Ücretsiz Kargo

0.0 (0 Değerlendirme)

JBL JBL Charge5 Bluetooth Hoparlör IPX7 Pembe

Ürün Kodu: 125341089
  • En geç 25 Nisan Perşembe günü kargoda
Satıcı: Zenticc
6.499 TL
6.499 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (3)
Satıcı
TEKNOSA
7.439 TL
Satıcı
7.490 TL
Satıcı
9.900 TL

Ürün Açıklaması

Uzun pil ömrüyle su geçirmez olan JBL Charge 5, kompakt tasarımı sayesinde her yerde sınırsız müziğin tadını çıkarın! Taşınabilir JBL Charge 5 hoparlör, yalnızca kaliteli ses sunmakla kalmaz, telefonunuz ve diğer cihazlarınız için bir powerbank görevi de görür. 40 W'a kadar toplam RMS gücü sağlar ve iki adet 65 mm pasif bas radyatör, bası artırmaya yardımcı olur. Kullanıma hazır nötr bir ses profiline sahip olması, onu çeşitli müzik türlerini dinlemeye uygun hale getirir. Ayrıca uygulamasında yer alan grafik EQ sayesinde ses profilini beğeninize göre özelleştirme özgürlüğü tanır.

JBL Charge 5 Bluetooth Hoparlörü Neden Almalıyım?

JBL Charge 5 Bluetooth Hoparlör IPX7, fazla yer kaplamaz ve evinizdeki herhangi bir odada tam kapsamlı ses sağlar. Eğlenmeye ihtiyaç duyduğunuz her yerde, müziğe ulaşmanızın basit ve etkili bir yolunu sunar. Akıllı telefonunuza, tabletinize veya farklı bir cihazınıza kablosuz olarak bağlanır. Aynı zamanda oldukça portatiftir ve parka, sahile veya müzik dinlemek istediğiniz her noktaya dilediğinizce taşıyabilmeniz kolaylaşır. Kamp veya piknik, JBL Charge 5 hoparlörün sunduğu kaliteli ses ile daha eğlenceli hale gelebilir. Boyutları oldukça küçük olmasına rağmen güçlü ses sistemi ile kullanıcılarından da tam not almayı başarır. Dinleme deneyiminizi üst seviyelere taşımak için artırılmış bir woofer boyutuna ve ek tweeter'a sahiptir. Böylece mobil cihazınızda depolanan veya internetten aktarılan müziğin ses kalitesini de iyileştirir. Charge 5 Hoparlör ayrıca suya, toza ve kuma karşı dayanıklıdır. IP67 sertifikasına sahiptir. Havuz başında müzik dinlemenin keyfini endişelenmeden çıkarabilirsiniz.

JBL Charge5 Bluetooth Hoparlörü Nasıl Kullanırım?

JBL Charge Bluetooth Speaker hafiftir, fazla yer kaplamaz ve kullanımı kolaydır. Hoparlörün üst kısmında bulunan güç ve Bluetooth eşleştirme düğmelerinin yanı sıra ses açma, azaltma düğmeleri ve parçaları atlamanıza izin veren bir oynat/duraklat düğmesi vardır. Lastikli kapağın altında, müzik çalarken telefonunuzun şarjının azalmaması için bir USB Type-A bağlantı noktası ve hemen yanında hoparlörü şarj etmek için USB-C girişi bulunur. Herhangi bir bağlantı noktası oluşturmaya ya da uzatma kablosu kullanımına ihtiyaç duymadan kurulumunu kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Sadece birkaç saniye içinde mevcut kablosuz ağ sisteminize kolaylıkla bağlanır. Streo ses veya daha büyük bir parti için birden fazla JBL Party Boost uyumlu Charge 5, kullanıcıların müziği yükseltmek veya bir stereo çifti olarak kullanmak için ikinci bir JBL hoparlörü eşleştirmelerine olanak tanıyan Party Boost moduna sahiptir. Ayrıca daha kalabalık parti grupları için birden fazla JBL Party Boost uyumlu hoparlörü bağlayabilirsiniz. Bunun için, JBL Portable uygulamasında yakındaki hoparlörleri bulmanız ve bağlamak istediğiniz hoparlörlerdeki Party Boost düğmelerine basmanız yeterlidir. JBL Connect Uygulamasını kullanarak, evin her yerinde aynı şarkıyı çalmak için mono olarak 100’e yakın Party Boost hoparlörü bir stereo çifti veya grup oluşturmak için iki Party Boost özellikli hoparlörü eşleştirebilirsiniz.

