0.0 (0 Değerlendirme)

Xiaomi Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Siyah Akıllı Saat

Ürün Kodu: 780156247
  • En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoda
Satıcı: ASLAN TELEKOM
1.289 TL
1.289 TL

Tüm pazar yeri satıcılarımızdan Teknosa güvencesiyle alışveriş yapabilirsiniz. Üründen memnun kalmadığınız durumda, bizimle iletişime geçerek iade/değişim koşullarımız kapsamında destek alabilirsiniz.

Diğer Satıcılar (1)
Satıcı
1.589 TL

Ürün Açıklaması

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite siyah akıllı saat ile zamanı kontrol edin. Teknolojiyi giyilebilir hale getiren bu akıllı saat, spor aktivitelerinize mükemmel bir şekilde eşlik ediyor. Ürünün geniş dokunmatik ekranı, 100'den fazla fitness modu ve dayanıklı tasarımı her ihtiyaca cevap veriyor. Siz de gün boyu vücudunuzdaki değişiklikleri takip edebileceğiniz bu ürünü tercih ederek sağlığınızı yakından gözlemleyebilirsiniz. Cihazı sayfamız üzerinden satın alabilir ve Xiaomi Redmi Watch 2 Lite akıllı saatin keyfini hemen çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite’i Neden Almalıyım?

Yüksek çözünürlüklü renkli ekrana sahip olan Redmi Watch 2 Lite, canlı bir görüntüye sahip. İddialı bir duruşa sahip olan bu tasarım hem ekran hem de kordon bölümüyle oldukça göz alıcı. Yüksek çözünürlüklü ekranda şimdi çok daha fazla ayrıntıyı görüntüleyebilirsiniz. Serinin bir önceki modeli olan Mi Watch Lite ile kıyasladığımızda Redmi Watch 2 Lite, %10 daha yüksek ekran/gözde oranına sahip. Bu sayede hem daha şık görünüyor hem de saatinizi daha rahat bir şekilde kontrol edebilmenizi sağlıyor. Genişleyen ekran deneyimiyle beraber kompakt tasarımdan ödün verilmiyor. Oldukça kullanışlı boyutlara ve konforlu bir tasarıma sahip olan bu cihazın pek çok renk seçeneği mevcut. Her kombinle uyum sağlayan siyah rengi ise en çok tercih edilen çeşitlerin arasında yer alıyor. Siz de giyeceklerinizle uyumlu olup olmadığını düşünmenize gerek kalmadan sürekli olarak kolunuzda taşıyabileceğiniz bir akıllı saate ihtiyaç duyuyorsanız bu cihazı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Antibakteriyel özellikle desteklenen saat kayışı sayesinde ise hijyenik kullanımlar sağlayabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite’i Nasıl Kullanırım?

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite akıllı saati satın aldığınızda hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Birkaç küçük ayar sonrasında saatinizi kişiselleştirebilir ve kullanmaya kolayca adapte olabilirsiniz. İlk kullanımdan önce kutu içerisinden çıkan kullanım kılavuzunu mutlaka okumalısınız. Cihaz ile ilgili kısayolları öğrenebilir, yapmamanız gereken noktaları fark edebilir ve farklı özellikleri keşfedebilirsiniz. Saati kolunuza takarken bilek kemiğinizden bir parmak geride olacak şekilde konumlandırarak en doğru şekilde giyebilirsiniz. Ayrıca doğru bir sıkılıkta olmasına da kesinlikle dikkat etmelisiniz. Kalp atış hızınızı doğru bir şekilde okuyabilmesi için Xiaomi Watch Lite 2'nin kolunuza rahatça temas etmesi gerekiyor. Çok sıkı veya çok gevşek olan kullanımlar saatin okuduğu verilerde zaman zaman farklılıklar yaratabiliyor. Sonrasında saati kontrol edebilmek için Xiaomi Wear Lite uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz. Saati açmak içinse yan tarafta bulunan işlev düğmesine uzun basmanız yeterli. Böylece ekranda bir QR kodun çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu QR'ı taradığınızda uygulamayı indirmek için gerekli alana yönlendirileceksiniz. İndirdiğiniz uygulamada Xiaomi hesabınıza giriş yapıp Cihaz Ekle seçeneğine tıklamanız yeterli. Talimatları takip ettiğinizde hem saatin hem de uygulamanın ekranında eşleştirme kodunu görmeniz gerekiyor. Süreci tamamlamak için Eşleştir'e dokunmanız yeterli oluyor. Böylece saatiniz ve telefonunuz kolayca eşleşiyor.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Kimler İçin Uygun?

