Ücretsiz Kargo

0.0 (0 Değerlendirme)

Htc Vive HTC Vive Cosmos Elite

Ürün Kodu: 125087499
  • En geç 16 Nisan Salı günü kargoda
Satıcı: Blackbox
33.999 TL
33.999 TL

Ücretsiz Kargo

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

HTC Vive Cosmos Elite sanal gerçeklik gözlükleri ile yepyeni bir oyun deneyimine yelken açın! Sanal gerçeklik evreni içerisinde oyun oynama deneyimininde çıtayı yukarı taşıyan model, gelişmiş bir dizi özelliği ile de öne çıkıyor. Siz de çağın yepyeni teknolojisi ile üst düzey bir oyun deneyimi için HTC Vive Cosmos Elite modellerine şans verebilirsiniz. Sunduğu gelişmiş sanal gerçeklik ortamı ile yüksek heyecan yaratan modeli Teknosa'da inceleyebilir, hemen sepetinizi doldurabilirsiniz.

HTC Vive Cosmos Elite Gözlüğünü Neden Almalıyım?

HTC Vive Cosmos Elite sanal gerçeklik gözlüğü, özel olarak hazırlanmış sanal ortamda yoğun etkileşimli oyunlar oynamak istediğinizde yanınızda. Mevcut fiziksel ortamda tümüyle soyutlanıp oyun evrenine girmek isterseniz HTC Vive Cosmos Elite, gelişmiş özellikleri ile üstün performans sunuyor. Başlığı, kulaklığı, kontrol cihazları ile dört dörtlük bir sanal gerçeklik cihazı olan HTC Vive Cosmos Elite, 2880 x 1700 piksel çözünürlüğü ile de gerçeklik hissiyatını artırıyor. Böylece oynadığınız oyunun tümüyle içine girebilir ve kendinizi oyun karakterlerinden biri gibi hissedebilirsiniz. Nefes kesici bir deneyimin kapılarını aralamanızı sağlayan HTC Vive Cosmos Elite, VR (sanal gerçeklik) dünyadaki pek çok oyunu mükemmel netlik, kalite ve hızda beğeninize sunuyor. Taç şekline benzeyen ve kafaya rahatça takılabilen başlık tasarımı da son derece konforlu. Bu sayede uzun süreli VR deneyimlerde de rahatlık ve konfor maksimum düzeyde tutulabiliyor. Özellikle de herhangi bir VR cihazı değil de konforlu bir model arıyorsanız HTC Vive Cosmos Elite yine nokta atışı bir seçim olabilir. Taç formu sayesinde başlık kolayca takılabiliyor. Farklı pek çok yüz çeşidine uygun olması da yine avantaj sağlıyor. Öyle ki gözlükle kullanım için bile uygun olarak tasarlanması takdir topluyor. Stereo kulaklık sistemi de yalnız görüntülerde değil, seslerde de kaliteyi korumayı başarıyor. Stereo sesler, insan işitme duyusunun doğasına uygun bir şekilde dizayn edilmesi bakımından oldukça doğal ve aşina ses deneyimi vadediyor. Son olarak kontrol cihazları, yani diğer adıyla kontrolörler de yüksek hassasiyete ve hıza sahip. Böylece rahatlıkla raketinizi sallayabilir, kılıcınızı savurabilir, oyunlarınızı mükemmelen kontrol edebilirsiniz.

Nasıl Kullanırım?