Hoparlör, kullanımda olduğu her an beyaz renkte yanan bir gösterge ışığına sahiptir. Charge 5'i prize taktığınızda, pilin ne kadar dolu olduğunu gösteren gösterge ışığı yanıp sönecektir.

Tamamen beyaz renkte yanıp sönüyorsa pil doludur. Yarı beyaz yanıp sönüyorsa ve gösterge ışığının geri kalanı karanlıksa, yarısı doludur.

JBL Charge Hoparlör Kimler İçin Uygun?

JBL Charge5 Bluetooth Hoparlör Ipx7 Pembe, müzik dinlemeyi seven ve kaliteli ses isteyen herkese hitap eder. Optimize edilmiş, uzun gezi sürücüsü, özel tweeter ve çift radyatör içeren Charge 5, sert vuruşlar yapar. JBL, ses profesyonellerinden beklediğiniz gibi, Charge 5, güçlü, ayrıntılı ses ve doğal denge arasında mükemmel bir denge sağlar. Ayrıca kamp ve plaj gibi açık hava etkinliklerinde kullanım için idealdir. Suya dayanıklılık, Bluetooth hoparlörlerin sahip olduğu önemli bir özelliktir. Bu, hoparlörün yağmurdan veya elektronik aksamlara zarar verebilecek diğer hava koşullarından zarar görmesinden endişe etmeden dış mekanlarda kullanılmalarını sağlar. Ek olarak, kauçuk tasarım, yağmur veya kar gibi zorlayıcı hava koşullarında hasara karşı korunmasına yardımcı olur.

Charge Hoparlörün En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

JBL Charge 5 wireless bluetooth hoparlör, araç radyosu ile aynı teknolojiyi kullanır. Kablolara ihtiyaç duymak yerine doğrudan sesin kaynağına bağlanır. Bu, Bluetooth hoparlörün, kaynak cihaz hemen yanında olmasa bile müziğin çalmaya devam etmesine olanak tanır. Uzun pil ömrüyle su geçirmez olan JBL Charge 5, kompakt tasarımı sayesinde her yere kolayca taşınabilir. Charge 5 hoparlör sağlam muhafazaya ve IP67 standardı bir sertifikaya sahiptir. Böylece yağmura yakalansa ya da yanlışlıkla su ile temas etmesi halinde de çalışmaya devam eder. Hoparlör ayrıca toza ve kuma karşı dayanıklıdır. En yeni Bluetooth 5.1, sayesinde hızlı ve sorunsuz bağlantı kurar. Ayrıca JBL Charge 5, yeni tweeter'ı ile birlikte daha güçlü bir woofer'a sahip olduğundan, herhangi bir bozulma olmadan daha açık ses verir. Böylece evin içinde veya dışarıda sorun yaşamadan müzik dinlemeye devam edebilirsiniz. Pil 7500 mAh kapasiteye sahiptir, bu da Charge 5'in tekrar güce bağlanması gerekmeden önce 20 saate kadar müziğin keyfini çıkarabileceğiniz anlamına gelir. 4-5 saatlik şarjdan sonra pil tekrar dolar. Kompakt tasarım ve yalnızca 960 gr ağırlık, hoparlörü hareket halindeyken mükemmel hale getirir. Siz de kolay taşınabilir ve güçlü bir sese sahip bluetooth hoparlör düşünüyorsanız JBL Charge’i inceyebilirsiniz.


Bold JBL Original Pro Sound


20 hours of playtime


IP67 waterproof and dustproof


Wireless Bluetooth Streaming


Crank up the fun with PartyBoost


Packaged in paper-based, eco packaging


Ağırlık Aux Girişi Bağlantı Teknolojisi Bluetooth
0.96 KG Evet Kablolu & Kablosuz Evet
Bluetooth Versiyonu Çekim Mesafesi Derinlik Genişlik
5.1 10 M 94 223
Pil Teknolojisi Pil Türü Rms Dereceli Güç Usb Bağlantısı
Lityum Polimer (LiPo) Yerleşik batarya 30 Evet
Uzaktan Kumanda Ürün Rengi Wi-Fi Desteği Yükseklik
Hayir Pembe Hayır 96, 5
Çalışma Süresi Hoparlör Sayısı Pil Performansı Su Geçirmez
20 Saat 1 7500 Evet
Işıklı Taşınabilir Mikrofonlu
Hayır Evet Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
JBL Charge5 Bluetooth Hoparlör IPX7 Pembe
0.0
  • 5
    18
  • 4
    1
  • 3
    1
  • 2
    1
  • 1
    2
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.