Ücretsiz Kargo

0.0 (0 Değerlendirme)

Steelseries SteelSeries Arctis 7P+ Kablosuz Gaming Kulaklık

Ürün Kodu: 125089166
  • En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoda
9.999 TL
9.999 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

SteelSeries Arctis 7P+ oyuncu kulaklıkları, kablosuz yapısı ile sınırsız hareket alanı vadederken uzun pil ömrü ile de oyunlarınızı dilediğiniz süre oynamanıza imkân tanıyor. Farklı pek çok cihaz ile uyumlu olması ile de size ayak uyduracak model, son derece konforlu yapısı ile de kullanıcı deneyimini yukarı taşıyor. Siz de SteelSeries Arctis 7P+ wireless gaming kulaklık modeli hakkındaki tüm merak ettiklerinizi Teknosa'da bulabilir, alışverişiniz için hemen sepetinizi doldurabilirsiniz.

SteelSeries Arctis 7P+ Oyuncu Kulaklığını Neden Almalıyım?

SteelSeries Arctis 7P+ kulaklık modelleri, bir gaming kulaklık almak isterseniz en ideal seçimler arasında parlıyor. Konforundan çalışma prensibine kadar başlı başına bir oyuncu kulaklığı olan model, tümüyle kablosuz. Dahası, geliştirilmiş batarya sistemi sayesinde 30 saate varan pil ömrü ile de kesintisiz bir oyun deneyimine izin veriyor. SteelSeries Arctis 7P+ oyuncu kulaklığı gerçek kablosuz yapısı ve uzun pil ömrü ile sınırsız hareket alanı içerisinde saatlerce oyun oynamanıza imkân tanıyor. Oyun için iletişimlerinizde ise cihazda Discord onaylı ClearCast çift yönlü, gürültü önleyici mikrofon sistemi var. Böylelikle oyun arkadaşlarınız ile çok sağlıklı bir şekilde iletişim kurabilir ve gerekli komutları vererek harekete geçebilirsiniz. Bu kulaklıklar, farklı pek çok oyun cihazı ile uyumlu olması bakımından da artı sağlıyor. Özellikle de tüm cihazlarınızda aynı ses kalitesini koruyabileceğiniz bir kulaklık arıyorsanız markanın bu modelleri nokta atışı bir seçim olabilir. PlayStation 5'teki Tempest 3D AudioTech ile tam uyumlu olan model, PlayStation 4, PC, Android, Switch, USB-C iPad'ler ve benzeri cihazlarla da uyum sağlıyor. Böylece oyun amaçlı kullandığınız kaç cihazınız varsa hemen hepsinde bu model ile yüksek ses kalitesine, etkili mikrofon sistemine ulaşabilirsiniz. Yüksek kalite hoparlör sürücüleri ile donatılan bu modeller, güç algılanan sesleri de öne çıkarmasını biliyor. Bu sayede pusu kuran düşmandan en düşük desibelli ayak seslerine kadar da oyun içi tüm unsurları mükemmelen duyabilir, oyunlarınızda üstün performans gösterebilirsiniz.

SteelSeries Arctis 7P+ Kablosuz Kulaklığı Nasıl Kullanırım?

SteelSeries Arctis 7P+ kablosuz kulaklıkları, pratik ve kompakt tasarımı ile de son derece kolay bir şekilde aktif hâle getirilip kullanılabiliyor. PlayStation 5'teki Tempest 3D AudioTech ile tam uyumlu olan model, PlayStation 4, PC, Android, Switch, USB-C iPad'ler ve benzeri cihazlarla da çalışabiliyor. Bu çok yönlülük sayesinde kulaklığınızı her oyun cihazınızda rahatça kullanabilirsiniz. 2.4GHz kablosuz ve çok düşük gecikmeli bağlantı sunan bu modeller, böylece markanın farklı cihazlarında da kullandığı kablosuz sistemi sunuyor. Yani SteelSeries Arctis 7P+ wireless oyuncu kulaklıkları, bluetooth yerine 2.4GHz kablosuz platformunu kullanıyor. Daha iyi ses performansını amaçlayan bu platform, ultra düşük gecikmesi ile de size ayak uyduruyor. Bu kablosuz bağlantının ise 12 metrelik bir çekim mesafesi var. Yazılımsal gereksinimler içerisinde ise Sonar Windows 10 ve üzeri ve GG / Engine ise Windows 8,1ve üzeri, Mac OS 10,12 ve üzeri olarak belirleniyor. Kulaklığın yan tarafında bulunan ve ileri - geri hareket ettirebileceğiniz kontrol sistemi ile de sesleri yönetebilirsiniz. USB-C aparatı da kablosuz sistemler arasında kolayca geçiş yapabilmenizi sağlıyor. Son derece etkili, çift yönlü mikrofonu ise ileri - geri hareket ettirerek konumlandırabilirsiniz. Böylece iletişime geçmenize gerek olmayan durumlarda mikrofonu geri çekerek daha rahat hissedebilirsiniz. 30 saatlik pil ömrü sunan modelde, 15 dakika hızlı şarj ile 3 saat oynama imkânı da sunuyor. Ürünün paket içeriği ise şu şekilde: Arctis 7P+ Kulaklık, USB-C kablosuz verici, mobil ses kablosu, şarj kablosu, USB-C'den USB-A'ya adaptör ve ürün bilgi kılavuzu.