İster ayakta ister oturarak kullanıp oyun dünyasına girebileceğiniz HTC Vive Cosmos Elite sanal gerçeklik gözlüğü için çeşitli gereksinimler de var. Örneğin, işletim sistemi noktasında HTC Vive Cosmos Elite için minimum Windows 10, Windows 11 işletim sistemlerine sahip bilgisayarlar gerekiyor. Minimum bilgisayar gereksinimleri arasındaki diğer maddeler ise şu şekilde: İşlemci olarak Intel Core i5-4590 veya AMD FX 8350 eşdeğeri veya daha iyisi gerekiyor. Hafıza kapasitesi olarak ise cihazı kullanabilmek için 4 GB RAM veya daha fazlası bir kapasite gerekiyor. USB bağlantısı ile kullanabileceğiniz modelde USB bağlantı noktalarının da 1x USB 3.0 veya daha yenisi olması gerekiyor. Kullanım noktasında ise öncelikle vizörü gözlerinize tutun ve net bir görüntü görene kadar cihazın konumunu ayarlayın. Başınızın arkasındaki kulaklık bandını ise tık sesi duyuncaya kadar aşağı çekebilirsiniz. Vizörden dümdüz bir şekilde baktığınızdan da emin olun. Gözlüğü çıkarmadan oyuna ara vermek isterseniz başlığı tamamen kafanızdan çıkarmanıza da gerek yok. Vizörü başınızdayken iki eliniz ile tutup yavaşça yukarı kaldırabilirsiniz. Cihazın kablo konektörünü kulaklıktaki USB Type-C bağlantı noktasına takabilirsiniz. USB kablosunun diğer ucunu da USB Type-C cihazına bağlayabilirsiniz. Kulaklıklarda ışıklar da önemli göstergeler. Normal moddayken yeşil, uyku modundayken de kırmızı renklerini görebilirsiniz. Cihazdaki maksimum görüş alanı ise 110 derece. Kulaklık kablosu, baz istasyonu, montaj kiti, adaptör gibi cihazlar da ürün ile beraber gelen diğer ekipmanlar. Daha çok bilgi almak için dilerseniz kullanım kılavuzundan yararlanabilir, HTC Vive Cosmos Elite yorum ve geri bildirimlerini de inceleyebilirsiniz.

HTC Vive Cosmos Elite Kimler İçin Uygun?

Sanal gerçeklik dünyasında nefes kesici oyunlarını kolayca oynamak isteyenler için bu modelleri oldukça uygun. HTC Vive Cosmos Elite özellikleri itibarıyla hem yüksek hıza hem de kaliteye sahip. 90Hz yenileme hızı sayesinde ekran kalitesi de yükseliyor. Çok daha yüksek piksellere ulaşabilen model böylece görüntü kalitesi noktasında da taviz vermiyor. Gözlük başına 1440 x 1700 piksel sunan bu cihazlar böylece toplam 2880 x 1700 piksele çıkıyor. HTC Vive Cosmos Elite sanal gerçeklik gözlükleri, sunduğu teknik değerlerinin yanı sıra ergonomisi ile de geniş bir kitleyi yakalıyor. Özellikle uzun süreli VR oyunlarında başlığın rahatsız etmesi ya da kullanışlı olmaması büyük dezavantaj yaratıyor. Buna karşın HTC Vive Cosmos Elite modellerinde, yukarı açılabilen vizör ve ayarlanabilir kafa bandı konfor arayışında olanları kendisine çekiyor. Buna ek olarak IPD kısaltması ile de bilinen göz bebeği arası mesafe ayarı da HTC Vive Cosmos Elite sanal gerçeklik gözlükleri ile sunulan imkânlar arasında. Ergonomik ve taç formundaki başlık farklı pek çok yüz şekline de uygun. Hatta gözlükle dahi kullanılabiliyor. Bu da HTC Vive Cosmos Elite sanal gerçeklik gözlüklerini çok daha geniş bir kesim için ideal kılıyor.

En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

HTC Vive Cosmos Elite cihazlarının öne çıkan pek çok özelliği bulunuyor. Zengin stereo ses deneyimi işitsel tarafta öne çıkanlardan biri. Böylelikle insan işitme duyusunun doğasına uygun kalite beraberinde geliyor. Yüksek pikseller de yine görüntü kalitesi ve gerçekçilik hissi açısından öne çıkıyor. Sunulan altı kamera sensörü sayesinde de hareket alanını genişletmek çocun oyuncağı. Kontrolör denilen iki farklı kontrol cihazı da hassas hareket yapısı ile üstün kontrol ve yönetim sağlıyor. Bu sayede oynadığınız oyunlardaki karakterinizin savaş aleti, silahı ne olursa olsun dört dörtlük bir oyun performansı gösterebilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra cihazın tasarımı da öne çıkıyor. Modern pek çok cihazda, eşyada görebileceğiniz düz siyah renk bu modelin de rengini oluşturuyor. Buna ek olarak ergonomi noktasında sağladığı kullanım kolaylığı da cabası. Dilerseniz, çok daha fazla model seçeneğine ulaşmak için Sanal ve Artırılmış Gerçeklik sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Daha geniş bir kategori olarak Giyilebilir Teknoloji sayfamızı da inceleyebilirsiniz.


Usb Versiyonu
3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
HTC Vive Cosmos Elite
0.0
  • 5
    1
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.