Reklam
Çok Satanlar

Ücretsiz Kargo

Dahili Hafıza 128 GB Telefon Ekran Boyutu 6.1 inç
Ön Kamera Çözünürlüğü 12 MP Arka Kamera Çözünürlüğü 12 MP
İşlemci A13 Bellek Kapasitesi 4 GB

Apple Apple iPhone 11 128GB Akıllı Telefon Beyaz

Ürün Kodu: 125077800
  • En geç 19 Nisan Cuma günü kargoda
Satıcı: istereyon
26.689 TL
26.689 TL
Kirala
Aylık 1565 TL’den başlayan fiyatlarla
1 aydan başlayan seçeneklerle kiralayabilirsiniz.
İşleminize yeni bir sayfada devam edilecektir.

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (5)
Satıcı
26.699 TL
Satıcı
26.849 TL
Satıcı
TEKNOSA
26.999 TL
27.299 TL
Satıcı
27.999 TL

Ürün Açıklaması

iPhone modellerini karşılaştırın

 
 
 
iPhone 13 Pro Max
iPhone 13 Pro
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone SE (3. nesil)
Ürün adı
Ürün Görselleri
Renk Seçenekleri
Hızlı Bakış
Cellular
Kamera
Çip
Pil
Dayanıklılık
Face ID/Touch ID

Yasal Açıklamalar

Ekran: Aygıtların ekranları yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Telefonun kıvrımlı zarif tasarımını takip eden bu köşeler standart bir dikdörtgenin sınırları içinde yer alır. Standart bir dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekranlar diyagonal olarak 5.42 inç (iPhone 13 mini, iPhone 12 mini), 5.85 inç (iPhone 11 Pro, iPhone XS, iPhone X), 6.06 inç (iPhone 13 Pro, iPhone 13, iPhone 12 Pro, iPhone 12, iPhone 11, iPhone XR), 6.46 inç (iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max) veya 6.68 inçtir (iPhone 13 Pro Max, iPhone 12 Pro Max). Görüntülenebilen gerçek alan daha azdır.

Cellular ve Wireless: Veri tarifesi gerekir. 5G, 4G LTE Advanced, 4G LTE ve LTE sadece belirli pazarlarda ve belirli iletişim operatörleri tarafından sunulur. Belirtilen hızlar teorik değerlere dayalıdır ve bulunulan konuma ve iletişim operatörüne göre değişir. 5G ve LTE desteği hakkında daha fazla bilgi için lütfen iletişim operatörünüze danışın ve apple.com/tr/iphone/cellular sayfasını inceleyin.

Güç ve Pil: Pille ilgili tüm veriler ağ yapılandırmasına ve daha birçok etkene bağlıdır; gerçek sonuçlar farklılık gösterebilir. Pillerin ömrü belirli sayıda şarj döngüsüyle sınırlıdır ve bu pillerin zaman içinde bir Apple servis sağlayıcısı tarafından değiştirilmeleri gerekebilir. Pil ömrü ve şarj döngüsü sayısı kullanıma ve ayarlara göre değişir. Daha fazla bilgi için lütfen apple.com/tr/batteries ve apple.com/tr/iphone/battery.html sayfalarını inceleyin.

iPhone 11 128 GB beyaz rengi ile size teknolojiyi doruklarda yaşatmaya hazır. Birbirinden yenilikçi özelliği ve son teknoloji donanımı ile teknolojiseverlerin favorisi haline gelen iPhone 11 128 GB, uygun fiyat avantajları ve Teknosa güvencesi ile burada sizi bekliyor. Eğer siz de son model bir cep telefonu satın almak istiyor ve iPhone'dan vazgeçemiyorsanız, Apple'ın bu yeni gözdesi tam size göre olabilir.

Apple iPhone 11 128 GB Beyaz Akıllı Telefonu Neden Almalıyım?

