Yeni
TV Ekran Boyutu 75 inç Ekran Şekli Düz (Flat)
Görüntüleme Teknolojisi Mini LED Hd Türü Ultra HD (4K)
Smart Tv Evet Hdmı Port Sayısı 4
0.0 (0 Değerlendirme)

TCL TCL 75C755GTV 75" 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Mini LED Google TV

Ürün Kodu: 780680460
  • En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoda
Satıcı: TCL Türkiye
72.349 TL
72.349 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
Satıcı
72.349 TL

Ürün Açıklaması

Eşsiz Görüntü Kalitesi
TCL QD-Mini LED
Görsel Başyapıt
TCL QD-Mini LED, gerçeğe yakın renkler ve ultra yüksek kontrast oranıyla şaşırtıcı derecede canlı görseller sunan görsel bir başyapıttır. Ayrıca daha yüksek pik parlaklık, daha geniş bir renk gamı, daha büyük bir ekran boyutu ve daha uzun kullanım ömrü sunması onu çığır açıcı bir ekran teknolojisi haline getiriyor.
* Özellikler, teknik spesifikasyonlar modele, ekran boyutuna ve bölgeye göre değişiklik gösterir. 




 
Tam Dizi Lokal Loşlaştırma (500+ alan)
Her Kare için Son Derece Özelleştirilmiş
Ekranın tamamı incelikle 500’ün üzerinde bölgeye ayrılmıştır. Tam dizi lokal loşlaştırma, görüntü sinyalleri temelinde her bölge için parlaklık yoğunluğunu hesaplayarak arka ışığı ve görüntüyü hassas bir şekilde düzeltip, dengeler, bu sayede her bir karenin daha fazla ışık ve gölge detayını gösterebilmesini sağlar.
*65" ve üzeri için 500 bölge. 
 
HDR 1300 Nit
Parlak ve Mükemmel
1300 nit parlaklığa sahip C755, gün ışığında bile değişken aydınlatma koşulları için olağanüstü canlı bir görsellik sunuyor. Güneşli veya gölgeli sahnede saklı ayrıntıların keyfini çıkarın.
 
Nano Ölçekli Mercek Dizilimi
TCL'nin Nano Ölçekli Lens Dizilimi teknolojisi ile ekranınızı aydınlatın
Gelişmiş dizili mikro yapının aydınlık ve karanlık alanlar arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapıp her görüntüye olağanüstü bir netlikle hayat verdiği görsel bir devrimi deneyimleyin. 18V ultra yüksek voltajlı flip-flop QD-Mini LED çipi ile benzersiz parlaklık ve kontrast sağlayan tek tip ışık dağılımının keyfini çıkarın.
 
QLED
Renk Mükemmelliği
Quantum Dot teknolojisini kullanarak 1.000.000.000'dan fazla canlı ve hassas renk tonunu ortaya çıkarır ve DCI-P3 standardına göre %96'ya kadar daha geniş bir renk hacmi sağlar. Kendinizi, her tonun eşsiz bir parlaklık ve derinlikle hayat bulduğu bir renk kaleydoskopuna kaptırın.
 
144Hz VRR
Ultra Yüksek Yenileme Hızı
Gurur duymak için doğmuş. Gerçek 144 Hz ekranlar, daha net görseller için daha iyi çözünürlük sağlar. Koşun, yarış yapın ve zikzaklar, yırtılmalar veya bulanıklaşmalar olmadan kendinize hızlı bir zafere yol açın.
 
IMAX Enhanced
Teatral Ses ve Görüntülerin Keyfini Çıkarın
IMAX Enhanced ekran; kalibrasyon, çözünürlük, renk, parlaklık, kontrast, çerçeve ve ses performansında en yüksek sertifika standartlarını karşılamaktadır. Evde tiyatro seviyesinde eğlence deneyimlemenizi sağlar.
 
Akıllı Bir Zihin Gözlerinizi Şımartır

Bu, gerçek dünyadaki her ayrıntıyı zengin veri tabanına yakalamak ve insan tanımaya dayalı simülasyon ve optimizasyon gerçekleştirmek için zeki bir zihin gibi algılayan ve düşünen bir AI görüntü kalitesi işlemcisidir.
Sonuç olarak doğal dünyada gördüğünüz gibi canlı renklere, mükemmel kontrasta ve kristal netliğine dayalı görsel çıktılar üretir.
 

