Cımbız Sayısı 40 Adet

Braun Braun Silk Epil 9 9710 SensoSmart Islak Kuru Epilatör

Ürün Kodu: 120211003
  • En geç 24 Nisan Çarşamba günü kargoda
Satıcı: HarikaFiyat PluS
6.999 TL
6.999 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Ürün Açıklaması

Kusursuz tasarımı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Braun Silk Epil 9 9710 epilatör, teknik donanımı ve üst düzey performansı ile en çok tercih edilen kişisel bakım ürünlerinden biri haline gelir. Evinizin konforunda kısa bir süre içerisinde pürüzsüz sonuçlara ulaşmanızı sağlayan bu epilatör modeli, ergonomik yapısı ile oldukça konforlu bir uygulama deneyimi imkanı sunar. Braun Silk Epil 9’u vücudunuzun tüm bölgelerindeki istenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanabilirsiniz. Epilasyon esnasında herhangi bir iritasyona ve tahrişe neden olmaz, içerisinde yer alan soğutma eldiveni ile acıyı minimum düzeyde hissetmenize yardımcı olur ve kızarmaların meydana gelmesine engel olur. Zahmetsiz bir kullanım sağlayan Braun Silk Epil 9 9710 ile uzun süren temiz bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Braun Silk Epil 9 9710’u Neden Almalıyım?

Yüksek performansı ile hızlı bir şekilde tüylerinizi kökten alarak kusursuz sonuçlara imza atan Braun Silk Epil 9 9710, güzellik salonlarına gitmeden ev konforunda epilasyon yapmanızı sağlar. Bu anlamda zamandan tasarruf etmenizde yardımcı olur. Üstelik portatif bir yapıya sahip olduğu için dilediğiniz yere yanınızda götürebilirsiniz. Özellikle seyahatlerinizde size eşlik ederek ihtiyaç duyduğunuz her an temiz bir görünüme kavuşmanıza imkan sunar. Gelişmiş MicroGrip cımbız sisteminde yer alan 40 adet cımbız ile gözle görülemeyecek kadar kısa olan tüylerinizi bile kökten alarak haftalar süren bir pürüzsüzlük vadeder. Uygulama esnasında acınızı neredeyse tamamen yok eden soğutma eldiveni, cildinizde herhangi bir kızarıklık oluşmasını engeller ve ferahlık verir. Bu epilatör suya dayanıklı olarak tasarlandığı için duşta da rahat bir şekilde kullanabilmenize olanak sağlar. Suyun rahatlatıcı etkisiyle acınızı minimum düzeye indirerek eşsiz bir epilasyon deneyimi yaşamanız mümkün hale gelir. Ürünün ön tarafında SmartLight yer alır. Bu ışık ile en ince tüylerinizi dahi net bir biçimde görerek işleminizi yaptığınız için eksiksiz bir sonuç elde edebilirsiniz. Yüksek frekanslı masaj başlığı ile işlem esnasında cildinizi rahatlatır ve kan dolaşımınızı hızlandırır. Cildinizi tahriş etmeden kısa bir süre içerisinde istenmeyen tüylerinizden kurtulmak için Braun Silk Epil 9 9719’u tercih edebilirsiniz.

Braun Silk Epil 9’u Nasıl Kullanırım?

