Logitech Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouse Mavi Gri

Ürün Kodu: 125191427
  • En geç 15 Mayıs Çarşamba günü kargoda
Satıcı: Betaplus
909 TL
909 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Kablosuz mouse çeşitleri, bilgisayar başında vakit geçirirken özgürce hareket etmenize destek verir. Hareket özgürlüğünü kısıtlamadığı için daha konforlu bir deneyim yaşamanıza katkı sağlar. Konfor sağlayan özelliğinin yanı sıra USB sistemleri sayesinde Windows, Linux Mac, iPadOS ve Microsoft Surface ile de bağlanabilme yeteneğine sahiptir. Bilgisayar aksesuarlarının en popüler markalarından biri olan Logitech, kablosuz mouse teknolojisini daha keyifli hale getirir. Markanın ürünleri arasında ön plana çıkan M350 Pebble, konforu ve şıklığı bir arada sunar. Ürünün şık tasarımı çalışma motivasyonunuzu artırırken, ergonomik tutuş sağlayan yapısı bilgisayar başında geçirdiğiniz saatleri daha verimli hale getirebilir. Zarif tasarıma ve işlevsel özelliklere sahip olan bir kablosuz mouse kullanmak isterseniz ürünün özelliklerine göz atabilirsiniz.

Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouse Modelini Neden Almalıyım?

Şık Tasarımıyla çalışma masanızda enerjik bir duruş sergileyen Logitech M350 Pebble kablosuz mouse mavi gri tonlarına sahiptir. Ürünün SilentTouch teknolojisiyle çalışan iki ana tuşunun ortasında döner düğme yer alır. SilentTouch sayesinde hem tuşlar hem de döner düğme son derece sessiz çalışır. Standart ürünlerde duyulan ses oranını yüzde 90 azaltma yeteneğiyle avantaj sağlar. Bu özellik ürünü kalabalık ofisler için de ideal hale getirebilir. Siz bilgisayarda çalışırken yanınızdaki arkadaşınız kablosuz mouse sesini neredeyse duymaz. Sessiz çalışma özelliği ile birlikte kullanımda yumuşak bir his sağlar. Bu durum da sayfalar arasında gezinmeyi daha keyifli ve zahmetsiz hale getirebilir. Ayrıca ürünün döner tekerleği, kauçuktan üretildiği için avantajlıdır. Kauçuk yapı, sayfayı kaydıracağınız zaman mouseu daha rahat kontrol etmenize destek verir. Ürünün kullanım konforu sağlayan özellikleri bunlar da sınırlı değildir. Yoğun kullanımda bilek yorgunluğunu minimum seviveye düşürmek için tuşların bulunduğu kısma doğru incelen bir sunar. Ergonomik tasarıma sahip olan ürünü satın alarak, çalışma saatlerinizi daha konforlu hale getirebilirsiniz.

Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouseu Nasıl Kullanırım?

İyi bir kullanıcı deneyimi için özel olarak tasarlanan M350 Pebble kablosuz mouse modelinin kullanımı son derece kolaydır. Ürünü ilk kez kullanacağınız zaman üst panelin altındaki bandı çıkarmanız yeterli olur. Bant çıkarıldığında kablosuz mouse otomatik olarak çalışmaya başlar. Gerekli ayarı yapmak için gövdeye mıknatısla bağlı olan üst paneli kaldırabilirsiniz. Manyetik üst paneli kaldırdığınızda gövdenin iç kısmında pil yuvası olduğunu görebilirsiniz. Pil yuvasının hemen yanında da USB bağlantısı sağlamak için kullanacağınız dongle mevcuttur. Dongle alıp, pilleri yerleştirdikten sonra üst paneli kapatabilirsiniz. Bilgisayarınızın USB girişine dongleı entegre ettikten sonra mouseu hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ürünün dongleı 2,4 GHz veri aktarım hızıyla çalışır. Bu da hareketlerinizin hızla bilgisayara aktarılmasına destek verir. Logitech Pepple’ın konforlu kullanım özelliklerinden bir diğeri de Bluetooth bağlantısıyla çalışabilme özelliğidir. Dongleı kullanmak istemezseniz, ürünün alt panelinde bulunan Bluetooth tuşuna dokunabilirsiniz. Bu tuşa dokunduğunuz an mouse, kablosuz ağları tarar. Bilgisayarınızdan Bluetooth bağlantısını açık konuma getirip eşleştirme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouse Mavi Gri Modeli Kimler için Uygun?

