iPhone 13 Pro

1 Sonuç
Sıralama
Filtreler
TL
TL
Apple iPhone 13 Pro 1TB Gold Akıllı Telefon

Apple iPhone 13 Pro 1TB Gold Akıllı Telefon

77.990 TL

Apple iPhone 13 Pro

Apple'ın iOS telefon deneyimini iPhone 13 Pro ayrıcalığıyla yaşayın! Gelişmiş ekran teknolojileri ve kamerasıyla ilgi gören bu modeller, işlemcisi ile de hız ve performansını gözler önüne seriyor. Siz de iPhone 13 Pro özelliklerini keşfedebileceğiniz Teknosa'da, hemen alışverişe başlayabilir, yepyeni iOS telefonunuza sahip olabilirsiniz!

iPhone 13 Pro Kamera Özellikleri

iPhone 13 Pro kamera özellikleri, en çok merak edilen noktalardan biri. Pro kamera sistemne sahip olan bu modellerde 12 MP ana kamera, ultra geniş açılı kamera ve telefoto özelliği yer alıyor. Ayrıca TrueDepth ön kamera sayesinde de Face ID teknolojisini kullanabilirsiniz. Daha ayrıntılı olarak bakıldığı zaman; eski versiyonlara kıyasla iPhone 13 Pro'da daha büyük sensörler kullanıcıyı karşılıyor. Ana kamerada ise yalnızca f / 1.5 diyafram değeri bulunuyor. Bu sayede karanlık, ışığı az, loş ortamlarda da son derece etkili ve aydınlık çekimler gerçekleştirebilirsiniz. Optik uzaklaştırma konusunda da iPhone 13 Pro oldukça iddialı. 3 kat optik yakınlaştırma sağladığı için, görüntü kalitesinde bozulma yaşamadan çekeceğiniz manzara ve alanlara da 3 kat zoom yapabilirsiniz. Deep Fusion özelliği de önemli bir başka fonksiyon. Deep Fusion sayesinde iPhone 13 Pro kameralarınızın hepsiyle aynı anda birden fazla fotoğraf çekmeniz mümkün. Ultra geniş açılı kameranızla fotoğraf çektiğiniz zaman, diğer kameralar ile çekilmiş aynı fotoğrafları da görebilirsiniz. Telefoto özelliği sayesinde de iPhone 13 Pro modelleri profesyonel fotoğraf makinelerine son derece yaklaşıyor. 6 kat optik zoom aralığı sağlayan telefoto, aynı zamanda 77 mm lensle eşdeğer özelliğe sahip. Son olarak video çekim kalitesinde de saniyede 30 kare 4K çözünürlüğe kadar ProRes video kaydı, 24, 25, 30 veya 60 kare 4K video kaydı ya da 25, 30 veya 60 kare 1080p HD video kaydı gibi özellikler görülüyor.

İşlemci, Verimlilik, Depolama

iPhone 13 Pro modelleri, Apple'ın rakiplerini geride bırakan A15 Bionic çip işlemcisi ile donatılıyor. 6 çekirdekli CPU ve 16 çekirdekli Neural Engine bu işlemci ile beraber ayağınıza geliyor. Kamera özelliklerinden mobil oyunlardaki performansa kadar pek çok kullanıma etki eden A15 Bionic çip, eşsiz özellikler sunuyor. Bu sayede en yeni, modern ve büyük boyutlu mobil oyunlarda dahi üst düzey performans gösterebilir, bugüne kadar kullandığınız en hızlı iOS telefona sahip olabilirsiniz. 2 adet performans çekirdeği ve 4 adet verimlilik çekirdeği sayesinde iPhone 13 Pro'daki A15 Bionic çipler, kullanım yoğunluğunuza göre en ideal performansta ilerleyebiliyor. Pil ve verimlilik noktasında da önemli ayrıntılar var. 22 saate kadar video oynatma sürelerine ulaşan bu modeller 20 W veya daha güçlü bir adaptör ile 30 dakikada %50’ye kadar şarj da sunuyor. Ayrıca kablolu şarj aygıtınızın yanı sıra bu cihazı MagSafe ve Qi ile kablosuz şarj da edebilirsiniz. Depolama alanında da önemli seçenekler var. 126 GB kapasiteden başlayan iPhone 13 Pro 256 GB, 512 GB, hatta 1 TB kapasite dahi sunabiliyor. Maksimum depolama alanı için iPhone 13 Pro 1 TB modelleri tercih ederek depolama sorunlarını uzun zaman geride bırakabilirsiniz.

iPhone 13 Pro Tasarım Anlayışı

Bu yenilikçi iOS telefonlar, 6.1 inçlik ekran sunuyor ve Super Retina XDR ekranı ile de rakiplerinden ayrılmayı başarıyor. Super Retina XDR ekran, çok daha iyi görüntüleme deneyimi vadediyor. Cerrahi sınıf paslanmaz çelikten imal edilen arka yüzeyi de hem dayanıklı hem de oldukça şık. Ceramic Shield ön yüzeyi sayesinde de farklı pek çok rakibinden sağlamlık açısından ayrılmayı başarıyor. iPhone 13 Pro renkleri arasında ise gümüş, köknar yeşili, altın, grafit ve mavi yer alıyor. iPhone 13 Pro yeşil içlerinden en çok ilgi göreni ve aratılanı olmayı başarıyor. Göze son derece cazip gelen arka kapak renkleri sayesinde de tasarım noktasında sınıfı geçmeyi başarıyor. 3'lü arka kameranın gayet kompakt bir şekilde konumlanması, ön taraftaki ince çerçeve gibi detaylar da tasarımsal açıdan artı puan kazandırıyor. iPhone 13 Pro fiyatları ise sunulan kapasite ve çeşitli özelliklere göre değişkenlik gösteriyor. Daha ekonomik seçenekler için arzu ederseniz, Yenilenmiş iPhone sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.

Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 8 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
2+2ye Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2+1'e Varan
2+1'e Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.