Kimler İçin Uygun?

Kablolara takılı kalmadan, yüksek ses kalitesinde oyun oynamak isteyen geniş bir kesim için bu modeller uygun olabilir. 30 saatlik pil ömrü sunması ile de öne çıkan SteelSeries Arctis 7P+ 15 dakikalık hızlı şarj özelliği sayesinde de 3 saatlik bir kullanıma izin veriyor. Bunun beraber cihazın çok yönlü olduğunu söylemek de mümkün. Bu açıdan PlayStation 5'teki Tempest 3D AudioTech, PlayStation 4, PC, Android, Switch, USB-C iPad'ler ve benzeri cihazlarla uyumlu olması da bu cihazlara sahip oyuncular için oldukça önemli. Ürün, ses kalitesi noktasındaki beklentileri de karşılayabiliyor. 40 mm neodim sürücüleri ile donatılan model, 20 – 20000 Hz frekans tepki aralığına ve 98 dBSPL kulaklık hassasiyetine sahip. USB-C aparat ile kesintisiz geçişe imkân tanıması da PlayStation 5, PS4, PC, Android, Switch ve benzeri cihazlar arasındaki değişimleri kolaylaştırıyor. Ses noktasında yüksek beklentileri karşılamasını bilen SteelSeries Arctis 7P+ modelleri, Arctis 7 Serisi ile aynı yüksek kaliteli hoparlör sürücülerine sahip. PS5'teki Tempest 3D Audio teknolojisiyle tam uyumlu olması da yine önemli ayrıntılar arasında. Tüm bu teknik değerlere ek olarak konforu ile de rahat bir kullanımı önceleyenleri kendisine çekiyor. Kafa bandından kulak kulaklık pedleri kısmında kadar esneklik ve konforu koruyan model, böylece saatler süren oyunların ardından dahi rahatsızlık hissini minimize etmeye çalışıyor.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

En çok öne çıkan özelliklerinden biri farklı pek çok cihaz ile uyumlu olması. Bu açıdan çok yönlülüğü ile adından söz ettiren oyuncu kulaklıkları, PlayStation 5, PS4, PC, Android, Switch ve benzeri cihazlar için uyumlu. 15 dakikalık hızlı şarjın sunduğu 3 saatlik oynama süresi de takdir topluyor. Böylece ani pil bitmeleri, azalmaları gibi durumlar karşısında saatlerce oynayacağınız oyuna da yalnızca 15 dakikada hazırlanabilirsiniz. Gürültü engelleyici mikrofon sistemi de sağlıklı bir şekilde oyuncu arkadaşlarınız ile iletişime geçebilmenize imkân tanıyor. Dayanılı çelik kafa bandı ise uzun ömürlülüğü ile uzun zaman favori kulaklığınıza sahip olmanızı sağlıyor. Dilerseniz, çok daha fazla marka ve model için Oyuncu Kulaklığı sayfamızı ziyaret edebilir, oyun dünyanız için aradığınız tüm ürünlere ise Gaming Ürünleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.


Designed for PlayStation 5 and also compatible with PlayStation 4, PC, Android, Switch, USB-C iPads and more


Multi-Platform USB-C dongle lets you swap easily between systems for low latency 2.4 GHz wireless designed for gaming


Featuring the latest USB-C charging for maximum flexibility plus 15min quick charge for 3 hour usage


Upgraded 30-hour battery life outlasts even your longest gaming sessions


Discord-certified ClearCast bidirectional noise cancelling microphone


Hear stunning detail in all next-gen games with award-winning Arctis sound


Gürültü Yok Etme Etkisi Kulaklık Hassasiyeti Bağlantı Teknolojisi
Evet 98 Kablosuz

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
SteelSeries Arctis 7P+ Kablosuz Gaming Kulaklık
0.0
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.