Bilgisayar başında çalışırken özgürce hareket etmek isteyen herkes için uygun olan ürün, farklı bağlantı modlarıyla aktif hale gelme yeteneği ile de kullanıcılarına avantaj sağlar. Hem dongle hem de Bluetooth bağlantı sistemi, dizüstü bilgisayarında sınırlı USB A bağlantı noktası bulunanlar için ideal seçeneği sunar. Ayrıca Logitech M350 Pebble, yüksek hassasiyetle çalışan optik izleme sensörü teknolojisine ve 1000 DPI sensör çözünürlüğüne sahiptir. Bu yetenekleriyle ürünü her yüzeyde kontrol edebilme şansınız olur. Her yüzeye duyarlı sensör ve ergonomik kullanım özellikleri, video ve fotoğraf düzenleme, grafik tasarım gibi ağırlıklı olarak mouseun kullanıldığı işlerde de kolaylık sunabilir. Bunlarla birlikte mouse 26 mm yüksekliğe, 59 mm genişliğe 107 mm derinliğe sahiptir. Ağırlığı ise sadece 82 gramdır. Kompakt yapısı, ürünü her yere kolaylıkla taşımak için ideal hale getirir. Şık tasarıma sahip olan, özellikleriyle avantaj sağlayan hassas ve işlevsel bir kablosuz mouse arıyorsanız, bu ürün tam size göre olabilir.

Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouse Mavi Gri Modelinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Kablosuz mouse teknolojisini şıklıkla birleştiren Pepple’ın en çok öne çıkan özelliği tasarımıdır. Ürün serisi ismini çakıl taşı gibi pürüzsüz olan yüzeyinden alır. Ortalama bir avuç içi boyutunun yarısı kadar şekillendirildiği için kontrolü son derece kolaydır. Ürünün gövdesi mat kaplamalı ve dayanıklı plastik yapıya sahiptir. Ayrıca, Logitech M350 Pebble kablosuz mouse, bir adet AA pille 18 aya kadar çalışabilir. Pil seviyesini koruyan özelliklerinden birisi, mouseun hareket algılamadığı zaman otomatik olarak uyku moduna geçmesini sağlayan sensörleridir. Bu sensörler, mouseun açık konumda bilgisayar çantasında taşıdığını da algılayarak güç tasarrufu moduna geçmesini sağlar. Bu özelliği, çalışmalarınız sırasında imlecin aniden yavaşlama riskini de minimum seviyeye indirebilir. Ürünün manyetik üst paneli de en sevilen niteliklerinden bir diğeridir. Mouseu temizlemek istediğiniz zaman üst paneli kaldırarak yumuşak bir fırça yardımıyla gövdeye biriken tozları kolaylıkla yok edebilirsiniz. Tasarım ve konfor özellikleriyle birlikte 10 metrelik menzili de Logitech M350 modelinin en sevilen özelliklerinden birisidir. Yüksek menzil, istenmeyen bağlantı sorunları yaşamanızı engeller. Tüm seyahatlerinizde size eşlik edebilecek, uzun ömürlü ve kaliteli mouseu kullanarak bilgisayar deneyiminizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz.


Modern, Slim and Beautiful Pebble Shape: Logitech Pebble has standout simplicity with a design that is nice to hold, feels great in your hand and is easy to carry around


Silent Clicks and Ultra-Quiet Scrolling: Enjoy an ultra-quiet experience for you and those around you. You’ll get the same click feel with over 90% noise reduction on the click sound. Even the wide rubber scroll wheel glides in silence.


Dual Connectivity: Connect the way you like via Bluetooth wireless technology or the included tiny USB receiver


Long Battery Life: Logitech Pebble stays powered for up to 18 months on a single AA battery. Battery life may vary based on your use


High-Precision Optical Tracking: Logitech Pebble tracks fast and accurately where you want to use it


Versatile: Compatible with iPadOS 13.1 or later via Bluetooth, in addition to Windows 8, Windows 10 or later, and macOS 10.13 or later. On the iPad, pointing, clicking, and scrolling will be supported by enabling the “Assistive Touch” accessibility feature


UNIVERSAL COMPATIBILITY


Spotlight is optimized to work with Windows, Mac OS and all leading presentation software including PowerPoint, Keynote, PDF, Google Slides, and Prezi.


Ağırlık Derinlik Genişlik Yükseklik
100 107 59 26, 5
Pil Performansı Güç Kaynağı Tuş Sayısı Form Faktörü
2000 Piller 3 İki elini de kullanabilen

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Logitech M350 Pebble Kablosuz Mouse Mavi Gri
5.0
  • 5
    2
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Daha Fazla Cep Telefonu
Daha Fazla Kablosuz Mouse
Daha Fazla Cep Telefonu
Daha Fazla Logitech Kablosuz Mouse
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.