyaz fırın, günlük kullanımlar için yeterlidir.

Ankastre Fırın Modelleri

Ankastre fırın, mutfak ve ankastre fırın dolabı için minimal ve modern bir görünüm sunar. Modellerin hepsi verimli pişirebilme açısından üstün performans sunar. İşlevsel açıdan solo ocaklı fırın modelleriyle benzerlik gösteren modeller, buz çözme, grill, turbo gibi çarpıcı özellikleri sayesinde temel pişirme gereksinimlerinden fazlasını sunabilir. 60 ile 80 lt arasında değişen geniş iç hacimleri ve iç üniteleri, özellikle daha sık pişirme alışkanlıklarınız için elverişlidir. Ürünleri öne çıkaran ek özellikler, marka ve modeline göre değişebilir.

Bütçeniz uygun ise Siemens iQ300 HB534FER0T ankastre fırın, LED dokumatik özellikli üst segment bir ürün olarak karşınıza çıkar. 8 farklı pişirme programına sahip fırın, farklı gıdalar için en uygun pişirme metodlarına sahiptir. Ankastre fırın modeli, arka duvarın kendini temizlemesine yarayan ecoClean sistemine sahiptir. Bununla birlikte fırının gerekli ısıya daha hızlı ulaşması için fastPreheat özelliği mevcuttur. Bu özellik, enerji ve zaman tasarrufu açısından kullanışlıdır. Çocuk kilidine sahip ürün, özellikle fırını sık kullanan çocuklu ailelerin favori tercihi olabilir.

Taş Fırın Modelleri

Konumlandırma özgürlüğü sunan diğer fırın çeşitlerinden biri taş fırın modelleridir. Taş fırın, kompakt tasarımlarına rağmen profesyonel bir taş fırına benzer pişirme yöntemleri sunar. Kendine has bileşenleri ve özellikleri, evlerinizde taş fırının geleneksel tadına ulaşmanızı sağlar. Eratech PM-27 siyah taş fırın seti, çelik gövdeli, 400 dereceye varan 5 kademeli termostatı, üst gövdedeki dahili termometresi ile öne çıkan ev tipi profesyonel bir üründür. Bu ürün ile hamur işlerinden et yemeklerine, tatlılardan kızartmalara kadar birçok yemeği pişirebilirsiniz. Taş fırın seti içeriğinde 32 cm pizza fırını, fırın taşı, fırın tepsisi, paslanmaz çelik 2 parça fırın küreği, döner başlıklı hamur kesme bıçağı bulunur.

Hangi Fırın Modelini Seçmelisiniz?

Kullanacağınız alanın özellikleri, fırın seçimini belirleyen temel unsurdur. Özellikle gömülü olarak kullanıma elverişli mutfak dolabı tasarımlarında ankastre fırın uygun tercih olarak sayılabilir. Ankastre fırının ölçüleri, yerleştireceğiniz tezgah altı boşluğun ölçülerine uyum sağlamalıdır. Henüz bir dolabınız yoksa fırın modeli seçiminiz daha kolaydır, ancak halihazırda mevcut dolabınız için doğru bir ölçü almanız şarttır. Ankastreye yer verilmemiş bir dolap tasarımına sahipseniz, solo fırınları kullanabilirsiniz. Solo fırınları kullanabilmeniz için alan genişliğinin yeterli olması gerekir.

Mini ve midi fırınlar özellikle küçük alanlarda ankastre ve solo fırınlara alternatif olarak sunulan küçük ve pratik ürünlerdir. Mini fırınları ankastre fırının gömüldüğü dolap altına da yerleştirebilirsiniz. Ayrıca mutfağınız küçükse farklı odalarda da kullanabilme avantajı sunar. Bununla birlikte taş fırınlar da konumlandırma açısından mini fırınlara benzer ayrıcalıklara sahiptir. Alan probleminiz yoksa tüm fırınlar seçimlerinize uygundur. Pişirme sıklığınız, hangi yemekleri sıklıkla pişirdiğiniz, kişi sayısı, evinizdeki diğer beyaz eşya çeşitleri ile uyumu gibi yaşam tarzınıza dayalı faktörler, fırın seçiminizi etkileyebilir. Ayrıca fırınların teknik özellikleri, harcadığı enerji miktarı, pişirme sayısı, materyali konusunda önemli bilgiler sunar. Dolayısıyla doğru ürün seçiminde zaman, alan ve enerji tasarrufu ile ilgili bilgiler için ürünlerin teknik özelliklerini incelemelisiniz.

Fırın Fiyatları Teknosa'da!

Arayışınıza uygun fırınların fiyatları, marka ve modellere göre farklılık gösterebilir. Geniş fonksiyonlu ürünlerin bazıları üstün teknolojilere sahip olabilir. Program sayısı, ısınma süresi, LED özelliği, çocuk kilidi, buz çözme gibi işlevsel ek özellikleri sunan ürünler genellikle bütçe kısıtlaması olmayan kullanıcılar için uygun olabilir. Bütçenize uygun fırın modellerinin hepsi, yemekleri istediğiniz şekilde pişirebilmenize yarayan, aynı zamanda görsel uyum sağlayan fonksiyonlarıyla birlikte gelir. Teknosa'da her bütçeye ve yaşam tarzına hitap edebilecek fırın çeşitlerine ulaşmanız, detaylarını incelemeniz kolaydır. Siz de buzdolabı, çamaşır makinesi, fırın, bulaşık makinesi gibi birçok beyaz eşya modelini Teknosa ayrıcalığı ile keşfederek keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.