Akıllı telefonunuzda etkileyici bir kamera olmasını istiyorsanız, iPhone 11 128 GB beyaz cep telefonu modeli tam size göre. Çift kamera sistemi ve akıllı HDR özelliği sayesinde iPhone 11 128 GB ile birbirinden sanatsal kareler yakalayabilir, içinizdeki fotoğrafçıyı ortaya çıkartabilirsiniz. Söz konusu beyaz renkli iPhone 11 128 GB özellikleri olduğu zaman cihazın tasarımı dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Göz alıcı beyaz rengi, iPhone 11'in tüm estetik kıvrım ve hatlarını ortaya koyarken zarif bir görüntü elde ediyor. Bir iPhone klasiği olan beyaz renk kasa, asla sıkılmayacağınız bir cep telefonu rengi olarak sizinle buluşuyor. iPhone 11 128 GB renkleri arasında en popüler renklerden biri olan bu model, aynı zamanda şık tasarımı ile de göz dolduruyor. Cihazın ekranı da en az kasası kadar ilgi çekici. Liquid Retina LCD ekran, gerçeğe en akın görüntüler sunarken tam ekran tasarım, sonsuzluğun sınırlarında gezmenize olanak veriyor. Beyaz dengesini ortamdaki ışığın rengine ve sıcaklığına göre ayarlayan True Tone özelliği, daha kullanıcı dostu bir ekran deneyimi sunuyor. iPhone'nunuzu tek bir dokunuş ile uyandırabilir, Haptic Touch özelliği sayesinde ise bağlamsal menüler ve kestirmelerden yararlanarak önemli işlemlerinizi çok daha seri bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

iPhone 11'i su altında kullanırken derinliğin 2 metreyi geçmemesine dikkat etmeli, cihazı 30 dakikadan daha uzun bir süre su altında tutmamalısınız. Dayanıklı bir kılıf arıyorsanız, Kılıf & Koruyucular kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Fotoğraf, video, doküman ve uygulamalarınız başta olmak üzere cep telefonunuzda dilediğiniz tüm içerikleri rahatlıkla depolayabilirsiniz. Hafızanın yetmediği durumlarda cihazınızdaki verileri güvende tutmak için bilgisayarınıza kolaylıkla aktarabilirsiniz. iPhone 11 kullanımında kameradan maksimum randıman alabilmek için ayarlarını öğrenmeli, kamera özellikleri hakkında daha detaylı bilgi edinerek onu daha etkili bir biçimde kullanabilirsiniz. Eğer siz de bir iPhone 11 128 GB satın almak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. iPhone 11 128 GB beyaz fiyat aralıklarını Teknosa üzerinden inceleyerek uygun fiyat avantajlarından yararlanabilir, alışverişinizi Teknosa ayrıcalıkları ile tamamlayabilirsiniz.

Kimler için Uygun?

Özellikle akıllı telefonundan maksimum düzeyde bir kamera deneyimi elde etmek isteyen kullanıcılar, iPhone 11 128 GB beyaz cep telefonunu tercih edebilir. Çift kamera sistemi bulunan cihaz ile birbirinden güzel fotoğraflar çekebilir, anılarınızı ömür boyu saklayabileceğiniz unutulmaz videolar elde edebilirsiniz. Söz konusu iPhone 11 128 GB beyaz cep telefonunun donanımı olduğu zaman cihazın güç ve performans verilerinin de en az diğer öne çıkan özellikleri kadar cezbedici olduğu kesin. iPhone 11 128 GB, tüm gün süren pil ömrü ile ihtiyacınız olan her an yanınızda. Pilinizi en iyi şekilde ayarlamanız iin yazılım ve donanımını ahenk içinde çalıştıran iPhone 11 128 GB beyaz aksesuarlı kutuda tercih edildiğinde şarj kablosu ile birlikte geliyor. Hızlı şarj özelliğine sahip olan cihaz, kısa bir süre içerisinde şarj olarak hayatına kaldığı yerden devam ediyor. 30 dakikaya kadar 2 metre derinlikteki suya da dayanıklılık gösteren iPhone 11 128 GB beyaz, su altı çekimlerinizde yol arkadaşınız olmaya aday. Tüm bunlara ek olarak cihazın geniş depolama alanı, çektiğiniz video ve fotoğrafları güvenle muhafaza etmenize olanak sunuyor. Özellikle 4K video çekimlerinin geniş bir depolama alanına ihtiyaç duyduğu göz önünde bulundurulursa, bu iPhone 11’in 128 GB’lık hafızası tüm çekimlerinizi gönül rahatlığıyla saklamanıza imkan veriyor.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

