Manikür & Pedikür Seti Fiyatları ve Modelleri

13 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
  • Çok Satanlar
    Beurer MP 84 Şarjlı Manikür Pedikür Seti̇
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Beurer MP 84 Şarjlı Manikür Pedikür Seti̇

    %15
    5.890 TL
    4.995 TL
  • Çok Satanlar
    Beurer MP 41 Manikür Pedikür Seti

    Beurer MP 41 Manikür Pedikür Seti

    2.349 TL
  • Çok Satanlar
    Beurer MP 62 Profiline  10 Uçlu Manikür Ve Pedikür Seti

    Beurer MP 62 Profiline 10 Uçlu Manikür Ve Pedikür Seti

    3.950 TL
  • Çok Satanlar
    Beurer MP 42 Manikür Pedikür Cihazı Tırnak Bakım Seti
    5.0 (1 Değerlendirme)

    Beurer MP 42 Manikür Pedikür Cihazı Tırnak Bakım Seti

    2.449 TL
  • Lydsto Elektrikli Tırnak Makası Ve Törpüsü

    Lydsto Elektrikli Tırnak Makası Ve Törpüsü

    1.499 TL
  • Fakir CR99 Ayak Ve Topuk Törpüsü

    Fakir CR99 Ayak Ve Topuk Törpüsü

    1.599 TL
  • Çok Satanlar
    Beurer MP 60 Manikür Pedikür Seti

    Beurer MP 60 Manikür Pedikür Seti

    3.159 TL
  • Beurer MP 60 9 Adet Manikür Pedikür Seti Yedek Başlıklar

    Beurer MP 60 9 Adet Manikür Pedikür Seti Yedek Başlıklar

    1.385 TL
  • Beurer MP-52 Yedek Uç Seti

    Beurer MP-52 Yedek Uç Seti

    1.195 TL
  • Beurer MP 41 Manikür Pedikür Aleti Yedek Seti

    Beurer MP 41 Manikür Pedikür Aleti Yedek Seti

    839 TL
  • Beurer MP-52 Manikür Pedikür Cihazı

    Beurer MP-52 Manikür Pedikür Cihazı

    2.695 TL
  • Çok Satanlar
    Beurer MP 42/44 Manikür Pedikür Yedek Seti

    Beurer MP 42/44 Manikür Pedikür Yedek Seti

    839 TL
  • Beurer MP 44 Manikür Pedikür Seti̇

    Beurer MP 44 Manikür Pedikür Seti̇

    2.899 TL

Düzenli olarak manikür ve pedikür yaptırmak daha bakımlı görünmeye olanak sağlar. Güzellik merkezlerinde yaptırılan manikür/pedikür işlemleri hem çok vakit alır hem de hijyen açısından risk taşır. Manikür ve pedikür seti sayesinde evinizin konforunda el ve ayak bakımınızı kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Böylelikle hem zaman hem de bütçe açısından tasarruf etmiş olursunuz.

Manikür ve Pedikür Seti Nedir?

Manikür ve pedikür seti, evde el ve ayak bakımı yapmaya olanak sağlayan aletlerin bir arada sunulduğu setleri ifade eder. İçerisinde bulunan aletler sayesinde tırnaklarınızın bakımını kısa süre içerisinde yapmanız mümkün hale gelir. Setin içerisinde yer alan törpü, tırnak pensi gibi ürünler ile el/ ayak tırnak ve tırnak etlerinin bakımını rahatlıkla yapabilmeniz için özel olarak tasarlanır. Eğer çalışan biriyseniz manikür ve pedikür setine sahip olduğunuzda el ve ayaklarınızın bakımını dilediğiniz zaman yapabilirsiniz. Böylelikle zaman tasarrufu elde edebilirsiniz.

Manikür ve Pedikür Seti Nasıl Kullanılır?

Manikür ve pedikür setini kullanmanın belirli püf noktaları bulunur. Bu püf noktalara dikkat etmeniz setin içerisindeki aletleri en doğru ve verimli şekilde kullanmanıza olanak sağlar.

Öncelikle manikür ve manikür pedini kullanmadan önce el ve ayakların yumuşatılması faydalı olur. Yumuşatma işlemi için ılık sudan faydalanılabilir. El ve ayaklarınızı bekleteceğiniz suyun içerisine dilerseniz çeşitli el ve ayak bakım ürünleri ekleyebilirsiniz. Örneğin; hindistan cevizi yağı, zeytinyağı, badem yağı gibi ürünler el ve ayaklarınızın daha yumuşak olmasına imkan tanır.

Yumuşatma işleminden sonra ölü derilerden kurtulmak gerekir. Bunun için et itici ürünü kullanarak tırnağın yanındaki et geriye itilir. Eğer tırnak etleri uzadıysa tırnak pensi yardımıyla temizlenir. Alternatif olarak tırnak eti makası da tırnak etlerini temizler. Bu işlemi yaparken dikkatli olunması gerekir. Aksi takdirde tırnak etinin derinden kesilmesi enfeksiyon riski ile karşı karşıya bırakabilir.