Mutlak Işık ve Gölgeyi Mükemmel bir Şekilde Dengeler
TCL AiPQ İşlemcisi, görüntüdeki birden fazla nesneyi tanıyarak görüntü optimizasyonunu güçlendirir. HDR 1300 nite ve 7000:1'e kadar kontrast oranına ulaşır. 500'den fazla lokal loşlaştırma bölgesinin sağladığı uyumlu parlaklık ve karanlık ile canlı ve hoş bir izleme deneyiminin keyfini çıkarın.
* 65" ve üzeri için 500 bölge. 
 

Yaratıcısından İlham Alan Gerçek Renk
TCL Ai-RENK, %100'e varan renk hacmine ve %96 DCI-P3 renk gamına sahiptir, bu da TCL AiPQ işlemci veri tabanı aracılığıyla gerçek dünyadaki mikro renk ayrıntılarını doğru bir şekilde algılar. Gördüğünüz her kare, 1.000.000.000'den fazla renk tonu ile canlı, gerçeğe yakın bir görüntü sağlayacak şekilde ayarlanır, düzeltilir ve iyileştirilir.
 

Hareketli Sahneler ve Akıcı Detaylar
TCL AiPQ işlemci 3.0 tarafından desteklenen Ai-HAREKET, hızlı hareket eden nesneleri görüntüdeki boyutlarına ve konumlarına göre hassas bir şekilde algılar, heyecan verici spor karşılaşmalarında, oyunlarda ve filmlerde bulanıklığı ve yırtılmayı karşılayarak ipeksi pürüzsüz görüntüyü düzeltmek için 144 Hz VRR ve 120 Hz MEMC kadar kare sayısı cinsinden hareketi hesaplar.
 

Her Zamankinden daha Net Görüş
TCL Ai-CLARITY, her eksik ayrıntıyı akıllıca yeniden oluşturmak, can sıkıcı gürültüyü kesinlikle iptal etmek ve hatta piksel düzeyinde 2K sinyalden 4K çıkışa kadar yüksek çözünürlüğü yükseltmek için AiPQ işlemcinin zengin veri tabanını çağırır.
 

Tam HDR Aralığı
Güçlü TCL Ai-HDR; Dolby Vision IQ, HDR 10+, HDR10, HLG, vs. gibi neredeyse tüm HDR formatlarını destekler. Ayrıca filmlerde ve şovlardaki resim kalitesini daha parlak vurgularla daha geniş bir renk yelpazesiyle iyileştirerek SDR'yi HDR'ye yükseltebilir.
 
Eşsiz Ses Kalitesi
IMAX Enhanced
Evde IMAX'in Gücünü Ortaya Çıkarın
IMAX Enhanced ekran; kalibrasyon, çözünürlük, renk, parlaklık, kontrast, çerçeve ve ses performansında en yüksek sertifika standartlarını karşılamaktadır. Evde tiyatro seviyesinde eğlence deneyimlemenizi sağlar.
 
Dolby Atmos
Yeniden canlandırılmış sesin içine dalın
Benzeri görülmemiş derinlik, netlik ve ayrıntıları ortaya çıkaran Dolby Atmos, sizi çepeçevre saran bir surround ses deneyimi sunuyor.
 
Olağanüstü Oyun Deneyimi
Game Master 2.0
Dilediğiniz gibi oynayın
Hareket halinde en iyi yükseltme teknolojisi ile bir sonraki seviye oyun deneyimini yaşayın. Gelişmiş görüntü ve ses deneyiminin kilidini açın, TCL Game Master ile daha akıcı akışı deneyin.
 
AMD FreeSync Premium Pro
Kopma yok. Takılma yok. Sadece oyun var.
En yüksek AMD FreeSync standardıyla tescillenmiş olan C755, neredeyse her karede akıcı, yapaylık içermeyen performansla takılan oyunlara ve bozuk karelere son veriyor.
 
Oyun Resim Modu
Oyun Çubuğu'nda orijinal, FPV ve RPG arasından tercih ettiğiniz resim modunu seçin ve sürükleyici bir oyun deneyiminin keyfini çıkarın.
 
Ekran Görüntüsü
Hareket edip ateş edin ve bravo! Oyun Çubuğu'ndaki Ekran Görüntüsü ile en iyi oyun anınızı yakalayın!
 
ALLM (6 ms kadar)
Otomatik Düşük Gecikme Modu
Düşük Gecikme Modu, yanıt süresini otomatik olarak yaklaşık 6 ms giriş gecikmesine düşürür. Düşmanlarınızdan her zaman önde olursunuz.
 
VRR (144Hz)
Değişken Yenileme Hızı
144 Hz'lik devrim niteliğindeki değişken yenileme hızı, sizi akıcı ve büyüleyici bir oyun deneyimine götürdü.
 