iPhone 11 128 GB, çift kamera sistemi ve suya dayanıklılığı ile ön plana çıkıyor. Bununla birlikte ağır çekim selfie modu da iPhone 11 128 GB beyaz cep telefonunu rakiplerinden ayıran etkileyici özellikleri arasında. iPhone 11 128 GB beyaz Teknosa aracılığıyla burada beğeninize sunuluyor. Modelin öne çıkan bir diğer özelliği ise şüphesiz ki kamerası oluyor. Oldukça iddialı bir kamera tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkan iPhone 11 128 GB, çift kamera sistemi ile hem geniş hem ultra geniş açı seçeneği barındırıyor. Böylelikle kadraj dışında neler olduğunu da görebilir, dilerseniz kadrajın tamamını tek seferde kolaylıkla yakalayabilirsiniz. iPhone 11 128 GB beyaz cep telefonunun video çekimi de kamerasının ihtişamından nasibini almış görünüyor. Yüksek kaliteli videolar çekerek bu videoları tıpkı fotoğraf düzenler gibi kesebilir, biçebilir, filtreleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Buna ek olarak saniyede 60 kare 4K video çekim özelliği bulunan iPhone 11 128 GB beyaz, videoda görüntüye yaklaştığında sesi de yakınlaştıran yenilikçi bir özelliğe sahip. Kadraja dört kat daha fazla alan sığdıran Ultra Geniş kamera, loş ışıkta çekilen fotoğrafların netliği ile şaşırttığı yenilenmiş Gece Modu, daha fazla ışık denetimine sahip yeni Portre Modu ve akıllı HDR sistemi de iPhone 11 128 GB beyaz modelinin kamerasında alkış toplayan diğer özellikler arasında. Markanın "Slofie" olarak tanımladığı ağır çekim selfie fonksiyonu sayesinde birbirinden eğlenceli selfieler çekerek sosyal medyada beğeni yağmuruna tutulmanız ise an meselesi!


İstediğiniz her şey. Ve her şey
tam istediğiniz gibi.


Gördüğünüz ve sevdiğiniz hiçbir şeyi kaçırmamanız için tasarlanan yeni çift kamera sistemi. Şimdiye kadar bir akıllı telefonda kullanılan en hızlı çip. iPhone’unuzu daha az şarj ederek daha fazlasını yapmanıza olanak veren tüm günlük pil ömrü. Ve akıllı telefon dünyasındaki en yüksek video kalitesi. Anılarınız hiç bu kadar güzel görünmemişti.


4G Standartları 3G Standartları Arka Kamera Çözünürlüğü Bellek Kapasitesi
LTE DC-HSDPA, HSPA+, UMTS 12 MP 4 GB
Dahili Hafıza Dijital Zoom Telefon Ekran Çözünürlüğü İkinci Arka Kamera Çözünürlüğü (Sayısal)
128 GB 5 828 x 1792 12
İşlemci İşlemci Çekirdek Sayısı Video Fps Değeri Oto Fokus
A13 6 240 Evet
Ön Kamera Çözünürlüğü Parmak İzi Okuyucu Pil Teknolojisi Resim Sabitleyici
12 MP Hayır Lityum-İyon (Li-Ion) Evet
Sim Kart Yeterliliği Suya Dayanıklı Uyumlu Hafıza Kartları Video Çözünürlüğü
Çiftli Sim Evet Desteklenmez 2160p (Ultra HD) 4K
Yükseklik Yüz Tanıma Mobil Ağ Bağlantı Tipi Batarya Kapasite
150, 9 Evet 4.5G 3110 mAh
Ekran Yenileme Hızı Ön Kamera Sayısı Arka Kamera Sayısı Ağırlık
60 Hz 1 2 194 GR
Bluetooth Versiyonu Derinlik Telefon Ekran Boyutu Ekran Türü
5 8, 3 6.1 inç IPS LCD
Genişlik Gps Hızlı Şarj Bluetooth
75, 7 Evet Evet Evet
Wi-Fi Desteği Ürün Rengi NFC
Evet Beyaz Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Apple iPhone 11 128GB Akıllı Telefon Beyaz
4.6
  • 5
    60
  • 4
    9
  • 3
    0
  • 2
    1
  • 1
    2
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.