Hareketli bir yaşamı tercih edenler için Xiaomi Redmi Watch Lite 2 akıllı saat çok uygun. 100'den fazla egzersiz modu bulunan bu saat, sizi özel bir eğitmen gibi takip ediyor. Hem motivasyon hem de devamlılık açısından büyük katkı sağlayan özellikleriyle Redmi Watch 2 Lite, kullanıcılardan tam not alıyor. Kişisel hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak bu spor modları arasına; Açık Havada Koşu, Koşu Bandı, Yürüyüş, Açık Havada Bisiklete Binme, Doğa Yürüyüşü, Patika Koşusu, Kapalı Alanda Bisiklete Binme, Eliptik, Kürek Çekme ve İp Atlama gibi pek çok farklı seçenek yer alıyor. Böylece seçtiğiniz sporun gerekliliklerini anlıyor ve ölçümlerini buna göre yapıyor. En isabetli sonuçlara ulaşabilmeniz için neredeyse her spor dalı için farklı bir mod sunuyor. Yüzmekten hoşlananlar için Redmi Watch 2 Lite'in takibi suyun içerisinde de bitmiyor. Duşta ve havuzda takılabilmesi için 5 ATM suya dayanıklılık özelliğine sahip. Böylece akıllı saatinizi kolunuzdan çıkarmanıza gerek kalmadan uyuyabilir, spor yapabilir, duş alabilir ve hayatın içerisine karışabilirsiniz. İşte, okulda ve bulunmanız gereken resmi alanlarda dahi şıklığınıza uyum sağlayacak bu tasarım tam anlamıyla göz alıcı.

Xiaomi Redmi Watch 2 Lite’in En Çok Öne Çıkan Özelliği Nedir?

Dört ana global konumlandırma sistemini destekleyen Xiaomi Mi Redmi Watch 2 Lite, konumunuzu ve kat ettiğiniz mesafeyi mükemmel bir şekilde ölçümleyebiliyor. Cihazda yer alan yüksek hassasiyetli GPS çipi sayesinde hassas konum izleme noktasında oldukça başarılı performans sergiliyor. Kanınızdaki oksijenin seviyesini dahi ölçebilen Xiaomi Redmi Watch 2 Lite özellikleriyle kullanıcıları şaşırtmayı başarıyor. Uyku esnasında sürekli olarak kanınızdaki oksijen doygunluğunu ölçümleyen Redmi Watch 2 Lite, sonrasında uyurken vücudunuzun durumunu da gözlemleyebilmenizi sağlıyor. Ayrıca cihazda yer alan uyku izleme özelliği, uyuma konusunda sıkıntı çeken kişiler için oldukça faydalı. Siz uyurken vücudunuzu gözlemleyen cihaz; derin uyku, hafif uyku ve REM aşamaları hakkında size detaylı raporlar da sunuyor. Ayrıca 24 saat boyunca kalp atışlarınızı izleyerek herhangi bir kritik değişiklikte uyarı veriyor. Siz de vücudunuzun işleyişi hakkında bilgi sahibi olmak ve farkındalık geliştirmek istiyorsanız bu saatten yardım alabilirsiniz. İhtiyaçlarınız düşünülerek tasarlanan Redmi Watch 2 Lite’i hemen sayfamızdan satın alabilirsiniz.


Akıllı Bildirimler Çağrı Fonksiyonu Kordon Malzemesi Otomatik Adım
Evet Hayır TPU Evet
Titreşim Derinlik Ekran Türü Garanti Süresi (Yıl)
Evet 10, 7 TFT LCD 2
Genişlik Gps Kalınlık Model Kodu
35, 3 Evet 4, 12 Redmi Watch 2 lite
Bluetooth Wi-Fi Desteği Ürün Rengi Garanti Tipi
Evet Hayir Siyah  Resmi Distribütör Garantili

Teknosa’nın ödeme kolaylıklarıyla alışverişlerinizi avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

* Cep telefonu alımlarında kredi kartlarına taksitlendirme işlemi yapılmaz. Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 12, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 9 taksit, tabletlere en fazla 6, elektronik eşyalara 4 taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyonlara en fazla 4 taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyonlara ise 9 taksit yapılmaktadır.