Ergonomik yapısı sayesinde elinizde herhangi bir rahatsızlık hissi duymadan konforlu bir şekilde epilatör yapmanıza olanak sağlayan Braun Silk Epil 9, kullanıcılara kolay bir kullanım sunar. İlk etapta ürününüzü yaklaşık 2 saat boyunca şarj ederek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Kuru ve temiz cildinize SmartLight eşliğinde uygulamaya başlayabilirsiniz. Yaklaşık 50 dakika kesintisiz bir şekilde faaliyet gösterdiği için yeniden şarj etme ihtiyacı hissettirmez, sizi yarı yolda bırakmaz. 40 cımbızlı sistemi sayesinde tek geçişte en kısa tüylerinizi bile kökünden alarak haftalar süren pürüzsüz bir görünüm elde etmenize yardımcı olan Braun Silk Epil 9 9710, düzenli kullanımda kalıcı sonuçlara kavuşmanızı vadeder. Başlığı oldukça geniş olduğu için daha hızlı bir epilasyon yapmanızı sağlar ve vakitten tasarruf ettirir. Ürünün yanında yer alan tıraş başlığı ile genital ve koltuk altı gibi hassas bölgelerinizde bulunan tüylerinizi kökten almak yerine pürüzsüz görünecek şekilde nazikçe kısaltabilirsiniz. Vücudunuzun tüm bölgelerini tahriş etmeden temiz bir görünüme kavuşturan Braun Silk Epil 9 sayesinde dört mevsim dilediğiniz kıyafetleri tereddüt etmeden giymenin keyfini çıkarabilirsiniz.

Braun Silk Epil Kimler İçin Uygun?

İstenmeyen tüylerinden mümkün olan en pratik şekilde, minimum düzeyde acı hissederek uzun süreli olarak kurtulmak isteyen herkes için uygun olan Braun Silk Epil 9 9710 epilatör, uygulama süresinin kısa olması itibarıyla zamanınızı kendinize ve sevdiklerinize ayırmanıza destek olur. Hafif yapısı sayesinde nereye giderseniz gidin yanınızda götürebilmeniz mümkün hale gelir. Ani seyahat planlarında adeta kurtarıcı haline gelen bu ürünü dilediğiniz her yerde kullanabilir, geniş başlığı ile kısa bir süre içerisinde vücudunuzdaki tüm istenmeyen tüylerden pratik bir şekilde kurtulabilirsiniz. Üstelik yüksek performansı ve cımbız sistemi sayesinde en kısa tüylerinizi bile kökünden aldığı için haftalar süren bir pürüzsüzlük sunar. Bu sayede hem epilasyon yapmak için tüylerinizin uzamasını beklemenize gerek kalmaz hem de batık oluşma ihtimalinin önüne geçerek cilt sağlığınızı koruyabilirsiniz. Gelişmiş masaj etkisi ile epilasyon sırasında cildinize büyük bir rahatlık veren Braun Silk Epil, kan dolaşımınızı hızlandırır ve acı hissetmenizi maksimum düzeyde engeller.

Braun’un Bu Epilatör Modelinin En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Ev konforunda kusursuz bir epilasyon deneyimi yaşamak isteyen herkesin sıkça tercih ettiği modellerden biri olan Braun Silk Epil 9 9710, ergonomik tasarımı sayesinde uygulama kolaylığı sunar. Bu sayede parmaklarınızda ve ellerinizde herhangi bir rahatsızlık hissetmezsiniz. Ürünü yaklaşık olarak 2 saat şarj ettikten sonra 50 dakika boyunca kesintisiz olarak kullanabilirsiniz. Geniş başlığı ile kısa sürede tüm tüylerinizi temizlemenizi sağlayan bu epilatör modeli, sahip olduğu SensoSmart özelliği sayesinde ürünü tutarken uyguladığınız basıncı algılar ve fazla bastırdığınız zaman kırmızı LED ışığı ile sizi uyarır. Böylelikle doğru şekilde tutmanızı sağlar ve verimli bir sonuç almanıza yardımcı olur. Pürüzsüz bir koltuk altı ve genital bölge için, gelişmiş tıraş başlığını kullanarak bu bölgelerde yer alan tüylerinizi kusursuz bir şekilde, acı hissetmeden kısaltabilirsiniz. Daha geniş bölgelerde uyguladığınız epilatör başlığının sahip olduğu MicroGrip teknolojisi tüylerinizi daha hızlı ve kökten temizlemenizi sağlarken soğutma eldiveni ile acınızı minimum düzeye indirebilirsiniz. Eğer neredeyse hiç acı hissettirmeyen, yüksek performanslı, kalıcı sonuçlar vadeden ve uygun fiyatlı bir epilatör arayışındaysanız Braun Silk Epil 9 9710’a göz atabilirsiniz.


