Uydu Alıcılar / TV Receiver Fiyatları ve Modelleri

0 Sonuç
Sıralama
Filtreler

Uydudan dünyaya gelen mikrodalga sinyallerin LNB vasıtasıyla işleyerek ekranda görüntüye çeviren cihazlara uydu alıcı adı veriliyor. Televizyon izleme keyfine zenginlik katan uydu alıcıları sayesinde dünya üzerinde yayın yapan birçok televizyon kanalına ulaşılabiliyor. Fazla yer kaplamayan ergonomik ve işlevsel tasarımları sayesinde her evde rahatlıkla kullanılan cihazlar hemen her televizyon modeliyle uyumlu olarak çalışıyor. Binada bulunan ortak ya da şahsınıza ait çanak antenden gelen LNB kablosunun televizyon üzerindeki bağlantı noktasına bağlanmasıyla birlikte uydu alıcı sorunsuz bir şekilde çalışmaya başlıyor.

Uydu Alıcı

Geliştirilen ilk uydu alıcısı modellerinden bugüne cihazlarda birçok yenilik göze çarpıyor. Analog uydu alıcı denilen ilk nesil uydu alıcıları bugün yerini dijital uydu alıcı cihazlarına bırakıyor. Yeni nesil dijital uydu alıcılar da iki grup altında inceleniyor. SD uydu alıcılar, standart yayın formatındaki yayınları televizyon ekranına aktarırken HD uydu alıcılar, yüksek çözünürlüklü yayın formatına sahip yayınları yaşam alanlarınıza konuk ediyor. Günümüzde HD çözünürlükte televizyonların yaygın hâle gelmesinden dolayı dijital uydu alıcıların yanı sıra dijital uydu alıcı HD ürünler de sıklıkla tercih ediliyor. Uydu alıcılar, hafıza genişliği ve yüksek kanal kapasitesiyle yüzlerce kanal izlemenize olanak sunuyor. Kanal düzenlemesi yapmanız için de uygun olan cihazlar sayesinde favori kanallarınızı listelemeniz, türüne göre sınıflandırmanız ve listenizde bulunmasını istemediğiniz kanalları silmeniz mümkün oluyor. Birçok uydu alıcı, üzerinde bulunan USB girişiyle uygun formattaki dosyaları açıp ekran üzerinde görüntüleme imkânı da sağlıyor. Uzaktan kumanda yardımıyla kullanılan cihazların üzerindeki düğmelerle de işlem yapılabiliyor. Teknosa'da her televizyonla uyumlu şekilde kullanılabilecek bir uydu alıcı modeli bulunuyor. Geniş ürün yelpazesini uygun ödeme koşullarıyla kullanıcıyla buluşturan Teknosa, en yeni uydu alıcı teknolojilerini bünyesinde barındırıyor.

Uydu Alıcı Aksesuar Modelleri

Uydu alıcı tavsiye edenler hem uydu alıcı markaları hem de uydu alıcı aksesuarları açısından Teknosa uydu alıcı kategorisine mutlaka göz atmanız gerektiğini vurguluyor. Uzaktan kumanda, Wi-Fi anten ve çanak çevirici gibi uydu alıcı aksesuarları televizyon ve uydu alıcınızla uyum sağlayacak modellerle Teknosa mağazalarında yer alıyor. Verimli bir televizyon izleme deneyimi için seçeceğiniz uygun aksesuarlar, uydu alıcı sisteminizi güçlendiriyor. En çok aranan uydu alıcı aksesuarlarının başında uzaktan kumanda geliyor. Vivanco 25603, Vivanco 23301 ve One For All URC 2981 uzaktan kumanda modelleri en çok tercih edilen modeller arasında yer alıyor.

Uydu alıcısı ve aksesuarlarını alırken donanım yeterliliği, cihazın kullanılacağı süre ve ayırdığınız bütçe miktarı gibi özellikleri mutlaka göz önünde bulundurmanız gerekiyor. Next uydu alıcıları ve Next uydu alıcı aksesuarları her bütçeye uygun, işlevsel tüm özellikleri barındıran ürünleriyle kullanıcılardan büyük ilgi görüyor. Bu ürünlerin yanı sıra Premier 9881 Full HD Uydu Alıcısı ve Next New Wave Mini HD Uydu Alıcı modelleri de kullanıcıların en çok tercih ettiği ürünler arasında bulunuyor.

Uydu Alıcısı Fiyatları

Uydu alıcı fiyatları üretici firma tarafından belirleniyor. Cihazın markası, üretildiği materyal, işlemci türü, işlevsel özellikleri, sinyal seviyeleri gibi faktörler de uydu alıcıların fiyatını etkiliyor. Uydu alıcılar kanalları ekranlarınıza yansıtmaktan fazlasını yapıyor. Sosyal ağlara bağlanmayı sağlayan internet bağlantılı uydu alıcılar sayesinde evinizdeki internet, televizyon üzerinden de kullanılıyor. Alt yazı özelliği bulunan cihazlar filmleri alt yazılı olarak da seyretmenizi mümkün kılıyor. Kayıt özelliğine sahip olanlarsa dilediğiniz programı kaydedip daha sonra izlemenize olanak sağlıyor. Bu nedenle uydu alıcısı alırken hangi ekstra özelliklere ihtiyacınız olduğunu belirlemeniz önem kazanıyor. Faklı uydu alıcı modelleri ve aksesuarlarının model özelliklerini ve fiyatlarını karşılaştırmak ve en iyi uydu alıcı sistemine sahip olmak isterseniz siz de Teknosa'yı ziyaret edebilir, bütçenize uygun ödeme koşullarıyla dilediğiniz uydu alıcı sistemine kavuşabilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.