* Garanti Bankası’na ait Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlara 3 taksit, Odea Bankası’na ait Axess kartlara en fazla 4 taksit sunulmaktadır.

Anında Dijital Kredi ile Ödeme, 750 TL - 30.000 TL arasındaki alışverişlerinizde 36 aya varan vade seçeneklerinden yararlanarak satın almanızı sağlar. Anında Dijital Kredi ile Ödeme için VakıfBank bireysel banka müşterisi olmanız gerekmektedir. Ödeme adımında Anında Dijital Kredi ile Ödeme seçeneğini seçmeniz yeterlidir. Seçiminizin ardından bankanıza ait Masterpass'e kayıtlı kartınızla veya TCKN ile ilerleyebilirsiniz. Banka Politikaları gereği Kredi kullanabilir olmanız halinde çıkacak ekranda size uygun taksit fırsatını seçip Teknosa'dan ayrılmadan kredinizi kullanabilirsiniz.
Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır.

Bilgisayarlarda vade 12 ay ile sınırlıdır.

Tabletlerde vade 6 ay ile sınırlıdır.

* 12000 TL ve altındaki cep telefonlarında vade 12 ay, 12000 TL üzerindeki cep telefonlarında ise vade 3 ay ile sınırlıdır.

* Peşin fiyatına taksit kampanyalı ürünlerde vade sınırı kampanyaya göre değişebilir.

  • 1Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 2Alışveriş kredisi kullamak istediğiniz bankayı seçin
  • 3Krediniz anında onaylansın, siparişiniz ayağınıza gelsin

Akbank Direkt Öde ile hesaptan havale seçeneğini kullanarak ödemenizi hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Akbank Direkt Ödeme işleminden faydalanabilmeniz için internet/mobil bankacılık hizmetini kullanmanız ve hesabınızın internet işlemlerine açık olması yeterlidir. Sipariş ödeme aşamasında Akbank Direk Ödeme seçeneğini kullanırsanız webte iseniz bankanın sayfasına, mobilde iseniz bankanın mobil uygulamasına yönlendirilirsiniz. Açılan sayfada istenilen bilgilerin girişini yaparak ödemenizi kolayca tamamlayabilirsiniz.

Ödemeniz tamamlandıktan sonra otomatik olarak www.teknosa.com'a yönlendirileceksiniz.

Havale Bilgileri

Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 1256 (İş Bankası Kozyatağı Kurumsal Şube)
Hesap No: 220211
IBAN:TR07 0006 4000 0011 2560 2202 11
Alıcı Adı: Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş.
Şube Kodu: 798(Akbank Asya Kurumsal Şubesi)
Hesap No: 6636
IBAN:TR63 0004 6007 9888 8000 00 6636

Havale/EFT yaparken dikkat edilmesi gerekenler:

Siparişinizin iptal olmaması için havale/EFT ödemenizi 1 iş günü içerisinde gerçekleştirmelisiniz. Ödemesi tarafımıza ulaşmayan siparişler, 1 iş günü sonunda otomatik olarak iptal edilir.

Siparişinizin havale/EFT ödemesinin işleme alınması için ödeme esnasında dekontun açıklama kısmına 10 haneli sipariş numaranızı mutlaka belirtmelisiniz.

Açıklama bölümüne 10 haneli sipariş numarınız dışında bir metin yazmamalısınız.

Havale/EFT ödeme işlemlerinde alıcı adınaTeknosa İç ve Dış Tic. A.Ş. yazmalısınız.

10 haneli sipariş numaranızı, siparişinizi tamamladıktan sonra sipariş onay sayfasından, "Hesabım-Siparişlerim" bölümünden ve sipariş sonrası tarafınıza iletilen e-postadan görüntüleyebilirsiniz.

Havale/EFT işlemi ne zaman onaylanır?

