Sony Kulak Üstü Kulaklık Fiyatları ve Modelleri

3 Sonuç
Sıralama
Marka
Sony WH-1000XM5 Gürültü Engelleme Özellikli Tamamen Kablosuz Siyah Kulaklık
5.0 (1 Değerlendirme)

Sony WH-1000XM5 Gürültü Engelleme Özellikli Tamamen Kablosuz Siyah Kulaklık

14.749 TL
Sony WH1000XM4 Kulak Üstü Mikrofonlu Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Kulaklık Siyah
5.0 (1 Değerlendirme)

Sony WH1000XM4 Kulak Üstü Mikrofonlu Gürültü Engelleme Özellikli Kablosuz Kulaklık Siyah

11.748 TL
Sony WH-1000XM5 Gürültü Engelleme Özellikli Tamamen Kablosuz Gümüş Kulaklık

Sony WH-1000XM5 Gürültü Engelleme Özellikli Tamamen Kablosuz Gümüş Kulaklık

14.739 TL

Sony Kulak Üstü Kulaklık

Üst seviye dinleme kalitesi sunan Sony kulak üstü kulaklık çeşitleri Teknosa’da sizi bekliyor. Tasarımları ve teknik özellikleriyle farklılık gösteren ürünler her alanda kusursuz bir dinleme deneyimi yaşamanız için geliştiriliyor. Müzik ve ses sistemi ve ürünleriyle de bilinen Sony markasının ürünleri farklı kullanım alanlarında üstün performans göstermeyi başarıyor. Spordan film izlemeye kadar birçok kullanım amacı için ürünleri değerlendirebilirsiniz. Teknoloji devleri arasında bulunan Sony markasının kulak üstü kulaklık modellerini Teknosa güvencesiyle satın alabilirsiniz.

Sony Kulak Üstü Kulaklık Modelleri

Müzik dinleme ve film izleme gibi aktivitelerin her alanda yapılmasına olanak tanıyan kulaklıklar Sony teknolojisiyle üstün donanımlarla sunuluyor. Kulak ergonomisine özel olarak geliştirilen ürünler sunduğu bass ve ses aralığıyla her aktivitenin yıldızı olmaya aday. Aktivitelerinizin daha keyifli geçmesi için markanın ürünlerini tercih edebilirsiniz. Kulak üstü kulaklık Sony modelleri kablolu ve kablosuz olarak ikiye ayrılıyor. Kablosuz seçenekler aktivitelerinizi özgür bir biçimde gerçekleştirebilmeniz için oldukça ideal. Kablo karışması gibi problemler yaşamak istemiyorsanız ürünleri tercih edebilirsiniz. Sony kulak üstü kulaklık kablolu modelleri ise klasik tasarımdan vazgeçemeyenlere hitap ediyor. Ürünlerin kulaklık kablosu dayanıklılığı sayesinde uzun ve güvenli kullanım sunuyor. Bununla birlikte sizi yetersiz pil gücü gibi problemlerden kurtarıyor. Klasik ve güvenli bir seçim yapmak isterseniz kablolu modeller tam size göre! Tüm bunlara ek olarak Sony ürünleri tasarımları ve teknik özellikleriyle de çeşitlilik gösteriyor. Kullanım alanınıza ve kişisel zevkinize uygun Sony kafa üstü kulaklık seçeneğini sayfamızda rahatlıkla bulabilirsiniz.

Üstün Dinleme Deneyimi Sunan Özellikler

Sony kulak üstü kulaklık çeşitlerini aynı skalada bulunan ürünlerden farklı kılan birçok özellik bulunuyor. Bununla birlikte ürünlerin tasarımları da diğer seçenekler arasında oldukça dikkat çekiyor. Ürünleri tercih ederek Sony farkını hissedebilirsiniz. Son teknoloji gürültü önleme özelliği Sony ürünlerini öne çıkaran donanımlar arasında başı çekiyor. Auto NC Optimizer teknolojisiyle gelen gürültü engelleme özelliği her frekanstan sesi engeller. Bu özelliğe sahip Sony ürünlerini kalabalık ortamlarda dahi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bununla birlikte geniş frekans aralığıyla sunulan ürünler bas, orta ve ince seslerin kusursuz bir şekilde yansıtır. Oyun, film ve müzik gibi aktivitelerinizin tümünde bu özelliğin getirdiği konforu hissedebilirsiniz. Üst skalada bulunan Sony kulak üstü kulaklık çeşitlerinde yapay zeka desteli arama özellikleri de mevcut. Sesinizi dış ortamdan izole bir şekilde aktarabilen Aİ tabanlı algoritma görüşmelerinizi kusursuz bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Kalabalık ortamlarda konforlu görüşmeler gerçekleştirmek için ürünleri tercih edebilirsiniz. Tüm bunlara ek olarak Sony kulak üstü kulaklık Bluetooth’lu ürünlerin hızlı bağlantı özelliği de öne çıkıyor. Ürünler ilk eşleştirmeden sonra otomatik bağlantı sağlayabiliyor. Ayrıca 5.0 Bluetooth donanımı sayesinde 10 metre görüş alanı sunuyor. Özellikle film izleme ve oyun aktiviteleriniz için bu modelleri değerlendirebilirsiniz.

Sony Kafa Üstü Kulaklık Fiyatları

Sony kulak üstü kulaklık fiyatları ürünlerin özelliklerine göre farklılık gösteriyor. Bununla birlikte ürünleri tasarım detayları da fiyatlara etki edebiliyor. Bütçenize uygun seçenekleri sayfamızda bulabilirsiniz. Markanın kablolu modelleri uygun fiyatlı seçenekler arasında yer alıyor. Ürün seçiminde uzun ömürlü kullanım ilk kriterinizse bu modelleri değerlendirebilirsiniz. Sony kulak üstü kulaklık kablosuz çeşitleri ise orta fiyat aralığında yer alıyor. Oyun ve film izleme gibi mesafe gerektiren kullanımlar için ürünleri tercih edebilirsiniz. Teknosa ile bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun kulaklığı bulmak oldukça pratik. Fiyat Aralığı, Marka ve Stok Durumu gibi filtre seçeneklerini kullanarak ürün seçiminde nokta atışı yapabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.