- Zahmetsiz: Tüyleri daha kolay ve etkili bir şekilde kökünden almak için geniş pivot başlığına sahip, kadınlar için epilatör. - Pürüzsüz cilt: Micro-Grip cımbız teknolojisi (40 cımbız) günler değil haftalar boyu pürüzsüz cilt sağlar. - Soğutma etkisi: İçeriğindeki soğutma eldiveni ile cilt tahrişini azaltın. - Daha az acı: %100 su geçirmezdir, böylece daha acısız bir deneyim için banyoda veya duşta tüy alabilirsiniz. - Eksiksiz: Sapta bulunan Smartlight ekstra derin tüy alma için en ince tüyleri bile ortaya çıkarır. Braun Silk-épil 9 Uzun süre kalıcı pürüzsüz cilt için tıraş edin, düzeltin ve tüy alın Ultra hızlı sonuçlar Silk-épil 9, daha hızlı epilasyon ve ultra hızlı sonuç için daha geniş bir başlığa sahiptir. Günler boyu değil haftalar boyu pürüzsüz cilt için tıraş eden, düzelten ve tüy alan ek parçalarla birlikte sunulur. Cilt tahrişini azaltır Epilasyonun havalı olmadığını kim söyledi? Bu soğutma eldiveni önce etkin biçimde cildi soğutur ve konforunuzu daha da artırmak için epilasyondan sonra cildi rahatlatır. Tek harekette epilasyon Tüylerden daha hızlı ve daha uzun süreliğine kurtulun. %40 daha geniş başlıklı Micro-Grip teknolojisi, daha verimli epilasyon için tüyleri tek harekette kökünden alır. Nazik tıraş İster bikini bölgesinde ister koltuk altında, ekstra hassas bölgeler için sete dahil edilen tıraş başlığını kullanın - tüyleri kökünden almak yerine tıraş eder. Pürüzsüz Koltuk Altları En sevdiğiniz askılınızı koltuk altlarınızın yumuşak ve pürüzsüz olduğuna güvenerek giyin. Ekstra hassas bölgeler için sete dahil olan tıraş başlığını kullanmanızı öneriyoruz. Tıraş Et ve Düzelt Tıraş başlığı, epilatörü tam fonksiyonlu bir tıraş makinesine dönüştürürken kırpma başlığı tercih etmeniz durumunda tüyleri düzeltmenize olanak tanır. Yüksek frekanslı masaj kapağı Yeni Silk-épil 9 acı hissini azaltmaya yardımcı olan masaj başlığına sahiptir, böylece ekstra hassas epilasyon deneyimi yaşarsınız. Islak ve Kuru %100 su geçirmez, banyo ve duşta epilasyon yapabilirsiniz. Suda sık kullanımla epilasyon neredeyse acısız hale gelir. Basınç yönlendirme SensoSmart teknolojisi, doğru miktarda basıncın uygulandığından emin olmak için epilasyonunuzu kırmızı ışıkla yönlendirir.


Cımbız Sayısı Hassas Başlık Yıkanabilir Başlık Pilli
40 Adet Hayır Evet Hayır
Şarjlı Hız Ayarı Işıklı Kullanım Tipi
Evet 2 Kademe Evet Kablosuz
Başlık Sayısı Tıraş Başlığı Koruma Başlığı Kablosuz
3 Başlıklı Evet Hayır Evet
Ürün Rengi Çalışma Süresi (Dk) Güç Kaynağı Islak & Kuru
Beyaz, Mor 50 Pil Evet
Pil Seviyesi Göstergesi
Evet

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu bilgilendirme@teknosa.com adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Braun Silk Epil 9 9710 SensoSmart Islak Kuru Epilatör
5.0
  • 5
    65
  • 4
    22
  • 3
    1
  • 2
    1
  • 1
    2
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.