Gölge Geliştirme
Gölge Geliştirme ile her zaman en derin gölgelerde gizlenenleri keşfeden, düşmanın tuzağını bozan ve en önemlisi mücadeleyi kazanan ilk kişi olabilirsiniz.
 
Nişan Alma Yardımı
İlk kandan efsaneye kadar Nişan Alma Yardımı, hedefinize hızlı ve zahmetsizce nişan almanıza yardımcı olur. Oyun çubuğunda Nişan Alma Yardımını bulun ve etkinleştirin!
 
Benzersiz Özen ve Akıllı Özellikler
Düşük Yansıtma
TV parlamalarına son
Çocuklarınız için endişelerinizi paylaşıyoruz. Eğlenceli ve çocuklara uygun içeriğin kilidini açmak ve çocuklarınızı ebeveynleri endişelendirmeyen bir dijital oyun alanına sokmak için Çocuk Profilini etkinleştirin.
 
TÜV Düşük Mavi Işık ve Kırpışmasız
Göz sağlığınıza öncelik veriyor
TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık ve kırpışmasızlık sertifikasına sahip TV'lerimiz, çarpıcı görüntü kalitesi sunmanın yanı sıra sağlığınıza da öncelik veriyor. Size ve sevdiklerinize büyüleyici ve güvenli bir izleme deneyimi sunması için TCL'ye güvenin.
 
Çocuk Profili
Güvenli Bir Oyun Alanı
Çocuklarınız için endişelerinizi paylaşıyoruz. Eğlenceli ve çocuklara uygun içeriğin kilidini açmak ve çocuklarınızı ebeveynleri endişelendirmeyen bir dijital oyun alanına sokmak için Çocuk Profilini etkinleştirin.
 

Büyük ekranda görüntülü görüşme yapın
Google'ın görüntülü sohbet uygulaması ile kolayca bire bir veya grup aramaları yapabilirsiniz. Notlar, sesli veya görüntülü bildiriler ve çok daha fazlasını gönderin.
* Uyumlu bir kamera gereklidir. Ayrıca satılır. 
* Google Meet, Google LLC şirketinin bir ticari markasıdır. 
 
Multi View 2.0
Çok görevli bir TV hizmetinizde
Aynı anda dört adede kadar farklı programı izlemek için Dörtlü Yayın özelliğini deneyin. Büyük ekranınızın tam kontrolünü kolaylıkla elinize alın.
 
AirPlay 2
Anında Bağlanın
En sevdiğiniz anları anında paylaşırken daha fazla keyif için Apple cihazınızı daha büyük ekranınıza bağlayın.
* Bu hizmet yalnızca TV ve cep telefonu açıkken çalışır. Bazı akıllı TV uygulamaları Dikey Modu desteklemeyebilir. 
* Apple ve AirPlay 2, Apple Inc. şirketinin ABD ve diğer ülkelerde tescilli ticari markalarıdır. AirPlay 2 için iOS 12.3 veya üzerin ya da macOS 10.14.5 veya üzeri gerekir. 
 
Benzersiz Tasarım
İnce & Uni-body
Uni-body tasarımının sanatıyla tanışın
İnce profili ve kusursuz paneliyle TCL C755, her ortama zahmetsizce entegre olarak evinizi büyüleyici bir şahesere dönüştürür. Sanat ve teknolojinin mükemmel birleşimini deneyimleyin.
 
Çerçevesiz ve Orta Stant
Daha fazla ekran, daha az sınır
C755'in üç taraflı, çerçevesiz tasarımı, içeriğin tam ekranda ve daha geniş bir açıyla görüntülenmesini sağlarken aynı zamanda kendinizi aksiyonun içinde hissetmenizi sağlar.
  
Ekran Boyutu


Bluetooth Çözünürlük (Ekran) Ethernet Lan Bağlantısı Garanti Süresi (Yıl)
Evet 3840x2160 Evet 2
Garanti Tipi Hdmı Port Sayısı Model Kodu Wi-Fi Desteği
Resmi Distribütör Garantili 4 75C755GTV Evet
TV Ekran Boyutu Ekran Şekli Enerji Sınıfı Görüntüleme Teknolojisi
75 inç Düz (Flat) G Mini LED
Hd Türü Smart Tv Ağırlık (Ayaklı) Dahili Uydu Alıcısı
Ultra HD (4K) Evet 31.2 KG Evet
Ağırlık (Ayaksız) DLNA
29.4 KG Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu [email protected] adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
TCL 75C755GTV 75" 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Mini LED Google TV
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.