Ölü derilerden arındırma işlemini tırnak ve tırnak etlerini şekillendirme adımı takip eder. Tırnaklarınızı kısaltma işlemini isterseniz bu aşamada yapabilir isterseniz yumuşatma işleminden önce de yapabilirsiniz. Tırnakları kısaltırken bütün tırnaklarınızın eşit uzunlukta olmasına dikkat edilmeli. Hepsi eşitlendikten sonra seçtiğiniz tırnak şekline göre tırnakları tırnak parlatıcı törpü ile törpüleyebilirsiniz. Topuğunuzda bulunan ölü derileri ise ayak törpüsü ile arındırmanız mümkündür.

Son bir adım olarak el ve ayaklarınızı nemlendirmek oldukça önemlidir. Aksi takdirde yaptığınız işlemlerden tam verim alamazsınız. El ve ayaklarınızın kuru kalmaması gerekir. Ellerinizi ve ayaklarınızı kremler ya da bakım yağları ile nemlendirmeniz gerekir. Tırnaklarınız için özel üretilen bakım kremi ya da yağlar kullanılabilir.

Nemlendirme işlemini de tamamladıktan sonra manikür ve pedikür setinde bulunan aletleri temizleyip kaldırmanız faydalı olur. Sabun ve ılık su kullanarak içerisinde yer alan aletleri kolaylıkla temizleyebilirsiniz. Eğer elektronik bir cihaz kullanıyorsanız kullanma kılavuzunda yer alan adımları takip ederek cihazın bakımını ve temizliğini yapabilirsiniz.

Manikür ve Pedikür Setinde Hangi Ürünler Vardır?

Bütün manikür ve pedikür setleri aynı içeriğe sahip değildir. Modeline göre içinde ne olduğu değişiklik gösterse de genel olarak manikür makası, tırnak törpüsü, tırnak fırçası, tırnak eti pensi, kütikül makası ve krong (tırnak eti itici) ana malzemelerdir. Manikür makası, tırnak etlerini düzgün bir biçimde kesmek için kullanılır. İşlemi daha temiz ve düzenli yapmak için etkilidir. Tırnak kenarlarını şekillendirmek için tırnak törpüsü kullanılır.

Tırnak fırçası ise tırnak içinin temizlenmesinde kullanılır. Ek olarak tırnak etlerinin yanlarında olan deri ve pullanmaları temizler. Tırnağın etrafında oluşan etleri temizlemek için tırnak eti pensinden yardım alınır. Küt bir uca sahiptir. Tırnak eti pensini kullanmadan önce el ve ayakları ılık suda yumuşatmak önemlidir. Daha hassas işlemler için keskin ve açılı bir uca sahip olan katikül makası kullanılır. Kütiküllerin tırnağın yatağından kolay bir şekilde çıkarılmasına olanak sağlar. Son olarak ölü derileri itmek için krong yani tırnak eti itici kullanılır.

Setlerin içerisinde bulunan ürünler modeline göre değişkenlik gösterir. Setlerin içerisinde yer alan aletleri inceleyerek hangisinin size en uygun olduğunu kolaylıkla belirleyebilirsiniz. Örneğin; sadece tırnaklarınızı kısaltıp şekillendirmek istiyorsanız tırnak makası ve törpüden oluşan bir set sizin için yeterli olacaktır.

Manikür ve Pedikür Seti Fiyatları

Şarjlı manikür seti ve pedikür seti için değişik markalar vardır. Bu yüzden standart ve kalite açısından farklı olurlar. Manikür ve pedikür seti, markalara göre farklı fiyatlara sahip olur. Bunun yanında setin ürün içeriği, ürünlerde kullanılan malzemeler, ürünlerin kullanım süreleri ve makinenin özellikleri de fiyatlardaki değişime neden olur. Bu fiyat farklılıkları sebebi ile bütçenize uygun olan ürünleri bulmanız kolay olur. Manikür ve pedikür setlerini inceleyebilir ve size en uygun olanı seçebilirsiniz. Hangi seti alacağınıza karar verirken fiyatının yanı sıra kalitesine de önem vermeniz yararlı olur.

Manikür ve Pedikür Seti Çeşitleri

Manikür ve pedikür seti çeşitleri, farklı ihtiyaçlara yönelik olarak tasarlanır. Genel olarak manuel ya da elektrikli olarak iki farklı kategoriye ayrılır. Elektrikli modeller, manikür ve pedikür işlemini daha kısa süre içerisinde yapmanızı sağlar. Siz de evinizin konforunda bakımlarınızı yapmak istiyorsanız Teknosa'daki birbirinden işlevsel kişisel bakım ürünlerine göz atıp ihtiyacınız olanları uygun fiyata satın alabilir, hijyenik ve rahat bir kullanım deneyimi elde edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.