Yapılan ödemeler açıklama kısmına sipariş numarası yazılması durumunda,' hafta içi aynı gün içerisinde, sipariş numarası belirtilmeden yapılan ödemeler ise 2 iş günü içerisinde onaylanır.

İnternet bankacılığından veya banka şubesinden sipariş numarası belirtilerek yapılan havale/EFT ödemeleri, ATM'den yapılan ödemelere göre daha hızlı işleme alınır. ATM'lerden yapılan ödemelerde sipariş numarası girilemediğinden, ödemenin kontrolü ve siparişin gönderimi aşamalarında süre uzayabilir.

Süreci hızlandırmak için dekontunuzu [email protected] adresine e-posta göndererek bize ulaştırabilirsiniz.

Sepetinizdeki ürünleri istediğiniz vade seçeneğiyle almak çok kolay!
Sepet tutarınız kadar Alışveriş Kredisi’nden 36 aya varan vade seçenekleri ile yararlanın. İhtiyaç krediniz anında onaylanır, size sadece alışverişinizi tamamlamak kalır. Size uyan Havale/EFT yöntemini seçebilirsiniz:
  • 1 Akbank Direkt Öde ile ödemeyi seçerseniz, Akbank İnternet/Mobil uygulamaya bağlanarak ödeme işleminizi hemen tamamlayabilirsiniz. Siparişiniz anında onaylanacaktır.
  • 2 Diğer Bankalardan Havale/EFT ile ödemeyi seçerseniz, Havale - EFT sipariş ödemenizi sipariş oluştuktan sonra teknosa.com hesabına havale/eft yolu ile yapabilirsiniz. Siparişiniz ödemeniz hesabımıza geçtikten sonra onaylanacaktır.
Xiaomi Redmi Watch 2 Lite Siyah Akıllı Saat
0.0
  • 5
    0
  • 4
    0
  • 3
    0
  • 2
    0
  • 1
    0
Yorum yapabilmeniz için bu ürünü sipariş vermeniz ve giriş yapmanız gerekmektedir.
Henüz bu ürünün yorumu bulunmamaktadır.
Destek Alın
Yardıma ihtiyacınız var mı? Teknosa ekibi olarak size yardımcı olmak için buradayız.
%100 Müşteri Memnuniyeti
%100 Müşteri Memnuniyeti
Satıcısı Teknosa olan ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 30 gün içerisinde değiştirebilirsiniz.
Hızlı Teslimat
Hızlı Teslimat
İstanbul için Aynı Gün Teslimat, İstanbul dahil 23 il için Ertesi Gün Teslimat Teknosa'da
Ücretsiz Kargo
Ücretsiz Kargo
1.500 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatından yararlanabilirsiniz.
Kolay İade
Kolay İade
Ürünlerinizi teslim aldığınız veya siparişi verdiğiniz tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilirsiniz.
Kredi / Banka Kartı ile Ödeme
Teknosa’dan vereceğiniz siparişlerde kredi kartı ya da banka kartınızı kullanarak peşin veya 6 aya varan taksitli alışveriş yapabilirsiniz.
6'ya Varan
6'ya Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
3'e Varan
2'ye Varan
Alışveriş Kredisi İle Ödeme
Teknosa.com’da 750 - 100.000 TL arası siparişlerinizde ING, 500 - 100.000 TL arası siparişlerinizde Akbank Direkt Öde ve Yapıkredi kullanarak 36 aya varan vade seçenekleriyle alışveriş kredisinden yararlanabilirsiniz.
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Mağaza ve Online Alışveriş Kredisi
Online Alışveriş Kredisi
Sepetinizde farklı satıcılardan ürün/ürünler bulunduğu için İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Sepetinizde İklimsa ürünü bulunduğu için farklı bir İklimsa ürünü ekleyemezsiniz.
Listelerim
Bu ürünü aynı anda birden fazla listeye ekleyebilirsiniz. Eklemek için aşağıdaki liste başlıklarını işaretledikten sonra 'Kaydet' e tıklamanız yeterli
Yeni Liste Ekle
Liste adında maximum uzunluğa ulaştınız
Listeme Kaydet
Oluşturduklarım
Ürün favori listenize eklendi.
Ürün favori listenizden silindi.
Karşılaştır
Uyarı

Karşılaştırma listesine en fazla 3 ürün eklenebilir.